Új privát üzeneted érkezett!

Timo! Nagy, nagy gratula!!!! :D :D :D :D :D

KépKép
csongria
 
 


Ez akkor azért sikerült mert nem neteztél annyit??? :wink:

KépKép
csongria
 
 


Köszi csajszik! :)
Nem mostanra terveztük ugyan, de hát ebből is látszik, hogy ember tervez... most megpróbálom a pozitív oldalát nézni a dolgoknak! Persze, persze örülök nagyon, de a félsz és a para sokkal nagyobb benem! :roll:

Timi
Kép Kép
timocska
 
 

 
 

Egy pár nap szerintem és elmúlik a para. Mi terveztük Benit de amikor kiderült, hogy jön akkor halálra váltam. :roll:

KépKép
csongria
 
 


Húha!
teljesen jelentéktelennek tűnik a link, amit éppen ajánlani akartam....

Timo!
Nagyon gratulálok és jó egészséget kívánok! (Május, romokban az elméletetek: Akirának is van kb 1900 hsz-e....)

Szóval a link: http://vampiregang.com/catalog/index.php?cPath=49_65_80
(nem a legolcsóbb cuccok, de van néhány nagyon vicces)
Talán arra is jók, hogy elrettentsék a nyócker vagány csávóit Sebi homokozó-szettjétől vagy szétrebbentsék Szaszamanó fölül az orvos konzíliumot....

Ja, sok boldogságot Kelének, Áronnak és valamikor mostanában lesz Berci-szülinap is....
...és jobbulást most már Riának is...
K
Vendég
 


Timo!

Nem csoda, hogy picit be vagy rezelve. Én is így érzek, pedig Luca már elmúlt kétéves...
De nem volt egyszerű átszoktatni a másik szobába. Most ott tartunk, hogy elvileg minden gyereknek jut külön szoba, de a télen Lucát átköltöztettem Andrishoz. Luca régi szobája lesz a picúré (meg vszínű az enyém is egy darabig :twisted: )
Nem is tudom milyen csoda folytán, de 18 hós kora óta szobatiszta. Mondjuk akkor már folyékonyan beszélt és 30-40 versike-mondókát tudott kívülről.
Ezek mind leegyszerűsítik a dolgot. Babakocsit is száműztük a télen, de nagy távolságokat még nem lehet vele sétálni. Ki a játszira meg ilyenek. De 3-4 órás sétákról nem álmodok, mint régen.
Nehéz lesz megszervezni, hogy Andris oviba vigyem reggel, ha az új jövevény napirendje nem teszi lehetővé.

Szóval van vagy ezer dolog, ami miatt parázom, pedig 3. gyerek és ugyanennyi volt a korkülönbség az első kettőnél. Csak akkor még anyukámék családi házának az emeletén laktunk és anyu otthon dolgozott.

De már nagyon várom, hogy újra pici 3-4 kg-s baba legyen a kezemben!!!
Mire az ember belejön az anyaságba és megy minden rutinból már kb a 20 gyereknél kellene, hogy tartson. Akkor meg már az első felneveli a kicsit... :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Timo,
Nagyon-nagyon gratula!!!
Dokihoz mikor megy????
Karacsonyi baba! Ezt nevezem! :)


Ria,
Jobbulast!

Mazsi,
Mi van Veletek??? Hogy vagytok?

Lora, Emoke,
Szerettem volna mar korabban is rakerdezni, hogy Ti milyen fajta joghurtot adtok a babaknak? Simat vagy gyumolcsoset??? A simat Aron nem eszi meg, gyumolcsoset meg nem probaltam. Ha 1-2dl gyumolcsbe dobok egy nagykanalnyi sima joghurtot, akkor azt megeszi, de ha novelem a joghurt mennyiseget, akkor kikopi.

Sagi, Ria,
A tesztakat hogy adjatok? Villaval osszetoritek valamennyire? Aron meg nem kapott sajat fozesu tesztas kajat, igy kivancsi vagyok, Ti mennyire toritek, turmixoljatok ossze?

KépKépKépKép
thelga
 
 


Tejóég! :lol: :lol: Ezért érdemes volt bekapcsolni a gépet! :D Timó, nagy-nagy gratula! De azért ugye nem váltasz fórumot? Mikor mész dokihoz?

Május, szuper a Kele új vonalzóképe!

Akkor ugye holnap játszóház?

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Jó reggelt!:D

Timo!
Aztamindenit!!!!Szívből gratulálok, gondtalan pocakos hónapokat!!!Nem semmi, jól megleptél!Azért egy kicsit csak terveztétek, ha benne volt a pakliban... :wink: :D
Dokihoz mikor mész?Apa hogy reagált?Hogy érzed magad?Tünetek?
Kép Kép

Lorca!
Én még nem próbáltam a pöttyös tesztet, nincs itthon rúzs :lol: :oops: , vagyis csak nagyon halvány színű, de majd kipróbálom azért.
Hát igen, a sexuális felvilágosítás is gázos téma, bár én nem emléxem hogy nekem lett volna ilyen, és arra sem, hogy hogyan tudtam meg a dolgokat, és hogy mikor. :roll: :D De Emilinek már megrendeltem a Sehány éves kislányt 8) Meg anyósnak is van egy nagyon komoly képregénye, ami felvilágosító, de abban kerek perec leírják hogy mit hová kell tenni, és annak mi a neve!! :lol: Úgyhogyaz még várat magára. 8)

Ria!
Jobbulást, remélhetőleg nem kapott el ez a vírusos járvány!!!

Én is szeretnék megint kicsibabát!!!!!!Azt hiszem ősszel mindenképp rá kell beszélnem apát :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Lorca,
Mi az a mononucleozis??? Olyan dolgokat vagytok kenytelen megtapasztalni, hogy csak kapkodom a fejem! Vizeletet meg még nem is neztek???? Hat nem semmi orvosok!!!

Sno,
Bevallom, mikor eloszor olvastam a nyockeres jatszoteres bejegyzesedet, eleg murisnak tunt, jot nevettem rajta. Persze, nem nevetseges az egesz, de ahogy leirtad ..... Vegulis sikerult visszaszerezni a homokozokeszlet darabjait????

KépKépKépKép
thelga
 
 


Ja, es koszonjuk szepen a nevnapos koszonteseket! Most varjuk anyukamat, aki jon Aront koszonteni :) Ugy orulok!!!

KépKépKépKép
thelga
 
 


Timocska,
Gratulációözön!!! :D :D :D Tudtam, hogy lesz abból valami, ha sikerül reggel megelőzni! :lol:
És ne aggódj! Legalább egy hónappal nagyobb lesz nálatok a korkülönbség, mint nálunk!! :lol: A másodikkal tényleg minden könnyebb, még teherbe esni is. (Mint látod :wink: )
Ja, és a legfontosabb kérdés, fiú vagy lány a baba? Már tudjátok? :lol:

Tegnap megdöntöttük az egy wc/személy rekordunkat. A szomszéd kislány próbálkozott egy kis magányt találni, de mivel még pelusos, anyukája is ott volt. Natit persze nem lehetett kitiltani ilyen érdekes helyről. Én meg azért tuszakoltam be magamat, mert Szabit ki kellett valahogy rángatni a wc mögül. 8)

Csongria,
Sajnálom, hogy nem vagy valami jól. Remélem, azért hamar elmúlik.

Csimpilimpi,
Napirend egy "többedik" gyereknek? Micsoda luxus! :lol:

Kép KépKép
lorca
 
 


Bigsis,
Tok jok a bodyk :) Kis Einstein :D Meg a hangeros a kedvenc. Bar az arat en is sokallom kicsit.

Na velem van tele lassan az oldal, nem irok tobbet ma :)

KépKépKépKép
thelga
 
 


Ágiboldi!
Nem terveztem fórumot váltani! Remélem senkit nem fogok untatni az uh képekkel, a hányingerrel és egyéb ínyencségekkel! :lol: :lol: :lol:
Vagy ha igen, akkor megsértődöm és továbbállok! :lol: :lol: :lol:

Dokihoz kedden tudok menni, meglátjuk mit mond!

Panka!
Hát ez a kis pocakpacák egyből egyre összejött. Pedig csak egyetlen egyszer voltunk óvatlanok. :oops: :oops: :oops: Január óta nem jött meg és az összevissza mensimmel a fene gondolta volna, hogy pont akkor és ott ne védekezzünk! :)

Pötty teszt:
én ma reggel megycsináltam Lillussal. Igaz, nem rúzzsal, de egy jó nagy pötty fehér krémet tettem a homlokára, beleállítottam a mosdókagylóba, közel a tükörhöz, hogy lássa magát. A kis kópé mivel volt elfoglalva? Hogy megnyissa a csapot! :lol: :lol: :lol: Úgyhogy még éretlen a lányom! :)

Helga!
Tudom, nem tőlem kérdezted, de Lillus már kapott sima gyümis joghurtot is. Mert ugyanúgy van, mint Áron: sok gyümi, kevés joghurt= mehet. Kevés gyümi, sok joghurt: nem kell! :roll:
Tésztát nem turmixolom, ahogy van, úgy eszi! :)

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Helga,
Szabi a tésztát éhségtől függő állagban eszi. Ha már eléggé kopognak a szemei, akkor bemegy mindenféle előaprítás nélkül.
Rágója nincs.

Panka,
Rúzs??? :lol: Ha az kéne, akkor én sem néztem volna meg. A popsikrémből kentem a fejére egy maszatnyit.
Natinak már most vannak szexi kérdései. Biztos, hogy olyan messze van? :twisted:

Helga,
A mononukleózis vmi vírus okozta szívás. Kolléga, gyerek volt otthon vele több, mint egy hónapig, alig tudtak mozdulni a gyengeségtől. Meg ját hozzá nyirokcsomó duzzanat, piros torok, néha kiütések. A vérben a monociták vannak extra túlsúlyban. Lévén vírus, kivárással gyógyítják. :twisted: Igazából nem tudok róla sokat, csak annyi, hogy Szabi nem így nézne ki, az biztos.

Timocska,
Egy alkalom nem számít? 8) Úgy látom, nem emlékeztél arra, amikor írtam, hogy Szabi is egyből egy baba. 8)

Kép KépKép
lorca
 
 


Helga! Beni utálja a joghurtot, túrót, tejfölt. Ha megérzi a szagát (mindent megszagol mielőtt bekapná) elfintorodik és öklendezik. :lol: De ételbe belefőzve a tejfölt, túrót szívesen megeszi. A tésztát simán kapja én nem "al dante" főzöm. :lol:

Timi! Ne hogy el menj. Én élvezni fogom a terhességed minden percét és a felmerülő kérdéseidet szívesen várom. :D Na simán szeretnél szülni?

KépKép
csongria
 
 


Hehe, Ria, hát simának épp nem nevezném :lol: :lol:

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Ágiboldi! Most mééé mondod.... :lol:

KépKép
csongria
 
 


Sziasztok!

Timo,
Nagy-nagy gartula!!! :D :D :D

Lorca,
Szegény egyedüllétre vágyó szomszéd kislány! :D Azért ezt megnéztem volna! :lol:
Pöttyteszt jó ötlet. Kipróbálom én is. :D

Helga,
Tészta simán, nem aprítva csak jól megfőzve. Joghurt mikor milyen. Kapott már simát, gyöümölcsöset, babáknak valót. Peti nem panaszkodott az ízükre, megette.

Holnap ok a játszóház nekünk is!
Vendég
 


Sima szülés: nem tudom milyen is az éppen ezért inkább az enyémet nevezném annak. Ami ettől nagyobb fájdalommal jár az már nem sima. Szerintem! :wink:
Vendég
 


Bepótolom a lemaradásom csak mert nincs kedvem vasalni.
Liget, játszótér valakit nem érdekel?
Vendég
 


Timo,
Nagyon gratulálunk!
Én is csak bekukkantottam, hogy hátha van valami, és volt!!!! Hurrá, engem minden érdekel!

Orsi
Kép Kép
sno
 
 


Hali!

Ágiboldi! Hát ezen az utolsón már csorog a könnyem a röhögéstől, úh nem hagyhatom szó nélkül! :lol: :lol:Úgy érzem, hasonlóan élményeket szereztünk a szülés során.

Timo! Vannak tök jó képeim, feltehetem? Most kb ilyen lehet:
Kép

Én még mindig ott tartok, h "De jó neked!"! :wink: Nem lesz semmi gond, ne aggódj! Gondolj arra, h majd milyen jól elszórakoztatják egymást! :wink:

Errefelé nincs túl sok izgi, tegnap leereszettem a hűtő-mélyhűtőnket, hát nem egy nagy élmény, Gergővel meg különösen nem. Szétlocsolta a vizet, megrágott egy fagyasztott káposztát, majd levelenként szétszórta, aztán vhogy megkaparintott egy kocka Ramat, amit módszeresen szétkent a padlón, a vadi új tréninggatyóját és a szandálján. :shock: :evil: Kísérőjelensségként szünet nélkül folydogált a víz a mélyhűtő aljából, és nem volt itthon olyan lapos edény, amit be lehetett volna alá tenni, úh szivacsoztam. :x :evil: :x :evil:

Ami új: Gergő néha egészen meglepő távokat megtesz már önállóan, de még mindig igaz rá, h igen megfontolt, szép lassan, aprókat lépeget. :D :D
Ami még nagy dolog (nekünk), h néhány napja fel tudja húzni a Montessori tortonyra a karikákat. Vékony pálcás fa Montessorink van, úh talán ezért tartott ennyi ideig, míg megtanulta, h hogy kell. :roll:

Most épp kenyeret sütök (sütőben):shock:, és n izgulok, h milyen lesz, úh megyek felügyelni.
Vendég
 


Mééér vagyok ilyen béna? Szóval hasonlóan=hasonló. :oops:
Vendég
 


Nekünk ma nem jó a Liget, és holnap sem a játszóház. :( sőt :cry:

Tészta nálunk is simán megy, a spagettit azért feldarabolom neki. :lol:

Káposzta: eddig semmi gond nem volt vele, pedig már volt paradicsomos és székely(?) is. A paradicsomos azért jobban bejött neki, de baja egyikől sem lett. :roll:

Szexuális felvilágosítás: mi a gond? Csak szépen, őszintén, a korának megfelelő szinten. Vagy ezt csak mondani könnyű? :roll:
Vendég
 


Ágiboldi,
:lol: Egyetértünk. :lol: A sima jelzőt hagyjuk ki a repertoárból. :lol:

Timocska,
Ezzel a korkülönbséggel már most beszélgetni tudnak. Szabi mondja, hö, Nati néz rá, majd ő is, hö. Nagyon értelmes a diskurzus. Nat meg főként azt élvezi, amikor mondja Szabinak, hogy némakacsa, Szösz hápog, vau-vau, utánozza, meg jön a kígyójával és mindkettő, ha jó passzban vannak, eszeveszetten sziszegnek.

Pann,
Olyan jó a kép, már egy jó ideje bámulom és nagyokat sóhajtozok. (Amióta nem röhögök ÁB sima szülésén)
Éljen a megfontoltság! :D

Kép KépKép
lorca
 
 


Pann,
Ok, hogy a korának megfelelő szinten (azt honnan fogom tudni? :twisted: ), de amikor vagy 15 játékállaton végigmenve a kulcstéma az, hogy hol pisilnek, kakálnak, hol a fütyijük, akkor eszembe jut, hogy mit kérdezhet még?! Nálunk a szex és hasonlók soha nem volt téma, nem volt így jó, anyukám a megjátszott nyíltságával, könnyedségével elég kemény gátlásokat nevelt belém. Ezt próbálom kikerülni. Persze elég nagy segítség ebben anyukám. Egyszer Nati pont nézegette a kis Spáros bikát és hát elég naturalisztikus. A kérdésére, hogy ez mi?, mielőtt válaszolni tudtam volna, rávágta, hogy a köldöke. :lol: Hát, nem az volt, de ennyiben hagytuk.

Kép KépKép
lorca
 
 


köldöke? :lol: :lol: :lol:

Elkészült az első sk kenyérkém, íme:
Kép

Kár, h nem jött ki szépen az edényből, de talán ha kiolajoznám a sütőformát, mielőtt belerakom a tésztát....vagy? :?:
Vendég
 


Lorca!
Wc-s story: :lol: Elképzeltem, és jót nevettem:D
Mikor vigyáztam egy kislányra, akkor egyszer megkérdezte tőlem a suliból jövet, hogy mi az a sexualitás? :shock: Ilyen arcot vágtam, és előbb pőuhatolóztam, hogy ő mit is gondol róla, meg uyge nem akartam a szülőket beelőzni a felvilágosítással:DAzt mondtam neki, hogy nemiséget jelent, azaz vannak fiúk, meg lányok, és hogy ki melyik nemhez tartozik, vmi iylesmit jelent.Szerintem ennyi elég volt neki, elégedett volt a válasszal.Egyébként nem tudta, hogy mit jelent, csak hallotta a suliban(elsős volt).
Kipróbáltam a pöttyös tesztet, de vmiért bennem a piros pötty élt, ezért rúzs híján pirospaprikát kentem a nózijára :oops: :lol: (persze nem csípőset :lol: ).Hát azt láttam rajta, hogy észerevtte hogy vmi nem stimmel, de nem nyúlt az orrához, csak a tükörképéhez:)

Timi!
Na én is így emlékezutem, hogy még rendszertelen volt a ciklusod.Hogy lett gyanús a dolog?Mindenestre nagyon irígy vagyok! :wink: Alig várom már az őszt, pedig nem is a kedvenc évszakom :D
Akkor hány hetes is vagy?(új vonalzó kéne majd... :wink: )

Pann!
Hú én nem mernék bevállani ilyen nagy takarítást Emili mellett!Még felmosni is nehéz, csak apa jelenlétében, vagy ha beteszem a kiságyába, amit nem nagyon tűr meg.

Egyébként már Emili is inkább járva közlekedik, mászás már igen ritka!:D

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Timo! Köszi, hogy feldobtad a topikot! :D

Na jó akkor kérdezem úgy, hogy Timo Per Vias Naturales vagy Sectio caesareaval szeretnél szülni? :lol:

Káposztás tészta! Gyerekek úgy ette mint életébe eddig soha semmit. :shock: Tömte magába!!! Hozzá teszem nagyon jól sikerült most az ízesítése.

Sági! Minket érdekelne egy esetleges játszótér. :D Vakok kertje melletti? Mikor mi lassan tudnánk indulni. :)

KépKép
csongria
 
 


Timi!!!!
Óriási gratula!!!!! :D :D :D Egyetértek, ne menj sehová! (másik fórum!) Tök jó!!! Apa örül? Így mikor mentek kettesben nyaralni? :lol:

Sági
Mikor mentek játszira? Én most értem haza a melóhelyemről, csak most olvasom, hogy mentek. Mi is megyünk ma valószínüleg!

Majd még olvasok, csak etetni és ennem kell. Aztán meg elmegyünk, de este szingli leszek. (Vagyis apa nélküli :( ) Majd bepótolom.
lora7
 
 


Mégsem megyünk ligetbe. Brigi elaludt az etetőszékben. Megint. :) Anyu most mondta, hogy de. csak kb. 20 percet aludt, így nem csoda. Ha megyünk is, csak később, elvégre már sokáig világos van. :)

Helga
Brigi natur joghurtot eszik friss gyümivel. De megeszi tök natúran is. Viszont vettem neki babajoghurtot, ami gyümis volt, de abból sokkal kevesebbet evett. Próbáld ki te is esetleg friss gyümivel (én belereszelem), a banán pl. elég édes.

Timi
Tök jó!!!! :lol:
lora7
 
 


Pann!
Nagyon jól néz ki a kenyered!!! Sima vagy vmi ízesített?
Köszi a képet, ha majd megtudom, hogy hol is tartunk valójában, minden héten kérek egyet az aktuális állapotról! :D :D

Lorca!
Milyen helyes a szomszéd kiscsaj, hogy hozzátok vonul át magánykodni! :lol: :lol: :lol:
Nagyon látványosan felvázoltad a két kicsi közötti kommunikációt, látom magam előtt Szabit, ahogy némakacsázik! :)
Tényleg, jut eszembe: ringatóra már nem jöttök Natival?

Lora!
Balival madarat lehetne fogatni, sztem jobban örül, mint anno Lillusnak! Kapott még egy esélyt, hogy legyen egy kisfia! :lol: :lol:
Kettesben meg pár év múlva megyünk, mikor az egyik 4, a másik 2 éves lesz! :) :) Remélem! :D :D

Ria!
Szeretném "simán"! :) :) Persze, lehet,, hogy kapásból azt mondja a doki, hogy ennyivel a csaszi után nem is lehet másként. Nem tudom, majd rákérdezek. De gondolom ez annyi minden függvénye!

Panka!
Nekem megvan a Sehány éves kislány c. könyv, emlékszem, gyerekkoromban nagyon szerettem. De vhogy sosem zaklattam a szüleimet ilyen kérdésekkel. Vagy csak nem rémlik! :oops:
A tesztet női megérzés alapján csináltam. Ugyanúgy, mint Lillussal, bazi nagy ragya nőtt ki az arcomra, amit eddig az 1 év alatt elkerült. Meg minden nap nagyon melegem volt, hőemelkedésem volt folyamatosan. Gyanús lett! :) :)
Vonalzó lesz, de majd csak a doki után!

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Timi!
Nagyon remek! Gratulálok én is!
Akkor újra Hábermájer? Vagy váltasz dokit? Uzsoki?
Nagy felújítások vannak, ahogy látom, asszem a szülészetet is átépítik.

Lora jó ötletet adtál, joghurt reszelt banánnal! Úgy szeretném, ha enné a joghurtot, de eddig kiköpte, banán viszont nyerő nála. Na, kiváncsi leszek.

Pann- helyes cipó!

Bigsis-én lehet poénból benevezek egy bodyra, mondjuk piros színben.

Lorca-én már hallottam a mononucleozisról, tuti, nem az van nektek.
Fülhuzigára azért írtam, hogy fiúszokás, mivel Orsi, Május Ditke is hasonlóról számoltak be( náluk fájdalmatlan).
Szexuális felvilágísítás-múltkor Lucám látott párzó kutyákat, megdöbbent, hogy mit csinálnak. Azt csak nem mondhattam, hogy kiskutyát, mondtam, hogy szeretgetik egymást, játszanak.
Azt hittem ennyi volt, erre látom, hogy ezt játssza el a plüsskutyákkal.
Ééés, ami érdekes volt, hogy amint észrevette hogy figyelem, irtó mérges lett és elzavart, hogy ne nézzem. :shock:

Orsi-én is azt kérdem, sikerült visszanyerni?

Berci tökélyre fejleszti a mászást, ma egyedül bemászott a babakocsiba, úgyhogy van elöl egy kartámasz vagy mi. Nem tudom, hogy mászott át rajta, már benne ült, mikor megláttam.

Bella



Kép


Kép
bella2
 
 


Na megjöttünk! :D

Lora,
Mi minden nap megyünk a Ligetbe, mindig ebéd után. Olyan 1 körül érünk oda és kb.3-ig vagyunk.

Pann,
Klassz a cipó. :D Én egy kicsit beolajozom a formát amikor kenyeret sütök, de gyakran nem is formába sütöm hanem csak megformázom egy kicsit, rá a tepsire, hagyom úgy kelni aztán be a sütőbe.
Vettünk ülést és sisakot. Az üléssel és a biciklizéssel nem lesz gond ez kiderült az első kör után az udvaron, viszont a sisakkal annál több.
Vendég
 


Sziasztok!

Timo: gratulálok :) Kép Nem lehet, hogy Lillus hamarabb tudott a dologról és azért hanyagolta a szopit?

Mi jólvagyunk, csak Apjuk dolgozik ezerrel és nem jutok géphez esténként... max olvasni van időm és energiám...
Nekem csak most tünt fel, mennyi mindent tud már a lányom! Ilyenekre gondolok, hogy pl fürdés közben kopogunk a kiskád oldalán és ő sandít a fürdőajtó felé, hogy ki jön! :lol:

Lorca: a wc-s létszámrekordon jót kuncogtam! Ki ment be először? Szabi???

nanica
 
 


Sági: milyen ülést és sisakot vettetek? Mi szülinapra szeretnénk azt, és kinéztünk egy ülést, amit lehet spécin sisakkal használni, de egy kicsit borsos ára van?
A sisakot alapból nem tűri meg Peti, vagy előretolta a fejét az ülésben a sisak, és azért nem kényelmes?

nanica
 
 



Nanica,
Hamax Smiley ülést vettünk és hozzá egy sima állítható sisakot. Az ülés az szuper, a sisakot meg alapból nem bírja, de rajta vagyunk az ügyön. :wink:
De Pann többet tud neked mondani erről, ők már egy ideje azzal közlekednek.
Kép
Kép
Vendég
 


Sági,
Mekkora a sisak a fejéhez képest! :lol: Az, hogy állítható, az mit jelent? Mmint fejkörfogat számít? Natinak kéne venni a bicajához - majd ha megtanulja - de még csak a bici van meg.

Nanica,
Szabi galád módon, a lábak között startolt be, jó szokásához híven. A wc kefe a nagy favorit, azt meg ha nem figyelek, hátulról meg tudja közelíteni. :twisted:

Bella,
Én is az ilyen kutyás szituktól tartok. Látom magunkat, amint állunk a parkban és Nati figyelmes szemekkel bámulja őket. :oops: :lol: És kérdezget. :roll:

Timocska,
Szomszéd kislánnyal nagyon sokat vagyunk együtt, nem véletlen vagy egyedi az eset. Csak a létszám volt extra.
Nem emlékszel véletlenül, hányadikán nem gondoltátok, hogy ma biztos nem kell vigyázni? :lol:
A Ringatót nem tudom, most elég sokat tanítok. Ti melyikre mentek most?

Na, késik a tanítvány. Van így még pár percem... :wink: Miért van az, hogy a nőnemű tanítványok mindig pontosak, járnak, de ha pasi az illető, akkor lóg??

Panka,
Ha a tükröt kezdi maszatolni, az már félsiker! :D Akkor már gyanús neki a dolog. :lol: Nekem az volt a nagy küzdelem Szabival, hogy úgy rakjam rá, hogy ne kenje szét azonnal. Amikor meg eltereltem a figyelmét és egy picit később a tükör elé raktam, teljes bukta. Még a tükröt se akarta nyalogatni. 8)

Pann,
Húúúú :shock: Ez a kenyér a legspécibb profi boltinál is jobban néz ki.

Kép KépKép
lorca
 
 


Sziasztok!

Timi: Gratula!!! :D :D :D :D
Én is! Én is!

Áronnak boldog névnapot!

Pann: Nagyon jól néz ki a kenyér, nagyon megkívántam.

Tészta: Bárhogy csak jól megfőzve.

El is felejtettem írni, hogy a dokinőnk azt mondta a tanácsadáson, hogy lehetnénk egy kicsit többek is. Szerintem pont jók a méreteink.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin
 
 


Timi

Nagy gratula kedves kismama !!!!!!! :P
Számolj be minden apró részletről, nekünk már olyan rég volt, hogy elfelejtettük !!! :wink:

Sági

Aranyos Peti a sisakban, de nem úgy néz ki, mint aki nem szereti !!! :lol:

Helga

Én se akartam baby joghurtot venni és én is úgy csináltam ahogy Timi írta sok gyümi kevés joghurt, próbáld ki hogy banán alma háztartási keksz és kevés joghurt, ezt Tomi imádja pláne ha még kevés barack befőttet is teszek bele !!!!

Bella

Magam elé képzeltem Lucát ahogy szeretgeti a plüskutyákat, nagyon cuki lehetett !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tomi is nagyon mászos, új tudománya, hogy felmászik az ülőgarnitúrára, és nem adja fel egykönnyen, mert az elején akkorákat puffant az ágyról, kék zöld a homloka !(mire utánakaptam leesett) Motiváció a távirányító avagy a telefon !!!

Lorca

Felvilágosítás apja dolga !!!!! :wink: :wink: (remélem)

Ria

Nálunk ma töltött káposzta volt abból nem mertem megkínálni Tomit, bár lehet felfalta volna, de ezt túl nehéznek gondolom még !!!

Jobbulást a hasmarsra !!!!!! :lol:

Jó, hogy tudsz tanácsot adni Timinek !!!! :wink:

Kinga

18 hósan szobatiszta, 30-40 versike, mi a titok légszi megosztani, micsoda csodagyerkőc kéremszépen ?????????????????????????
Hogy volt ??????????????????????????????????????

Pann

Nagyon jó a kép, ilyenkor mindig elcsodálkozom az anatómián, mintha nem is tanultam volna, miből lesz a "cserebogár" ???????

Ágiboldi

Szülnél mégegyszer a Schöpfiben , mert én soha, amilyen bunkók voltak a nővérek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! És ezek után fizetős hely lett, ha nekem fizetnének akkor sem !!!!!!!!!(rémálom, pedig privát szobában voltunk !!) Az egyetlen jó dolog ami onnan "származik" TOMIKA !!!!!!

Panka

Gratula a sétához Emilinek !!!

Kép
kditke
 
 


És legújabb szavunk cá (csá).

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin
 
 


Sági, köszi az infót! Mi is azt az ülést néztük ki, örülök, hogy jó a véleményed róla! :D . Igen jó az etetőszékes sisakos kép... hát széknek szék :lol: :lol:

A tésztát én úgy adom neki, ahogy a zacsira van írva. A durum jellege miatt félkemény... én is úgy szeretem, ezért nem főzöm szét jobban. Megeszi. Általában pennét, rövidcsőt, vagy fusilit veszek, imádja kézbe venni.

Ma Linus megoldotta a borsó héjmentesítését. Szedegette a borsót egyenként, kicsit megcsócsálta és a héját kiköpte. Majdnem mindnek. :lol: :lol: Kiváncsi vagyok a szelekre. :roll:

nanica
 
 


Kditke!

Szobatisztaság:
nagyon székrekedéses volt pici kora óta, így ahogy ülni tudott, bilire tettem kakiláshoz. Nyáron meg fel-alá mászlált a medencéből ki-be így nem akartam pelust adni rá, mert minek. Sokszor pisilt a földön (kint a kertben) és mi meg mondtuk, hogy pisil. Egy idő után ő is mondta, hogy pisi-pisi. Még mielőtt pisilt volna. Hát gyorsan bilire. Aztán már odajött, hogy "pisi-pisi". Kb ennyi. Mondjuk éjszakára csak 20-22 hósan lett az. Addig nem is nagyon próbálkoztam vele!

Duma:
nem csodagyerek, csak sokat hallotta, amikor Andrissal mondókázunk. 13 hónaposan érthető szavakat használt (cipő, láb, anya, apa, kéz, száj...stb) 16 hónaposan rövid mondatokat használt. (Baba éhes, Kilóg vau nyelve...) Viszont 14 hónaposan tanult meg járni. Előbb beszélt, mint járt! Lépcsőn váltott lábbal csak 1 hónapja tanult meg menni. Szóval mozgásban nem remekel drága.
A bicikli nálunk még esélytelen. Nem érti, hogy hogy lendítse túl a holtponton a lábát. Irtó aranyos, mert küzd. De nem érti.

Minden gyerek más. Anris pont fordítva volt. Igazi kis örökmozgó. Persze tudom, hogy nagyon korai a beszéd ennyi idős korban, de nem mérvadó.
Vendég
 


Sziasztok!

Egész nap csak lótók-futok,még kajálni is az elöbb kajáltam,és erre látom egy nagy hír fogad. :lol:

Timi
Nagy-nagy Gratula!Valahol a lelkem mélyén kezdek gondolkodni a harmadikba.Olyan jó terhesnek lenni.Ne félj,Te egy erős csaj vagy,aki megold mindent.Meg Lillusnak is hamar lesz játszótársa.Én inkább szeretném ha írnád hogy vagy,mit érzel.Olyan jó nosztalgiázni.És milyen szerencsés vagy,hogy elsőre sikerült!

Sno
Ilyet Én Bécsről hallottam,de ott inkább a török nyelv a divat. :?

Blin
Ügyes Gréti,hogy így bírta az éjszakát.Laura szerintem már kevésbé bírná.Ma is egésaz nap volt valami a szájába.Bezzeg betegen alig evett valamit.

Lorca
Nem is gondolkodtok a lovagláson?Állítólag nagyon jó dolog.
MIcsoda mizérián mentek keresztül. :shock: És még a fejetek felett beszélgetnek.
Pötty tesztet még nem próbáltam,de holnap kisérletezek.
Jó a WC-s sztóri :lol:

Múltkor kérdezted kinek hányas a lába.Laura lába a siesta honlapos szerint 17-es,de a 18-19-es cipőkbe csónakázik.Már lejátam a lábam ilyen kisméretű cipőért,de sehol sincs.Esetleg valaki tud hol és milyen márkába kapni írja.Légyszí!

Lora
Aranyos lehetett Brigi ahogy az ártatlan szemeivel néz.
Hogy van Brigi?Köhögés csillapodott?

Ria
Szerintem már hetek óta kezd pangani a fórum./remélem nem szünik meg/

Bigsister
Nagyon jók a badyk :lol: Lehet pukkasztónak veszek egyet.Főleg lányokon egy riadalom.

Helga
Igaz nem tőlem kérded,de nekem annak idején Ágiboldi dicsérte a hippes tésztás főzijüket.És nálunk nagyon bevált./esetleg ha nem akarsz darabolni neki,ez jól el van turmixolva/Laura első számú kedvence.Különben a spagettit,vagy mást villával apróra darabolom és úgy adom.
Kefirt nem próbáltad?Abba is rakhatsz gyümit.

Május
A kisképen alig ismertem rá Kelére.Igazi nagyfiú lett!

Pann
Kenyér receptet kérhetek?Soha nem próbáltam,de a tiéd a képen túl jó!
Gratula a lépegetésekhez.Nem irigyelek a vaj miatt.
Káposzta féle kajákat turmixoltad,vagy simán adtad?

Bella
Aranyos lehetett Berci ahogy bemászik a babakocsiba.
Luca akkor már kezd nagylány lenni,ha meg se engedi mutatni mit játszik. :)

Bicikli:
Sisakot Laura se nagyon tűri,de biciklizni azt imád.teli szájjal szokott nevetni,ha gyorsabban tekerek.

Sági
Nagyon jó a sisak.Látom tényleg szoktatod Petit hozzá.

Kditke
Ennyire rosszak az emlékeid a nővérekről?Privát szoba mit jelent ott?Azért kérdem mert itt most nyílt és TV,Apuka ott hetet,Egy ágyas stb....

Nanica
Ez igen.Akkor jóformán már nem is kell külön főznöd Linusnak.Laura sajna a bósószemet be se veszi a szájába.Mindig Labdát mond rá. :roll:

Csimpilimpi
Te is írj hogy vagy?
Furi nálunk Dani beszélt szépen már 16 hósan és Laura ahhoz képest meg alig mond valamit.

Ma voltunk usziba.Laura nagyon élvezte,csak sok gyerek volt,és nem is igez tetszett nekik.Szerencsére Laurának a vízzel nem volt gondja,még az gyógytornász is átvehette.Hát azért ezeket a mutatványokat Én nem nagyon csinálnám meg.Hétfőn meg száraz tornára megyünk.

Köszönöm az oltással kapcsolatos tanácsokat.Úgy döntöttem,be se adatom/el se viszem/inkább várok vele.
Holnap megyünk méreszkedni.Szurkoljatok hátha híztunk.
Megint velem lesz tele a fórum. :?

KépKép
KépKép
dana 1
 
 


Kditke,
A felvilágosítást tuti nem úszom meg. Nincs nekem olyan szerencsém. :lol:

Dana,
Arra nem gondoltál, hogy csináltatni is lehetne cipit? 17-est én sem láttam még sehol, emlékeim szerint minden 18-nál kezdődik. Ha mondjuk keskeny is a lábfeje, akkor pláne nehéz. Mi a jövő héten megyünk ortopédiára, vszínűleg csináltatjuk Natinak a cipőjét. Persze csak akkor, ha jó beutalót kaptunk, elég bizonytalan vagyok a kérdésben. :? Iszony macerás ez az egész beutalósdi. Nekem is furcsa, hogy Szabi alig pötyög szavakat. Natinak is voltak ilyenkor már teljesen tiszta szavai. Igaz, sokáig csak egy szótagos volt a legtöbb. De nálunk legalább a fiú-lány sztereotípia bejött. :wink:
Szerintem a fórumot ne féltsd. Csak jön a tavasz. :lol:

Kép KépKép
lorca
 
 


Jó reggelt!

Dana!http://babyoutlet.hu/ProductBrowser.aspx?pageno=3&groupid=30&mainid=2&empty=1&empty=1

Remélem tudtam segíteni nem tudom milyen messze van nektek Bp. :roll:

Jajj Beni iszonyat nyűgös mióta felébredt. :( Csak és kizárólag nyavalyog. Semmi nem jó neki. Bal lábbal kelt. :?

KépKép
csongria
 
 



Mi is voltunk végül tegnap ligetben, de csak kb. 4-re értünk ki. Picit játszóztunk, picit sétáltunk és összefutottam egy barátnőmmel is. Úgyhogy jó volt. :wink:

Dana
Ha esetleg találsz vhol a közeletekben egy Falcon cipit is rápróbálhatsz, mert annak sztem kisebb a számozása. Briginek is 20ast vettünk, de pl. Siestából még a 19es lett volna jó.
lora7
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?