Sziasztok!
Monácska, szerintem is szóljatok anyósodéknak, hogy Nektek most pihenésre van szükségetek!
Szorítok, hog a Habermann megoldja a szopiproblémáitokat! Sikerült beszerezni?
Kati, szerintem se izgulj! Én dokimnál is nagyon sz@r uh van, alig láttunk a 12 hetesen is valamit, Istenhegyin pedig minden rendben volt!! Menj el másik helyre ahol meg fognak nyugtatni!
Ági, ezek szerint Dorka volt a kivétel?!
Ő Beba HA-t kapott és amikor váltani akartam mert a doki néni már nem írta fel, a simát nem fogadta el. Pedig tényleg jobb íze van a simának.
Azért ennyi idősen szerintem még a HA-s jobb lenne nektek, de azt megbeszélheted a doki nénitekkel hogy írjon fel másfajta tápit! Sok olyan babáról hallottam már, hogy egyik fajtát nem ette, másikat pedig imádta. Mit esztek most?
Monee, mi július környékén akarunk csak vásárolni, Dorkánál sem kezdtük túl korán. Mondjuk nekünk szerencsére nem sok dolog kell, kiságy, babakocsi, légzésfigyelő, tehát a nagyobb tételek szerencsére megvannak. Addig még hátha lesz Concord ülés az outletben újra!
Azért ha nyár elején látunk, nem fogjuk otthagyni természetesen. Elég sokat tapogattam végig és ez volt a legpuhibb, ez volt legjobban kipárnázva.
Babakocsit mi most nem nézünk, majd csak ha már az esernyő kell neki, abból kell újat venni.
Nem annyira babonásság, hogy most még nem vásárolunk, inkább helyhiány... Pici a lakásnuk, nem nagyon tudjuk hol tárolni a dolgokat. Át kell rendezni majd Dorka szobáját, betenni a kiságyat, helyet csinálni a picinek de azt majd csak július-augusztus körül szeretnénk.
Rólunk. Tegnapelőtt voltam védőnőnél, megígérte, hogy mára megírja a beutalókat ellenanyagra, vércsoportra, hepatitisre.
Afp-t Istenhegyin fogom megcsináltatni, ott 3 nap alatt van eredmény. Megyek reggel a papírokért, néz rám hülyén, hogy én mit is akarok tőle!
3 papír kitöltése fél óráig tartott, nem is kaptam meg mindet, mert dokival egyiket le kell pecsételtetni. Állítólag délután bedobja majd a postaládába... Hát, kíváncsi vagyok! Azt hiszem, hogy túl sokat nem fogom látogatni
Csak ezeket a kötelező köröket kell kefutni nála
Szép napot mindenkinek!