Sziasztok!
Köszönjük a köszöntéseket.
A múlt hétvégén (szombat-vasárnap) ünnepeltük családi szinten, mert úgy értek rá a nagyik, nagynénik, uncsitesók. Nagyon szépre sikerült, Hanga is élvezte.
Keddtől ablakfestés volt (gépet is szétszedte a párom). Pénteken már takaríthattam, estére már lett gép is
. Hiába takargattuk le a bútorokat, szinte egész nap csak a port törölgettem (Gyöngy szobájában egyenként a játékokat...), és szinte folyamatosan ment a mosógép (falvédő, plédek, sötétítők, rucik). Na estére lesz mit vasalnom, ha a lányok elalszanak. Ma jött volna az ablakok + függönyök mosása, de ez vasárnapra marad.
Ma átruccantunk Kassára, nagyon szép időnk volt, megnéztük, hogy táncol a szökőkút a különböző stílusú zenékre. Mondanom se kell, hogy Gyöngy nadrágja térdig vizes lett. Majd visszafele meglátogattuk a dédit, disznóölés (fúj de csúnya megnevezés) volt. Hanga az autóban végig aludt, most pedig csak mondja a magáét.
Marika!
Krisztát felhívtam, már át is hozta Kingát az oviba.
A virágoknál (és persze nálam is) próbálkozik Hanga is, de ha rászólok, hogy nem szabad, akkor megérti.
Hanga még mindig beteg, a héten folyamatosan porszívóztuk az orrát, és nagyon csúnyán köhög még mindig.
Viszont Gyöngy szervezete úgy látszik erősödik, mivel se a hasmenéses vírust, se a megfázást nem kapta el (eddig kop-kop).
Hangának még mindig csak 4 foga van, tegnap megtett 3 (!) lépést, de nagyon óvatos, biztonságosabbnak érzi a bútorokba kapaszkodni. No meg 4kéz-láb, hisz úgy nagyon be tud turbózni.
Zoli!
Megnéztem Bendi fényképeit
, még mindig tetszik a kissrác. Látszik rajta, hogy boldog gyerek.
Anita!
A fiúk fotóit is megtekintettem, sugárzik róluk a testvéri szeretet.
Panka!
Át tudom érezni, milyen ha vírus kerül a gépre, és jó néhány dolgot tönkretesz. Nekünk kb. 2 éve volt ilyen. Egy jó adag Gyöngyről készült képünk semmisült meg, összesen 3 maradt belőle, amit kinyomtattunk. Pedig nagyon szuperek voltak.
Látnád Hangát! Nagyon szépen lesült a nyáron a strandon, míg Gyöngy úszni tanult. Csak a hajlatokban van némi fehér csík.
Kata!
Bababarát lakás, talán egy üres gumifalú szoba?
Láttam, hogy Titeket sem került el a hasmenéses vírus, és folytatódott Nálad megfázással. Remélem már mindenki egészséges.
Dodus!
Ritkán jössz, csak nincs valami baj?
Volt szó taliról. Nekünk nem jó a jövő hét péntek-szombat (suliban leszek).
Puszi
Gyöngyöske