Új privát üzeneted érkezett!

szamóca! és mindenki aki reagál nekem:

Ez a változat azért nem műkszik, mert nincs vissza út.
Ha a jelenlegi helyemre mennék vissza, (ami megszűnt) nem tudnak munkát adni, leszerelenek. És pont. Megyek munkát keresni.

Ha "átvesz" a börtön, akkor (automatikusan) átveszi a munkáltatói kölcsönömet is. Ha én mondok fel, (mert mondjuk nem szokom meg a helyet) akkor egyösszegbe vissza kell fizetnem a kölcsönt. Tehát, én nem mondhatok fel.

Az sem műkszik, hogy egyik helyen leszerelek, 1 hét múlva, meg megyek a börtönbe, mert akkor megszakad egy "folyamat" és akkor nem 15, hanem 25 év múlva mehetek nyugdíjba. Ami persze nagyon messzi van még.
Páromnak, és bátyámnak ez a legfontosabb érve a börtön mellett, hogy 15 év múlva, azaz 45 évesen mehetek rendes nyugdíjba, addig pedig fix fizim van.

Erika
Kép
Kép
kné erika
 
 


Na halligalli!

Szép napsütéses idő, szóval csak pozitívan! :)

Judit, Grétinek jobbulást, reméljük gyorsan felépül, tegnap nagyon kis bágyadtka volt.... Nagyon letört? Vagy milyen aközérzete?
Járóka szupi! Szabin látszott, hogy észrevette, ez nem a régije, és egyből birtokba vette, megkapirgált rajta minden egyes mintát!! :)

Kati: rosszulléteket nehéz lehet elvilseni, főleg egy örökmozgó kisBence mellett! Én azt is hallottam, hogy ha életképes, "erős" a magzat, akkor nagyon meg tudja "dolgoztatni" az anyukát. Ez nem jelenti azt, hogy ha nincs ropsszullét, akkor gyenge a baba. Én is szenvedtem, gyakran hánytam is, addig, míg meg nem mozdult a pocimban Szabi. Telejsen váratlanul jött rám, reggel, délben, éjszaka... De a szülőágyon nem volt egyszer sem hányingerem!

Balwinjudit! Végre írsz, Annaluci akkor ugyanúgy kiszúrja azokat, amik nem neki valók...
A laminált padlón Szabinak is össze-vissza-keresztbe áll a lába, ott küzd ezerrel. A tapadókorongos zokni meg sz...rt sem ér rajta, legalábbis szerintem...
Ezt a pelus nélküli dolgot én is olvastam a Kismamában, csak lestem! :shock: Az bizti, hogy olcsóbb, de hogy Szabi 2 hetes korában még csak az hiányzott volna, hogy "figyeljem a jelzéseit, amikor pisilni akar..." Nekem ez magas....

Erika, apa miért vétózta meg a köv. babót? Csak ideiglenesen, ugye?
Ja, ha Szabika mosógépet cipelt volna haza, annak naon örültem volna, lassan cserés lenne a miénk, így meglephetne igazán a gyerek eggyel! :)

Erika, nehéz döntés, az biztos... Sztem mindkét állás olyan, hogy a te segítségedre, tudásodra van szüksége az embereknek, attól függetlenül, hoyg a rács melyik oldalán vannak...

Szami, irigy-irigy az új mosógépért! Aztán győzd a vasalnivalót is, ha ennyire beindultál mosás ügyben! :)

Anna, mi is csak a hintán szoktunk szóraskozni, eddig 3 játszón voltunk itt a városban: a "Bikajátszón", a Zagyva-híd lábánál; a TP-on, meg az Ispánon, a házak között. Mindhárom helyen van babóhinta!
A köv. talit talán egy játszón kéne megszervezni! :)
Milyen gatyót vettél?

Szilbee, Ednek boldog 30. szülinapot, ő sem lesz már fiatalabb, ahogy Peti szokta volt mondani... :)
Jó hepajozást!

Na ennyi..."röviden"....
:oops:

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Öcsike, a második éjszakát aludta végig. Egyszer sem ébredt fel/meg.
Tegnap próbáltunk darabosabb kajcsit: Üveges bébi kaja, 8 hósaknak való, spenót apró husival. Fuldákoltunk tőle.

Azt mondja, anyósom, és még néhány ismim, hogy erőltetni kéne, kicsit a darabosabb kajcsit... Tényleg kéne? Mert hogy a 6 hós kajcsikkal nem bizti, hogy elég már neki. (néha 1,5 üveggel eszik meg,).
A 8 hósaknak való, meg nagyon darabos.(abból lehet kevesebbet enne, pl. csak 1 üveggel) Zárójeles megjegyzések ilyen fontosak? Így leírva is nevetségesnek érzem, de kapom az oltásokat... "én gyerekem már hat hósan, darabos kaját evett..."

Kérdem én: 4 fogunk van. 2 fent, 2 lent. Azzal hogy rágjon? Össze sem ér az ínye, hogy "szétpaszírozza" a kajcsit.

Erika
Kép
Kép
kné erika
 
 

 
 

Háló!

Dorka!Játszó OK!!!

Gatyi...1 fari +2 szövet (2400.-) sztem nem volt drága....

Erika!
Kajcsi : sztem ne izgulj rajta..Nimi 6 hósan 2! egész üveg bébiételt evett meg....és nekem is mondták hg erőltetni kelllene a rágást...én nem tettem. Pépesből adtam amennyit igényelt és minden kaja végén kapott 1 babakekszet amin próbálhatja a rágást. Meg persze rágófogak híján ugyan hg rágna rendesen a gyermek amikor csak a metszői vannak kint. Én még mindig szinte pépeset adok meg mellé vmi harapnivaló kombinációt. Aztán majd ha kint az összes örlő és látom hg csak a darabosat enné főzelék nélkül, majd akkor.
Meló nehéz ügy....nem is szólok hozzá....

fanna3
 
 


Nálunk is van ám babó hinta! ;)

Erika! Ha nem lenne gyerkőc, azt mondanám, hogy azt válaszd, ami a szíved vágya... de így... :?
szilbee
 
 


Erika, mi is hasonló gondokkal küzdünk kajcsi ügyben. Szabi fuldokol akkor, ha a pépes kajában van mondjuk egy kevés kicsi darabos főtt répa, megakad a torkán, nem kap levegőt.
10 hós lesz, de még minidg mindentpépesítek neki, és lassan, pár napja megint bepróbálkozunk a darabossal, de csak úgy, mint Anna: nem keverve a pépessel, habnem külön, kajcsi után (amikor már nem éhes, nem falna ezerrel). Ez nagyon jól megy neki (Banán, babakeksz, almadarabok, kevés kenyér). És így nem fuldokol.
Dokinéni mondta, hogy erre is meg kell, hogy érjen a gyerek, nem kell erőltetni. Erre én mondtam, hogy de hát minden szakkönyv azzal van teli, hogy ha nem kezdjük el 8 hós körül, majd még ovisan is turmixolhatok neki. Azt mondta, ezzel nem kell foglalkozni, mert a gyerekek szeretnek rágni, nem lesz semmi gond vele!!!!! A saját példáját hozta fel: 20 hósan még pürésítettek.... Ő is azt mondta, hogy várhatunk nyugodtan, majd a gyerkőc diktálni fogja, mikor képes már darabosabb kaját enni.

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Ja, és ha üvegeset kap, nálunk is másfél-2 üveg csúszik le, ez nem gond szerintem, úgyis tudják, mennyit szeretnének enni, mennyire van szükségük! Öcsi is sokat mozog, ahogy írtad!

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Jó reggelt!

Judit: Na én is vártam a balhét a Fábry-ban, szólhattak volna, hogy kivágták a kivonulós részt. :roll: Mindegy, a stand up comedy-t imádom, jól szórakoztam. Claudiára allergiás vagyok, ahogy Anettkára is, ahogy megjelenennek a képernyőn, kapcs, csatornaváltás.

Dorka: Fel van függesztve a téma, szerinte simán szülhetek 40 évesen is. :shock: :shock: :shock: Minek kapkodni? Na persze...
jaimee1
 
 


Elnézést az OFF-ért, hátha érdekel Titeket:

Sheila Kitzinger (1929), a szüléssel foglalkozó, világhírű kultúrantropológus, aki 1992-ben a magyar szülő nők, születő gyerekek és a bábák szülés körüli helyzetének humanizálására első lépésként megrendezett, Nemzetközi konferencia a születésről című konferencia egyik díszvendége volt, most ismét Magyarországra látogat.

Két előadást tart, egy könyve jelenik meg, amelynek bemutatóján részt vesz, dedikál. Az előadások szinkrontolmácsolással zajlanak. Az április 7-i konferencia akkreditálása folyamatban van szülésznők, bábák, védőnők számára. A belépőjegyek a helyszínen válthatók meg.

2008. április 5. 18 00:
Sheila Kitzinger: A szülés árnyékában. Katarzis vagy krízis? Könyvbemutató és dedikálás Libri Mammut Könyváruház, 1024 Budapest, Margit krt. 87-89.

2008. április 6. 16 30-tól 18 00:
Sheila Kitzinger: A szülés helyzete különböző kultúrákban Előadás és beszélgetés
Országos Széchényi Könyvtár, Budavári Palota „F" épület Belépődíj: 1500 Ft

2008. április 7. 9 00-tól 16 30:
A háborítatlan szülésről – kultúrák közötti megközelítés A szülés árnyékában. Katarzis vagy krízis? Konferencia
Országos Széchényi Könyvtár, Budavári Palota „F" épület Belépődíj: 2500 Ft, illetve annak, aki pontszámot gyűjt, plusz 3000 Ft
További részletek a www.szules.hu oldalon.
judittka
 
 


Hal! Tortaalao kész... kis pihi...

A pürés kajáról... Nekem egyik ismim sokáig csak pürés kaját adott a gyerekének, aztán még 3 évesen is csak úgy volt hajlandó enni a kaját... vagy inkább papit. Én úgy csináltam, hogy bizonyos időközönként próbálkoztam...
Ha nem próbálja a rágást (kaján) akkor nem is fog megtanulni rágni. Mert hogy az se vele született képesség! No ennyi az én véleményem.

... és jöhetnek az ellenvélemények! ;)
szilbee
 
 


Nekem nem volt soha hányingerem,se rosszullétem,na jó egyszer a buszon de azt alapból nem bírom!!

Darabos kaja:Robi sem ette sokáig csak próbálkoztam,és mutána egyik napról a másikra elkezte enni,szerintem gyerekfüggő

Kép

Kép
katlina
 
 


Darabos kaja és már maga a rágás is nagyon gyerekfüggő, de próbálkozni nem árt. Nálunk mindkettőre van példa: Anna bő egy éves koráig csak a pépeset volt hajlandó megenni, de aztán utána simán rágott és rág ma is, sőt, szereti hallani (érezni?), ahogy harsog a foga alatt az alma. :lol: Jázmin meg már 8 hónapos kora körül elkezdett rágcsálni, s azóta is eszi a kis falatkákat.

De az is biztos, hogy ha nem próbálkozunk, akkor nem is derül ki, hogy tud-e, akar-e már rágni. Pl. a banán nagyon jó gyakorló, meg a puhább sajtok is (nem kockasajt - az felragad a szájpadlására). Azoktól nem kezd el úgy fulladni, mint pl. az almától vagy a kenyér (kifli, zsömle) morzsáktól, de mégis meg tudja fogni (feltéve, hogy nem túlérett a banán)

Miylen torta lesz , Szilbee? Ma lesz a buli? Boldog szülinapot a párodnak, szép kerek szám!

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Anna, a bicajos ülést hol vettétek? Nehéz felszerelni a bicajra?
És az árát saccperkábé megkérdezhetem?

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Hell :)

Druszám, mire nincs pl. normális szavunk? :) Mi is vártuk nagggyon a “botrányt”, oszt semmi...leadták a Fókuszban egy részletét, a Fábry-ban meg... :? Bezzeg reklámozni tudnak vele :? Én marhára bírom Tereskovát, akárcsak Karafiáth Orsolyát, meg Anettkát :mrgreen: Egyiknek sem ismerem a “művészetét”, csak annyit ismerek belőlük, amit a nyilatkozataikból látok, de végre értelmes embereket is látni a tévébe' e. Nem Lilut, HorváthÉvát, CsonkaPicit (nah, ő mikor fogja végre felvállalni, hogy meleg?!), ÁbelAnitát, Maónikát, Kiccsillagokat, Villalakókat (kivéve Majkát...bár ez a Kölykös műsor balfogás a részéről), sötöbö.
Hamán így belekezdtem :oops: , én Hajdú Péterben csalódtam kellemesen...annyira nem bírtam a pofáját, aztán onnantól, hogy Balázs beszívatta, szépen átalakult a véleményem... abszolut normális, értelmes fazon.
Claudiát a párom bányamély intelligenciával jellemzi, de nekem nincs vele bajom...mármint Claudiával :mrgreen: A tóksós műsorát viszont én sem szeressem. Monnyuk Szulákkal se néztem :roll: A Ciccolinásat kivételesen láttam :wink: , de azt is Kovács Áron miatt érte meg :) Meg asszem még Szulákkal volt Kóka Lajos beszélgetés, azt is láttam (az is fajin volt), oszt kb. ennyi...
Nah, ezt kiírtam...

Darabos kaják nekünk sem mennek, úgyhogy én is azt csinálom, amit Dorka meg Fanna: pépes hami, aztán néha kap a kezébe elnyálaznivalót :) De benyelni legtöbbször azt sem szokta...

Lányok, tegnap megállt a szívem egy iszonyat hosszú pillanatra. Annaluca pár másodpercre víz alá került fürcsi közben a kiskádjában :cry: (elcsúszott – a csúszásgátlós aljzaton -, hátradőlt és hanyattfekve “elmerült”) Kimentem a lefekvős tejcsijét megcsinálni – ahogy mindig is szoktam; végig szemmel tudom tartani a gyereket. Tegnap nem sikerült maradéktalanul. Ahogy meghallottam az ütemes lábkapálózást, már éreztem, hogy ez nem a szokásos “jót pancsizunk” szitu; két lépéssel ott termettem a kádnál, és a látvány...a tekintetét soha nem fogom elfelejteni. Kikaptam a kádból, azonnal hasrafordítottam a kezemen, de ahogy kiemeltem, már sírt is, meg köhögött. Akkor már ott volt az apja is, ő masszírozgatta a hátát, meg oldalra fordította, hogy kijöjjön a víz – nem jött, valszeg még működik a búvárreflexe, így max. nyelt egy kis vizet, nem letüdőzte. Jól van a kis drágám, hálistennek, de ezt az esetet soha nem fogom magamnak megbocsátani.

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Sziasztok!

Jól vagyunk, csak nincs időm írni. Este jövök.

Fanna, Olga: Ti mivel töltöttétek meg a csokitortát?

Niki

Kép
Kép
csni
 
 


Jó ég, Judit, szegénykém.... (((Balwin)))

Azért ne vedd nagyon nagyon a szívedre, ott voltál rögtön. Balesetek előfordulnak....

Hú, a felsoroltak közül felejthető mind...
jaimee1
 
 


Jaimee, előfordulnak, de ezt azé szívesen kihagytam volna :(

Talált ma Bogyóm bunkert magának, le is képfényeztem :)

Kép Kép

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Az ölelést köszi :)

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Baaaalwin, de gyönyörű ez a lány!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D Kár lenne érte. Látom, ő is forgatja a Kismamát. :D
jaimee1
 
 


Balwin Judit: Megértem, hogy rosszul érzed Magad, de szerintem se idegeskedj rajta sokáig. Szerintem ezek a dolgok mindenkivel előfordulnak. Szerencsére nem történt nagy baj, és arra jó is volt, hogy ezentúl sokkal óvatosabb legyél.
Az egyik barátnőmék például bezárták jó néhány percre egy sötét pincébe a 2,5 éve sgyereküket véletlenül. Őt is érte egy kis trauma.
Nagyon szép Annalucus, de Réka nemkülönben.

Niki

Kép
Kép
csni
 
 


Balein Judit! Úgy sajnálom! Iszonyú érzés lehetett! De a kis huncutkátok már biztos elfelejtette.

Niki! 6 dl habtejszínt vertem fel, szamóca darabok kerültek bele, valamint a torta felső levágott részét kellett belemorzsolni. Ezt kúposan ráhalmozni az alsó lapra és 20 dkg tortabevonóval bevonni.

Bocsi, mennem kell, a gyerek ordít.

Grétikének jobbulást!

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Balwin! :cry: :cry: :cry: De lényeg, hogy nincs semmi baja! és vígasztaljon, hogy ő már el is felejtette az egészet! Ne emészd tovább magad! :(

Egyébként hihhhhetetlenül gyögyörű csajszid csináltatok a Zuraddal! :lol:
szilbee
 
 


Sziasztok!

Évi!

Köszi! Anyukám nevében is! :D

Jaimee!

Szüléstörténet? Hát a fejemben meg naplóban. :)

Erika!

Húú ez a munka dolog tényleg nehéz! Valószínűleg én az első verziónál maradnék de mondom ez nagy döntés. :?

BAlwin!

Ó de sajnálom! A lányok már írták, hogy ,,Bógyótok" már bizti elfelejtette. Bár gondolom, hogy Neked még egy párszor eszedbe jut majd.
Bunkeres fotó: naggggyon szuper! :D


Játszóterezés ügyben: ha esetleg megírjátok mikor és hova mentek akkor (ha tudunk) szvesen csatlakozunk

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


Szió!

Niki!
Sajnos én nem tudok segíteni...nem volt töltve...az alap-recept szerint....de kellett volna mert így inkább sütis volt mint tortás...

Dorka!
Apóséktól kaptuk...de majd kikérdezem :wink: Sztem a boltban rá is szerelik....Ma is azzal voltunk a patikában....hátttttt télleg nem egyszerűűűű...

Judit!
Most olvastalak... :cry: Sajnos te fogod utoljára elfelejteni 3ótok közül...de ki tudja lehet még AnnaLucából Béjvaccs búvárcicis lesz :lol:

fanna3
 
 


Itt vok, visszaolvastam:

Először is gratula Olgának az unokaöcsihez!

Szilbee: Ádámnak sok boldog szülinapot!

Gekkó: Tetszik nekem is. Kár, hogy Szolnokon nincs. Szívesen vinném Katát, mindig olyan lelkiismeretfurdalásom van, hogy Vele már nem tudok annyit foglalkozni, mint annó Dorcsival.

Jaimee: Gratula Rékának a forgáshoz! Írtad, hogy megkívántad a kajcsit a tévéből. Ezek szerint már van étvágyad?

Judit: Gratula Letinek a fogacskához! Gréti hogy van?

Erika: Az is lehet, hogy a börtönös munkát is megszeretnéd, nem? Ha még csak az egyiket próbáltad, szerintem adj esélyt a másiknak is, főleg, ha jobbak a feltételek.

Olga, Fanna: Köszi a tortás válzokat. Akkor majd keresek valami főzött krém receptet.

Nem tudom hétvégén hogy tudok jönni. Holnap és holnapután vendéghegyek jönnek, hogy megünnepeljük csöpp Katám első szülinapját.

Jó éjt minedenkinek!

Niki

Kép
Kép
csni
 
 


Judit, Gréti hogy van?...

Niki, azt lesem már pár napja, hogy mikor vált a vonalzód 8) Nem tudom, mellik napon született Kata... Nemvárokmán tovább, Nagyon Boldog Elsőszülinapot kívánok a nagylánynak! :D

Kép

Hát úgy tűnik, Hunciban nem hagyott mély nyomokat a dolog, pancsoltunk este, mintha misetörtént volna... :)

Jaimee, én is gratula a Réka-forgószélhez :oops:

Hm, biztos elfelejtettem valamit a hét elejéből...így lassacskán jönnek az emlékek...

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Katának boldog első születésnapot kívánunk mi is!

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Katának!

Kép

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


Jó reggelt!

Én megnéztem a tábliban, holnap lesz a szülinap! De jobb előbb, mint... :lol: Így hát:

Boldog első szülinapot, Kata ! Legyen vidám, boldog gyermekkorod!

Kép

Balwin, én is pont ilyen vagyok... A gyerekem már rég nem emlékszik, mi történt vele, amikor én még mindig szenvedek... :( Anyukám mindig mondja, ne vegyem úgy a szívemre a dolgokat, de én ilyen vagyok, mit csináljak... :roll: Ez néha nagyon rossz, mert napokig képes vagyok egy nekem mondott rossz szón vagy egy általam mondott és nem jól eltalált kifejezésen rágódni, hogy miként is kellett volna másként és akkor mi is lett volna... Nehezen gyógyulnak a sebeim, nem vagyok olyan gyorsan túllépős fajta. Szerencsére a gyerkőcök könnyebben felejtenek, s ha már ilyen vígan ment a pancsi, biztos nem emlékszik semmire! :lol:

Niki, én ugyanezt éreztem Annával kapcsolatban, főleg, hogy 2,5 éves volt, amikor vissza kellett mennem dolgozni... És most olyan jó, hogy a nagyok mellett Jázminnal több az időm és azóta sokkal több új lehetőség (babaúszás, Gekkó, esetleg Helen Doronos angol az ősszel) van, mint a nagyoknál volt.

Ma nálunk is vendégeskedés lesz, már sülnek a zsömléim, dagad a kenyér, megyek is.

Mindenkinek jó hétvégét!

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Sziasztok!

Itt folyamatosan csepereg az eső! :( :evil: :twisted:

Figyeltétek? Nem sokára 2 éves lesz ez a topik! Még 22 nap!

Lehet ez alkalomból is kéne taliznotok, esetleg tortázni...?

Addigra hátha nyáriasabb idő lesz.

Most csak ennyi, mert megyek színházba. Kaptam 2 bérletet, gazdájának, nincs kedve menni ebben az esős időbben. (mondjuk meg tudom érteni). Barátnémmal megyünk. Még azt sem tudom mit fogok látni. Az bizti, hogy nem balett. Azt nem tudnám mégegyszer végig nézni.

Erika
Kép
Kép
kné erika
 
 


Szilbee!
Tegnap délután 16.00után nem sétált a nagyi és a papi Leventével???????????????????????????? :D Szerintem őket láttam nem messze a Fiatalok Házától,Leventét ismertem fel,már ha jól láttam a kocsiból!

Kép

Kép
katlina
 
 


Dorka!
7-8ezer körül van vagyis nekem ennyit mondtak a boltban!De most vagy a Corában vagy Tesco-ban akcióban volt!Ebben az árban!



Vettünk nyári babakocsit szóval már könnyebben bemegyünk hozzátok is,na meg a Höccögetőre is!

Anikó!!!
Hogy telnek a napjaitok???

Kata!
Sok Boldog Születésnapot így előre is!!!


Balwin!
Szerintem lesznek még sokkal rosszabb balesetek is,ne hibáztasd magad!!

Erika!
Színház,de jó neked!
Én is szivesen kimozdulnék valahová!

Kép

Kép
katlina
 
 


Katlina! De! :lol: Én is ott voltam Déviddel... csak kicsit lemaradva utánuk.. :lol:
szilbee
 
 


Tényleg!!?? :shock:
Benneteket már nem láttalak!
Na jó Leventét is onnan ismertem fel hogy közöltem sógorommal hogy lassítson mert én sem örülnék neki ha mellettem száguldozna el az autó miközben ott a gyerek (szerintem próbáltak átjutni a túloldalra mert elég közel voltak az úttesthez)így lelasított duzzogva és akkor kinéztem mindíg megnézem a gyerekeket és lám Szilvási Levente :D (és utána begyorsított valószínű azért nem figyeltem utána annyira)

Kép

Kép
katlina
 
 


Hát nincs nagy forgalom.
Mit csináltatok ebben a szép időben?

Nagyon remélem, hogy holnap nem leszünk szobafogságra ítélve.
Jó éjszakát mindenkinek! :)

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


én si vagyok, de nincs mit írnom!

Gréti továbbra is beteg, most már Misinek, és nekem is fáj a torkunk, Leti még tartja magát...

Judit!
Tündér Annalucus!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Katlina! A buszmegálónál jártak akkor Leventéék? Egyébként nagyon jó szemef van... én lassan guruló kocsiban is vak vok. :oops:
szilbee
 
 


Kata!! :)
Kép


Judit! :( :( Kép

Niki! Ádám köszöni szépen a köszöntést! :)
szilbee
 
 


Judit!

Ó szegénykém! :( Akkor már Ti is? Mi a fene lehet? Hát nem egy ,,egyszerű" vírus az biztos, nagyon makacs lehet ha még Ti is betegek lesztek tőle.

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


És akkor a születésnapos KATÁNAK minden szépet és jót kívánok születésnaja alaklmából!!!!!!!!!

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


Katának nagyon boldog első születésnapot kívánunk!

Kép

Kép
Kép
dorkáék
 
 


na én összevártam!

Katának!
nagyon sok boldog 1. éves szülinapot kívánunk!
Kép

Ildi Ancsikájának is nagyon sok boldog szülinapot kívnunk!
Kép

na és persze Ádámnak is boldog 30.-t!
Kép

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Kata! Nagyon Boldog ELső Szülinapot!
Kép

fanna3
 
 


Köszönjük a bátorításokat, most elmegyünk Gréti szerint hetvenbe, de igazából Hatvanba, egy kicsit levegőzünk, meg dolgunk is van ott. Nekünk továbbra is fáj a torkunk, misinek szétrobban a feje, már az öklendezés határáig jutott... na mindegy... Gréti egyre jobban van, Leti még midnig negatív....

szülinapos képeket, meg csak úgy képeket!

Szami!
Miylen vendégség volt? képek? menü?

Szilbee!
torta? hoyg sikerált?
Képek?

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Hehe... Judit! Átadom! :lol: :lol:

Na minnyá keresek... képet...
szilbee
 
 


Kép Kép

Persze a szülinapos szépen elbújt a fényképező mögé! :twisted:

A torta finom lett. Ádám egyik kedvence. Belül tejszínhab, banán és meggy van.
szilbee
 
 


Sziasztok!

Niki: Katának nagyon-nagyon boldog 1. szülinapot!!!

Olgának és Ádámnak utólag boldog szülinapot! (még benne vagyok a 8 napban :wink: )

Most itthon vagyunk, persze fürdő még sehogy se áll...kezdem azt hinni, hogy sose lesz ebből már fürdőszoba, úgy néz ki, mint ahol bomba robbant. Én naivan meg azt hittem, 1 hét alatt lezavarjuk az egészet. Bár a csövek már ki vannak cserélve, a burkoló eddig 1 db csempét sem rakott fel, javítgat a lelkem...remélem, holnap már csinál is valamit! :twisted:
Zsófi jól érezte magát a Mamáknál, egy szavuk se lehet, kiunokázták magukat. Viszont ma éjjel 3 óra hosszat fent volt. egy óra hosszáig sikítva sírt, aztán gondolom hatott a Panadol és scendben volt, de aludni nem akart, csak kézben volt neki jó. Aztán nekifogott vigyorogva játszani a éjszaka kellős közepén :roll: fél 2-kor sikerült elaltatni, 6-kor kelt. Aludtunk vagy 4 órát. Most meg annyira virgonc, tök jó kedve van. Ki érti ezt?! :P

Bocsi, hogy most csak magunkról írtam... :oops:
Majd jövök még, amint tudok, és alig várom, hogy tehessek fel képet!

Kép

Kép
ditke2007
 
 


Katának boldog szülinapot! :D
jaimee1
 
 


Köszönjük a köszöntéseket. :D

Most jöttünk a játékfesztiválról. Nem volt valami nagy szám, ráadásul rengetegen voltak.

Egy kép egy évvel ezelőttről:

Kép

Niki

Kép
Kép
csni
 
 


És most:
Kép

Niki

Kép
Kép
csni
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?