Sziasztok!
Minden nap vagyok, de csak olvasó üzemmódban, mert meglehetösen elfoglal a csipet csapat. Ez az állandó idöjárásingadozás mindannyiunk lelkivilágát felborította, a gyerekek nyügösek, rólam nem is beszélve, mert ha szabadna, csak aludnék és ennék (utóbbi látsztik is rajtam). Ma egy hónap kimaradás után megint eljutottam a törpémmel a játszócsoportba, onnan is hiányoltak már. Rám is csodálkoztak, hogy mekkorát nött a pocakom, pedig szerintem nem lett nagyobb, vagy csak innen fentröl nézve nem tünt fel...
Ti még látjátok tusoláskor a lábatokat, vagy legalább a lábujjaitokat? Az nálam már erösen múlt idö.
Kedden beugrottunk a városba, mert a páromnak vissza kellett a könyvtárba vinni könyveket. Meglehetösen késön értünk be, mert jól ebénáztuk az idöt, ráadásul a villamos is müszaki okokból kimaradt, erre metróhoz mentünk és mellettünk ment el a várt villamos, az orrunk elött a metro... Fél nyolc volt este, mire beértem a H&M-be, amíg a párom a könyvtárban volt. A középsönek akartam harisnyát venni, mert mindegyik már kivan teljesen (állandóan foltozom öket, de menthetetlenek). Hát ilyenkor már csak zoknit lehet kapni, harisnya egy volt az ö méretében, így az lett és vettem még 1-1 db-ot a következö két méretben, mert akciós volt (3-at vesz, kettöt fizet). Regönek is vettem egy csini harisnyát a felére leárazva, plusz a csajoknak fejenként egy övet és az egészért 25 eurot (!) fizettem akció ellenére. Sose mentem volna, ha nem kapott volna anno a fiam a keresztelöjére egy H&M ajándékutalványt. Még van 20 euro rajta, majd a nyár végi leárusításban levásárolom, ha nem felejtem el a pocaklakó miatt.
Tegnap meg találtam egy honlapot, amelyiken rengeteg aktuális kifestökép van, abból töltögettem órákon keresztül és fogok ma is. Témák szerint van szortírozva és szuperek! Nem kell méregdrága kifestöket venni, hanem kinyomtatom ami éppen tetszik nekik és kész. Ha 10x kell ugyanaz, akkor annyit. Nagyon szuper!
Van minden, micimackó, mickey egér, aktuális mozifilmek kifestöi, abc, állatok, minden.
Akit érdekel a meglévö gyerekeinek:
www.ausmalbilder.info
Ezen kívül találtam egy francia oldalt is, ott 60 ezer kifestökép van, azokkal még nem végeztem.
Ma voltam a játszócsoport után bevásárolni, a párom mindjárt rosszul is lesz, mert neki kell felcipelni. Volt leárazva kis teljesen bör fiú cipö 7 euroért, abból spájzoltam egy párt késöbbre. Egyébként most éppen egészséges mindenki, de ma kaptam a hírt, hogy a lányim ovis barátnöjének skarlátja van... Ti hogy álltok a gyerekoltásokhoz? Mindent be fogtok adatni vagy van aki elvböl nem? Errefelé nagyon divatos nem oltatni a gyerekeket a kötelezövel sem, mindig mindenki elhül, ha mondom az enyémek beoltatódnak minden ellen, ami csak hozzáférhetö és ésszerü.
Mentem, hogy jöhessek!
Barbi