Sziasztok!
Ma nem dolgozom, viszont este megyek céges vacsira. 10 éves az Auchan, és ezért buli van. Mondjuk nekem most nincs sok kedvem menni, mert még nem vagyok olyan jól, de illik megjelenni
6-kor kezdődik, és hajnalig tart, de én max. 10-ig maradok. Fanni anyuéknál alszik, majd én is oda megyek aludni.
Ma már kiicsit jobban vagyok, de még mindig folyik az orrom, de legalább már a torkom nem fáj. Sajna Fanni elkezdett taknyolodni, csodáltam volna ha nem kapja el. Egyelőre neki sincs semmi más tünete, csak folyik az orra. Lehet a torka is fáj, mert 2 napja elég nyügi, és megint alig eszik. Az éjszakák most nem jók, a taknyolodás miatt, sokszor felkel... Korai volt még az örömöm.
Boszi: férjednek jobbulást, de jó neki, hogy ő le tud pihenni... Én kettesben vagyok Fannival, ilyenkor nem nagyon tudok lefeküdni... Engem is érdekelne hol vettél sapit, én is szeretnék. Kint a börzén 2000 Ft körül voltak, azt sokalltam érte...
Helga: jó ez a telefonos sztori
Játszótérre mi is járunk, de mi még csak hintázunk.
Fiora: Kitartást! Én sajna nem tudok ebben tanácsot adni, mert Fanni nem volt hasfájós soha. De amit én hallottam hasfájásra: Espimisan, Infacol, Gripewater (remélem jól irtam őket). Doki mit mondott?
Trécsi: megint merre jársz???
Nika: sajnálom, hogy most nem jött össze, de talán most ebben a hónapban
Tessék sűrűn próbálkozni
Más velünk nincs, bár a kajálás miatt továbrra is aggódom. A vitamint kapja, de nem látnám, hogy nagyon hatna. Minden kaja előtt görcsben van a gyomrom, hogy vajon most mennyit fog enni. És lehet hogy már paranoinás (igy kell irni?
) vagyok, de már megint úgy látom, hogy fogyna... Ma ebédre egy fél sárgarépa püré sonkával csúszott le, utána még kapott egy kis vaniliás bébi desszertet, na azt megette mindet...