Új privát üzeneted érkezett!

Írtam hosszan, de elszállt, úgyhogy most rövidebben. A lakásügy az most telekügy és van 2 ami jó lenne, még nem vettük csak az egyikkela kapcsolatot. Ő szerintem elég drágán adná, de így mondta:irányár, úgyhogy próbálunk belőle faragni. Ha nem enged, van még egy itt a környéken, Őt is megkérdezzük. A 3. ami talonban van, az jó árban van, de csoze a szomszédság. Dűledező ház, fólia és DISZNÓK. Pedig amúgy jó utca. miért nem megy falura aki disznót akar tartani :shock: ???
Vendég
 


Én sem etetem járkálás közben, azért amiétr Bea, féleka félrenyeléstől. És most kéve válaszolok ezzel Katának is: a kocsiban biztos nyugisabb lenne Hanga ha enne de nem merek adni, mert ha - neadj'isten- félrenyel, sok idő kikötzgetni és kikapni. Én az etetőszékben sem kötöm be, mikor eszünk. Nekem ez a félrenyelés nagy parám.

Doo, hogy keressem a bulátát? az is ilyen puffasztott dolog?
Vendég
 


mi az a kéve :oops: ? ja azt akartam írni késve. :D
Vendég
 

 
 

Hajni, akkor építkeztek? Az tök jó, de baromi drága sajna, főleg ha telket is kell venni. A disznós háznál ne vegyetek, nagyon büdik a malacok ha tisztán tartják őket akkor is + a föld is tele van a húgyukkal :shock: (ezt így kell egyáltalán leírni?)

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Ez a pisi dolog eszembe sem jutott, de igazad van. De már a szaguk miatt sem mennénk oda. Igen most ez a verzió van , mert a használtak is szinte új árban vannak, de javítgani kéne és nincs rá szoc.pol. És sokkal jobb hitelek vannak az újra.
Vendég
 


hali,
csak röviden: akkor a kaja ügyben a védő néni véleménye is hasonlít az enyémhez: vszínűleg elég neki a tejcsi és jobban is szereti :lol: azért ez valahol olyan édes dolog :lol:
igen, a syncumar miatt nem szoptattam. DE képz találkoztam egy volt évfolyam társammal a játszón és ő, azt mondta, hogy a legújabb előadásokon az áll a diakon, hogy LEHET SZOPTATNI, mert kevesebb, mint a 1% jut át az anyatejen :lol: Szóval, egyre jobban várom a következő babát.

Lehet nem jövök egy ideig, mert holnap megyek haza (Anyumékhoz), bizonytalan időre és még nem tudom otthonról lesz-e időm bejelentkezni.

Sok puszi


ps Zita nagyon édes, ne aggódj, tök boldog babó benyomást éreztet :wink:
kpetro78
 
 


Bea,
válaszoltam, ha van még kérdésed üzenj.

csak a kolpingról levelezünk nyugi :lol: Tudom, hogy nem szeretitek :lol:
kpetro78
 
 


Hát igen, nem illik ám társaságban titkolózni. Ráadásul én még extrán kíváncsi is vagyok. :lol:

Na, ha tegnap hiányoltatok, ma már az agyatokra megyek annyit vagyok itt. :oops: De mindig eszembe jut valami.

Ági, Jól emlékszem hogy valamilyen rizsgolyót emlegettél? Mi az?

Bea, nem akarlak tovább hergelni, mert már Lottira is irigy voltál, de ezt le keeeel ííírjam.
Már egy ideje, ha kérdezem Hangát, hogy "álmos vagy, menjünk aludni?", akkor megdörzsöli a szemét és megy be a szobájába, az ágyához. Én csak megyek uténa és beteszem. Tök cuki. Persze azért van hogy felül benne, de alapvetően hamar elalszik.
Vendég
 


aztnhiszem én is csatlakozhatoma függőkhöz. Arra gondoltam Doo, erről is írhatnál egy tanulmányt, hogy az otthon ülő kismamák, mennyire rá tudnak kattanni az internetre (babanetre) . Lehet, hogy később a Te nevedhez kötődne, mondjuk, Teodóra-net szindróma.
Vendég
 


Sziasztok!
Az én lányom egy kis barna medve aki téli álmot alszik!Tegnap délelőtt 3 délután 2.5 órát aludt
Most már 2 órája alszik....
Úgy vettem észre ezt a fajta időt(brús-esőre állót) inkább átalussza!

Kpetro:minket nem zavar-legalábbis engem :lol: Csak áruljátok már el Hol van az a kolpling?Mi jót lehet ott csinálni?

Hajni:hát mi vagyis párom leblokkolt!Nem akar addig elköltözni-változtatni amíg nem jár le a kocsi kölcsön :? Szerinte így sok kölcsönt kéne felvenni és még nyaralni sem tudunk majd elmenni :roll: Mondtam neki,hogy ez hülyeség és amúgy is 365 napból kb10 napot nyaral az ember a fennmaradó 355 napon azért ne érezzem jól magam az otthonomban :?: :!: A kedves testvérkéje is osztotta véleményét tegnap este amikor erről beszégettünk(24 éves)eszméletlen életfelfogással :shock:
Pl:_péntekenként ezért nem mehetnék le kártyázni?!...stb
Nem vitatkoztam vele-nem lehet mert ő nagyon okosnak és bölcsnek tartja magát!

KépKép
vicuska
 
 


Aztaa, mennyit írtatok. Még olvasok, de próbálok közben reagálni.
Hajni, jó, hogy előkerültél!! Ügyes hangi, hogy így lehet vele ügyeket intézni meg biciklizni, az olyan jó lehet.
Igen, a második képen már frissen vágott a haja Zitának.

Bea, látod, akkor nálatok is hasonló az altatás-fekve cicin, és ha felugrál akkor nem lehet mit csinálni. Bár tényleg megerősítem magam, és nem hozom ki majd a nappaliba, ha már altatás van, inkább játszon a kiságyban-egyébként szeret ott játszadozni. De fekve nem bírom akkor sem tartani :roll:

Kép
ági_bp
 
 


Vicuska, Zitát akartál írni, nem Vikót, ugye? :lol: :lol: Nem nincs átszakadva, sosem állítottam ilyet. Nem is hízlalni akarom, csak etetni. :wink:

Kép
ági_bp
 
 


Bea, ez jógapóz? nem tudtam :oops: Alkatilag laza a kisasszony, mint Anyum és én is, úgyhogy nem fog nehezére esni később sem. Mikor elkezdett felülni, közben sokszor nyomott egy angolspárgát :)

Kép
ági_bp
 
 


Hajni, de izgi, akkor építkeztek. Párom is felvetette egy fél gondolat erejéig...De akkor aztán tényleg albiba kell menni, vagy aki tud szülőkhöz. Vállakozóval építtetnétek, vagy hogyan? és milyet, kétszínites, mekkora, hány szoba? RÉSZLETEKET!! :lol: :lol:

Kép
ági_bp
 
 


Én si csak lestem, mi az a kéve :shock: és a csoze a szomszédság?? nem értek magyarul :oops: :shock:

Buláta dm-ben a bioköles mellett van, extrudált búzacsíra, ha jól emlészem.

Kép
ági_bp
 
 


Kata, köszi Neked is a bíztató szvakat, kicsi szégyelem magam, hogy időről időre előjövök Nektek ezzel a témával :oops: :oops: de olyan jó ventillálnom, és olyan jókat írtok.
Nagyon örülök, ha mégis lehet majd szoptatnod!! :D

Rizsgolyó olyasmi mint a kölesgolyó, de kisebb, fehér, és kicsit puhább is. Nem sós. Mi az Auchanba vettük, bio részlegen.

Hajni, ez tök jó, hogy Hangi így elalszik. Bea, Doo, nyugi mindenkinek, a mi gyerkőink is ilyenek lesznek (évek kérdése) :lol: :lol:
Egy barátnőm mesélte, hogy neki 1 évesen a kislánya odament a kiságyhoz a rongyikájával, fogta a rácsokat és így kérte tegyék be aludni :shock: :shock:

Vicuska, ez nehéz lehet, ha nem vagytok egy véleményen a költözésről. A pároddal nem vitatkozol, vagy a sógoroddal?
Kolpingban babuszitábor van.

Kép
ági_bp
 
 


Ági, köszi a válaszokat. Részletek nincsenek, csak vágyak. A telekügy kiforróba, pénteken találkozunk az egyik tulajjal, az helyileg nagyon jó lenne, mert itt van mellettünk. Szeretjük megszoktuk ezt a környéket. Csak másképp gondolkodunk az árakról. Az a helyzet én tudom mennyiért vették, 2 éve és ehhez képest most horror amennyiért árulják, de még így is az olcsóbbak közé tartozik. eszméletlen telekárak vannak, mert sok vállalkozó megveszi társasházépítésre és belezsúfol 4 apróka, de drága lakást.

a rizsgolyót majd megnézem Sparba, vagy Dm-be. Itt nincs Auchan.

Csoze, csúnnya szóval a lerobbantat, koszosat stb. jelenti. :oops:
Hétvégén mostmár mindenképpen veszek hajvágot és én is megnyírom Pici Életem.

Na,azért annyira nem volt egyszerű Hangival az ügyintézés, de rosszabbra számítottam. Végül csendben bírta, de sokat volt ölben, különben pakolászott volna. Meg a bicikliből ki be rakosgatás, kötözgetés is kicsit macerás, de az már tényleg a legkevesebb.

Vicuska, hát az nem jó, ha másképp gondolkodtok. Én férjem is gyakran hiszi, hogy csak Ő gondolhat jól dolgokat, azért még fussál nála néhány kört, hátha...

Ja és vissszatérve az elejéhez, a vágyak: Tetőterest szeretnénk. Nappali+3 három szobával. Nem akarunk nagyot, de berendezhető méretű helységekkel, álmaim netovábbja lenne még egy gardrób-szoba. Mondjuk ami itt van mellettünk telek itt pont nem lehet tetőterest építeni, úgyhogy ezért nem is tudunk nagyon gondolkodni, míg nincs a telek lefixálva. Azért nagyon durva év vár ránk, mert vissza kell költözni a szülőkhöz. Ez felér egy fejlövéssel, de albi anyagi okokból kizárva, úgyanis így nagyon sokat meg tudnánk addig is spórolni.

Remélem senkit nem bántottam meg az alvós helyzetünk leírásával.
Nekünk más a gyengénk. Pl.az ivás, ma már úgy kiakadtam, hogy veszekedtem vele, :oops: pedig ezt igazán nem direkt csinálja. De még a csőrösből is gyakran félrenyel és már mondtam neki, hogy "1 éves vagy, lassan beszélsz és még mindig nem tudsz inni", állandóan ijesztget a fulldoklásaival.
Vendég
 


Nyugodtan írjatok a jó alvó gyerkőcökről, nem hergeltek ám :wink: Attól nekünk nem lesz jobb vagy rosszabb és én igenis optimista vagyok :lol:
Most a Sedatif PC-vel próbálkozom (tegnap éjjel horror :twisted: ) A Virbulcol nem jött be semmilyen téren (felhelyezés + hatás).

Köszi Kata :lol:

Hajni csak olyankota kérdeztem, hogy mit vigyek, mit ne vigyek stb. stb.... :lol: Nehogymá emiatt öregedj meg nekem hírtelen :lol: :lol:

Ági, mi az a "babuszitábor" :?:

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Sziasztok!
Nem a párommal nem akarok vitatkozni hanem a sógorommal,bár a párommal sem-de nem szoktunk :wink: Ő egy túl nyugodt ember,ami néha még idegesítő is :oops:

Ági:most mégjobban összezavartál mi az a babuszitábor?
És elnézést a tévesztésért!!!

Most épp somlóit sütök-apa elvitte Lottit sétálni!Ma olyan aranyosat csinált:kimentem a konyhából 1-2 pillanatra,mire visszaérek látom nyitva a konyhaszekrény és azt nézi mit is lehetne rosszalkodni?!Rászóltam szépen ,erre ő becsukta és adott magának egy pofont,közbe mondta bumm!Szoktam a babáinál alkalmazni ezt a módszert:-nem alszik Zsuzsi baba?-Akkor bum-bum neki!
Olyan jókat tud már produkálni...Nagyon szereti az állatokat,anyósoméknál vannak galambok a szomszédba-azokat nézi és mondja hogy:tub -tub(tubi)utána meg huss és mutatja ahogy elszálnak!

KépKép
vicuska
 
 


Akartam mondani, babauszitábor. Így értehetőbb? :lol: wellnes, pincsi-pancsi babáknak-mamáknak-papáknak 1 hétig, minden nap úszás a gyerkőkkel-oktató tartja. Ez az nem?? :shock: :roll:

Lottin olyat nevettem! :lol: :lol: :lol: szerintem ezt azért nagyközönség előtt ne adja majd elő, mert azt hiszik majd, hogy pofozzátok! :roll: :lol: szegény Zsuzsi baba! :lol:

Kép
ági_bp
 
 


jaj, mi történt nálunk :cry: :cry: nagy kék folt Zituska homlokán :cry: :cry: lefejelte a járóka sarkát. mellette játszottunk a földön, s valahogy négykézláb-ülés megasságból-épp helyzetet váltott, lebuccolta. Majdnem én is sírtam, annyira sajnáltam. EGYBŐL KÉK LETT ! :shock: :shock: gyorsan borogattam hideg vizes ruhával, meg uilyen zsepivel. :roll:
Ráadásul reggelre is lett egy kék folt a homlokán, ami nem tudom honnan származik...vagy tegnap beüthette kicsit, vagy éjjel, ugyanis marha nagy koppanásokra ébredtem többször is-Ő viszont nem ébredt fel rá :shock: keresztbe fordult a kiságyban, s felgurult a fejtámlához, ami ugye tömör fa, s oda koppant a feje. :cry: valahogy arra is kellene kötni rácsvédőt... :roll:

Ebédre jól evett! :D :D Most épp alszik.

Kép
ági_bp
 
 


Bringa, ez melyik cd-je Halász Juditnak??? Érdekelne.
Tud valaki Cscsiről? És Dóriról??

Kép
ági_bp
 
 


Ági, Nem tudunk róluk, de a májusiak talán :lol:

Ági, azt akartam még, hogy a Kismamában olvastam, hogy április 12-én tartanak Kismama Klubot Téma: Mit egyen a baba? A házigazda Sződy Judit pszichológus lesz. Nem tudnál esetleg elmenni, mert lehet kérdezni is és kíváncsi lennék, hogy mit mondanak Zita evési szokásaira (ami nem mellesleg nagyon hasonlít Roziéra) :wink:

Vicus, a somlóit imádom :lol:

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Ági, én értetttem mi az a babuszitábor :lol:

Szegény, szegény Zituska. Sok puszikát küldök neki a buksijára. Azért az furi hogy így megüti a fejét és arra nem ébred fel, amúgy meg magától sokszor ébred, nem?

Most pár napja Hangi is elég sokszor felnyöszörög, meg nappal is sokat nyafog. Nem sír de úgy nyünyög, nem köti le magát, csak jön utánam meg ilyenek.

Jut eszembe ezt már régen akarom írni: Ági már csak Te vagy számomra arctalan, nem akarsz tenni fel képet? Vagy ha, nem akkor privibe. Nincs semmi jelentősége egyébként csak szeretek úgy beszélgetni, hogy van egy kép a fejembe a másikról.

Kata, Téged megtaláltalak az Iwiwen :wink:

Lotti édes.
Én sose játszom vele olyat hogy verjük a babát, sőt még Őt sem verem soha :lol: , mégis pofozgatja magát. Szerintetek ez miért van? :?:
Vendég
 


Szia Hajni!!!! :lol:

Én is fenn vagyok az iwiwen! :lol: Na ki találja meg a másikat :?:

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Szia!!! én nem vagyok fent, úgyhogy ne pazarold a keresésemre a drága idődet. de a férjem igen, ha gondolod elküldöm a nevét és akkor megleshetsz minket. Nem küldenéd el inkább a teljes neved, úgy 1 perc alatt meglennél. :wink:
Vendég
 


Én is fenn vagyok iwiwen. :lol: :lol:

Jól félre küldtem az előző üzimet. :oops: :oops: De mindegy, úgyis olvastátok volna odaát, ugye KUKKOLÓK!? :twisted: :lol: :lol:

Kép
ági_bp
 
 


Ági, akkor Te is mondjad csak milyen néven vagy fent!!!
Vendég
 


Ági, végre van arcod!!! Tök jó. Olyan furi mikor valakinek akit már szinte ismersz, egyszercsak arca lesz, nem? De nagyon szimpi vagy. Persze ezt a többieknek elárulom, hogy szinte csak Zitáról vannak képek. :lol: . És nagyon fiatal vagy :evil: .
Vendég
 


Bea, megpróbáltam, nem találtalak.
Vendég
 


én nem vagyok fent, úgyh el sem tudom képzelni h hogy lehet vkit megkeresni, ha nem tudod a nevét?! :shock: :shock:

ez az evős dolog engem is érdekelne!
meg Ági arca!!!!!!!!!!!! :wink: :lol: nem lehet vhogy iwiwen kívül is ilyet? mondjuk, nekem is priviben? hm?
Vendég
 


Doo, van az iwiwen olyan kereső funkció, ahová beírsz mindenféle adatot amit tudsz róla és kiadja a találatokat.
Namost Bea, elmondom, hogy megnéztem kb. 100 miskolci lányt aki Bea volt, 25 és 35 között. :lol: (a többieknek mondom, hogy ez azért vicc, mert Bea nem miskolciként van regisztrálva.) De mostmár megnéztelek, és aranyosak vagytok. :D
Vendég
 


:lol: Hajni, bocs már, hogy ilyen fiatal vagyok! :wink: (egyébként elárulom, hogy öregszem :( )
Ha szeretnéd tudni, én Téged világos-szőkés hajúnak képzeltelek, úgyhogy furcsa voltál először a képen, de már megszoktam a tudatot, hogy nem is úgy nézel ki. :D Beát egyből láttam egy képen itt a fórumon, meg Doot (még régebben) és Vicuskát is, úgyhogy ott nem volt ilyen jellegű dolog. Etus is tett fel képet. Katára kíváncsi lennék még!
na, megyek. jajj, annyit faltam ma este. Össze-vissza. :oops: :oops: Érzem ahogy nő a hasam, MOST!! létezik ilyen :roll: :oops: :evil:

Kép
ági_bp
 
 


Hangi annyira gyönyörű a képeken, apájánál megnéztem. :D És Te nagyon szép menyasszony voltál. :D

Meg most tűnt fel az egyik képen, hogy Rozinak milyen szép hosszú szempillái vannak! :shock: 8)

Kép
ági_bp
 
 


Ja, Apája már hónapok óta nem rakott friss képket az oldalára Hangaszálról, pedig állandóan nyúzom miatta.
Én is megnéztem ám a Te párodat, mert gondoltam hogy Ő küldte a meghívót. Édes nagyon Zita a törpekori képein is. :D Olyat még nem láttam róla.

Ági akkor most ezt úgy értsem a hsz-aim alapján olyan szőke nő vagyok. Akkor még jó, hogy tettem fel képet. :wink: :lol:

És miért fogyózol?? A párod oldalán azon a képen, nagyon csinos vagy!!!
Vendég
 


na most már aztán elég volt!!! :evil: ( :wink: ) én is, én is!!! :lol:
Vendég
 


Doo, nincs olyan barátnőd, aki fent van az iwiwen és nála meg tudod nézni, mert akkor mi megmondjuk milyen néven kukkolhatsz meg minket. Bár én már lelepleződtem. :roll:
Vendég
 


Hajni és én hogyan keresselek, mármint a férjedet?

Megint randizunk, el ne tünj!!!

Bea

Kép[/url]
június
 
 


Ági visszajelöltelek! Nagyon kedves arcod van és tényleg olyan fiatal vagy! :wink:

Doo? Szerintem kérjél valakitől egy meghívót és regisztráld magad :lol:

Bea

Kép[/url]
június
 
 


A szembe szomszédban lakásfelújjítanak, falat vernek, vakolnak stb.stb. :twisted: Rozi közben az erkélyen alszik. Jó tudom nem áll meg a világ, mert alszik a gyerek, de mégis pipa tudok lenni ilyenkor :? Nehogymá felébresszék , mikor végre elaludt :wink:

Hajni amúgy most tényleg Miskolc a tart. helyem, de laktam sokáig Kiskunhalason és majd megint ott fogok, ezért nem változtattam meg az iwiwen.

Bea

Kép[/url]
június
 
 


elküldöm privibe, az uram nevét.

Akkor az a lakás, amit Kata tervez nektek, Kiskunhalason van?
Vendég
 


Igen!

Látod milyen agyi toprongy vagyok, a szőkehangyából következtethettem volna :? ? Amúgy Katát sem találom, pedig azt hittem tudom, de mégsem :?

Bea

Kép[/url]
június
 
 


ja, én iwiwre nem akarok regisztrálni, csak a képeket szeretném látni :roll: :oops:
Vendég
 


Doo, küldjek neked képeket a mail címedre?

Etus már jó régen volt, nem?

Ági, nem válaszoltál a kismama klubbos kérdésemre :lol:

Bea

Kép[/url]
június
 
 


bea, küldjél! de mindenkiről ám! :wink: :lol: :lol:
Vendég
 


bea, milyen kérdésre nem válaszoltam?? :oops: :oops: :roll: bocsi nem emlékszem :oops:

Hajni, hogy Te milyen szemfüles vagy, és tényleg KÍVÁNCSI -legalább annyira mint én :wink: -így megtalálni Zitaapát is :lol:
Az a gatya már nem jön rám, amiben a képen vagyok :cry: :oops: :evil: :evil:

Etusra én is gondoltam este, de azt hittem majd jön éjjel, ahogy szokott. Remélem jól vannak és Bercel már meggyógyult, és olyan eleven lett, hogy csak miatta nem tud jönni!!

Halas Szeged környékén van, ugye? 8)
Bea, én megértelek. Én mikor a kicsi alvó Zitát tologattam régebben, és valaki zajongott mellettünk totál kivoltam, és ilyeneket gondoltam: NEM LÁTJA HOGY ITT TOLOM A BABAKOCSIBAN AZ ALVÓ BABÁMAT, LEGYEN MÁR ARRA A FÉL PERCRE CSÖNDBE! :twisted: :oops: :oops: szal álljon meg a világ érzés...dehát ez van, biztos ösztönös. :wink: azért nem szótam rá senkire, csak egyszer mikor egy zöldségesben vásároltam, és a tulaj pont akkor kérte meg a fűnyíró srácokat, hogy nyírják le előtte is a füvet (bazi hangos damilos fűnyíróval), én félig a boltban válogattam, Zita aludt a babakocsiban...mikor beindították a fűnyírót, na, akkor azért eldurrant az agyam, levágtam a zacsit a kezemből, s elrongyoltam morogva :twisted: tényleg ki lehetett volna várniuk, míg elmegyek.

Kép
ági_bp
 
 


szótam=szóltam :oops:

Kép
ági_bp
 
 


Ági, azért Zitaapát nem volt olyan nehéz megtalálni, ott volt a neve az orrom előtt és a keresztnevét már írtad, szóval, gondoltam megnézem, hátha Ő az. Azért az ismerőseid közt nem kutakodtam. :lol: Az a gatyó pedig néhány torna és újra jó lesz rád.

Ilyenre én is emlékszem, hogy haragudtama motorosokra is hogy miért nem tolják el mellettem, de legalább lassítson és ép csak guruljon el. A traktoros, meg álljon meg az utcasarkon, míg mi jó messzire eljutunk. Bár sosem ébredt fel ilyenekre.
Vendég
 


Na, ezt még elmesélem, aztán mostmár tényleg megyek házimunkázni, mert romokban a lakás és halom vasalnivaló.

Mentünk ma ajátszóra és találkoztam édes lakóbizalminkkal, aki a múltkor kiakadt, hogy még nem biliztetem, az akkor még kb. 11 hós gyerekemet. (talán még emlékeztek) Most bájos vigyorral az arcán megjegyezte, hogy "tegnap hallottalak, Hanga", mondom "és mit halott, sírt?" "nem, azt hogy Anya kiabál vele, hogy nem érted hogy oda nem szabad..., nem hallottam pontosan. " Mondtam "akkor máskor füleljen jobban, nehogy félinfókat terjesszen rólam a lakótelepen." Különben is akkor engem halott nem a gyerekem. De szerinte nem kelll hozzá hallgatózni, minden lehallatszik a 4-ről. Persze, főleg ha valakinek rá is van állítva a füle.
Vendég
 


Hajni :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: de nagyon ráér a szomszédod!!! Hidd el ez a legnagyobb szórakozása, gondolom mindenkiről "tud" mindent!! :x

Kép
ági_bp
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?