Új privát üzeneted érkezett!

heh, gondolom, azt hiszi h munkaköri kötelessége a szimatolás, ha már "bizalmi"! :evil: :evil: :evil: hogy nem szégyelli magát?! :shock: :evil: :evil: :evil: bakker és még azt hiszi h be is kell számolnia a hallucinációiról... :?
Vendég
 


Hát igen, Ő egy érdekes lény. :? És, már voltak megmozdulások a leváltása érdekében de egy csomó ember NEM MERTE aláírni, nem értem. Egy nyugdíjas, 8 általánost végzett senki, és félnek a szájától. Na erről ennyit, kipanaszkodtam magam.

Leírom, hogy senkit ne érjen meglepetés, ha így jár. Még a PELENKÁBAN IS HOMOKOT találtam. :shock: Harisnya és farmer volt rajta, meg body és mégis, combtőbe és a derekánál állt a homok. :? Nagggyon durva, de olyan édesen eljátszik benne.
Vendég
 


én kaját szoktam találni a pelusában... :? úgy értem, mellé szóródott falatokat :roll: :lol:
Vendég
 

 
 

Nekem is küldjétek el az iwiwen található neveket!
Én nem értem, milyen infókból találtátok meg egymást :roll: De, Hajni, ha megtaláltál miért nem jelöltél meg? én is kiváncsi vagyok ám :lol:
kpetro78
 
 


kata, inkább azt írd meg, mi van veletek? hogyhogy nagyihoz cuccoltok? :shock:
Vendég
 


szia doo,
lehet mi is randizunk, mint a csajok reggel? :wink: bár én azt sem értem, honnan tudják, hogy a másik "itt van":? és akkor még azt is leírom, hogy honnan tudjátok, hogy kukkolnak????
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Azért jöttünk haza, mert a férjem elmegy Bfüredre, majd Angliába. Mivel a karambol óta autónk nincs és Anyum most volt Bp-n, ezért haza jöttünk. És szintén az autó hiány miatt nem tudtam mikor megyünk vissza. Tudom, tudom, szaftosabbra számítottál :wink:

Infóért végig néztem a régi topicot. Hangi ott nagggyon hasonlított a mostani Marcira :) És az iwiwen nem találtalak meg, Hajni, de láttam képet a régi topicba rólad.

Tök, jó, itt lassan mennek lefeküdni :)

Ha senki nem ír, én is megyek
kpetro78
 
 


nem számítottam szaftosabra! :lol: csak érdeklődtem. egyszer már említetted h lemész anyudhoz - még az elején, akkor a nehézségek miatt. csak azért csodálkoztam, mert most már nem többemberes Marci, hanem kisangyal. :wink: de így már világos.
a kukkolást meg realitás. nézd csak meg a hszk-ek és a látogatók száma közötti eltérést!!! máskülönben sztem időnként többet-kevesebbet mindannyian "kukkolunk", amikor csak úgy átlátogatunk pl infóért egy-egy másik topicba. az oldal elején meg kiírja az éppen netezők nicknevét a rendszer. én meg szimplán onnan tudom, ha elküldök egy hsz-t és látom h időben közel született egy másik is vkitől.
Vendég
 


Kata, ezek szerint Te sose kukkolsz :lol: .

Azért nem jelöltelek meg mert én személy szerint nem vagyok fenn, a férjem nevében meg nem akarok senkit megjelőlni. Vagyishogy Ti is néznétek furán, hogy ki Ő. Úgy érted a gyereknevelés topicba mentél vissza? milyen infóért? inkább kérdezz, gyorsabb, mint annyit átlapozni, nem? Majd leírom az iwiwes elérhetőséget is privibe.

Autó javítható állapotú?
Vendég
 


Jaj de kis ugyesek vagytok, milyen sokat irtatok! :) Hat megprobalok mindenre reagalni, amire menet azaz olvasas kozben akartam, aztan vagy sikerul , vagy nem! :roll: Igy hogy egy uj oldalt kezdtetek nemreg nem konnyu, mert ha visszalapozok, elveszik amit irtam, es hiaba mentegetem kozben, igy is van hogy elszall... na mindegy, lenyeg a lenyeg: igyekszem! :)

Az elso es jelenleg legfontosabb: EN IS KEREK NEVEKET PRIVIBEN, HOGY MEG TUDJAK SZEPEN NEZNI MINDENKIT A WIW-EN!! :) Hehhe, most mar teljesen kivancsiva tettetek... :)

Hajni: mekkora bunko ez a nember! Fu, de kiosztottam volna... mit kepzel magarol? Bar sokszor jarok ugy, hogy annyra meglepodom egy-egy ember bunko viselkedesen, hogy kopni-nyelni nem tudo szo szerint, egy hang nem jon ki a torkomon, annyira meglepodok... aztan 5 perc mulva meg forrongok magamban, hogy ezt meg ezt kellett volna az illetonek mondani...
Pelenkaban homok? az igen! :) Most mar en is leviszem valamikor a gyereket homokozni, meghoztatok a kedvem! :) Na jo, par napot meg varok, nehogy megint beteg legyen, de aztan... :) Bar en felek hogy megzabalja majd a homokot, MINDENT meg akar enni, az amoba szintjen megtalal mindent a parkettan vagy a szonyegen, es mar teszi is be szepen a szajaba... :roll:

Egyebkent mar jol van az en kis duracell-nyuszim, mar csak reggelenkent szivom az orrat, es nem is kohog, ugyhogy ezennel gyogyultnak nyilvanitom! :)

Na visszaolvasok meg egyszer, mar nem emlekszem mit akartam irni...

zetus8
 
 


Agi: szegeny Zita egyem a kis kekfoltos fejet... Bercelnek szoktam mondani amikor beuti a buksijat, hogy vigyazzon a kis fejere, mert csak ez az egy van belole. :roll: De orulok hogy jol evett! En nem gondoltam volna, hogy az mennyire rossz, amikor nem nagyon eszik egy gyerkoc... Bercel ugyanis egy ZABAGEP. Aztan most hogy beteg volt, megertettem... :oops: :roll: Annyira rossz erzes volt, hogy nem eszik, hiaba probalkozom mindenfelevel, teljesen lefarasztott meg elkedvetlenitett a dolog, meg az aggodas... most mar megint sokat eszik, de ezert kulon halat adok minden evesnel, es gondolok ratok.

Mar megint elfelejtettem mit akartam meg irni... :oops:

Napkozben fogrontgenen azaz allkapocsrontgenen voltam, meg itt-ott, sokat maszkaltunk, azert nem voltam, meg tegnap is maszkaltunk, meg hat Bercel ugye duracell-nyuszi... :roll: de azert igyekszem jonni amikor tudok. Neha ugy erzem, hogy tok bena, hogy en viszonylag ritkabban jovok, tok jo lenne napkozben reagalni egy-ket dologra, meg ugy frissen, de nem nagyon jutok oda... :oops: azert ne tagadjatok ki!! :D :D

na megyek alukalni!
Jo ejt mindenkinek, Hajninak meg jo reggelt, ugyis mindjart kel! :wink:

zetus8
 
 


Sziasztok!
Hajni:sajnos vannak ilyen emberek :cry:
Zetus örülök,hogy jobban van Bercel!

Hétvégén nem leszek(max este)Kiköltöztek az albérlők a másik lakásból(kínaiak)tegnap fentvoltunk :shock: ott mi van :roll: A Frei műsorában amikor a kínai szegénynegyedet mutatták-hát az valóban igaz lehet.Itt nem rendetlenség van hanem .....egész hétvégén takaríthatok(festés előtt is)jövő hét festés-na az után is!

Lottim még alszik :lol: :lol: :lol:

Ja és én is kérhetek neveket?Szerteném én is látni kivel is levelezgetem!

Még nem jött meg a mensim :oops: lehet decemberre 2 babym lesz?! :wink:

KépKép
vicuska
 
 


Vicus, a nevem megy privibe, te is rajta vagy az iwiwen?! Mennyit késett a mensid? hú ez tök izgalmas :lol:
Pont kínaiaknak adtátok ki a kérót :shock: Nem vagyok én rasszista vagy ilyesmi, de lehet ez meggondolatlanság volt :wink:

Hajni és már nagyon régóta nem foglalkozom azzal, hogy mit mondanak mások :lol: Van egy két ember akinek érdekel a véleménye (na a közös képviselő pont nem tartozik közéjük :lol: ), a többi levan.

Bea

Kép[/url]
június
 
 


tényleg különben nálunk is a közös képviselő elég hülye! rá tök sokáig nem is mosolygott Viki - ő mondta mindig h MENNYIT sír, meg ENNYIRE!! minden bizalmi ilyen?! :shock: :lol:

HELP! nincs az a sátor alagúttal, amit kinéztem a szülire!! :cry: mit vegyek ajiba a lányomnak?! v hol lehet ilyesmit venni még? előre is köszi! (azt az autós cuccot megvettük húsvétra, Hajni!! sztem tök jó! dúdolja a dallamát :D )
Vendég
 


Doo, bébi turbóra nem gondoltál? Én valami ilyesmit fogok Rozinak venni.

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Mi az a bébi turbó? valami járgány?
Bea, már leesett, a Kismsma újságos előadásra gondoltál, hogy nem válaszoltam. Szóval ha esetleg itt van a lakótelepen az előadás :), akkor elmegyek. Egyébként nem hiszem. nem vezetek mióta megszületett zita (jókor hagytam abba, mi? és a jogsim is lejárt :twisted: ) BKV-zni meg nem egy élmény gyerekkel, főleg ha messzire kell bumlizni. Szal nem sok esély van rá, hogy megyek. gyakorlatilag nulla. Viszont kedden megyek szopis klubba-remélem Zita is úgy akarja majd :wink: és ott kiffaggatom a tanácsadót (LLL-es). Majd megírom.

Hajni, jó vicc, de nem úgy gondoltalak szőke nőnek. csak valahogy olyan kép alakult ki, ne kérdezd miért, gőzöm sincs.

megyek boltba, főzök valami finomat. Zita alszik, Apa reggel jött haza, úgyhogy itthon hagyom őket, míg bevásárolok.
Jaja, annyi mindent akarok mindig írni, mire meg leülök a felét elfelejtem :oops: :evil:
Etus, jó, hogy jöttél, már hiányoztál. Részemről teljesen oké, hogy ilyen esti író vagy, az a Te ritmusod. Reggel mindig lehet számítani valami irományra Tőled. :wink: Örülök, hogy Bercel meggyógyult, és köszi az együttérzést kaja ügyben. Ugye milyen más elképzelni és megtapasztalni??!!

Kép
ági_bp
 
 


csak beköszönök, de mennem kell.
Doo, nem néztél a neten ilyen sátrat? én már láttam valamelyik webáruházban. Gyorsan megnézem ha megtalálom belinkelem.
Vendég
 


Vega-impex KFT- Vega-Toys
Vendég
 


Sziasztok!
Még csak két napot késett és lehet csak attól van,hogy még nem rendeződött gyógyszer után a dolog!

Én sem vagyok rasszista és én akkor még nem voltam a páromnak...Bár fizetni mindig rendesen fizettek.

Én a quelle-nél láttam ilyen sátort!

A lányom ma szólt hogy bekakilt! :lol: Lassan kezdhetjük a bilizést!

KépKép
vicuska
 
 


Elnézést az OFF-ért, hátha érdekel Benneteket is:

Sheila Kitzinger (1929), a szüléssel foglalkozó, világhírű kultúrantropológus, aki 1992-ben a magyar szülő nők, születő gyerekek és a bábák szülés körüli helyzetének humanizálására első lépésként megrendezett, Nemzetközi konferencia a születésről című konferencia egyik díszvendége volt, most ismét Magyarországra látogat.

Két előadást tart, egy könyve jelenik meg, amelynek bemutatóján részt vesz, dedikál. Az előadások szinkrontolmácsolással zajlanak. Az április 7-i konferencia akkreditálása folyamatban van szülésznők, bábák, védőnők számára. A belépőjegyek a helyszínen válthatók meg.

2008. április 5. 18 00:
Sheila Kitzinger: A szülés árnyékában. Katarzis vagy krízis? Könyvbemutató és dedikálás Libri Mammut Könyváruház, 1024 Budapest, Margit krt. 87-89.

2008. április 6. 16 30-tól 18 00:
Sheila Kitzinger: A szülés helyzete különböző kultúrákban Előadás és beszélgetés
Országos Széchényi Könyvtár, Budavári Palota „F" épület Belépődíj: 1500 Ft

2008. április 7. 9 00-tól 16 30:
A háborítatlan szülésről – kultúrák közötti megközelítés A szülés árnyékában. Katarzis vagy krízis? Konferencia
Országos Széchényi Könyvtár, Budavári Palota „F" épület Belépődíj: 2500 Ft, illetve annak, aki pontszámot gyűjt, plusz 3000 Ft
További részletek a www.szules.hu oldalon.
judittka
 
 


Itt voltak a barátnőim :lol: :lol: :lol:

Hát, Doo Te még nem láttál kisanygal babát, ha szerinted a Marci ilyen. Én ma láttam egyet: az egyik barátnőm 3 hós kisfia. Reggel 7ig alszik, nem hajnal 5től ( :wink: ), majd eszik és alszik tovább. BÁRHOL el van, kb fél 11re értek ide és 13 körül mentek, addig nem volt hangja sem ébren, sem alva, sem a kaja miatt. Ja és majd 7 kg, szóval jól is eszik, azaz szopik. Na??? Én nem hittem el, hogy ez ilyen. Mire a másik barátnőm, ő a 3 gyerekes,háát nekem mind három ilyen volt...

Vicus, ez tényleg izgi. Terveztétek? Vagy "ahogy lesz, úgy lesz" a téma nálatok is?

ímindjárt jövök
kpetro78
 
 


Hajni, Ági, Bea, Etus láttalák benneteket. Vicus küldjél Te is privit hogyan talállak meg. Hajni férjét nem, a többieket megjelöltem :)

Doo, köszi az infót, akkor azt jelenti, hogy több,mint 14ezren nézték meg e topicot? Én nem is merek többet írni, ha így van :roll:
És most már értem, hogy mit kell nézni, hogy itt van-e még valaki közülünk. Köszi szépen.

Kaja ügy: csatlakozom Etushoz, én is vszinűleg megőrülnék, de fenntartom, hogy tutti szopnak eleget azért nem kell nekik más. Most megnézegettem őket az iwiwen és egyik sem néz ki alultápláltnak :lol: Gyönyörűek :lol:

Etus, annyira igazatok van, hogy Ti tavaly nyáron is voltatok strandon Bercellel. Én két hétig lenn voltam Balcsin augusztusban, de nme mertem vele strandra menni.

Doo, már csak két nap, ugye??? Ez is nagyon izgi! Készülsz ezerrel gondolom, nekem nincs ajándék ötletem, hacsak ez a tricikli dolog. Ez nálunk nyerő, emellett az enyém a porszívóval, mosógéppel és egyéb háztartási eszközzel játszik. A sátrat is eltettük :(
kpetro78
 
 


Különben mi jövő csütörtökön váltjuk le a házgondnokot, az én szervezésem, adhatok tanácsot :twisted:
kpetro78
 
 


Etus, ugye tudod, hogy Bercel marha jó kis pali? Te is gonosz anyós leszel, mert én biztos a barátnőim szerint 8)
kpetro78
 
 


Kata visszajelöltelek! Engem hogy találtál meg? :shock: nem küldtem még el a nevem priviben. na, jó le ne írd a pontos útvonalat :wink: vagy valamelyikőnk leírta neked a neveket? nekem miért nem jött akkor Etus neve? :twisted: Etus hogy keresselek??


Néha én is belegondolok, vajon mennyien olvassnak minket, de gondolom nem "gonoszkodásból" teszik, talán hasonló csemetéjük van. Vagy abszolút nem hasonló, s kíváncsiak milyen is egy többemberes? :wink: :lol: Én is voltam kukkoló régen a májusiaknál, s bírtam a csajokat, és sok jó tanácsot olvatam.


Kata, őszintén, én bírom, hogy Zita ilyen egyéniség, nekem mindig az ilyen babók voltak szimpik "kívülállóként" is. Jó, azt nem bánnám, ha végigaludná az éjszakát meg szeretne babakocsizni!! De azért azt nem kívánom, hogy egész nap meg se mukkanjon. Mégiscsak jó, hogy kiáll magáért, és igenis kifejezi, hogy mit szeretne. Szerintem a jövőben is jobban fog boldogulni-legalábbis nagyon bízom benne, hogy megmarad ilyen kis "harcosnak". Ezért sem jó szerintem "letörni a szarvát" egy többemberesnek. Biztos beállna a sorba, ha hagytam volna üvölteni a kiságyban éjjel, a babakocsiban nappal, és a járókában játékidőben. A cél nem az, hogy olyanra formáljam ami nekem marha kényelmes lenne, hanem hogy hagyjam kibontakozni az egyéniségét, amit ugye nem ismerünk még teljesen, bár egyre inkább, s ez olyan jóóóó.
Tegnap kérdezte egy barátnőm, hogy jó kislány? Mondtam IGEN! ha ki vannak elégítve az igényei! Nevetett :lol: :lol: Egyébként akkor tényleg egy igazi kis tündér. Néha az az érzésem, hogy nem is többemberes és csupa vigadalom minden..aztán eszmbe jut az evés...alvás...sétálás...egyedül játszás. :lol: :lol:
Úgyhogy légy büszke Marcira ha barátnézol, mert Neked van a legvagányabb kiskölyköd!! :wink: :wink:

Kép
ági_bp
 
 


vacsora kesz, ugyhogy van fel oram amig Oliver hazaer, Bercel is egesz jol elvan (ugy kb. 2 percig gondolom), most epp a konyveket pakolja le a polcrol, de inkabb hagyom, mert elvan... meg ugyis Oliver konyveit pakolja... :)

Agi, a nevem: Szobonya-Hajnal Etelka, keress raaaaaaaaaam mar kivancsi vagyok raaaaaaaad! :)

Egyebkent szerintem is jobb, ha egy gyerek eleven, mintha csak fekszik egesz nap... foleg, mivel ugy fejlodnek, hogy minel tobb inger eri oket, annal okosabbak ugyesebbek lesznek. Hat egy allandoan "jo gyereket" aztan nem sok inger er... :wink: Igaz, az elejen biztos konnyebb veluk.

Kata: hat igen, nekem is nagy dilemmam volt a dolog, mi is augusztusban voltunk a Balcsin apukamekkal, es delelott a nyaraloban voltunk, aztan delutan mentunk le altalaban a strandra, ahova vegul vittuk magunkkal a manot is... Bercel persze csak arnyekban volt, de jot aludt a babakocsiban, meg jatszott a pleden. azaz dehogy jatszott akkor meg kis torpe volt, es a fejet sem tudta rendesen felemelni... :) Ugyhogy a pleden is altalaban a mozeskosarban volt...:)
Iden is keszulunk majd, most mar viszem furdeni is, nagyon varom mar, biztos imadni fogja, nagyon szeret furdeni, egy igazi kis kacsa! Ugyhogy nem is duracell-nyuszi, hanem duracell-kacsa! :)
Egyebkent en tenyleg gonosz anyos leszek... :twisted: Hehhe. Na jo, ha az nem is, de akarkihez nem adom az en kis bogaramat... :wink:
En is neztem Marcit, annyira edesek amikor apaval az agyban fekszenek! :lol:

Na megyek, mert Oliver holnap Romaniaba megy dolgozni, igy nala a ceges kocsi, megyunk nagybevasarlasra! Nem kell krumplit cipelnem a babakocsi aljaban! Jeeeeeeeee! :)

zetus8
 
 


Hajni, nagyon kössssz a linket! szuper cuccok vannak - ezt nem ösmertem. más webes helyeken néztem, de nem volt. egyelőre megérdeklődöm h egyáltalán ideérne-e szerdára. hétvégén ünneplünk a családdal, de A NAP mégis szerda! :D szal még 5öt alszunk addig - a maival együtt :)
nemtudom, hogy kellene készülnöm :oops: csak lufikat vettem, oszt kész. tudom h milyen tortát akarok majd csinálni, de ennyi. én nem bírok nagyon készülődni semmire, mert akkor a nagy napon bepunnyadok és már nem is örülök az egésznek :roll: :oops:

gondolom az a turbómicsoda a bébitaxi lehet, igaz? azt anyós-nagymamától kap. bár én nem akartam :evil: inkább triciklit v kismotort, de most már mindegy :? több ilyen gurigatós nyavalyát meg nem akarok...
még a cipőn gondolkodtam, de még úgy érzem, nem kell. majd gyereknapra :lol: azt se tudom h zártat v félig nyitottat lenn inkább érdemes. én utóbbira szavaznék - tekintettel az időjárásra, de abba azért rendesen bele fog menni a homok. :roll:

ja és Bea, a kosz a gond, nem a betegség... :oops:

Kata, az a helyzet h Vikihez képest sztem MINDEN baba kisangyal :wink: :lol: ill az enyém is az, csak TÖBBEMBERES KISANGYAL! :lol: :lol:
Vendég
 


Most egy kicsit átpártolok a baglyokhoz. Túl sok kávét ittam ma, úgyhogy remélem jöttök szórakoztatni.

Etus, aranyos volt a jó reggelt-ed. Tényleg ezzel ébredtem, hogy benéztem :oops: , de nem volt időm, energiám, hangulatom írni. Ma valahogy a balabbik lábbammal keltem. Örülök, hogy Bercel jobbban van, azért vigyázni kell, olyan hülye idő van mostanában, nem lehet eldönteni, mennyi ruha kell a gyerekekre. Én a héten többször is visszafordultam átöltöz(tet)ni.

Vicuska :o , ez tök jó, drukkolok! Főleg akkor ha Ti is így szeretnétek. Mert 1-2 hónap múlva terveztétek, nem? De az már nem nagy különbség, most vagy jövő hónapban.
Nem semmi hogy Lotti szólt, hogy bekakilt, és hogyan? Mutatta vagy mondott valamit?

Kata azért abba a 14000-be mi is benne vagyunk. :lol: Mi is többször belenézünk, úgy, hogy nem írunk. De azért biztos sok "szomszéd" is olvas.
Nekem is fura, h egy csecsemő ébren van és nem sír, hihi. Legalábbis 3 hónap alatt. Utána már én Életemnek is sok ilyen pillanata volt. A hangsúly a pillanaton van. :lol:

Doo, örülök, hogy bejött Nektek az autós játék. Hangi is szereti ha jó passzban van, de ha nincs ez sem tereli el a figyelmét a sírásról. És dúdolja?? Akkor előbújt az Apai örökség. :lol:
Hangának is megmutatkozott az Apja vére, rúgja a labdát, de olyan ügyesen ám, megy a lakásban utána és ha utoléri továbbrúgja. :lol:
Sajnálom, hogy nem találtál alagútat. Nálunk most a Fisher P. Sütifaló bödönje a sláger. Olyan ügyin dugdossa be a figurákat. Csak 5 egyszerű forma van hozzá, nekik való. Csak egy ötlet.
Vendég
 


Doo, szerintem se a nagy felhajtás a lényeg. Akkor is más lesz hangulatában az a nap, ha semmi extrával nem készülsz.

Még ezt az előbb le akartam írni. Úgy leégetett, ma Hangaszálam. :oops: Volt nálunk egy pár, idegenek, telekügyben. Kicsi Életem tök jól felpörgött, mint akit felhúztak ment Imi és köztem ide-oda. Ez eddig édes is volt, de aztán elkezdte felszedni a földről a szöszöket és adta a vendégeknek a kezébe. Ők persze nevettek mire lelkesen keresett még, aztán hozta a hajat, cérnát, mindent amit talált. Én hiába mondtam, adjad inkább anyának neeeem, az idegen vendégeknek. Pedig tegnap porszívoztam, nem egy hete, de olyan hamar összegyűlik.
Vendég
 


Doo, bocsi, hogy nem linkeltem be rendesen, de olyan hosszú volt annak az oldanak a címe és tényleg siettem. De tudtam, hogy így is megtalálod. :lol:
Vendég
 


én itt vagyok. hogyan szórakoztassalak? :lol:
Vendég
 


na de Hajnííííí! sztem már itt se vagy :?
Vendég
 


na persze, Viki figyelmét sem lehet elterelni, ha sírni akar vmiért, de akkor is jó h azért tetszik neki :)
ez a dúdolás is régóta van ám. én meg azt hittem h utálja, ha énekelek és azért "szól közbe", még mérges is voltam néha, ha elkezdett beledudorászni a "gyönyörű" dalomba :wink: :lol: aztán később esett le h EGGYÜTT ÉNEKEL velem!! :D
Vendég
 


ja, azt meg viszont elfelejtettem írni h szia Ági! :lol:
Vendég
 


Szia Doo! :lol: Most úgy megkavart ez a hüle babanetóra. Mást olvasgattam, s visszajöttem ide, nézem az órát mikor írtál :shock: ennyit nem voltam távol. :roll: Még mindig le vannak maradva 1 órával :evil:
Viktória a kis dudorászó! Olyan cuki lehet. Apája gondolom kifejezetten örül. :wink:

Kép
ági_bp
 
 


Képzeljétek ma úgy evett Zituska, hogy 1 kölesgolyó, 2 falat tészta (tegnap kezdtük a glutént) ...és így megette a kajáját :shock: Mondtam páromnak, hogy most azt nem tudom, hogy Ő "zsarol" engem azzal, hogy csak akkor eszik, ha kap kölesgolyót is, vagy én Őt azzal, hogy csak akkor kap kölesgolyót, ha eszik :roll: válasz: nézőpont kérdése. Szóval egyezséget kötöttünk! :wink: :lol:

Kép
ági_bp
 
 


Etus nálam is fiatalabb!! :evil: :wink: A kis csitri!! :lol:

Kép
ági_bp
 
 


Hellobello!

Na bevasaroltunk szepen, mindenki alszik, csak en potyogok itt a babaneten. Na EZ tenyleg fuggoseg... :)

Agi: de jo kepek vannak fenn rolatok a wiw-en! Biztos Zita miatt,de barna hajunak kepzeltelek, szoval meg szoknom kell a "szoke Agi"-t :) De csini vagy, csak az en fejemben eddig barna voltal. :)
Meg jo hogy Zita igy szereti a kolesgolyot... akkor ez nalatok olyan, mint Bercelnel a gyumolcs. Gyumolccsel barmit hajlando megenni.
A csitrit bevallalom, telllleg az vagyok :) De hat en mindig gyerkocot akartam, es szerencsere Oliver partner volt ebben (szerencsere 5 es fel ev van koztunk, igy lassan 30 evesen mar o is vagyott egy kis manora! :)

Hajni: ne haragudj, de ugy kellett nevetnem, ahogy elkepzeltem hogy a kis Hanga viszi oda a vendegeknek a hajszalakat meg a szoszoket! :P Milyen kedves es adakozo! Bercel nem adta volna, hanem szepen megette volna, neki ez a MANIAJA, hogy megeszi a kis szoszoket amiket talal. Mintha nem adnek neki enni... :shock:

Doo: Viko meg mar enekel, az igen! Ezek szerint van remeny, Bercel egyenlore "rikacsol", szerintem enekelni probal, mert imadja a zenet, csak meg nem jon ossze neki...

Holnap Oliver Romaniaban, hozzank meg jon az anyos...jujj de jo lesz :roll: na jo, mondjuk segit, eljatszik Bercellel, en meg tudok addig pakolaszni... de nem lesz azert egyszeru, annyira mas termeszetuek vagyunk, hihetetlen.

ja, es utananzetem a neten, igy most mar tudom: Micimackos BEBITAXINK van! :) Egyik nagy kedvenc most, azon kell tologatni allandoan... igazan jot tesz a derekamnak... :roll:

Valamit meg akartam, de hogy mit? Teljesen le vagyok faradva, nem emlekszem... na megyek alukalni.
Szep hetveget mindenkinek!

zetus8
 
 


Sziasztok!Valaki éjjeli bagoly én meg korán kelő vagyok!

Babatervezés:Hát egy-két hónappal későbbre terveztük...Szerettem volna ha ő is tavaszi baba lenne.de a kis csöppségem is 6hónap megfeszített munka :lol: után fogant meg!Tehát időben elkezdtük a kistesót is :oops: De azért ez még nem biztos dolog-jövő hét végéig várok a teszteléssel!

A kakilást (na ezt ,hogy írjam) úgy jelzi,hogy a szájával ilyen "pukizós"hangot ad ki-akkor is csinálja amikor hallja a pukijait!Ez most összevisszaságnak tünik de nem tudom máshogy leírni!

Aranyos lehetett a kis Hanga ahogy viszi a dolgokat,néha olyanokat tudnak csinálni :lol: :shock: Az enyémnek szokása,hogy mindenkire fintorog így ni: Kép
Bárkivek megállok beszégetni ilyen fintokat vág az embereknek!

Én Vercsik Viktória néven vagyok fenn az Iwiwen!

KépKép
vicuska
 
 


Doo, mostmár én sem igazodom el, azon ki van bejelentkezve. Én vátam Rád egy darabig, de eltűnt a neved, a jelenlevők közül, úgyhogy én is kiléptem.

Ági, én is barnának képzeltelek, de igaza van Etusnak, biztos Zita miatt. Úgyhogy mi pont ellenkezően képzeltük el egymást. :lol:

Vicuska, édes Lotti ahogy grimaszol. Hanga is csinálja ezt a pukizós hangot, de csak akkor ha én szólok nemki, hogy be vagy kakkantva, meg Ő is kineveti magát ha pukizik.

Mostanában meg felvett egy olyan szokást, hogy ha ránéz valaki, összeráncolja a szemöldökét és mérgesen néz. Ez ránk is vonatkozik, tud olyan szigorú lenni, hogy csak na. Ezt már tőlem örökölte. :oops:

Én most a nem alvókkal vagyok nagyon empatikus. 2 éjszaka óta olyan sokszor ébred Hanga, hogy ki vagyok facsarva reggel. De ezt itt nem kell részleteznem milyen érzés :? .

Etus nincs Olivér, úgyhogy gyere gyakran. Etus, kis csitri :lol: .
Én vagyok itt a legidősebb???

Látod Ági, Zitának is megjön majd az étvágya ha rendes, felnőttes ételeket ehet.De a kölesg. is jó trükk :lol:
Vendég
 


Megint mennyi hiba, sose tanulok meg gépelni. :oops:
Vendég
 


Hajni, garantáltan én vagyok a legvénebb :lol: Tényleg cuki lehetett Hanga a kis szöszökkel, ettől már csak az a jobb amikor, ezek után elkezd az ember magyarázkodni, hogy most porszívóztam stb. stb.

Doo, a bébiturbó a kismotor. Apa hívja így , mert úgy tudnak teperni a gyerkőcök vele.

De, drága Lotti ahogy grimaszol, a kis huncut!

Még folyt köv.....

Hajni itt vagy?

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Most vagyok itt, de szerintem Te már nem.

Igen én bele is estem ebbe a hibába, hogy pedig porszívoztam :oops:, persze mikor agy összekócolódott hajgalacsint talált, ki hitte el nekem. Jaj, minden rejtekhelyet megtalál.

Hanga még nem tud kismotorozni. Szerintetek már kéne tudnia? Pedig van neki egy olyan mini, nyusziformájú, most kaptuk kölcsön, de nem érzett rá a dologra még.
Vendég
 


Javítás: agy=egy
Vendég
 


haho,
most próbálom elaltatni, már fél órája, pedig olyan álmos, hogy nem lát...

Hajni, kosz összeszedős story nem semmi. Na, az ilyen helyzetből nem lehet jól kijönni :oops:. :wink: A kismotor témát én is kérdezgettem a játszón és azt mondják ehy éves kor körül kezdik használni, azaz dehogy vagytok lemaradva. Komolyan izgulsz ilyeneken? Én ezen nem, de máson igen.

Nálunk egyelőre nincs terítéken csak az álldogálás és lépkedés. Az a durva, hogy ha a kiszemelt valami távolabb van, akkor egész egyszerűen vetődik érte. Hátborzongató, pedig én nam izgulom magam agyon. Szegény Anyum, ő nagyon félti, azt mondja Velem már átélte és tutti azért, mert ő tudja, hogy az ilyen gyerekre is vigyázni kell vhogy....

Vicus, hogy bírsz addig várni? Én sose bírtam egy nappal többet :oops: Most azon morfordírozom, hogy milyen dumával vegyelek rá, hogy Te se várj, mert lehet még a Te eredményedet sem bírom megvárni, ooolyan izgi :wink:
kpetro78
 
 


Szerintem nem baj, hogy nem tud kismotorozni, majd ráérez az ízére.

Apa is már ilyeneket kérdez tőlem, hogy Rozit ugye majd csak ennyi + ennyi éves korában engedjük bulizni + pasizni stb. stb. Pedig ő aztán tök laza, sokkal lazább felfogású mint én, de a lánya mégiscsak a lánya.
A többemberesre visszatérve, látom rajta, hogy ő külön büszke arra, hogy Rozi "ilyen". Mert amikor mesélem neki, hogy mit csinált pl. a babaklubban (elvette a játékot, meghúzta valakinek a haját) akkor ő olyan büszkén somolyog. Ő tényleg olyan kis vagány, ami azért baromi fáraztó is tud lenni.

Tegap este mondja a barátnőm megint, hogy tegyem a kiságyba, hagyjam sírni aztán majd megtanulja a dolgát. Jaj nekem ez annyira nem jön be, nem idomítani akarom a gyereket.

Rozinak most egy Actimeles flakon a kedvenc játéka. Bele kiabál+ huhog és ettől viszhangzik, ami rettentően tesztik neki.

Doo, amúgy az együt éneklés nálunk is megy. De csak amikor a "hová megy te kis nyulacska", énekelem. Ő is rögtön bekapcsolódik és énekel velem. Olyan ééééééééééédes! :lol:

Képzeljétek tegnap megfogta a távirányítót és határozottan a tv felé mutogatva jelezte, hogy kapcsoljam be. Fura mert amúgy nagyon ritkán szól nálunk a tv és egyébként sem érdekli rá se néz. Bekapcsoltam egy zene csatornát és elkezdett a zenére táncolni :lol:

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Kata, én is annyira kíváncsi vagyok Vicus eredményére uh. örülök, hogy feldobtad ne várjon még egy hetet :wink: "Pasik az ágyamban", jó duma :lol:
Megkaptuk a Kolpingból a visszaigazolást, úgy várom már, hogy ott legyünk :lol:

Hétfőtöl - péntekig igazoltan távol leszek :lol: :lol: :lol:

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Ez ma nem aludt el, most meg átaludta a tízórait.Na, ált 11 körül van. Nem baj, ebédet kap és majd uzsira odaadom neki.

Bea, tök büszke vagyok Rozira. Szerintem nagyon ügyes. Marci nem tesz ilyesmiket :cry: Hogyan táncolsz? Ritmusra? Nem akarok hülyéket kérdezni, de el nem tudom képzelni?

Doo, akkor rossz a vonid, aszerint holnap lesz 11hós és 4 hetes, ja, ettől még nem egy éves. Akkor szerdán lesz egy éves a Viki királylány?
kpetro78
 
 


Etus SZŐKEEE? :shock: :shock: Te az én lapomat nézted?? Én barna vagyok, max pár szőke melírcsík. Ennyire megtévesztettek?? :wink: sosem voltam szőke.

Kép
ági_bp
 
 


Tovább olvastam, látom Hajni szerinted is szőke vagyok. :lol: Igaz, Te és Etus barnák vagytok, sötétbarnák. Na, attól tényleg jóval világosabb a hajam, de hát a barnának van egy pár árnyalata. :wink: Mondtam Apának, erre azóta ilyenekkel csipkelődik: mi van szöszi? :lol: :evil:

Hanga kedves volt a vendégekkel. jaj, én is magyarázkodnék szerintem. :oops:

Kép
ági_bp
 
 


Na, újra itt, hol a konyhában, hol itt "konyhatündérkedem". :lol: Joghurttal kellett habarnom a főzit, ugyanis elfelejtettünk tejfölt venni. :oops: :oops: gondoltam próba cseresznye. De fini lett.
Szóval Apája épp az imént közölte kisleányával, hogy "Te egy szöszevő vagy!" Nálunk is az van, mint Etus Nálatok, be a szájába, ha szöszt talál. :roll:

megyünk du. Ikeába.
Tegnap vettünk csúszásgátlós zoknit, aminek az egész talpán egy vastag réteg csúszigátló van. Nem sikerült jól eltalálni, pedig ott méricskéltük a talpához, de nagy lett. :( kettőt is vettünk. A 19-20-as nagy. Mondjuk azt sem értem, miért olyanok a zoknik, hogy bevág a kis lábukba a gumi :twisted: le szoktam hajtani a bokájához a gumirészt.ott a legvékonyabb ugye, deígy meg az amúgy is kicsit nagy zokni lejjebb csúszik. :roll: Mire belenő, valószínű belegyulladna a lába, mert jó vastag-csak ilyen volt.
Ezt kiveséztem. megyek vissza..

Kép
ági_bp
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?