Sziasztok!
Egész nap csak lótók-futok,még kajálni is az elöbb kajáltam,és erre látom egy nagy hír fogad.
Timi
Nagy-nagy Gratula!Valahol a lelkem mélyén kezdek gondolkodni a harmadikba.Olyan jó terhesnek lenni.Ne félj,Te egy erős csaj vagy,aki megold mindent.Meg Lillusnak is hamar lesz játszótársa.Én inkább szeretném ha írnád hogy vagy,mit érzel.Olyan jó nosztalgiázni.És milyen szerencsés vagy,hogy elsőre sikerült!
Sno
Ilyet Én Bécsről hallottam,de ott inkább a török nyelv a divat.
Blin
Ügyes Gréti,hogy így bírta az éjszakát.Laura szerintem már kevésbé bírná.Ma is egésaz nap volt valami a szájába.Bezzeg betegen alig evett valamit.
Lorca
Nem is gondolkodtok a lovagláson?Állítólag nagyon jó dolog.
MIcsoda mizérián mentek keresztül.
És még a fejetek felett beszélgetnek.
Pötty tesztet még nem próbáltam,de holnap kisérletezek.
Jó a WC-s sztóri
Múltkor kérdezted kinek hányas a lába.Laura lába a siesta honlapos szerint 17-es,de a 18-19-es cipőkbe csónakázik.Már lejátam a lábam ilyen kisméretű cipőért,de sehol sincs.Esetleg valaki tud hol és milyen márkába kapni írja.Légyszí!
Lora
Aranyos lehetett Brigi ahogy az ártatlan szemeivel néz.
Hogy van Brigi?Köhögés csillapodott?
Ria
Szerintem már hetek óta kezd pangani a fórum./remélem nem szünik meg/
Bigsister
Nagyon jók a badyk
Lehet pukkasztónak veszek egyet.Főleg lányokon egy riadalom.
Helga
Igaz nem tőlem kérded,de nekem annak idején Ágiboldi dicsérte a hippes tésztás főzijüket.És nálunk nagyon bevált./esetleg ha nem akarsz darabolni neki,ez jól el van turmixolva/Laura első számú kedvence.Különben a spagettit,vagy mást villával apróra darabolom és úgy adom.
Kefirt nem próbáltad?Abba is rakhatsz gyümit.
Május
A kisképen alig ismertem rá Kelére.Igazi nagyfiú lett!
Pann
Kenyér receptet kérhetek?Soha nem próbáltam,de a tiéd a képen túl jó!
Gratula a lépegetésekhez.Nem irigyelek a vaj miatt.
Káposzta féle kajákat turmixoltad,vagy simán adtad?
Bella
Aranyos lehetett Berci ahogy bemászik a babakocsiba.
Luca akkor már kezd nagylány lenni,ha meg se engedi mutatni mit játszik.
Bicikli:
Sisakot Laura se nagyon tűri,de biciklizni azt imád.teli szájjal szokott nevetni,ha gyorsabban tekerek.
Sági
Nagyon jó a sisak.Látom tényleg szoktatod Petit hozzá.
Kditke
Ennyire rosszak az emlékeid a nővérekről?Privát szoba mit jelent ott?Azért kérdem mert itt most nyílt és TV,Apuka ott hetet,Egy ágyas stb....
Nanica
Ez igen.Akkor jóformán már nem is kell külön főznöd Linusnak.Laura sajna a bósószemet be se veszi a szájába.Mindig Labdát mond rá.
Csimpilimpi
Te is írj hogy vagy?
Furi nálunk Dani beszélt szépen már 16 hósan és Laura ahhoz képest meg alig mond valamit.
Ma voltunk usziba.Laura nagyon élvezte,csak sok gyerek volt,és nem is igez tetszett nekik.Szerencsére Laurának a vízzel nem volt gondja,még az gyógytornász is átvehette.Hát azért ezeket a mutatványokat Én nem nagyon csinálnám meg.Hétfőn meg száraz tornára megyünk.
Köszönöm az oltással kapcsolatos tanácsokat.Úgy döntöttem,be se adatom/el se viszem/inkább várok vele.
Holnap megyünk méreszkedni.Szurkoljatok hátha híztunk.
Megint velem lesz tele a fórum.