Sziasztok!
Csak az előző oldalt futottam át, bocsi!
Csajok!
Akik már voltatok vérvételen mennyi időt vártatok?? Hogy bírtátok éhgyomorral????
Nálam az első babánál nem voltak gondok, de tegnap, elég nehezen viseltem. 6:45-8:15-ig vártam, mire bejutottam, ebből 40 percet álltam. Szédelegtem, émelyegtem.... Mérgelődtem is, h mi a francért adnak időpontot, ha tojnak rá??? Az sem tudom megérteni, h miért nincs egy külön ablak, ahol a kismamik papirjait veszik el és miért nincs egy nővér, aki a kismamiktól veszi le a vért.
Más városokban mi a helyzet??????
(a magam kínja mellett nagyon sajnáltam a kismamikat akik cukorterheslésre jöttek. Órákat vártak, vérvétel, cukros "lötty", majd 2 óra várakozás, vérvétel és utánna pisilhettek.... )
Akik voltak genetikai vérteszten mikorra hívtak be benneteket a 2. vérvételre??????
szex:
lanyhult a libidóm, a fáradtságra fogom. Nagyon igényélem az összebújást, de ennyi elég is... remélem javul majd a helyzet.
Perdo!
Én 15.-én megyek a dokinkhoz.
Szépek a képek, sok boldogságot Marcihoz!!!!!
Hol voltatok UH-n?? Ki csinálta?? Mibe került?????
Próbálom elérni Dr. Horváth Emesét, de nem veszik fel. Nekem a leletemre a 62/544-951 számot irták. Tudsz másikat?????
Megérdemled, h nyugott babavárásod legyen! Nagyon jó, h szerető család vesz körül. Kicsit irigykedem is!
Sensi!
Mikorra kaptál időpontot???
Bocsi, h beleszólok, de jobb egyedül, mint egy rossz kapcsolatban! Babával is találhatsz szerető társat! Természetesen azt kívánom, h a párod megbékéljen és boldogan éljetek.
Adri!
Én is szoktam a babával álmodni, főleg, h ikrek.
Tegnap a genetikai vérvételen megállt benne az ütő egy pillanatra, amikor az adatfelvételes csaj kérdezte, h hány baba van. Mondom EGY. Mire nézegeti az UH leletem amit vittem , de nagy nehezen kinyögte, h tényleg egy.........
3-kor ébredtem, ami nálam már meglepő. 21-3-ig aludtam!!!!! Igaz, a tegnapi nap kimerített kissé.
Nyugtonmalac!
Picit nagyobba nem lehetne a táblát??
Barifelhő!
Gratulálok a kíváló UH eredményekhez!!!!!
Andrea!
Én nagyon sokat emelgetem a fiamat. (13-14kg
) Etetőszékbe, ágyába, hintába...és persze ha elesik, akkor is felveszem vígasztalni. parázok emiatt, de egyedül vagyunk itthon, nincs aki megtegye helyettem. Persze ha itthon van apa, Ő csinál minden ilyet. Igaz van amikor csak ANYA kell.
Amitől még tartok, az a peluscserekor, h ne rúgjon hasba. Így egy kispárnát rakok a póló alá, így védekezem....
Én összebújáskor melléfekszem, elfogadta...
Marek!
Örülök a jó eredményeknek!!!!!! Legyen meg a szívetek vágya!!!!
Bettyna!
Aranyosak lehetnek a tanítványaid! Mi is kérünk nacis képet!
Dragonfly!
Gratulálok a hányásmentes úthoz és a jó eredményekhez!!
Tudod egy mérés nem mérés.... Azt elmondták nekünk is, h a baba hogylétét a legpontosabban a magzatvízvétel( magzati sejtek lehetnek benne) adja. Vagyis vagy hiszel a vérteszt eredménynek, vagy nem. Hiszem, h minden rendben lesz és nem lesz okod bizonytalanságra!!!!
Kgaba!
Bizakodom én is, de ürülnék, ha már május elseje lenne
A 4D-s Uh általában 10 ezer (alapos genetikai vizsgálat) Ha képet, videót, dvd felvételt szeretnél az +2 ezer kb.
Várom a híreket a mai vizsgálatokról, UH, ki hogy van.......
puszik!