Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Luca! Milyen csini vagy és formás.

Mimi! De szép helyen voltatok. Én még anno ált. isk.koromban jártam arra táborral.

Holnap megyek dokihoz, majd leirom mit mondott.
encike 2

Lyndee,
igazából nem fogyókúrázom, csak szedem a gyógyszereimet, és kb. 80%-ban betartom azt, amit az orvosom mondott kajaügyileg. Ez a "Luca-féle" diéta. Jó, a tegnap esti két rétes nem kellett volna, de mindig nem megy az önfegyelem.
Majd májusban kiderül, hogy a kilókon kívül javultak-e az egyéb eredményeim.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina, nagyon ügyes vagy, gratulálok a 10 kilóhoz!

Mimi, hú, de jól nézel ki!Nagyon szép a családod!

Örülök, hogy jól éreztétek Magatokat!

A Szépalma fogadóban volt a szállásotok?
Régebben mi is gyakran mentünk a Bakonyba kirándulni,tavaly ott is szilvesztereztünk.Vittük a kutyát is, sokat túráztunk.

Zircen a Bakonyi Természettudományi Múzeumban is voltatok?Nagyon érdekes, nekünk tetszett.És Zircen nagyon szép az arborétum is.Minden évben elrángatom oda a páromat...

A nagymamám Pápán lakott, a rokonság még most is ott él.Minden évben mentünk oda nyaralni.

Viszont Herenden még nem voltam! :oops: Szégyen...

Most sajnos nekem nem szabad túrázni.Nagyon hiányzik, most már évek óta minden húsvét után egy hétig a Mátrát másztuk, idén ez kimaradt.

Azért lehet, hogy ha túl leszek a nehezén, elmegyünk majd pár napra...
Vendég

LÁnyok: megcsináltam ma reggel a tesztet. és ez sem pozítív.:(
Ha nagyon nézzük ezen is van halovány csik. Azon gondolkodom, hogy átüthet e?
Igaz a vasárnapi 10-es a mai 25-erősségű volt. A pérom mondta vegyekmár egy normális kazettás tesztet mert ő ezekben nem hisz.
De ha nem vagyok babaás miért fákt mensi szerűen a hasam a PÉ-óta?
Piri még sehol.
Már azzal vigasztaltam magam, hogy a barátnőmnek 6,5hetesen mutatta ki a teszt előszőr.
De ha őszinte vagyok akkor már ez sem vigasztal.
Hát most várok. Mást nem tudok tenni.
MA vagyok a 33. napon. Nekem 31vagy max 32napos a ciklusom.
Meglátjuk bár a vak is ezt mondta és nem látta meg.

Kép
csucsu05

csucsu még ne add fel!!!!!
Tudod a remény hal meg utoljára! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: Na ez a mondat, hogy a remény hal meg utoljára engem már nem dob fel.

Kép
csucsu05

csucsu engem se de gondoltam hátha segít!
:oops: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Csucsu,
nekem Lili a 32. napon még negatív volt, a 36. napon lett pozitív.
Közte mondjuk nem csináltam tesztet. Nagyon fájt a hasam, nem jött meg, a párom mondta, hogy hívjam fel a dokimat. Én meg mondtam neki, hogy ok, de akkor előbb csináljunk még egy tesztet, mert milyen ciki az, hogy felhívom, hogy fáj a hasam, meg nem jön meg, mi lehet, közben meg terhes vagyok. Addigra már kimutatta...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linacska: Hát remélem igazad lesz. nekemis fáj a hasam:(

Kép
csucsu05

Csucsu,
kívánom, hogy igazam legyen :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linacska: lehet igazad van:)
Elmentünk a játszótérre Nitáékkal. haza fele nagyon hányingerem volt és vettem egy kazettás tesztet. Meg is csináltam délben. nem első pisiből de szépen látható. Na halvány azért de nem kell nagyon nézni és látható.
Már csak erősődnie kell.

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Luca, a Hotel Szépalmában laktunk, ez Szépalmapusztán van, de "kisszépalma" sincs olyan messze.

Igen, voltunk Zircen a múzeumban és az arborétumban is. Tényleg nagyon szép. A gyerekek oda voltak+ vissza a múzeumtól, majd rakok képet, a kicsiről és a vadkanról... :twisted:

Kép
zmimi

Kép

Zircen a múzeumban... :D

Kép
zmimi

Sziasztok!

Mimi!

Írígy vagyok. Vadkanos kép :twisted:

Luca!

Nagyon csini vagy, és nagyon fiatal. Nem csak annak látszol! Nem szoktam csak illemből tenni a szépet, ez van, ahogy Kofa mondaná, egyben vagy csajszi!

Lina!

Gratulálok a -10 kilóhoz! És várom a konzultáció eredményét.

Nita!

Ne keseregj, hidd el van még időd. És ugyan falra tudtam volna mászni az olyan lózungoktól, hogy a szervezetednek is kell idő egyrészt a vetélés után, másrészt a két gyerek között, de így van. Nem tudom mennyire strapás a kisfiaddal, de hidd el, ha jön a baba, nagy meló lesz, és ki tudja, lehet fejben már készen vagy, a tested mégsem.

Csucsu!

Ne add fel, reméljük hamarosan eldől a dolog.

Encike!

Doki mit mondott?

Alz!

Így meg pláne ne sajnáld az oxitocint, őszintén szólva 4,5 ujjnál nem is értem minek kötötték be? Innen mit akartak gyorsítani? (Brutális görcsöt csinál) Nekem is rutinból kötötte a szülésznő, hogy haladjunk, aztán közben én meg haladtam, az orvos úgy tépte ki, mikor meglátta hogyan reagálunk rá a babával, meg volt egy kis diskura négyszemközt a folyosón. Utána szülésznő csak a vérnyomásomat mérhette, érdemi döntést nem hozhatott. :-)

Kórházi körülmények elkeserítőek, pláne, hogy ez egy klinika. A Margot most új, de a tisztasággal nekem nem volt gondom két éve sem. Ha kellett takinéni óránként kitakarítaotta a vizes blokkokat. A szülészeten erre nagyon haraptak, mondjuk a nőgyógyon már nem. :-( (De most hallottam, hogy az Imrébe, ahol tömegek szülnek a kórtermekben egyik nap mosnak, másik nap sepernek. :shock: :cry:

Sugi!

Akkor Hatvanban szülsz?
Most láttam a HospInvestes műsort... jajj... Végülis az lebegjen a szemed előtt, hogy egészséges legyen a lurkó, és max. 4 nap leszel benn! :wink: Én a sebészet vendégszeretetét 2*7 napig élveztem 98-ban, mondhatom élmény volt. 8)

tjuca

Csucsu!

tjuca

ha jól látom el is dőlt, képet!

tjuca

csucsu én már gratulálok neked a 2 csíkhos tesztedhez!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Juca, köszi!
Te sem panaszkodhatsz ám!!!!!!

Csucsu, ez szuper! :lol: Szorítottam ám Neked!

Mimi, egyszer egy kirándulás alkalmával mi is megnéztük a Hotel Szépalmát Szépalmapusztán de nem aludtunk ott, csak megnéztük, és egy kávét ittunk...
Szégyelltük magunkat, mert hegymászás után voltunk, nem éppen odaillő ruhában...úgyhogy gyorsan elhúztuk a csíkot.
(Arra gondoltam,amikor írtam,csak nem tudtam pontosan a nevét, azt nem is tudtam, hogy Kisszépalma is van...)
Nagyon szép, nyugis környezetben van.Egyik ismerősünk évente kétszer oda bújik el a világ elől, rengeteget mesélt róla, kíváncsivá tett minket is, ezért néztük meg.
Vendég

luca hol a vonalzód?????? :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

csucsu:Itt is hatalmas Gratula!!!!!!!!!!Erősödni fog a teszt meglátod!És újra Karácsonyi babód lesz :D :D :D :D :D :D :D

KépKép
lyndee

tényleg majdnem karácsonyi baba lesz!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Csucsu! :lol: Hurrá! :lol: Erősödik majd az! :lol:

Juca! Nagyon csini vagy! Valahogy mintha tényleg nem lenne már olyan nagy a poci, mint eleinte. Most olyan pont jó!

Luca! Te is! :lol: De ezt én eddig is tudtam! :wink:

Mimi! Jó kis kirándulás lehetett! Jól bírod még a tempót!

Mi is megyünk két hét múlva Egerbe, de csak inkább városnézésre, nagy túrázást nem tervezünk. Én már nem nagyon bírom. 8) Előjöttek rajtam a tipikus kismama tünetek. :oops:

1. Légszomj: már vasalás közben is meg kell néha állnom egy kicsit pihenni. Lemenni boltba, kész El Camino. :evil:

2. Állandó "mindjárt bepisilek" érzés: Marci szerintem megágyazott magának a hólyagomon és érezhetően jól érzi magát ott, mert nem hajlandó arrébb menni. Így aztán pisilés utáni második percben már azt érzem, mintha már órák óta nem lettem volna vécén.

3. Lábdagadás: na, akkor egy kép, hogy szörnyülködjetek! :twisted:

Csak erős idegzetűeknek, akik nem lesznek rosszul a horrortól!

Kép

Félreértések elkerülése végett: ez az én lábam este 9-kor, egész napi lótás-futás után. :twisted: (Háttérben Lujza cicám :lol: , alattam a szőnyeg, ami régen látott porszívót. Az utóbbi időben inkább fekszem takarítás helyett. A kép elárulja, hogy miért. :roll: ) Juca! Emlékeztet téged valamire? :lol:

Összesen 8 kg-ot híztam, (ebből vajon mennyi a víz a lábamon???)vérnyomásom magas, most 140/90, vizeletben nyoma sincs fehérjének. Amíg a vizeletem rendben, addig nem sütik rám a toxémia bélyegét, de szerintem ez csak idő kérdése. :roll:
Sót már hónapok óta nem is látok, eszem a gyümit, zöldséget és már ott tartunk, hogy reggel, amikor felkelek, hasonló állapotban van a lábam. Egyetlen cipőm van, ami rájön a lábamra, de ha este akarok elmenni valahová, akkor már azt sem tudom felvenni, marad a papucs, ami esős időben nem túl praktikus. :twisted:

Anyum mikor meglát, csak annyit mond, hogy ne aggódjak, az övé is ilyen volt mindhárom terhessége alatt. Ja, meg is császározták mindháromszor. :roll:

Az a baj, hogy tehetetlen vagyok. A lábam külön életet él. A diéta ideig-óráig segített, de már semmi hatása nincs. És most már a kezem is vizesedik. :roll:

De azért jó terhesnek lenni. :lol: Mindezek ellenére még mindig élvezem. :lol:

Még a héten dolgozom, aztán utána csak pihizés lesz itthon.

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

montana nem is horrorisztikus a lábad!!!!
Ez a terhességgel jár! :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

na mára lépek.jóklegyetek!holnap csak este fele tudok jönni.
puszi mindenkinek!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Montana: Kitartást a fennmaradó időre ezt már fél lábbel is kibirod. Biztos nem könnyű de 61neap múlva nyoma sem lesz a vizesedésnek. ja é akji vizes az úgy jön ki a kórházból mielőtt terhes lett volna. tehát vissz ais nyered szinte a sulyodat.

Kép
csucsu05

Csucsu! Fél lábbal is? :lol: Hát ilyen lábbal lehet elég stabilan állni, mégha csak egy van belőle, akkor is. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép Kép
montana

jóéjt mindenkinek!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Monti, meglátod, ha nem dolgozol már, és egész nap tudsz majd pihenni, sokkal jobb lesz a lábad is!
Vendég

Sziasztok!

Csucsu, akkor lehet halkan/hangosan gratuzni? :wink:

Monti! Tényleg meghökkentő a lábad... a legkisebb itt állt a gép mellett, és felkiáltott: Jujjj A láb!!! úgy elkezdtem nevetni... :D (bocs) rámnézett, és megkérdezte, h : Mami, ez kinek a lába, egy babának v egy anyukának?

Kellemes időtöltést Egerben! Olyan szép város, nagyon szeretem! Hát, az első fiammal nekem is ilyen volt ám a lábam, én sem vágytam akkor túrára. :roll:
(tavaly nyáron Egerben indult a vetélésem... :? )

Juca, az Imre első blikkre tiszta, de én is tudnék mesélni az 5 évvel ezelőttről, a mostani állapotokat nemtom. :shock:

Kép
zmimi

Zmimi: Csak halkan még:) Majd a doki után hangosan is:)

Kép
csucsu05

Csucsu,
mondtam én, hogy igazam lesz :lol:
Akkor abban is megegyezhetünk, hogy 3 héttel hamarabb szülsz most te, vagy te 1-gyel később, én 2-vel korábban és akkor születhetnek megint egy napon a gyerkődök... :lol: :lol:
Na jó, ideje felkelni...

Amúgy még ágyban vagyok, Lili hajnal 2-től reggel 6-ig 12-szer hányt, szerintem a héten már nem dolgozom. Ami csak azért jó, mert holnap az inszemes doki miatt el kellett volna korábban jönnöm, kunyizni érte, pénteken meg szabin lettem volna, de akkor nem az fogy. Pénteken állásinterjúra is megyek.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska: Benne vagyok , hogy megint egy napon szüljünk :)

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Csucsu, szívből gratulálok, ideje volt már megint egy pozitív tesztnek lennie a topikban :lol:

Juca, Luca, Mimi, nagyon csinosak vagytok!!

Lina, feltétlen írd majd meg mi volt a dokinál!

Mimi, jók a képek!

Monti :shock: Nem rossz a lábad, de vígaszul: nem sokvan már hátra..., utána pedig a víz,hamar lemegy, és olyan lesz a lábad mint előtte.
Vendég

Helló!

Most nincs időm mindenkinek reagálni, de

Csucsu!

Szorítok!

Montana!

Hát azért még messze van a vége, és már a vérnyomásod is magas. Konstansan magas? És még nem volt meleg...
Alma, narancs a gyümölcsök közül, zöldek közül paradicsom. Egyébként ismerős, a végén állandósult a duzzanat, nem ment le reggelre, és hiába feküdtem egész nap lófütty volt neki. A fehérje nekem szülés előtt 2 héttel jelent csak meg. Mikor voltál uh-n? Mennyire van elérve a lepény? Mert még az is lehet probléma. A többi "csak" kellemetlenség.

Szoba projekt? Lehet nem ártana egy kicsit belehúzni! Nem ijeszteni akarlak, de nem biztos, hogy így meg tudjátok várni a végét... :? Egyébként számomra még annyira nem csúnya a lábad, de biztosan már ez is kellemetlen. Nem látom, csak a bokád dagadt, vagy már a lábszárad, térded is?

Dokinénit kérdezted, hogy így mi az esélyed, hogy normál úton szülj? Ha nem kérdezz rá! Jobb felkészülni az eshetőségekre.

tjuca

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek az aggódást!

Mimi! Remélem azért a fiadnak nem voltak rémálmai. :lol:

Juca! Most voltam a dokinál, vérnyomás 115/75 :shock: Tehát nem állandóan magas, csak időnként megugrik. Uh múlt héten volt, lepény rendben, de azért kell mennem jövő héten is. Egyelőre csak a bokám meg a kézfejem dagad, lábszár aránylag rendben.

Mindkét doki (körzeti+nőgyógy) nyugodt még ez ügyben. Szerintük ez inkább alkati dolog nem toxémia. Apát azért megsürgetem, hogy haladjon a szobával, biztos ami biztos. :lol:

Kép Kép
montana

Évi: Hidd el a ozítív gondolkodás sokat számit. Én ebben a hónapban éreztem, hogy sikerül.Szóval hajrá. :)

Kép
csucsu05

Évi örülök, hogy jobban vagy!

Kislibust se felejtsétek ki a sorból. :wink:
Mindenkinek sikerülni fog, majd meglátjátok!
Vendég

évi én nem vagyok babás :cry: :cry: fals teszt volt :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

évi semmi baj.mért lennél zizi?
előfordul! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Engem sem szabad elfelejteni ám!!!!Beállnék a sorba az áprilisi pozitív tesztért :lol:

KépKép
lyndee

Évi: Dokihoz jövő héten megyek csütörtökön.

Kép
csucsu05

lyndee nekünk egyszerre kell pozitív tesztet csinálni!!!!!!!!
sok minden egyszerre történt velünk :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Évi,
nekem ha most sikerülne, még 2008-as baba lehetne, vagy január 1-i ÁB bébi :lol:

Viszont most van egy állás kilátásban, de nagyon csak kilátásban egyenlőre, de ha összejön, akkor lehet, hogy legalább a próbaidőre napoljuk a babakérdést.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

nitácska:húzzatok bele mert 8 nap múlva készülök pozitívat tesztelni :lol:

KépKép
lyndee

igen látom a vonalzódon :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

na jóéjt lányok!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lyndee: Én is éreztem ebben a hónapban, hogy sikerül. Persze az ember aztán kételkedik, nehogy pofára essen.De nyolc nap múlva hiszek abban , hogy zebrás teszttel jösz :)

Ma reggel már szép erős a zebrás tesztem. :)

Kép
csucsu05

vera: te utalással kapod? Vagy a postás hozza?
Én sosem kapom meg csak kb 5-én a számlámra utalják.

Kép
csucsu05

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?