Kikuka, szegény kicsi lány! Még az Euphorbium homeopátiás orrspray-t javaslom. Én ezt váltogatom a sima tengervizessel. És ez nincs korlátozva, mint a Nasivin (azt csak 3 napig lehet, azt hiszem).
Kiri, Nadi nagyon ügyi! Átalvás: passz...sztem szerencse kérdése. Ábel alszik kb 3 hós kora óta, de a tesója is ilyen típus. (kop-kop) De az is igaz, hogy nálunk a cumi is bejátszik, amúgy az ujját is megtalálja, ha nem találja a cumiját, és visszaalszik.
Gabci, Ábel is ugyanígy alszik, popsija az égben
Hogy mennyit eszik Ábel? Amennyi van
No de, kb így és ennyit:
*8 körül szopi (mennyiséget nem tom, de ilyenkor szomjas is meg éhes is, ráadásul van is tejcsi)
*9, fél 10 körül tízórai: két kisebb sült alma, vagy egy üveges bébiétel (de tegnap megette a 3 sültalma, 1 őszib, kis köles elegyének a felét)
*fél 1 körül szopi
*fél 2 körül ebéd (a szopi után ebédelünk mi B-vel és utána Á): főzelék, 1-1,5 üvegnyi mennyiség...ha én készítem, akkor kicsivel több, de van úgy, hogy az üveges bébiételt dúsítom még krumplival, husival
* 5 körül szopi
* fél 7 körül vacsi, ami általában az ebéd maradéka (ha én készítem,akkor mindig nagyobb adagot csinálok, h maradjon estére) ill. megkapja még a gyümi maradékot is
* fürdés után szopi
Macsek, látod ilyen ez a Móninő...ott röhög a markában a gép előtt, hogy minket majd megesz a fene a kíváncsiságtól
Erre a pletyire már keresztet vethetünk...
Kati Marcijának boldog 6 hót!!! (Móni
)
Zsu, lehet, h még korai neki a főzi. Vannak ilyen gyerekek a környzetemben is, akik később kapnak rá az ízére. Ötlet: hagyj ki pár napot, addig adj gyümit, azán próbálkozz megint, madj ha nem megy,akkor ismét szünet, ismét próba. Egyszer csak megeszi!
Ábel is nehezebben indult be,mindent kilökdösött a nyelvével, nekem az vált be,h mindent sült almával adtam és 2-3 napig ugyanazt, de közben csökkentettem az alma mennyiségét. A céklát pl így vezettem be. A cékla azért is jó,mert édes. Talán még lehet kapni a piacon. (Nálunk anyukám fagyasztott egy csomót)
A répa sokáig vezette az "undorodomettőlanyanemérted"-listát, de aztán nagyobb kihagyás után egyszer csak megette az üveges verziót, de csak krumplival.
Miket adtál eddig ennek a tündérkének? És milyen fajta bébiételet?
Mása és Szása mesét még megálmodom
Kat, Ábel sem fordul hasról hátra, pedig már pl mászik
A gyógytornász szt ez inkább csak akarat kérdése nála, mert tudná, de nem csinálja. Végül is igaz, mert hason alszik, hason játszik, minek fordula a hátára...
Viszont elérkezett az a korszak, amit annyira nem vártam, azaz,amikor már képtelenség pelenkázni, mert állandóan hasra akar fordulni, függetlenül attól, h kakis-e a feneke vagy sem
Kölesnek utána nézek én is. Amúgy Andi mondta, hogy fogja a pocakot, így csak néha adom majd. És akkor is mondjuk sárgabarackkal, mert az meg hajt. Úgy veszem észre, ez a gyerek inkább hajlamos a szorulásra, a másik nagyon hasmenős volt, semmi nem fogta meg a hasát.
Teát én sem adok. Inkább a vízzel próbálkozunk, a Jana sportkupakos verziót próbáltam, egészen pozitív volt a visszajelzés
Hordozókendő tulajdonosok! LÉgyszi mérjétek már le a kendő széltét és hosszát, kíváncsi vagyok,h az egyes típusokban mit jelent az M, L méret. A miénk L-es, de sztem nagyon hosszú,pedig nem vagyok nagyon alacsony (170 cm).
Andi, vérképed rendbe jött?
Alkoholos tejcsi milyen lehet? Lehet, h ez az éjszakai átalvás titka?
Na, alvás!