Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Jóvan, örülök, hogy mindenki hiányolt, Prücsi neked külön köszi, hogy te 2x is :lol: :lol: :lol:
Másenyka és Szása, erről nincs mese? :D
Panka kiskönyvében olvastam, hogy kölest csak 1 éves kor után lehet adni...hogy mér, azt nem tudom.
Ábelnek is jó kis huzata van! Ennyi kajától még én is jóllaknék :D

Vivikének jobbulást!!!

Hubának és Petrának boldog 7 hósat!

Gabci, ez a sapi kb 2 évesen lesz jó, csak az unokatesóm ideömlesztett minden kinőtt rucit 6 hóstól 2 éves korig, hogy inkább tároljam én :D
Szegény Ádi! Jó egy anyja van neki is :lol: Nem is gondoltam volna, hogy a körte ennyire hajt :shock:

Kati, a férjed irtó rendes pasi! Most vasárnap mentek?

Nadinon meg csak pislogok,hogy mennyire előre jár mindenkihez képest mozgásban! Nagyon ügyi a csaj!

Ma Panka is kelt negyed 6-kor, és tök éhes volt, szopizott és még egy csomó tápit is benyomott! Érdekes, megint eszi a tápit rendesen :roll:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Hát érdekesek ezek a gyerkőcök!
Bár nállunk hála mindig jó izűen ette a tápit!

És Nadin mindenkin túltesz! :D

Hát nekem is van egy zsák olyan ruhám ami majd 3 év múlva lesz rá jó de szintén ezt mondták ,hogy ne ők tárolják már meg nem is kell visszaadni még véletlenül sem mert már nekik nem lesz!

Kép

Kép
mogyoland

Sziasztok!

Itt vagyok ám csak egy kicsit be vagyok havazva ugyani még a 2007-es évről nem volt kész egy csomó adminisztratív munkám ugy hogy ezt csinálgattam esténként, mert ugy Petra mellett már napközben annyi mindenre nam jutt idő.Mondjuk az elmaradást is magamnak köszönhetem mert mindent arra fogtam hogy terhes vagyok és nincs hozzá erőm meg ilyesmi pedig gonolhattam volna, hogy ugy se csinálja meg helyettem senki.

Na de azért olvastalak benneteket naponta.
Petra sem alzik már annyit max. 2x 1óra/nap, most is pörög 1000-el meg sikongat.
Ma főztem neki krumpli+brokkoli mixet és nagyon ízlet neki.

Andi! A keresztelős képek szuperek! Nekünk is már meg kellene szervezni a keresztelőt.
Ja és BOLDOG HÓFORDULÓT AZ IKREKNEK!!
Timi! Bibus haja szerintem tök.

Na mot csak ennyi majd még jövök ma megyek ebédelek mert tök éhes vagyok!

Andi
KépKép[/url]
andi005

Móni: akkor most nem árulod el, hogy ki volt a celeb egy szál pikulában?

Mogyo: 6 hós kor körül van ilyen növekedési ugrás :wink: csak ez nálunk már két hete tart. Egyszerűen nem tudom jóllakatni :?

Kati: jaj de cuki ez a Marci!!!! És még mindig olyan anyás? Én úgy szeretném, ha Vilkó bújós lenne, de a legkevésbé sem az. Szóval használd ki, mert aztán jön a kamaszkor :lol: :lol:

Léptem sétálni!
Fogakról további képeket kérek!

KépKép
1macsek

Ádika kidőlt égnek emelt fenékkel.
Szóval, így: Kép

Kép
Kép
gabcii

Köszönöm az alvós válaszokat. Hogy miért kel, azt sejtem: velem alszik el, és mikor felébred kicsit és nem vagyok ott, meg sötét is van, akkor keres. Szóval így jár az, aki valamitől függővé teszi a gyerek elalvását.
Kehidán tényleg van egy nagyon jó kis szálloda, sokkal kevésbé zsúfolt mint a Kolping, és nagyon jó élményfürdő része van, felnőtteknek is gyerekeknek, ez volt eddig messze a legjobb ahol eddig én Mo-n voltam (munkámból kifolyólag elég sok wellness szállót végig laktam). Én persze Alsópáhokra gondoltam, de most hogy tudatosult bennem Kehidakustány :lol: Valóban jó. Köszi Kati!
Nem hiszem, hogy Nadin lenne a legügyesebb topicbaba, csak én sokat dicsekszem vele 8) :lol: :oops:
Köszi a kardiológiás válaszokat is. Nálunk is kis szívzörejt hallott dokinéni, reméljük kinövős.
Macsek, szerintem meg a szepa korszak jön nemsoká, és akkor nem tudjuk majd levakarni magunkról a kis majmocskákat :lol: Én már most is Csimpamanónak hívom, kicsi anyába csimpaszkodó manó :lol:
Andi2, Te aztán nem semmi vagy. Én tuti nem bírnék dolgozni itthonról egyelőre :cry:
Kaja: délben sütőtökpüré volt tejjel higítva, már kicsit normálisabb adagot megevett belőle, max 30 milit :cry: Leöblítette 50 ml at-jel, és úgy döntött ennyi elég volt ebédre. Pedig 3,5 órát kivártam.
Hajni, kezed hogy van?

KépKép
kertikiri

Hopp, édi ez az Ádi :lol: Ez olyan, mintha véletlenül elaludna, nem? Csinálgat valamit, aztán egyszercsak bukik a feje és alszik. Kétlem, hogy nálunk ilyen valaha lesz :lol:

KépKép
kertikiri

Nem tudom mondtam-e már Macsek, hogy Vilkórol nagyon drága az avatar kép.
Ha puszilgatod azt sem szereti?
Mogyo: hány kiló Ágika? csak a nagyon jó étvágya miatt kérdezem. És volt már olyan, ami nem ízlett neki?
Zsu: eddig nem volt egy kajától sem hasmenése. Körtét is evett már. Sztem sok volt neki.
Ja, jó anyja van. Lelkiismeretfurdalásom is van miatta :oops:
Kati: irtó gáláns a férjed. Érezzétek nagyon jól magatokat és a fényképezőt rakjátok ám el!
A retró védőnéni meg... nem mondok inkább semmit.
Anyós mesélte, hogy volt a faluban egy védőnő akinek megszületett az első unokája. Szakkönyvek szerint etették, itatták. Egy kortyal sem kapott többet, mint az előírt. Rövid úton kórházba is került a gyerek kiszáradással.
Kikuka: ha nem lázas, nem levert, nem tűnik betegnek a baba, eszik-iszik, nem kell (túl)aggódni. Egyébként megértelek, de ne parázz, nem lesz gond Vivivel.

Kép
Kép
gabcii

Kriszti: dicsekedj csak, mindannyian azt tesszük! :wink:
Ez a mennyiség Nadin adagjaihoz képest okés sztem.
Ádika az esetek nagyrészében játék közben alszik el, de még unalmában is szokott. :D
Most épp úgy látom arcon kúszás közben sikerült bepihennie. :D
Imádom, mondtam már?!
És azt is tudom, hogy megfogtam az isten lábát ezzel a gyerekkel.
Nagyon jó kisfiú. Ilyenkor mindig az jut eszembe amit Andi mondott még a nyáron. Ki mennyit bír el..., annyit osztanak rá.

Kép
Kép
gabcii

Hát múlthéten volt 7300 gramm.
Van olyan főzi hogy sima burgonya csirkével abból csak fél üveggel birt megenni!

Keresztfiam igy aludt mindig ahogy most Ádika! :D

Kép

Kép
mogyoland

Kati, sajna nem ragadós...
Na, mostmá' legalább tudom ezt a Kehida cuccost! (A fürdőben már mi is voltunk...) Jó mulatást! :wink:
"Mi" meg má' ki is nőttünk egy szőrös, kozák sapkát. De tény, h nagyon jól áll a kicsiknek.
Na el, mer' kaki a kedvem... Továbbra is! :arrow:

Kép
ermoni

Ööö, anyám is ezzel zsibbaszt: éjjel csak teát adni neki! Há' mondom azért csak nem ébresztem föl, h teázzon... 8)

Kép
ermoni

Sziasztok!

Háát nem olvastam még vissza...

Tegnap a délután, most a délelőtt volt kaki... hasfájós...

Ha nem fáj a hasa, akkor minden okés, csak a "megfordultatamdenemtudokvisszavalakifordítsonmegazonnnnnnaaaaaaaalll" című játékot játszuk! :lol:

Na este olvasgatok, csak tegnap szomszédoltunk, meg nekem marhajó az alvókám és folyton bealszok 9 körül a tv előtt... :oops: :oops:

Jutta

KépKép
jutta

Hát én adok neki teát mert sokszor felébred iszik és már alszik is továbbb

Kép

Kép
mogyoland

milyen teát adtok?

Kép
an°°di

Én Mecsek baby teát adok neki!Acamilla meg édeskömény keveréke és szereti a csak de vettem már neki alam-citromfű instant teát az is szereti
de azt nem kap sűrűn

Kép

Kép
mogyoland

Gömbi: merre jársz már rég hallotunk róllad?
Borcsika jól van?

Kép

Kép
mogyoland

Ádi édi :lol: Hát nálunk se hiszem, hogy ilyen lesz, hogy játék közben elalszik :lol:
Unalmában elalszik? :lol: Na, egyre jobb...megtömi azannya körtével, aztán nem foglalkozik vele és unalmában elalszik :lol: :lol: :lol:
És cuki az új vonalzós Ádi, nemtom mikori, de nekem új még!

Katira én is irigykedek, hogy Marcika ilyen kis bújós...Panka se az :?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

szép estét!

írás ma nem igazán jött össze

de Petrának és Hubának BOLDOG 7. MINIT! :wink:

Gabci, Gergő is pici kora óta alszik így rengeteget. Előfordul, hogy reggelre így találom, és pirosra térdeli magát! Nem is értem miért kényelmes ez így nekik! :lol:

Zsu, nagyon édes Panka abban a satyekban. Én még nem láttam ebben!
Timi, dögös Bibus szerkója!
Geri se mindig számol tökéletesen, van hogy kihagy, keveri, csak élvezi, hogy mondogathatja. Tegnap meg elcsalt a játszóra séti közben, aztán haza se akart jönni a csúszda miatt. Asszem veszünk egy csúszdát otthonra.

na e monológ után :arrow:

Kép

Kép
katherina

az jutott még eszembe, hogy van akinek nem fordul visszafelé a picur? Mármint hasról vissza.

Kép

Kép
katherina

teát Matyika nem issza meg. de semmit nem iszik az anyatejen kivül....

Kép

Kép
katherina

Mogyo, de ha nem ébred fel!
Én nem adok teát. Nagyon ritkán... Kamilla, Mecsek Baby... A későbbiekben is szeretném, ha inkább vizesek, mint teások lennénk!
Mások bizti másképp gondolják, de én ezt szeretném. (De asszem be fog játszani az is, h Janka mit szeretne! :) )

Kép
ermoni

szereti Ágika azért Adok a Mecsek baby-t!
Vizet is megissza!

Moni: fel ne keltsd az istenért sem én se adnák neki ha nem ébredne fel!
Bár ott tartanánk!
De majd csak kibújik a fogunk!

Kép

Kép
mogyoland

Hát én a colaval vagyok ugy hogy 10 éves koráig szeretném ha nem inna!
De bizti lesz olyan ,hogy lelép a mamáékhoz csavargoba és beviszik a kisértésbe!De egy párszor már kijelentettem ,hogy nem kaphat!
Meg a mcdonalds -ba sem szeretném ha járna!De anyós már mondta ,hogy majd ők elviszik!

Kép

Kép
mogyoland

Na pá mára mindjárt fürcsi és fekvés remélem jobban alszik ma mint tegnap!

Sziasztok!
Jóéjt mindenkinek! :arrow:

Kép

Kép
mogyoland

Na én foglaltam is Kehidára június elejére.
Kat, Nadin eddig nagyon ritkán fordult vissza a hátára, azt is véletlennek gondoltam. Most kezd többször naponta, és mintha direkt lenne, de nem biztos.
Móni,ne legyen sz@r kedved! És ezek szerint nem nyilatkozol a celebről. Megesketett, h nem árulod el? :lol:
Nadin ma ezzel kápráztatott el minket:

Kép Kép Kép Kép

KépKép
kertikiri

Zsu: :P :P :P
Ha csinálom a dolgomat és nincs időm beugrálni , akkor hagyom a kiságyban Ádit és ilyenkor bizony van, hogy bealszik.
Móni: gondolom Anyukád sem úgy gondolta, hogy ébresztgesd Jankát éjjel teázni. :wink:
Andi: alma-citromfű és narancs őszibarack instant teát adok.
Mogyo: Ágika elött le a kalappal, ha a burgonyafőzelék csirkehússal nevű förmedvényt is megeszi. Ádi egy kanállal semnyelt le belőle, mégis ökölődött tőle.

Na el fürdetni, mert tündérmanó nagyon nyűgös.
Apa a fogorvosnál kínlódik.
:arrow:

Kép
Kép
gabcii

És, Nadin csücsült a topicba!
naggyon naggyon ügyes!!!
A spárga is alakulgat, lassan az is menni fog. :D
Hogy koncentrál az utolsó képen. Édes!

Kép
Kép
gabcii

Én is inkább a vizet részesítem előnyben, de lehet, hogy azért mert fél év laktoherb iszogatás után már általános teaundorom kezd kialakulni és ezt kivetítem szegény gyerekemre is. :D Amúgy ezekben az instant teákban elég sok nekem nem szimpi összetevő van. Mecsek baby filteres?

Kat, Marci nem igazán fordul hasról hátra, illetve egyszer-kétszer véletlenül előfordul de inkább anyagyerefordítsvissza nyüszi van nála is. Nem kúszik, nem mászik, viszont állandóan ülésbe, az ölemben meg állásba tolja magát amivel nem is igen tudok mit kezdeni.

ukati74

Jajj Kriszti, ez nem semmi. Az utolsó képen, ahogy koncentrál. :D
Neked aztán kellemes munkaköröd volt.
Ciripke legközelebb árengedméynt kérhet Kehidán a széles körű reklámért. :wink:
Na én is el. Jó éjt. :wink:

ukati74

Gabci, megvolt a spárga is :lol: Kép Kép

KépKép
kertikiri

Kat, Panka nem mindig tud hasról hátra visszafordulni. Ma kb 40x kellett visszaforditani, mert annyira élvezi, hogy már könnyedén fordul hátról hasra, viszont vissza nem mindig sikerül, mert rosszul teszi a kezét. Ha elsőre nem megy, akkor jön a kéz hátra csapás, vagyis a "repülés" és persze a nyüszi.

Hát én viz párti vagyok. Se tea, se gyümölcslé. Szereti Panka a vizet nagyon.

Hát mondom én, hogy Nadin a legügyesebb!!! Tornász lesz ebből a csajból, vagy mi? :D

Gabci, remélem nem sértettelek meg :wink: És ha Ádi unatkozik, akkor nem sir???

Kati, nálunk is ez van, hogy az ölemben Panka kirugja magát és feláll...kicsit aggódom, hogy nem gáz-e ez, de én se tudok vele mit kezdeni. Persze pár másodpercnél tovább nem hagyom, próbálom lekötni a figyelmét valamivel. De ülni már sokkal többet ülünk :oops:

Nincs valakinek valami ötlete, hogyan lehet megszerettetni egy gyerekkel a főzeléket? Próbáltam már Pankának adni bébiételt, saját főzést, különféle izeket, krumpli, répa, finomfőzi, keverve almával vagy más gyümivel, de semmi nem kell neki. Ahogy megérzi a nyelvén az izét, kirázza a hideg, öklendezik és köpi vissza. A 2. kanálnál már sir. Már ott tartunk, hogy lassan a gyümit se eszi meg, mert azt hiszi, hogy megint valami szar főzeléket adok. Mit csináljak? Help!!!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Kiri: Nadin milyen ügyi! Bocs, de tiszta apja, csak szebb :lol: :lol: (de ezt már mondtam is)
Gabci: ilyen békánk nekünk is van. Sőt, a múltkor Petránál is láttam :lol:
Zsu: cuki Panka a sapiban! Torna megy?
Vilkó ma elkezdte rázni a csörgőit. Nagyon vicces, teljesen megkergül tőle. :lol:
Ezekben az instant teákban is van cukor, pl HIPP. Gondoltam megiszom én, de pfff, undi!!! :? Kamilla, édeskömény mix-szel (ezt nemtom hogy kell írni, az x-et kell kettőzni???) próbálkoztam, nem sok sikerrel.
Na, léptem, most Rambot nézünk. :oops: :oops: De csak az eleje/közepe/végét :lol:
Jócakát!

KépKép
1macsek

Ezt kaptam ma:

"Egy ismerős anyuka a 2 éves gyerekével várta a nagyobbat márc.20-án az Érdi
úti iskola (XI.ker) elött. Egy román rendszámú Merci megállt mellette, egy
férfi kiszállt és útbaigazítást kért, majd visszaült. A még nyitott
kocsiajtón át a gyereknek egy csokit nyújtva akarta megköszönni a
segítséget, amikor a gyereket berántotta az autóba, az anyuka kis huzavona
után visszarántotta, végül nála maradt a gyerek. A kocsi elindult, de a
férfi visszaszólt, hogy "úgyis elviszem". Anyuka a rendszámot megjegyezte.
A rendőségen kiderült, hogy a rendszám egy román Dacia rendszáma volt, nem
a Mercedesé. A rendőrök elmondták, hogy az elmúlt 2 hónapban 17 kisgyereket
vittek el így, nyomtalanul. A csokiban valószínűleg nyugtató lehet, azonnal
kiviszik őket az országból, az egész utat átalusszák. Nem bíztatták a
szülőket, azt mondták biztosan nem lett volna meg, ha elvitték volna.
Ovodáknál, iskoláknál, játszótereknél, bevásárlóközpontoknál vadásznak.
Nem értem miért nem lehet erről a hírekben hallani?"

Az a durva, hogy Pápán mesélte egy rokon, hogy egy ismerőse gyerekét egy supermarketben ellopták a hordozóból, amit a bevásárló kocsira tett. Csak pár lépést ment el a kocsitól és mire visszanézett, már nem volt ott a gyerek. Azonnal rohant a biztonságiakhoz és lezárták a kijáratokat. Szerencsére még időben, mert a WC-ben megtalálták a gyereket, átöltöztetve. De tényleg nagyon durva!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

jó estét
nem maradok sokáig, mert vár a könyvem
csak annyit, h

Nadin hihetetlenül ügyes!! és köszi a sorozatot, Kriszti, épp gondolkodtunk anyukámmal, h hogy lesz a kutyázásból ülés. már tudom ;)

Zsu, ez a román mercis sztori megtalálható az urbanlegend.hu weboldalon. állítólag fals. én azért nem hagyom sehol ott a gyerekeket. egyszer mondjuk a fornettis előtt igen :oops: zöldségügyben nem tudok segíteni. talán ha olyan gyümölcsöt keversz a főzelékekhez, amit szeret Panka. úgyis van krumplis alma. és az finom is.

Gabcii/ Macsek, Zsolti a béka még mindig nagy favorit nálunk. ha zörög, tudom, h Petra ébren van.

képzeljétek, ma estére belázasodott. gondolom, a foga miatt. hát elég nyűgös volt (értsd: ordítva aludt el, ilyen is rég volt), és Hubának is volt hőemelkedése. mindkettőt benurofeneztem 8) remélem, holnapra jobb lesz a szitu.

köszi a teás/vizes válaszokat. Huba issza a vizet, de Petra nem. még 8)

Vilko cuki lehet a csörgővel. :lol:

visszafordulás: Petra profin és puhán mindefelé fordul, ha akar. Huba hanyattforduláskor olykor még koppan, és megijed. és csak egy oldalra fordul hanyatt. ez van. mert Matyika?

bújós: az ikrek bújósak. a gáz az, ha egyszerre, mint ma délután. próbáltam együtt, de az béna. így maradt a felváltva üvölt/simogat variáció. csak ilyenkor bánom, h ketten vannak.

na, lépek zuhanyozni. és borozom. Jutta? 8) persze csak vérpótlásképp. lazít rendesen :oops: :lol:

Kép
an°°di

Még ilyen későn nem írtam, de köszi a visszafordulós ill. nemvisszafordulós hsz.-ket. Nadin meg annyira ügyes. nemsokára jelentkezhet tornásznak :wink:

Zsu, nálunk meg a helyi újságban volt egy hasonló sztori, amit te Pápán hallottál, amire mellesleg odaírták, hogy szintén fals info.
Mindenesetre oda kell figyelni mert sajnos a gyerekkereskedelem létező dolog!!! Két évesen már hihetetlen gyorsasággal el tudnak tűnni a gyerkőcök, rémálom, de inkább más hibájából, vagy fals storykból tanuljunk, minthogy egyszer tényleg baj legyen.
na puszika

Kép

Kép
katherina

Kikuka, szegény kicsi lány! Még az Euphorbium homeopátiás orrspray-t javaslom. Én ezt váltogatom a sima tengervizessel. És ez nincs korlátozva, mint a Nasivin (azt csak 3 napig lehet, azt hiszem).

Kiri, Nadi nagyon ügyi! Átalvás: passz...sztem szerencse kérdése. Ábel alszik kb 3 hós kora óta, de a tesója is ilyen típus. (kop-kop) De az is igaz, hogy nálunk a cumi is bejátszik, amúgy az ujját is megtalálja, ha nem találja a cumiját, és visszaalszik.

Gabci, Ábel is ugyanígy alszik, popsija az égben :lol:
Hogy mennyit eszik Ábel? Amennyi van :shock: No de, kb így és ennyit:
*8 körül szopi (mennyiséget nem tom, de ilyenkor szomjas is meg éhes is, ráadásul van is tejcsi)
*9, fél 10 körül tízórai: két kisebb sült alma, vagy egy üveges bébiétel (de tegnap megette a 3 sültalma, 1 őszib, kis köles elegyének a felét)
*fél 1 körül szopi
*fél 2 körül ebéd (a szopi után ebédelünk mi B-vel és utána Á): főzelék, 1-1,5 üvegnyi mennyiség...ha én készítem, akkor kicsivel több, de van úgy, hogy az üveges bébiételt dúsítom még krumplival, husival
* 5 körül szopi
* fél 7 körül vacsi, ami általában az ebéd maradéka (ha én készítem,akkor mindig nagyobb adagot csinálok, h maradjon estére) ill. megkapja még a gyümi maradékot is
* fürdés után szopi

Macsek, látod ilyen ez a Móninő...ott röhög a markában a gép előtt, hogy minket majd megesz a fene a kíváncsiságtól :lol: :lol: :lol: Erre a pletyire már keresztet vethetünk...

Kati Marcijának boldog 6 hót!!! (Móni :wink: )

Zsu, lehet, h még korai neki a főzi. Vannak ilyen gyerekek a környzetemben is, akik később kapnak rá az ízére. Ötlet: hagyj ki pár napot, addig adj gyümit, azán próbálkozz megint, madj ha nem megy,akkor ismét szünet, ismét próba. Egyszer csak megeszi!
Ábel is nehezebben indult be,mindent kilökdösött a nyelvével, nekem az vált be,h mindent sült almával adtam és 2-3 napig ugyanazt, de közben csökkentettem az alma mennyiségét. A céklát pl így vezettem be. A cékla azért is jó,mert édes. Talán még lehet kapni a piacon. (Nálunk anyukám fagyasztott egy csomót)
A répa sokáig vezette az "undorodomettőlanyanemérted"-listát, de aztán nagyobb kihagyás után egyszer csak megette az üveges verziót, de csak krumplival.
Miket adtál eddig ennek a tündérkének? És milyen fajta bébiételet?
Mása és Szása mesét még megálmodom :wink:

Kat, Ábel sem fordul hasról hátra, pedig már pl mászik :shock: A gyógytornász szt ez inkább csak akarat kérdése nála, mert tudná, de nem csinálja. Végül is igaz, mert hason alszik, hason játszik, minek fordula a hátára...
Viszont elérkezett az a korszak, amit annyira nem vártam, azaz,amikor már képtelenség pelenkázni, mert állandóan hasra akar fordulni, függetlenül attól, h kakis-e a feneke vagy sem 8)

Kölesnek utána nézek én is. Amúgy Andi mondta, hogy fogja a pocakot, így csak néha adom majd. És akkor is mondjuk sárgabarackkal, mert az meg hajt. Úgy veszem észre, ez a gyerek inkább hajlamos a szorulásra, a másik nagyon hasmenős volt, semmi nem fogta meg a hasát.

Teát én sem adok. Inkább a vízzel próbálkozunk, a Jana sportkupakos verziót próbáltam, egészen pozitív volt a visszajelzés :lol:

Hordozókendő tulajdonosok! LÉgyszi mérjétek már le a kendő széltét és hosszát, kíváncsi vagyok,h az egyes típusokban mit jelent az M, L méret. A miénk L-es, de sztem nagyon hosszú,pedig nem vagyok nagyon alacsony (170 cm).

Andi, vérképed rendbe jött? :wink: Alkoholos tejcsi milyen lehet? Lehet, h ez az éjszakai átalvás titka? 8)

Na, alvás!

KépKép
KépKép
prücsi

sziasztok!

Kati: igen filteres a Mesek baby!

Kriszti: nagyon ügyes Nadin már megint! :lol:

hát ma deto ugyanolyan ritka jó éjszakánk volt na majd csak kijön optimista ,optimista vagyok!

Andi: nem semmi nőci vagy!Bár ezt mindig is tudtuk!

Zsu: nem erőltesd ha nem akkor nem.Barátnőm ugyan igy járt nem eszi meg a kislánya!

Ja ezt már én is olvstam ,de nem hiszek benne mert ha igaz lenne szerintetek a tévé nem mondta volna be?

Kép

Kép
mogyoland

Jó reggelit!
Süt a nap, talán a kedvem is kicsit jobb...
Csajok, mi nem fogunk járni sétálni. Ez a csemete nem alszik, les közben. Kimarad az alvás és nyűgös estére. Nektek gondolom alszanak a babakocsiban... :?
Hát én egy naív liba vagyok. Én bevettem, amit Zsu felrakott. Mindenesetre Katnak van igaza: vigyázni kell, és más kárán tanulni.
Ja, Zsu. A barátnőm kisebbik ördögfiókája pl. a gyümölcsöket utálta meg. Az állaguk miatt. Nem lehet, ha variálnál az állaggal az segítene? (Mondjuk Prücsinek is igaza van: hagyd egy kicsit Pankát, kapjon csak gyümit! Majd próbálkozz újra a főzivel!)
Prücsi, Te kis kíváncsi! Na akkor találgass! Volt híradós és most könyveket ír! Na ki az? Öööö, nem egy szimpi alak amúgy...
Ja, mecsek baby filteres, ahogy Mogyó írta!
És Ukati Marcijának boldog felediket! (Prücsi, ezt a jószokásodat megtartanád, h figyelmeztetsz. Így legalább nem vagyok olyan tapló, Te meg nagyon rendi vagy! Örök hálám a sírig üldöz... majd belök... tudod!)
Andi, jó volt a bor?
Kriszti, Anett: milyen ez a Nandu kendő? Írjátok már meg légy'szi h tudjam, mert nekem van egy vmilyen kölcsön. És legalább nem lennék tök a témában, még ha nem is használom!
Amúgy is Anett, merre jársz!
Hajni! Időnként jelentkezz be légy'szi! Én küldöm a gyógyító energiákat a kezednek! :wink:
Na, el, mert mostanában állandóan visít a gyerekem. De kb. úgy mint a választási malac. (Már ha ismeritek ezt a mondást... de van itt még rajtam kívül vidéki fatornyos...)
Gabcii! Kostóld meg a brindzát! Hátha bejön! (Hapsik szeretik nagyon, meg én is, meg innen egy páran... szal fincsi!)
Kajaötlet a hétvégére: lasagne!

Kép
ermoni

Sziasztok!

Zsu: dehogy haragudtam meg. Tudom, hogy viccnek szántad (vagy nem? :P :D )
Erről az unatkozósdiról épp tegnap beszéltem Apával. Szal, már nem vagyok benne biztos, hogy unatkozik :? Apa szerint olyankor pihen, mikor a kiságyban csak úgy elalszik. Végülis logikus, mert csak sírna, ha unatkozna. Jajj, de hülye anya vagyok!
Egyébként pont tegnap este foglalkozott ezzel a fókusz, hogy rémhírről van szó. Kattal értek egyet én is. Soha nem hagyom kint a bolt elött a gyereket és nem értem azokat az anyukákat, akik olyan bátrak, hogy beszaladnak, a gyerek meg kint.
Kriszti: Nadinon az tescos rugi?
Szépen alakulgatnak a talajtorna elemei :D
Nagyon hamar elsajátítja a mozdulatokat. Ádinak kell kb 1 nap, mire stabilan meg tud csinálni vmit. Ezt úgy értem, hogy pl mikor feltérdelt, kicsit bénázott és csak másnapra ment neki "tökéletesen".
Móni: meg fogom kóstolni az tuti! :wink:
Andi: ajajajjjj, 2 fogzó gyerek. Petrának hány foga van kint?
Mogyo: kened vmivel Ágika ínyét?
Prücsi: a szopi után másfél órával Ábel kéri vagymagadtól adod a kaját? Ehhez képest én ritkán etetek :?
Macsek: örülök, hogy Vilkó így ügyesedik. Nem őrülsz meg a csörgőtől? :D
Zsu: főzivel kapcsolatban én is csak annyit tudok javasolni, akkor várj még vele és késöbb próbálkozz.
Csajok! a ti gyerekeitek mennyit "beszélnek"? Ádi egész nap mondja a magáét.

Kép
Kép
gabcii

Hajni, hogy vagy???
Jutta, Anett, Timi és EBI merre???

Kati Marcijának Boldog felediket kívánunk!

Kép
Kép
gabcii

Ja és Mogyo!

Nálunk is nagy kedvenc az Anya oda adja, Ádi ledobja című játék.
Meg nyújtja nekem a játékot ami a kezében van. Tegnap pl a nyálas rágókával kínált , hogy harapjak belőle én is. :D

Kép
Kép
gabcii

Sziasztok!

:lol: Kriszta! Imádom a Nadin sorozatokat. :) Nagyon ügyes, mozgékony gyerkőc. :)
Alvás.... Ki kell várni ezt az 1 évet, de lehet, hogy még annyit sem. Míg szopizik a gyerkőc többször fel kel éjszaka. De tényleg gyerek függő. Nekem mind kettő kelt/kel. Manó is addig kelt fel, míg este még kapott cicit, utána elmaradt (20 hónapos koráig még kapott elalváshoz, így éjszaka 1x még kelt). Kitartás, én nem teszek ellene. Örülj míg így össze tudtok bújni. Éjszaka én is többször kelek (2-3x, vagy folyamatosan), sírni hagyni semmi kép, gondolni kell a többiekre is. :wink: Egyszer talán kialszom magam. :)

Csak csippegetve olvastam.
Kaja, Eddig szinte csak a sósat ette meg Ákos, vagyis azt mondom, hogy gyümi nem kell neki. Mennyiség még nagyon kevés, de tejcsi mellett elég is. Tegnap kezdtük a tejpépet. Tetszett neki. Babylove-t kezdtük el. Minden van benne, még cukor is, de ez nem érdekkel. Milupás anno ,nem volt jó, mert gyógyszer ízű volt a mellékhatása. Többnyire én ettem meg a maradékot, így nagyon gyorsan tejbegrízt kapott Manó.
Ebédre nálunk bébikaja (zöldséges csirke a kedvenc) van és víz, na és tejcsi, majd vacsira van a tejpép, megint víz, és tejcsi. A többi étkezésnél pedig tejcsi. Mindig étkezés után adom a tejet. Azért is, hogy rendesen egyen, mert, ha megszívja magát anyatejjel, akkor már nem kell neki más.

Hirtelen ennyi voltam. Jók legyeteke. Kellemes hétvégét!
Sziasztok

Természetesen a képekte végig néztem és nagyon szuperek.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

helló
:shock: :shock: :shock: én csak lesek. Ákos is, Ábel is húst esznek már? én azt nézem, h összehasonlításban (amit ugye nem szabad) az ikrek szinte alig esznek valami izgalmasat. na de majd ma! belecsapunk a lecsóba, azaz az univeres zöldborsóba! kíváncsi vagyok... azért a biztonság kedvéért turmixolok almát (lehet, h tényleg számít, mit ettem sokat a terhesség alatt? :roll: nagyon csípik ugyanis)

Gabcii, Petrának még mindig "csak" 2 foga van kinn. de jönnek a felsők is ;)

Kép
an°°di

Hajni, jobban?

kékszemű Marcikának boldog félszülinapot!

Móni, ja, jó volt a bor :oops: az első kortytól szédültem, de megittam azért az egész pohárral. naná. jobb is lett a vérképem, sztem hehehe
választási malac? az kéremalássan, fogzás lesz. principessa ínye milyen? (Petra is visítós. jobb, mint az egész napos nyűglődés)
séta? nálunk ebéd után szunyával telik. egy ideig. utána jön Huba a gettós pump-ride-dal vagymivel, én meg sz*rok, h kiesik a kocsiból, Petra meg csak röhög, aztán gyorsan hazajövünk. 8) :D

Mogyó, nem akarlak elkeseríteni, de jönnek még ezután is fogak. főleg az őrlők a genyák. de az még talán odébb van. jó, h tudtatok aludni!

Prücsi, ez az Ábel mennyit kajál!!!! :shock: :shock: :shock: de szopi után egy órával már éhes? v nem eszik olyan sokat ebédre? hány kiló ez a kölyök?
tényleg, ha már kilók. Huba 8010, Petra 7860 gramm volt szerdán.
na, megyek, mert Huba nem aludt rendesen és kissé (értsd folyamatosan) nyűglődik
szép napot!

Kép
an°°di

hali

héj,ezek városi legendák,egyszer már lefutitt ez a gyerekrablásosdi,sőt voltak befőttesüvegbe kínzott macskákról is ilyen.Bárhogy van leírva nehogy elgigyjétek.Gondolhatjátok,hogy a híradóba is bent lett volna ha igaz nem csak az hogy sok a harapós kutya.

nekünk nagyon szupi éjszakánk volt,negyed 7 ig aludt a törpi,kaja,kaki és aludtunk negyed tízig,megtudnám szokni :-)

Majának új kedvence van Dora,hálazégnek valami leköti megint :-)
és közbe fújja a nem létező buborékokat.

jajj és mennyi cuccot vettem neki :-) de muszály sok a caprija :-)

villogós eperkés cipő :-) pl.

szülinapjára nem házat kap

repülőt :-)

nem ám,interaktív kiskacsa kell neki,sminkszettet kap meg pötyi játékot

ma visszül fülorrgégészhez,ecsetelésre hatalmas neki az orrmandulája :-( és idegesít ez a fehér cucc is a manduláján,mi a szar az????

hoyg tegnap mit művelt Bibus??? tuti fodrsáz lesznekm össze van fogva mindig a hajam,jött egy barátnőm és Bibus úgy megtépte és sikított közbe,beleremegett,persze Andi meg hagyta neki,zengett az egész ház ,nekünk meg folyt a könnyünk,nekem csak a röhögéstől :-)

Móni
én már csak akkor merek elindulni sétálni ha alvás udő van :-) tegnap így is haza felé visított a kisasszony én meg csak toltam,mindenki nézett meg kérdezte mi a baj?mondom mi lenne megjártuk a bolt-posta-cukrázda-játszótér útvonalat ,kiakar szállni.
baszki hogy mennyibe kerül a marcipán :evil: le se merem írni mennyit hagytam ott 5 figuráért meg 3 rúdért amiből az egyik fekete helyett zöld :shock: izgi lesz,de nem hátrálok meg.

Janka mennyit laszik napközbe?mi a 2-3 között vagyunk,a kettő alvás sokszor kevés,3 meg sok.Max egy óra az alvása.

én úgyis ismerem hogy szopósmalac :-)

fordulás:még mindig jobbos a babám,inkább arra fordul és szonte csak hátról hasra,vissza csak amikor nem látom és koppan,úgyhogy tudja azt is.é szépen tolat.

tea:nagy néha mecsek néha kamilla,de van istantunk is.adok gyümilevet is ha megyünk valahova,szereti,vizet is megissza.nem sokat iszik egy nap egy decit kb.
van egy tea a roibos azt lehet babáknak is,koffein mentes,Maja nagyon szerette

Kehidán voltunk párszor,most Nagyatádra megyünk majd ha összejön,bár se fürdőrucink se semmink

komolyan mondom olyan szép itt falufélén lakni,jön egy futár,kimegy fél utca,mert hogy a futár cím nélkül hozott ide valakinek 20.000 ftért alkatrészt dehogy kinek azt nem tudja,azt mondta vegye át valaki,hát röhej komolyan,gondolhatjátok amikor 5 falusi egyezkedik,de szerencsére senki se merte átvenni :-)

Kat
Bibus se szeret visszafordulni,néha azért sikerül neki

mennyiért szeretnél csúzdát venni???mert van egy jó csúzdás vár féle most a neten 28.000 ért egy sima csúzda is elég drága sajnos.nekünk van egy sima 3 lépcsős.

Kati
Marcinak boldog felest :-)

Macsek
Vilkó hogy van?

Kikuka
Vivi???,

Zsu
én is csak azt tudom mondani,hogy hagyd a csudába afőzit,adj gyümit aztán pár nap múlva próba.Bibuka is jobban az édest szereti,most krumplifőzit evett tegnap azt bírta.

Andi
azóta nincs hőemelkedése az ikerkenk?spenót volt?
Bibus is kap husis kaját

Kiri
Nadin nagyon nagyon ügyes :-)

Gabci
Ádi milyen jó szívű :-)

na felébredt,pedig még nem olvastam vissza mindent

Vendég

Móni: Ádi sem nagyon alszik a babakocsiban. Max fél órát, de ezt sem mindig. 2 órás séta után alussza ezt a felet. Ezért már ki sem rakom az erkélyre levegőzni. Meddig toligáljam a kis seggét? Nem érdemes.
Mi nem voltunk még Kehidán, idén nem is megyünk az fix. Apa fogat csináltat ( nem egyet természetesen ), nyáron lagziba megyünk, szal kell másra a lóvé. :cry:
Timi: végre eszébe jutott a dokitoknak elküldeni Maját a Füll-orr gépészetre. Hurrá!!!
És köszi a tippet tudtodon kívül is.
Beszerzek a tecsóban egy olyan békás medencét.
Még vki esetleg? :D
És nem válaszoltál a hordozókendővel kapcsolatban. Nandu? Ja és mérete?
Ha nem kell itt vkinek (Kriszti???) felteszem a vaterára.
Andi: Ádika is eszik húsos ételt.
Prücsi, meg aki sk főz a gyereknek! A húsos ételt hogy készítitek, mivel és milyen állagúra.
(Jóvan, béna vagyok, naaa)

Kép
Kép
gabcii

Marcinak boldog hófordulót!

Gabci: dentinox-géllel de sz@rt sem ér!

Móni: Pálfi?

Ennyi lépek tejespitét csinálni apának!

Kép

Kép
mogyoland

hőemelkedés sztem nincs, mert szinte hidegek, de nem mértem. hülye vagyok, á...
spenótot nem mertem. a borsó se jött be nekik most. így adtam paradicsomos krumplit. Huba nyomatta, Petra nem. lehet, h a foga miatt? (ez lesz a mottóm. elég sokáig lehet erre fogni mindent, nem? ;) )
na, léptünk sétálni

Kép
an°°di

Mogyó, receptet!!!!
tényleg :arrow: :arrow:

Kép
an°°di

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?