Na, próbáltam jegyzetelni
Gwini, örülök, hogy Nóri jobban van! Iszonyú lehetett amin keresztülmentetek, és remélem, hogy most már minden rendben lesz és Ti sem kapjátok el!
Ági, Luca, Netti, Szeder, Nagyon jók a babaképek!
A.m. a Brendon outlelje tényleg nagyon szuper! Én vettem már ott kismamanacit 5ezerrel olcsóbban, kinéztük a bébihordozót is - régit kölcsönadtuk és nem nő még ki belőle unokatesómék babája addigra mire kell - kiskádat... Minden sokkal olcsóbb mint a Brendonban...
Tök jó, hogy már Te is érzed a picurt!
Honey, ez a nem érzem magam terhesnek érzés nálam is megvan! Bár a cicijeim fájnak rendesen, melltartót sem nagyon tudok felvenni...
És a folyás is ismerős
Ugyanilyen erős, vízszerű volt nekem is... Én kaptam rá Cliont - úúútáááálooom!!!
Pocid nagyon szép, és nagyon csinos vagy!
Szeder, nem hiszem hogy baj lenne a napsütés, de amikor én Dorkát vártam akkor nyáron az autóban ha szemől sütött a nap, árnyékoltam valamivel. De semmi baj nem volt, pedig autóztunk elég hosszúakat is (Bp. - Nagykanizsa pl.)
Monee, ne izgulj a hízás- nem hízás miatt! Ezek a h...e védőnők csak arra jók, hogy jól beparáztassák az embert
Én az első 3 hónapban 3 kilót fogytam, pedig még rosszul sem voltam. Most vagyok a terhesség előtti súlyomnál.
A szexes dolgon hatalmasat röhögtem!
Bagzerka, vasárnap mi is nagyot veszekedtünk a párommal... Volt valami a levegőben szerintem!
Simin én is itt sírtam... Dorka sem esett még át semmi ilyesmin, szerencsére, és félek már előre tőle nagyon.
Luca, hihetetlenül csinos vagy!!!! Én sem akarom elhinni a 68-at...
És szépséges a pocid! Örülök, hogy a dokinál minden rendben volt!
Eszike, látszik már a Te pocakod is!!!! Fogod érezni a mosort is, sőt, lesz még elég kellemetlen is amikor pl. a kicsi lábát beakasztja a bordáid közé...
Roni, hogy érzed magadat? Görcsik teljesen elmúltak már? Pihizz sokat-sokat! Vigyázz magatokra!
Konan, látszik már a pocid szépen és csini vagy!!!
Szeder, a Babaszoba.hu-n találtam meg a rövidítéseket. Van egy terhességkövető hétről-hétre és a 16. hétnél az uh kép alatt találod!
AFP. Én jövő kedden megyek a négyes tesztet csináltatni az Istenhegyire, ott ezt is megcsinálják és péntekre eredménye is van!
Dorkával a kórházban csináltattam anno, 3 hetet vártam rá, védőnőnek küldték ki a leletet aki összekeverte a papíromat valakiével és jól bepoaráztatott hogy nem jó az eredmény. egy napon át bőgtem, kutakodtam a neten mire kiderült hogy nem is az enyém volt és az tökéletes. Még egyszer ezt a tortúrát nem szeretném!
Egyébként az afp tényleg egy eléggé elavult vizsgálat, akármi is lesz az eredmény, nem szabad parázni rajta!
Voltam tegnap védőnéninél. Tök hamar elintézett.
Megnézte a papírjaimat, adott beutalót ellenanyag, vércsoport, HBsAg-re oszt jónapot... Nem bonyolította túl a dolgot.
8-án megyek doki bácsimhoz is, remélem csinál uh-t! annyira szeretném látni Maszatkát!
Na jó, eldugulok, nagyregényt írtam...