Hellobello!
Na bevasaroltunk szepen, mindenki alszik, csak en potyogok itt a babaneten. Na EZ tenyleg fuggoseg...
Agi: de jo kepek vannak fenn rolatok a wiw-en! Biztos Zita miatt,de barna hajunak kepzeltelek, szoval meg szoknom kell a "szoke Agi"-t
De csini vagy, csak az en fejemben eddig barna voltal.
Meg jo hogy Zita igy szereti a kolesgolyot... akkor ez nalatok olyan, mint Bercelnel a gyumolcs. Gyumolccsel barmit hajlando megenni.
A csitrit bevallalom, telllleg az vagyok
De hat en mindig gyerkocot akartam, es szerencsere Oliver partner volt ebben (szerencsere 5 es fel ev van koztunk, igy lassan 30 evesen mar o is vagyott egy kis manora!
Hajni: ne haragudj, de ugy kellett nevetnem, ahogy elkepzeltem hogy a kis Hanga viszi oda a vendegeknek a hajszalakat meg a szoszoket!
Milyen kedves es adakozo! Bercel nem adta volna, hanem szepen megette volna, neki ez a MANIAJA, hogy megeszi a kis szoszoket amiket talal. Mintha nem adnek neki enni...
Doo: Viko meg mar enekel, az igen! Ezek szerint van remeny, Bercel egyenlore "rikacsol", szerintem enekelni probal, mert imadja a zenet, csak meg nem jon ossze neki...
Holnap Oliver Romaniaban, hozzank meg jon az anyos...jujj de jo lesz
na jo, mondjuk segit, eljatszik Bercellel, en meg tudok addig pakolaszni... de nem lesz azert egyszeru, annyira mas termeszetuek vagyunk, hihetetlen.
ja, es utananzetem a neten, igy most mar tudom: Micimackos BEBITAXINK van!
Egyik nagy kedvenc most, azon kell tologatni allandoan... igazan jot tesz a derekamnak...
Valamit meg akartam, de hogy mit? Teljesen le vagyok faradva, nem emlekszem... na megyek alukalni.
Szep hetveget mindenkinek!