Ági, köszi a válaszokat. Részletek nincsenek, csak vágyak. A telekügy kiforróba, pénteken találkozunk az egyik tulajjal, az helyileg nagyon jó lenne, mert itt van mellettünk. Szeretjük megszoktuk ezt a környéket. Csak másképp gondolkodunk az árakról. Az a helyzet én tudom mennyiért vették, 2 éve és ehhez képest most horror amennyiért árulják, de még így is az olcsóbbak közé tartozik. eszméletlen telekárak vannak, mert sok vállalkozó megveszi társasházépítésre és belezsúfol 4 apróka, de drága lakást.
a rizsgolyót majd megnézem Sparba, vagy Dm-be. Itt nincs Auchan.
Csoze, csúnnya szóval a lerobbantat, koszosat stb. jelenti.
Hétvégén mostmár mindenképpen veszek hajvágot és én is megnyírom Pici Életem.
Na,azért annyira nem volt egyszerű Hangival az ügyintézés, de rosszabbra számítottam. Végül csendben bírta, de sokat volt ölben, különben pakolászott volna. Meg a bicikliből ki be rakosgatás, kötözgetés is kicsit macerás, de az már tényleg a legkevesebb.
Vicuska, hát az nem jó, ha másképp gondolkodtok. Én férjem is gyakran hiszi, hogy csak Ő gondolhat jól dolgokat, azért még fussál nála néhány kört, hátha...
Ja és vissszatérve az elejéhez, a vágyak: Tetőterest szeretnénk. Nappali+3 három szobával. Nem akarunk nagyot, de berendezhető méretű helységekkel, álmaim netovábbja lenne még egy gardrób-szoba. Mondjuk ami itt van mellettünk telek itt pont nem lehet tetőterest építeni, úgyhogy ezért nem is tudunk nagyon gondolkodni, míg nincs a telek lefixálva. Azért nagyon durva év vár ránk, mert vissza kell költözni a szülőkhöz. Ez felér egy fejlövéssel, de albi anyagi okokból kizárva, úgyanis így nagyon sokat meg tudnánk addig is spórolni.
Remélem senkit nem bántottam meg az alvós helyzetünk leírásával.
Nekünk más a gyengénk. Pl.az ivás, ma már úgy kiakadtam, hogy veszekedtem vele,
pedig ezt igazán nem direkt csinálja. De még a csőrösből is gyakran félrenyel és már mondtam neki, hogy "1 éves vagy, lassan beszélsz és még mindig nem tudsz inni", állandóan ijesztget a fulldoklásaival.