Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok

Sajna Bendi még mindig nyügi, de azért alakul Kép
Nem is tudjuk mennyi a fogak száma, ha meg akarjuk nézni nem igen engedi.

Zoli
bbendi

Sziasztok!

Köszi kérdéseteket, már jobban vagyunk. Hasmarsnak vége, bár úgy néz ki elkapta tőlem a náthát. Délelőtt folyt az orra, de délután már semmi nem volt. Ki érti ezt...?Kép

Panka!
Ok, köszi és várom!Kép

Anita!
Gratula az 5. fogacskához!KépKépKép

Marika!
Vége a nyugis életnek???Kép
Ezek szerint lassan alakíthatjátok át a lakást "bababarát" lakássá.Kép Én már sokszor nem tudom mit hová pakoljak mert egyre több dolgot ér el és ugye már nem akadály, hogy magas az asztal. Már arra is rájött, hogy ha feláll a székre több dolgot elér. Na ilyenkor az én hajam is az égnek áll.Kép

Zoli!
Sikerült bővebbet megtudni a 3D-ről?

Jó éjt! K.

KépKép

KépKép
kata007

Húúú a lényeget majdnem elfelejtettem, bár látom mindenki elfeledkezett róla????????????????????

Gyöngyöske!
Ne haragudj, de nem voltam gépközelben a napokban, úgyhogy kicsit késve, de annál nagyobb szeretettel:
KépHangának [color=#ff0000]

Katáék!

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Gyöngyöske tényleg még beleférünkKép
Kép

Kata007! KösziKép

Majd jövök valamikor, most suliba jár a családKép

Puszika, Marika
Marika

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket. Kép A múlt hétvégén (szombat-vasárnap) ünnepeltük családi szinten, mert úgy értek rá a nagyik, nagynénik, uncsitesók. Nagyon szépre sikerült, Hanga is élvezte.

Keddtől ablakfestés volt (gépet is szétszedte a párom). Pénteken már takaríthattam, estére már lett gép is Kép. Hiába takargattuk le a bútorokat, szinte egész nap csak a port törölgettem (Gyöngy szobájában egyenként a játékokat...), és szinte folyamatosan ment a mosógép (falvédő, plédek, sötétítők, rucik). Na estére lesz mit vasalnom, ha a lányok elalszanak. Ma jött volna az ablakok + függönyök mosása, de ez vasárnapra marad.

Ma átruccantunk Kassára, nagyon szép időnk volt, megnéztük, hogy táncol a szökőkút a különböző stílusú zenékre. Mondanom se kell, hogy Gyöngy nadrágja térdig vizes lett. Majd visszafele meglátogattuk a dédit, disznóölés (fúj de csúnya megnevezés) volt. Hanga az autóban végig aludt, most pedig csak mondja a magáét.

Marika!Kép
Krisztát felhívtam, már át is hozta Kingát az oviba.
A virágoknál (és persze nálam is) próbálkozik Hanga is, de ha rászólok, hogy nem szabad, akkor megérti.
Hanga még mindig beteg, a héten folyamatosan porszívóztuk az orrát, és nagyon csúnyán köhög még mindig.
Viszont Gyöngy szervezete úgy látszik erősödik, mivel se a hasmenéses vírust, se a megfázást nem kapta el (eddig kop-kop).
Hangának még mindig csak 4 foga van, tegnap megtett 3 (!) lépést, de nagyon óvatos, biztonságosabbnak érzi a bútorokba kapaszkodni. No meg 4kéz-láb, hisz úgy nagyon be tud turbózni.

Zoli!Kép
Megnéztem Bendi fényképeit Kép, még mindig tetszik a kissrác. Látszik rajta, hogy boldog gyerek.

Anita!Kép
A fiúk fotóit is megtekintettem, sugárzik róluk a testvéri szeretet.

Panka!Kép
Át tudom érezni, milyen ha vírus kerül a gépre, és jó néhány dolgot tönkretesz. Nekünk kb. 2 éve volt ilyen. Egy jó adag Gyöngyről készült képünk semmisült meg, összesen 3 maradt belőle, amit kinyomtattunk. Pedig nagyon szuperek voltak.
Látnád Hangát! Nagyon szépen lesült a nyáron a strandon, míg Gyöngy úszni tanult. Csak a hajlatokban van némi fehér csík. Kép

Kata!Kép
Bababarát lakás, talán egy üres gumifalú szoba? Kép
Láttam, hogy Titeket sem került el a hasmenéses vírus, és folytatódott Nálad megfázással. Remélem már mindenki egészséges.

Dodus! Kép
Ritkán jössz, csak nincs valami baj?

Volt szó taliról. Nekünk nem jó a jövő hét péntek-szombat (suliban leszek).

Puszi
Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

Gyöngyöske, nagyon boldog szülinapot Hangának!Kép Nálatok is zajlik az élet, úgy látom. Én a héten kezdem a sulit és most minden pénteken lesz tanítás. Nekem ez a 3. félév az ötből. A szakdolgozatról még fogalmam sincs.Kép

Panka, Kép a gépetek miatt. Remélem a topic többi tagjával már nem történik ilyen.

Marika, Dorka ugye még csak ül a virágos képen? Nagyon aranyos a kisasszony. És úgy látom most sikerült egy spontán felvétel.

Kata007, de jó, hogy már nem vagytok betegek! Lekopogom, de minket most elkerült a baj. Illetve a betegség, mert balesetek azok vannak.Kép De főleg a párommal. Egyik este belerúgott az ágyunkba a kislábujjával, néhány napra rá pedig véletlenül orrba vágták és még most is fáj neki. Lassan hadirokkant lesz...Kép

Zoli, fogilag hogy álltok? Szegény Bendi, ilyen sok fog egyszerre. Nem csoda, ha nyűgi.

Puszi Mindenkinek!
Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

Szombaton megint lagziban voltunk.Kép Még mindig hulla vagyok, mert vasárnap Beninek már 3/4 7-kor reggel volt, így nem sokat aludtam. De a lagziban nagyon jó gyerek volt, a hangos zene ellenére aludt a babakocsiban mint a bunda.Kép

MarikaKép
Suli milyen volt?

Egy kérdés: Anyukám szerint az Avason ahol van a máltai játszótér van játszóház is. Nem tudtok erről valamit?

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Sziasztok!Kép
Ma elvittem kisebbik csajszit az 1 éves vizsgálatra. Paraméretei: 76 cm és 9400 gr.Kép

Dodus!Kép
Kukkoltam egy másik topikban és láttam, hogy kipróbáltad a szalvétatechnikát. Nehéz volt? Hozzávalókat hol szerezted be? Már én is gondoltam rá, hogy kipróbálom, szeretném Hanga szobáját feldobni néhány képpel. Most csak egy Micimackós árválkodik nála.

Gyöngyöske
gyöngyöske

GyöngyöskeKép

Még nagyon az elején tartok, most még könnyűnek találom.Kép Miskolcon vannak kreatívos boltok, meg művészellátó, ott lehet megvenni az anyagokat. Én a főutcáról nyílót ajánlom, az valamivel olcsóbb. Ha érdekel, hogy hol van, leírom szívesen.
Én először próbálkoztam tapétaragasztóval, de az igazi, dekupázs ragi sokkal jobb.
Már csináltam két komplett képet (Kingának és Kristófnak), amik nagyon jók lettek, a párom szerint is.Kép Meg van még néhány próbálkozásom is.

Nekem nagyon tetszik, ha gondolod, egyszer eljössz és megmutatom, hogy én hogy csinálomKépKép

Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok Lányok

Hát a fogzás nem egyszerű, most nemrég egy jó félórát sirdogált, Nurofen után nyugi van, bár már azt hittük renben lesz minden a fogak kijönnek és passz.

Kata, 5 ezer pénz és valóban van ott ahol mondtad Kép

Dodus rég "láttalak".

Zoli
bbendi

Sziasztok!Kép

Hangának ma reggelre végre áthasadt az ínye, így már látszik az 5. fogycska cakkos széle. Kép Az utóbbi pár éjszaka ezért elég rosszul aludtunk, mivel néhányszor felsírt szegénykém.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

Úgy látom az ősz kedvez a fogaknak. Dorottyának is megvan az 5. fogacskájaKép, végigkinlódott/kinlódtunk vele 2 napot, jó nyügi volt, sikerült is visszaszoknia az éjszakai szopiraKép Most hajnali 4 felé ébred.
Haladunk előre is, megy már a mászás rendesen, főleg a fűtőtestek feléKép
kaptam eredményt is az egyetemről. Szerencsére 6 tantárgyból 4-et elfogadtak, így már csak 2 van hátraKép A páromnak is eldicskedtem, hogy már van 3db 4-esem és egy ötösöm az első konzultációk után. Nem rossz ugyeKép Két tantárgyat, illetve két vizsgát csak kibírok valahogyKép

Gyöngyöske! Hanga milyen szép nagy lány, jó paraméterekkel rendelkezikKép

Panka! Hogy bírjátok ezt a sok lagzit? Beni aranyos lehetett a nyga zajban ahogy alszikKép

Dodus! Nagyon ritkán sikerül játék közben lefényképezni, ahogy meglátja a gépet rögtön érdeklődik és belenéz (jó sok piros szemű képünk vanKép) Egyébként ül a képenKép

Na megyünk aludni egyet, hátha...
Puszika, Marika
Marika

Sziasztok!

Tegnap temetésen voltunk.Kép Ezt egy kicsit nyügibben viselte Beni, mint a lagzikat. Biztos érezte, hogy hiába van itt is sok ember, ez azért másról szól.

DodusKép
Mond meg Krisztának, hogy fotót kérünk a képeidről.Kép Engem érdekelne, hogy melyik az a bolt.

GyöngyöskeKép
Gratu az 5. fogacskához.Kép

ZoliKép
Szegény Bendi, hogy még mindig kínozzák a fogak.Kép

MarikaKép
5 fog, nem semmiKép Beninek még mindig nincs egy sem.Kép A 4 óra még mindig jobb mint a 1/2 3.Kép
Melyik két tárgyból kell vizsgáznod?

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Sziasztok!

Panka! Az az igazság, hogy a képek még nem kerültek el KrisztáékhozKép Meg ugye nincs netük semKép De ha minden feltétel összejön, akkor biztos lesz kép is! Már a sárga, műanyag locsolókannám sem a régiKép Szép szeder és málna díszíti. Írok majd mailt a boltokról.
Ha bárkinek van szép szalvétája, gondoljon rám, lécci, csak egy-két darab erejéig!KépKépKép Köszi!

Marika! Jó nagy mázlid van a sulival! Nekem semmiből nem adtak felmentéstKép Még pénzügyi jogból sem. Két vizsga már semmi. Gondolom az egyik az mikroökonómiaKép Eltaláltam? Kriszta is most kezdte a fősulit Gyöngyösön, de szerencsére Miskolcon vannak a konzultációk. Ja, és én is megyek holnap isibe!Kép
Gratulálok ehhez a sok foghoz!

Gyöngyöske, Nektek is!Kép

Tényleg, Nektek kinőtt már a bölcsességfogatok? Úgy általában kérdezem, mindenkitől. Nekem még nem.Kép

Mindenkinek jó hétvégét!

Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

DodusKép
Köszi a mailt. Nekem két bölcsességfogam van kinőve. Már jó bölcs vagyok.Kép Az egyik jó pár év alatt jött ki teljesen, de nem romlott el. A másikra nem emlékszem, de az be van tömve.

Evaeváról nem tudtok valamit? Kezdek aggódni érte, már a freemailes címe sem működik. Remélem jól vannak és nincs semmi baj náluk.

Puszi mindenkinek, Panka

panka

De igenKép Én vagyok!Kép

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

Na jó, én is vagyokKép Megvan a 6. Kép
Dorka próbálgat felállni, tiszta őrület, már ülni sem jó, most már mindenhol térdepel és próbál felállni.
Találkoztunk Neváékkal a Corában. Laura igazi nagy lány már, szépen járkál és pakolgatja a női dolgokat, tudja, hogy mit kell vennie majd pár év múlvaKép

Dodus, Panka! Valóban mikroökonómia az egyik és gazdaságföldrajz a másik (talán).
Bölcsességfog: 3 sarok, illetve egy 2/3 fogKép

Puszi, Marika
Marika

Sziasztok Lányok

Bendi fogai jövögetnek, de a torkáról megint kapott egy fülgyuszit, most lábadozunk.

Zoli
bbendi

Sziasztok!

Minden elmaradt köszöntésért elnézéseteket kérem,ezúton szeretnék mindenkinek sok Boldogságot kívánni!
Az ügyesedő babáknak pedig adjatok egy nagy puszit helyettem!Kép

Eltűntem egy kis időre,de azért jöttem néha olvasgatni!
Máté babus is 6 foggal rendelkezik!
Hétvégén kirándultunk egy nagyon jót!A Pilisben voltunk,ellátogattunk Esztergomba,és Szentendrére is.Néha a gyerekek únták a kocsikázást,de azért nagyon jól viselkedtek!Ádámnak nagyon tetszett a Duna!
Talival kapcsolatban van van valakinek ötlete?
Jó lenne már találkozni veletek!

Zoli!
Bendi babának sok gyógypuszit küldök!

Puszi,Anita
kacajka

Sziasztok!

Minden elmaradt köszöntésért elnézést kérek,most szeretném pótolni,Mindenkinek sok Boldogságot kívánunk!
Az ügyesedő babáitoknak pedig adjatok egy nagy puszit a nevenben!
Kicsit eltűntem,de azért olvasgattam!
Máté is 6 fogacska boldog tulajdonosa!
A hétvégén kirándultunk egy jót,a Pilisben voltunk.Ellátogattunk Esztergomba és Szentendrére is.Ádinak nagyon tetszett a Duna.
Elég jól bírták az utazást.
Talival kapcsolatban van már ötlete valakinek?Jó lenne már látni titeket!

Zoli!
Bendinek sok gyógypuszit küldünk!

Puszi,Anita
kacajka

Ez az én formám,az előbb elszállt az egész,próbáltam leírni újra,így már 2 verzióban olvashatjátok!Kép
Van azért előnye is,mert hosszabbnak látszik!

Anita
kacajka

SZiasztok!

Én is vagyok. Szombaton voltam suliban, jó volt kicsit kimozdulni, találkozni a csoporttársakkal, még az előadások is érdemlegesek voltak. De a lényeg, hogy eljutottam az IKEA-ba is, vásároltam ezt-azt (már karácsonyra is Kép ). Csak a család hiányzott, de ez már az utolsó év. Kép
Hanga már elég sokat megy kapaszkodás nélkül, látszik rajta, hogy tetszik neki, és sokat próbálkozik, ha le is csücsül éppen, újra feláll és elindul. Nagyon édes, kicsit darabos a mozgása, mint egy robot Kép .

Tali??

Gyöngyöske
gyöngyöske

Dodus!

2 Művészellátót én is ismerek, nem is az a gond, hanem, pontosan mik kellenek a szalvétatechnikához, és hogy kell készíteni?

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

Tali olyan sokszor olvasható, de semmi reakció. Egy ötlet talán meg lehetne fontolni, jobb híján. A lakás lassan kész (elég lassan, most már megvolt az ablakcsere, most arra várunk, hogy száradjon a javítások helye, utána festés, radiátorfelrakás és kész, vagyis takarítás...) Szóval esetleg nálunk egy talit össze lehetne hozni, legfeljebb 2 szobát használunk és pokrócot rakunk le a gyerekeknek. Szerintem a többség úgyis kocsival közlekedik és ideje kimozdulni Miskolcról is. A gondot inkább az időpont okozza, mert ez a hétvége már kilőve. 18-19-én hétvégéből esetleg a szombat (bár addig nem igérek sokat), majd jön a hosszú hétvége 23-26-ig. Ott a szombat és vasárnap kivételével jónak néz ki, de még szombat délután is oké, utána sajna Mindenszentek, az szent és már itt is a november. Nos hosszú levezetés után mit szólnátok egy talihoz 23-án vagy 24-én, esetleg 25-én szombat délután, itt nálunk (gyengébbek kedvéért Szikszón). Ha ez nem jó, akkor november 8 vagy 9. (de az olyan messze vanKép)

Zoli! Vége van már a lábadozásnak?

Gyöngyöske! hanga nagyon ügyi lehet márKép IKEAba én is szeretnék már eljutni.

Lányok és Fiú! Etetőszéket milyet érdemes venni? Konyhába van hely, szóval az nem akadály, mert most a hordozóban eszegetünk és kezd nagyon más kinézete lenni (a hordozónak, sütőtök, sárgarépa, almalé,... található rajta bizonyos helyeken).
Ja és mikor érdemes már nagyobb gyerekülést venni a kocsiba, mert ebben ha elöl ülök nem látom, hogy Dorka mit csinál.
Legújabb játéka: bármilyen drót, ha meglát egyet már teper is arrafelé és rángatja, meg próbálná a szájába venni, sőt a lépcsőt is nagyon kedveli/kedvelné, csak anya állandóan visszahúzza. Néha olyan mintha 7 ördög bújt volna belé.
Most már eldugulok, várom a talira vonatkozó reakciókat.

Puszika, Marika
Marika

Sziasztok!

Beni egy kicsit náthás lett. Mondjuk nem csoda, mert mindketten azok vagyunk. Remélem nem lesz belőle semmi komoly.

Ikea: mióta Beni megszületett már 3× voltunk.Kép Ha minden összejön, akkor kedden is megyünk. Csak az a baj, hogy annyi pénzt el lehet költeni benne.

MarikaKép
Tali nekünk OK, dátumot este egyeztetem Lacival.
Autósülés: én a Concord, Maxi-Cosi, Römer üléseit néztem. Most úgy tűnik, hogy Römer King quickfix-et fogunk venni. Ez 9-18kg-ig illetve 8 hótól 4 éves korig használható. És középre is be lehet kötni. Teszteken jó eredményt ért el. Még a Römer Duo Plus is tetszik, csak ez Isofixes, ezt nem minden autóba lehet bekötni. Nekünk már nagyon esedékes lenne a csere, mert Beninek válban már nagyon szűk a hordozó, pláne most a vastagabb ruhákban. Csak hát ezeknek az üléseknek elég húzós az ára.
A drótok nálunk is menők.Kép Hétfőn voltunk Beninek útlevelet csináltatni és minden áron ki akarta húzni a számítógépből a drótokat.Kép Biztos örültek volna neki.

TöbbiekKép
Reagáljatok valamit a talira, plíííííz.Kép

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Sziasztok!

Mi is itt vagyunk!Kép
Mostanában mással vagyok elfoglalva, nem igazán van kedvem netezni. Szokott ilyen rámjönni, hogy elkezdek valamit és akkor nem is érdekel más.Kép
Szóval megvagyunk, szerencsére senki sem beteg, Dancsinak jól megy a suli.Kép
Dodó már megmondja, hogy hívják és hol lakik. Igaz a vezetéknév nem egészen tiszta még (direkt nem írom ide le, hogy mondjaKép).
Mindenhová szalad, egy percre sem tud megállni. A szája be nem áll és egyre okosabb.Kép
Persze írok azért én róla rosszat is mert van mit: mindent, de mindent megtalál amivel egy pici rosszat is lehet csinálni. Ő, egy számomra veszélytelen dologban is megtalálja a rosszat. Pl. a ropit marha jó dolog bedugni az orrba, vagy az ujját bedugni a hűtő alsó díszrácsába, amiből persze kihúzni már nekem is nehéz dolog. Aztán el sem hinné egy felnőtt, hogy a joghurt fedőfóliáját nyalogatni milyen isteni lehet, főleg ha azt éppen a kukából vesszük ki. Húúúú, borzalmas miket talál meg.

Gyöngyöske!
Igen, talán egy gumifalú szoba lenne az igazi.Kép A fenti beszámolóm után pedig főleg.Kép
Gratula Hangának az 5. fogacskához!KépKépKép

Dodus!
Először is, itt is köszi a micimackós linket!Kép
Azóta már kaptam mailban egy csomó, tök szuper képet.Kép
Hogy van a "hadirokkant" párod??
Én még nem vagyok bölcs. Szerintem én már nem is leszek.Kép

Marika!
Nektek is gratula az 5. fogacskához!KépKépKép
És haaaaatalmas gratula az eredményeidhez is! Ügyes vagy!
Piros szem eltüntetésére van egy klassz progink (már ha érdekel...Kép).

Tali: részemről passz. Apa jövő héten kezd új munkahelyen. Bár nagyon jónak néz ki, de beosztást nem tudunk előre. Talán a hosszú ünnep alatt nem dolgozik.

Etetőszék: nekünk fa van. Laza mozdulattal szétszedhető kisszékké és asztallá. Dodó imád rajta építőkockázni, rajzolni. Fel sosem borult vele, bár volt egy-két beingás, de az is az ő magánprodukciója miatt volt. Na meg nálunk az is szempont volt, hogy csak egy gyereknek lesz rá szüksége, tehát ne legyen túl drága, nem veszi hasznát majd a kistesó.

Gyerekülés: Dodó 7 hónapos elmúlt amikor újat vettünk mert a régit kinőtte. Viszont onnantól sosem nyafogott a kocsiban mert kilátott és nem unatkozott.Kép

Húúú, jó hosszú lettem.Kép

Jó éjt! K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Már megint eltünt mindenki.Kép

MarikaKép
Tali: nekünk 23. ill. 24. du a jó.

Puszi, Janka

panka

Sziasztok!

Panka! Az nekünk is jóKépKép Mivel a többség nem reagált, lehet hogy mini tali leszKép

Kata! Ha nem a Corel Photo Paint, akkor jöhetKép Az nekünk is megvan, de néha szép zöldre javítja ki, ami nem igazán jóKép Eddig még nem jöttem rá, hol lehet a színt állítani, mert néha szép barnára korrigál, néha meg zöld. Ki érti ezt. Gondolom függ attól is, hogy mennyire piros a szemKép

Megvan Dorkának a 7. fog is (ha még nem írtam), beadattuk az agyártyagyulladás elleni inekciót. Nagyon ügyesen tűrte, csak egy kicsit sírt, nagyon büszke voltam rá. A vizsgálat közben jót játszott, alig bírtuk hárman lefogni. Amikor háton volt, akkor a lábát akarta a szájába dugni és jópárszor fejberúgta a dokinénit, amikor meg hason volt, akkor mászni akart. Megis jegyezte a dokinő, hogy jó mozgékony baba lettKép

Na most már dugulok, várom a többieketKép

Puszika, Marika
Marika

Katak!
Még benne vagyok a 8 napbaKép Nagyon Boldog Szülinapot Karinának
Kép

Puszika, Marika
Marika

Sziasztok Lányok

Nagyon eltüntem, Bendi is beteg volt, meg ..... Kép

Kössz a jókivánságot a lábadozáshoz, talán már túl van a dolgokon, de a fogai még györtik, illetve rájöttem, hogy nagyon hisztis akaratos lett a betegség alatt Kép

Én szívesen látnálak benneteket ismét, de sajnos nem csak rajtam múlik Kép

Mindig olvasgatom amit írtok, de sok mondanivalóm nem volt.

Ma voltunk a HRG-n elsőre, hát a pancsoló kislány csak tanuló volt Bendihez, nagyon élvezte. Kicsit meglepödött amikor arca feje a vízbe ért, de alapvetően jó volt. Különösen a víz sem volt hideg, az uszodai levegő azonban még lehetne melegebb.

Zoli
bbendi

Sziasztok!

Tudnátok nekem ajánlani valami internetről letölthető programot, amivel a fotókat lehet kezelni? Corelünk volt, de sajna oda lett az is, és nem sikerült újból megszerezni. A többi programot meg nem ismerem, nem tudom, hogy melyiket lenne érdemes letölteni. Előre is köszi.

MarikaKép
Én a minitaliban is benne vagyok.Kép

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Elkészült az új táblázat.Kép
Ha valamit elírtam szóljatok, javítom. És ha nem tetszik az új szín akkor is.

Kép

panka

Sziasztok!

Panka! Hogy neked milyen jó gyreked lehet, ha ennyi mindenre van idődKép Nagyon szép táblácskaKép Minitali nekünk is okéKép Képkezelőben majd megkérdezem a páromKép

Dobok egy képet, hogy Dorka hogyan próbál már állniKép
Kép

Ujabb segítségkérésKép Közgazdászok nincs valakinek hirtelen egy gazdaságföldrajz jegyzete, amiben található valami a behaviourista földrajz jellemzőiről. Mert 20-ig erről kell írnom fél oldalt, hogy meglegyen az aláírás(ha az nincs akkor vizsgázni sem mehetekKép) Ha valaki tud, akkor segítsen ki engem. Sajna interneten kb 4 mondatot találtam róla, ami nem igazán fél oldalKép

Puszika, Marika
Marika

MarikaKép
Kis menyasszony nagyon édes.Kép És egyre jobban hasonlít rád.Kép
Gazdföciben sajna nem tudok segíteni, nekünk nem volt, csak ker. szakon.Kép

Puszi, Janka

panka

Sziasztok!
Olvasgattalak titeket és tényleg sznpatikusnak találtam ezt a topiktársulatot.Igy hát megkockáztatom a kérdést:Csatlakozhatok?Értelemszerúem Miskolci vagyok.Sokszor jó lenne "eszmét cserélni"Ovi választás,játszóterek közlekedés stb egy sor helyi probléma és egy sor általános olyan kismamás.Nagyon kevés időm van.Ezt szeretné hasznosan tülteni.Három aprócska leány teszi értékessé életem, életünk.4 3 és 1,5 évesek.Nagyon jó fejek.A táblázathoz igazodva kvalitásaim.Avason lakunk.A lányok neve Tekla 1999 októberi,Anna 2000 augusztusi Lili 2002 juniusi.A Semmelweis Kórházban szültem Ónodi Zoltánnál.Anna nagyon nehéz szülés volt Lili pedig igen könnyü.Epidurált kértem.Tekla szívbéli gyermek őmiatta őérette váltunk mi családdá.De ez egy másik történet.Szeretem Miskolcot bár az év egyik felét Kisgyörben töltjük ami igen nagy szerencse tekintve a játszóterek szomorú helyzetét.Magam 34 , a férjem 50 éves.Mi mást írjak?A többit út közben.Kérdezzetek esetleg.
telian

Szia Krisztina, üdv köztünk.Kép

Zoli
bbendi

Sziasztok!

Krisztina!
Üdv köztünk!KépKépKép Gyere közénk gyakran, ha időd engedi!KépKépKép
Rólunk ezek szerint sokat tudsz már ha olvasgattad a topicot egy ideje.Kép A táblázatban (amit Panka felrakott) pedig még több dolog benne van.
Három a kislány?Kép Gratulálok! Nagyon édesek a képen!KépKép

Marika!
Adobe Photoshop Album. 1 cd-s dolog, esetleg a talira elvisszük ha tudunk menni.
Kicsi lány még mindig tündér.Kép És igazad volt anno. Mármint, hogy majd kinövi, hogy az apjára hasonlít.Kép

Zoli!
Örülök, hogy Bendi annyira jól van, hogy már pancsikálhat is.Kép
Neked fogad???

Panka!
Nézd meg itt: http://www.honositomuhely.hu/kateg4s.html
Taliról nem tudok még nyilatkozni. Apa egy vadiúj autóval fog dolgozni ami a jövő héten jön meg. Hogy pontosan mikor, nem tudjuk. Ettől függ majd a beosztása.
Táblát megkaptam, nagyon köszi!Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Bizony, bizony, szombat van és én írok. Ez egyben azt is jelenti, hogy DOLGOZOM. Pontosabban bent vagyok a munkahelyemen.Kép De nehogy eláruljatok, hogy sumákolok!KépKépKép

Szia Krisztina! Üdv a körünkben!Kép A lányaid nagyon szépek és aranyosak. Kata007-tel egy cipőben járszKép Neki is három szép lánya van!Kép

Marika! Én is tanultam gazdföcit, de ha agyonvernének sem tudnám megmondani, hogy mi az a bemicsoda földrajz. Valami könyvem, vagy jegyzetem volt belőle, megnézem és ha használható kölcsönkapod. Ekkora marhaságot (már bocsánat), ilyen dologról írni! Még ha lenne valami értelme... Dorka most sem hazudtolta meg magát, lesifotó ugrottKép

Panka! Taliról még én sem tudok semmit mondani, mert a négy napra már annyi minden be van nálunk tervezve, hogy szerintem egy hét is kevés lenne rá. Ahogy alakulnak a dolgaink, majd értesítelek. A táblázat szerintem jó lett. Az én paramétereim rendben.Kép

Szalvétázós lányok! A művészellátóban (a Munkácsy köz után, a Mese cukival szemben) is vannak szalvéták, szépek. De 50 Ft/db, a kicsi 40Kép

Tegnap voltam suliban, csak azt nem tudom minek. Társasági jog, Kft-Rt-Egyesülés-Ege lett volna a téma. A fickó a Kft-ig jutott, de csak azokat a részeket emelte ki, amit már közgázon is tanultunk. Pont a részletekbe nem ment bele.Kép Büntetésből két hét múlva nem megyek!Kép

További jó pihenést a hétvégére!
Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

KrisztinaKép
Isten hozott nálunk, gyere gyakran.Kép Én is meglestem a lányokat, nagyon aranyosak. Gondolom az adataitokat azért írtad le, mert benne szeretnél lenni a táblázatban, így hát cselekedtem.Kép

KataKép
Köszi a linket.

DodusKép
Azért egy ici-pici talit próbálj meg beszúrni, jó?KépKép

És akkor talilista:
Marika: 23. ill. 24., esetleg 25. szombat délután
Gyöngyöske: 23. ill. 24., "de a csütörtök szimpibb"
Dodus: még nem tudja
Kata: még nem tudja
Panka: 23. ill. 24. du
Szerintem, akkor legyen 23. du a tali. Marika, mit szólsz hozzá? És batyus tali legyen?

Puszi mindenkinek, Janka

panka

Jaj, a lényeget majd´el felejtettem. A táblázatot, amiben Krisztináék is benne vannak.

Kép

Janka

panka

Sziasztok!
Tegnap elfelejtettem!Marika vettél már etetőszéket.Én az IKEÁban vettem nevetséges összegért és nagyon jó.Hidd el én már fél tucatot kipróbáltam.Nem borul könnyen tisztítható és a nagy asztalhoz tolható.Nekem a legkisebb ezen igényeket támasztotta széke elé.Hát ez ilyen.Nem túl csicsás ue.fában már pofásabb és az is 7000ft csupán.A Brevi 30000ft os székeihez képest!Hol és hogyan szoktatok talkozni?Igazán jól esett ahogy fogadtatok!Igyekszem gyakran jönni,hogy megismerhessük egymást.Megnéztem mindenki profilját s azon gondolkoztam milyen szép gyerekek vannak mostanában.De tényleg!A kicsi fejeket hogyan szurjátok be?
telian

Sziasztok!Kép

Krisztina! Kép
Üdv köztünk! Kép Bevallom én már olvasgattam a történeted egy másik topikban, nagyon meghatott. A lányaid gyönyörűek!Megnéztem őket a fotóalbumban Kép

Marika!Kép
A húgom most 3. éves levelezős itt a közgázon, holnap tudom megkérdezni, tud-e segíteni. Nekünk nem volt ilyen tárgyunk.

Szerintem batyus tali legyen, mint Pankáéknál, mindenki viszi amit tud. Persze előtte jó volna megbeszélni, nehogy mindenki csak üdítőt vigyen Kép

Dodus! Kép
Sajna még nem volt időm szalvétázni. Kép Hétfőre le kell adnom a szakdolim vázlatát aláíratva.
Tegnap és ma voltam suliban, előbbinek nem sok értelme volt, a mainak annál inkább.

Neváék és DKrisztáék tudnak a taliról?

Zoli! Kép
Ti nem szeretnétek eljönni? Bendit már olyan régen láttuk. Kép

Panka!Kép
Adataink rendben.

Most még kivasaltam egy nagy halom rucit, hogy holnap csak a kiscsaládommal legyek.

Jaaaaj! A lényeget nem is mondom!!! Hanga már nagyon ügyesen járkál, kijön a nagyszobából a konyhába kapaszkodás nélkül. Kép

Gyöngyöske
gyöngyöske

Krisztina!
Kép = shift: shiftO /kettős pont és nagy O betű, egymás után, nem kell közé köz/
Kép = shift: shift)
Kép = shift: shift(

Lehet, hogy így érthetetlen. Ha valaki jobban el tudja magyarázni, bizti segít.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Marika!

Sajna a húgom sem tud erről információval szolgálni. Azt mondja nekik saját jegyzetük volt, abban erről nem esett szó. Kép

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok!

KözgazdászokKép Köszönöm a segítséget, amit neten találtam (kicsit nagyobb betűmérettel) és közben megérkezett postán is egy fénymásolt jegyzet, amiben szintén van kb 6 sor, így már megvan a fél oldal, igaz jó nagy betűkkel és dupla sorközzelKép

Rossz hír, szükség lenne a gyógyfejecskékre, sajna Dorka lázas, tegnap voltunk dokinéninél, pár pici hólyag van a torkán, amúgy minden rendben. Most reménykedek, hátha ma már nem lesz lázas.

Kriszta! Üdv közöttünkKépKépKép Etetőszéket még nem vettünk, vasárnap készülünk a bababörzére és akkor akrunk az Ikeába is benézni. Lányok nagyon tündériekKép

Puszika, Marika
Marika

Sziasztok!

Kicsit nagyon eltüntem!Lehet,hogy ráuntam a gépre?Helyette inkább varrogattam,ez most a legújabb hobbim.Egyébként nagyon jól vagyunk,a fiúcskák nagyon lédesek,de sajna Ádi most nagyon hisztis idöszakában van!Néha ötletem sincs,hogy hogyan kezeljem a dolgait!Sírás,visítás minden mennyiségben!Éjszakánként 5-6x kell fökelnem,mert állandóan sír valaki,kicsit elfáradtam!
Máté már megmutatja kérésre,hogy hol van a lámpa,szépen a mutató újjával!Ez nagyon tetszik neki!Rengeteget áll kapaszkodva,útálja a réteges öltözködést!
Talira sajnos nem tudunk menni,mer megyünk a szüleimhez egy hétre.Sajnálom,mert nagyon jó lett volna látni titeket!

Karinának nagyon megkésve,de annál nagyobb szeretettel kívánunk Boldog szülinapot!

Krisztina!
Mi is szeretettel köszöntünk körünkben,nagyon szépek a kilányaid!

Gyöngyöske!
Nagyon ügyes Hanga!Édes lehet ahogy egyedül totyog!

Most ennyi!

Puszi mindenkinek!
Anita
kacajka

Sziasztok Lányok

Kata a fog rendben, illetve a helye Kép
Bendi remélem jól birja majd a vizet,szerdán is megyünk.

Gyöngyöske, nem tudom mi lesz szívesen mennénk,de vannak akadálok,majd meglátjuk.

Zoli
bbendi

Sziasztok!

Úgy látom a reggeli hozzászólásom elszállt az űrbe.
Valami ilyesmi volt:
Mióta Dorka beteg azon gondolkodom, hogy jobb lenne elhalasztani a talit egy héttel. Már nem lázas, de nem szeretném, ha valamelyik kedves kis nebuló elkapna valami csúnya vírust (nekem van sejtésem, Dorka kitől kaptaKép) Ha valakit nem zavar, akkor sok-sok szeretettel várjukKép A címet és útmutatót talán mindenkinek elküldtem, ha valaki mégsem kapta meg, akkor szóljonKép

Krisztina! Neked is ment mailKép

Puszika, Marika
Marika

Sziasztok!

Vasárnap voltunk Pesten az Autókiállításon és az Ikeában.Kép Férjem nem érti, hogy hogy van az, hogy én az Ikeában mindig tudok venni valamit.Kép
Beninek tegnap megvolt az első leesése. Öcsémék vigyáztak rá, amíg teregettem és hogy, hogy nem de leesett a kanapéról.KépKép Volt nagy sírás (Beni részéről) és nagy ijedelem (öcséim részéről), de szerencsére semmmi komoly baj nem lett belőle.

KrisztinaKép
A fejeket már Gyöngyöske leírta.Kép
A tali az úgy működik, hogy amikor eszünkbe jut, hogy már rég láttuk egymást akkor szervezünk egyett. Fix helyszínünk nincs, mikor hol talizunk. És szoktak lenni minitalik is.Kép

MarikaKép
Dorkának megy a sok gyógyfejecske: KépKépKépKépKépKép Jobban van már?
Látod milyen ügyi vagy, hogy összehoztad a házidolgozatot. Azért máskor is ha szükséged van valamire szólj, hátha abban jobban tudunk segíteni.
Autósüléseket nézegetted már? Vagy a börzén akarsz venni?

AnitaKép
Örülök, hogy jól vagytok. És miket varrogatsz? Akkor most egy hét pihi lesz nektek, de jó.
Réteges öltözködés utálata ismerős.Kép

Lányok és FiúKép
Akkor tali elhalasztva. Biztos találunk majd novemberben olyan időpontot ami több embernek is jó. És hátha Marika megengedi, hogy akkor majd náluk tartsuk.Kép
Vagy ha már most kinéznénk egy dátumot? És akkor mindenki tudná úgy szervezni a dolgait, hogy akkor tali. Mit szóltok hozzá?

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?