Sziasztok!
Úgy látszik nagyon egyszerre csinálunk mindent
Szombaton voltunk úszni!!! Haláli jó volt, nagyon tetszett Patriknak is! Ugyan Ő azért nem vigyorgott, szerintem kicsit fázott a lelkem, de hihetetlenül jól tűrte. KisManómnak fát lehet vágni a hátán akkor sem nyafog
Imádom!!!! Uszi után bementünk 2 percre a szaunába, hogy egy kicsit felmelegedjen.... Hát az nagyon bejött neki!
Felöltöztettem, még csak nem is evett és ezt követően több mint 5 órán keresztül aludt
Teljesen kidőlt a Lelkem, annyira cuki volt....
És Cicus! Pénteken megvettük a kengurut amit már 1 hete kajtatok egész Pesten. Nem lehet kapni sehol. Chicco You&Me a neve és azért akartunk ilyet, mert ez nagyon jól tartja a szülő hátát is. Na, Budán találtam 1db-ot, ami fekete, rózsaszín! Jött a nagy fejtörés, hogy mit csináljunk, mert minden üzletben azt mondták, hogy ilyen kengurut már 1000 éve nem kaptak hiába rendelik folyamatosan. Végül is megvettük, rózsaszín ide-rózsaszín oda! Végülis nem vészes, mert nagyrészt fekete, de persze van olyan hely ahol látszik a szép rózsaszín anyag... Gondoltunk mindegy, úgy is olyan trendi mostanában a rózsaszín a pasikon is, hát legyen.
Vasárnap ki is próbáltuk, elmentünk Visegrádra kirándulni és több mint 1 órát volt benne a Manó, nagyon élvezte! Egyfolytában nézelődött, forgatta a kis fejét! Szóval nagyon tetszett neki
Persze mondanom sem kell, aki nem állta meg szó nélkül a Manót az simán lekislányozta! Pedig fiús színekben volt öltöztetve, de hiába! Nem győztem magyarázkodni, hogy Ő tulajdonképpen fiú, csak ezt az egyetlen kengurut lehetett kapni
Na, de, hogy már befejezzem végre, Cicus! Nektek nem ilyen kengurutok van? Mert nagyon úgy néz ki! És a guta meg fog ütni ha van más szín is fekete-rózsaszín! Mert azért töröm a fejem 1000-el, hogy mit tudnék csinálni vele, hogy kicsit fiúsabb legyen...