Új privát üzeneted érkezett!

Hát a mosolygós nem a végére volt szánva...

Orsi
Kép Kép
sno
 
 


Kelemac, Nagyon Boldog Születésnapot Kívánok!!!

Ágiboldi! Én már a múltkor írtam, hogy nem bújós többször ellök magától. De ezzel szembe az apjához sem bújósabb. Viszont ha otthon az apja akkor én nem tudom etetni csak apától jó. Mindig kicsit irigykedve hallgatom, hogy milyen jókat játszanak kacagnak együtt. Velem ilyet nem szokott. Beni nagy különbséget tesz köztünk. Viszont megnyugtatni csak én tudom. :roll: Igazából jól van ez így. Sajnálom tudom mit érzel... :( Szerintem ez is csak egy korszak elmúlik aztán nem tudod levakarni magadról. :)

Lorca! Összességében azt jelenti, hogy bakt fertőzés. De ezt eddig is tudtátok ez csak alá támasztja. :( Gyógypuszik!!!

KépKép
csongria
 
 


Helga

Szó szerint így van a hülye kolleganő egy átok !!! :twisted:
Telefonban nem semmi a gyerkőc !!!! :wink:

Ágiboldi

Persze néhol azért ez jó is, hogy így ragaszkodnak az apjukhoz, de azért csak mi szenvedtünk meg értük ez nem fer.!!!!!! :evil:

Én is 7,5 hónapot kaptam a terhesség idején Fraxiparint a hasamba, végig feküdnöm kellett, nekem feszült a cicim a rengeteg tejtől, én fejtem állandóan, az én hasam vágták fel a császárkor, szóval felháborító, hogy most meg csak apa a lényeg !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted:

Nagyon Boldog ELSŐ SZÜLINAPOT KIVÁNUNK KELÉNEK !!!!!!!

Sno

Sok sikert a téglaház projekthez !!!! :lol:

Bella

Fülzsírfolydogálás volt egy kicsi, de szerintem az még belefért a normál kategóriába !!!Éjszaka alszik, most azon agyalok, hogy lehet, hogy a hallásával van baj azért nem fogad szót, paramami beindult !!!(bár inkább huncutság ez a szót nem fogadás, remélem)

Ria

Mikor lesz az a korszak ??? Tudod az a le sem vakarhatós, mert néha azért jó lenne már az is !!! :wink:

Timi

Nagyon jók a képek !!!

Kép
kditke
 
 

 
 

Sági, ez nagggyon jó tipp, legközelebb mehetnek a közlekedési múzeumba, visznek 3 napi élelmet mert az én apukámat onnan tuti ki nem lehet csalogatni :lol:

Május, élvezte Kele az állatkertet?

Kditke, tuti nem a hallásával van baj, nem azért nem fogad szót :lol: Boldi ha nem szabad valamihez hozzányúlni, akkor látszik rajta, h hallja, fél szemmel rám sandít, nem meri megfogni ahogy eredetileg tervezte, pl. kályhát, hanem a mutatóujját hozzáérinti csakazértis alapon és figyeli, hogy mit lépek erre.

Kép
Kép
agiboldi
 
 



Lemaradtam, kinek és hol lehet visszaigényelni a meningo árát? Rákerestem a neten, de semmit hasznosat nem találtam...

nanica
 
 


sziasztok!

csak bekukk, olvasni sem tudtam most is itt nyavíkol mellettem...
sz.rul vagyunk mindketten... :shock: folymaatosan az orrszívó-porszívón lógunk :cry: (most már lassan nekem is alktuális lesz :lol: :wink: ) Lea légcső-gége és torokgyulladás én egyenlőre "csak "nátha,köhögés...
jelentkezem amint jobban vagyunk :wink:


Kelemackó boldog szülinapot!

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*
 
 


KM! Boldog szülinapot!!!

Most csak ennyire tellik időmből, de ezt muszáj volt. :D

Kép KépKép
lorca
 
 


Kele,
Boldog születésnapot kívánunk!

mmónika
 
 


fúúúúú, köszönjük szépen a sok köszöntést!!!

nokérem, állatkert
leszámítva, h a két belépő 3400 ft volt, tuti kis hely. nincsenek (hétköznap) sokan, n szép, mint egy nagy park. mondjuk az ünnepelt nem szentelt figyelmet az állatoknak, viszont szó szerint rogyásig sétáltattuk szülinapja alkalmából :lol: úgyh rettenetesen boldog volt. mondjuk az állatok nagyrésze aludt, gondolom a tavaszi fáradtság, no meg, h ebéd után értünk oda, de azért tényleg tök jól meg lehet nézni őket, pl a tevéket kézből lehet etetni, csak néztem!

fülek
km igazi fülesmackó: párhetes korától sokszor morzsizza a fülét (kül.tek. a balt), ill ha hirtelen zavarba jön, odakap. nézte már doki, de semmi baja (bár gondolom egy év alatt már előjött volna, ha baj lenne vele :lol: ) (most, h nézem mit írtam, a vonalzófotón is látszik, bár ott épp a jobb fülét fogja)

majus3
 
 


Sziasztok!

Gyógyulunk, gyógyulunk, bár már nem is bánom. Hasmenés még mindig van, talán kicsit kevesebbszer de annál nagyobb adag. :?
Ma már evett is egy kis főzit is, tegnap csak kölesgolyót meg joghurtot volt hajlandó. (lora, eszembe is jutottál)
Inni viszont nem akar! :evil: Úgy diktálom bele a panadol adagolójával a gyógyszert meg a vizet is. Persze kisebb visítások árán.

dana

Lili is kapott szurit+ hányás elleni kúpot, meg smectát és normaflort a pocijára. Tejcsi eléggé elment :cry: Péntek szombat alig evett most már enne de nincs mit. :evil:

ditke

Nagyon jó a fás kép. Meg a játszótere is. Irigy az alvás miatt. 5 órát vagy fél éve nem aludt napközben.
Apaistenség :lol: (no nem a helyzet azt sajnálom, hanem a kifejezés)

nanica

majd később elvenni sem tudod tőle!

bigsister

Szia neked is és gratulálok a babához! :D Jó érzés lehet újra pocakosnak lenni. Lassan már nekünk is rá kéne gyúrnunk, a következő csak jobb lehet. :lol:


agiboldi

Nálunk apa sértődhetne meg. Ma is hazajött, otthagytam őket kettesben és rögtön beindult a nyüszi! Pedig én is leordítom a fejét ha olyanom van. Féltkeny én is szoktam lenni mert játszani meg csak apával jó! (azért még így is neki a rosszabb!)

lorca

10 körüli alvás szörnyen hangzik nekem. Biztos hogy nagyon önző vagyok de napközben rajtam lóg (most is egy ujjal gépelek), éjszaka kel+jön aludni, legalább este legyen pár szabad órám!
Natinál hogy alakult így?

mazsi

Mielőbbi gyógyulást!

thelga

Lili is telefonált reggel.Ő a sógornőmet hívta fel! :shock: Szegény még aludt! Lili profilja a kinyomás! Mindig kinyomja azt akivel beszélek! :evil: :twisted:

Na megyek vár még egy gyógyszer adagolás! :(

Kép
emoke27
 
 


Ja és a legfontosabb!

Május, Kelének boldog első szülinapot!

Kép
emoke27
 
 


Kelének boldog szülinapot!!!!!

Bigsisters: Egyébként az egész rendszerről nekem is ez a véleményem.
Nálunk éjszaka nincs evészet, ivászat. Szerencsére szopizni se kelt már fel a végén, így könnyű volt „leszoktatni”.

Lorca: Szaszának jobbulást.

Agiboldi: Nálunk sincs apakultusz. Én vagyok jó mindenre.

Kditke: de jó, hogy ilyen sokat alszik. Örülök, ha egész nap alszik max 3 órát

Fülfájás: a kövirózsa tényleg nagyon jó rá

Mazsi: Ez nem hangzik jól, gyógyuljatok meg mihamarabb!!!!!!!!!!

Rólunk:

Anya dolgozik, Gréta jól bírja, anya annál rosszabul. Eddig egyáltalán nem hiányoztam neki.

Voltunk ma tanácsadáson.(1 év 1 hét 1 nap)
Méretek: súly: 8850 g, hossz: 78 cm, fejkörfogat: 45 cm, mellkaskörfogat: 43 cm.

Megyünk mint az őrült. Dumálunk mint a gép, anya, apa, mama, papa, ci (virág), cic, vau (imádja őket). Mindenkinek ad kajcsit, puszikat osztogat és küld. Szinte mindent megért,amit kérdezünk tőle vagy mondunk. Egyfolytában hallózik olyan tárgyakkal, aminek hasonló alakja van mint a telefonnak. Nálunk is volt már, hogy egyszer uncsitesómat felhívta.
7 fogunk van, a nyolcadik jövőfélben.

Mai nap: Délelőtt aludt f11-től n1-ig, amíg az apja fel nem ébresztette, mert menni kellett a tanácsadásra. Délután nem akart elaludni, egy idő után nem is próbálkoztam. 7-kor feljövök, papával hagytam vacsizni, előtte még rohangált, dumált. Utána is hallom, hogy dumál, kb öt perc múlva kiabál a papa, hogy mennyek, mert mindjárt kiesik az etetőszékből, elalszik. Mire leértem papa tartja a fejét, a cica szeme szinte csukva, így se fürcsi, se tejcsi és letettem aludni. Kivi leszek mi lesz éjszak. Szerintem nem tudja eldönteni mit is szeretne, egyszer aludni vagy kétszer?
De az estével is gondok vannak, délután későn alszik el és akkor 10-f11 mire este álmos lesz. Tulajdonképpen azzal nem is lenne gond, de előtte meg nyűglődik, nem lehet vele mit kezdeni.

Azt hiszem elég lesz ez mára.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin
 
 


Szabi mára nagyon jókedvű lett és az éjszaka is jól alakul, bár azzal nem aratok nagy sikert, hogy az alvó gyerekbe nyomom bele a gyógyszert. 8) Ami egy kicsit ront a jókedvén, hogy nem elég, hogy az ajka sebes lett egy kicsit, de még a hüvelykujja is. Szerintem emiatt is nyüglődött egy kicsit, nehéz úgy az ujjszopi, ha fáj. :twisted: De nem úgy nézem, hogy ez elvenné a kedvét. :lol:

Emőke,
Én éjjeli bagoly vagyok, meg az este apaidő. Így vele is sokat van, meg velem is. A másik, hogy ha Nat 10kor alszik, attól még felkelhet 7kor, nagyon ritka, hogy 8ig húzza. Könnyű kiszámolni, mi lenne, ha letenném a hivatalosan ajánlott 8kor. Azt meg én nem bírnám. Napközben sokat van anyóssal is, mert elég sokat dolgozok, így összesen nem is olyan hosszú, amit vele töltök. Nagyon igényli a társaságot, meg azt is, hogy Szaszapsz mentesen is az övé legyek, Szösz pedig 8-f9 körül alszik el és általában Nati előtt ébred. Én is éjszakázok emellett. :wink:

Mazsi,
Jobbulást! Gyógypuszik! :D

Kditke,
A szófogadást a dackorszak végéig reálisan ne várd. :lol: Azt pedig még el sem kezdte. :D

Helga,
Remélem, nem mártottad be Áront a taxitársaságnál! :lol:

Kép KépKép
lorca
 
 


Ritkán jövök, de akkor nagy riadalmat keltek! :D
Fülvakarászás lehet a fogzástól is, szerintem.

Pénteken megyünk kontrollra, akkor kiderül, hogy Berci miért vakarja. 1. Már rászokott. 2. Még nem gyógyult meg.
3. Egyéb-pl. fiúszokás.

Mazsi-jobbulást!

Május-állatkerti belépő-délután 4-től vagy 5-től viszont talán csak 700 ft?

Nanica-zuglói önkormányzat térít visza oltás árat.

Lora-köszi, majd így járok el, már nálam a recept!
Mászás-az nálunk is fő szám. Anyós ma nem tudta felcipelni a harmadik emeletre és eleresztette a gyereket, aki a koszos lépcsőházban felmászott a 3. emeletig és még ő volt megsértődve, hogy nem tovább.

Orsi-nálunk apa forszírozza a könnyűszerkezeteseket. Neki nagyon szimpik.

Bella



Kép


Kép
bella2
 
 


Kedves Kelemen!
Boldog Szülinapot!

KépKép
bozotka
 
 


Lorca

Kérlek ne vedd el még ezt a maradék hangulatom is, erről nem volt szó, hogy még ennél rosszabb is jöhet !!! :wink:

Eddig arról volt szó, hogy jön az anyás korszak és az én okos aranyos kisfiam kisangyallá változik, vagy ez csak egy szép álom ???????????????????????????????????????????????????????

Akkor neked legalább a férjeden kívül az anyósod is be tud
segíteni a gyerekeknél !!!Jó dolog !!! :lol:

Lin

Igen az alvókájával meg vagyok elégedve, de a fennálló időben
egy Duracell elem reklám nem mozog és rosszalkodik annyit, mint Ő !!!!(No nem rossz csak minden érdekli és nem tud a fenekén ülni 3 másodpercig, de tényleg NEM !!!!!) :twisted:

Van egy kedves Bp-i ismerősöm akit szintén Molnár Gértának hívnak !!!(Az Omegás Molnár Gyuri alias Elefánt rokona)

Édes lehetett Gréti ahogy elaludt a székben !
Van a 2007 tavasziak emailjében egy nagyon jópofa levél, hogy milyen pózokban tudnak elaludni a gyerkőcök, HALÁLI !!! :wink:

Tomival is jártunk így, hogy elaludt és nem volt megfürdetve, semmi baja nem lett, csak tisztába raktam, de szinte fel sem ébredt. :lol:

Emőke

Azt hiszem akkor alvás téren azért visszük a pálmát !!! :wink:
Örülök, hogy jobban vagytok !!!

Mazsi

Apuka most sütötte meg azt hiszem a te fajta tortájdat, az volt az almaleves, barackbefőttes krémes ugye ???
Jelenleg épp szilárduláson tartózkodik a spájzban, de nem sokáig ha rajtam múlik !!!!!!

Jobbulást nektek mielőbb !!!!!

Kop-kop lekopogom én féltem a legjobban , hogy hazahozok valami betegséget a munkahelyemről, de még eddig szerencsére megúsztuk a dolgot és más se ragasztott ránk semmit !!!! Mégegyszer lekopogom !!!! :wink:

Ágiboldi

Ahogy leírtad Boldit ahogy épp a nem szabad dolgot teszi akár az énfiam viselkedését írnád le !!!

Nem szedtek ők össze valami rosszaság vírus a Schöpg-Méreybe, és nem oltották be őket valami apaimádó inj.-val ????????????????
NAGYON GYANUSAK !!!!!!(Ha jól tudom Boldi is ott született ugye ?)

Nanica

Úgy tudom ez Bp-en csak bizonyos kerületekben van így ahol átvállalta az önkormányzat !!!!(Meningo)


Pankaa Hol vagytok ?????A mai napsütésben nagyon ment a játék !!!
Kép Kép

Kép
kditke
 
 


Sziasztok!

Kditke,Ágiboldi
Van egy mondás állítólag a fiúk az Anyjukhoz húznak,lányok az Apjukhoz.Kitartás!Lehet bejön nálatok.Daninál volt Anyás,meg Apás korszak is.Bizti változni fognak./voltak olyan pillanatok,mikor Én szerettem volna megölelni,mégis Apját választotta.És Én is sírtam,de végül azért a bajba jó voltam,vagyok. :) /Laura most Anyás,de ha az Apjával hagyom nincs gond.

Nálunk Laura részéről inkább most az van,hogy engem senki se öleljen,és nem vegyek fel valakit.Barátnője kucorgott ma az ölembe és nyomba reklamált.Ha Dani ül az ölembe akkor felkérezkedik és már az arcát ütögeti Daninak,meg nyomja el. :?

Bella
Sajna nem nagyon múlnak pedig ma és tegnap se kapott tejterméket.Az arcán is felfedeztem 3 pöttyöt.
Írd meg mi volt a fülészeten.Lehet inkább rászokott.Dokitok nem szokta megnézni?

Sno
Építkezésnél lehet ám taktikázni.Több gyerek,több szocpol. :lol: De majd szólj,küldök segélycsomit.

Emőke
De jó hogy már jobban vagytok!Kaját ne eröltesd,ha éhes lesz,bizti kér.
Akkor nálatok is az Anya a jó.

Blin
Majd számolj be az éjszakátokról.Mikor is kérte a vacsiját.

Lorca,Blin
Azért néha irigy vagyok,hogy van közeletekbe nagyszülő.Lehet nekem is rájuk kell ripakodnom.

Mazsi
Jobbulást nektek.

Panka
Merre vagy?Csak nem betegedtetek le?

Laura Új tudománya:Míg Danival lenn voltam a pályán Laura az Apjának megmutatta hogy kell tolatva lemászni az ágyról.Egész este ezt próbálgatta. :o Bezzeg az újat mindig az Apjának mutatja meg elöszőr. :twisted:

KépKép
KépKép
dana 1
 
 


Bella,
A húzogatás miért fiúszokás? Az igaz, hogy Szabi is szokta, de ő nem a fülét.

Kditke,
Azt a tündérmesét ki mondta neked, hogy az anyás korszak után angyalka lesz? :lol: Szepa kb 1,5 éves korig dívik, utána jön a dackorszak, kb 20-36(40) hó. Tovább még nem túl tiszta, egyenlőre itt tartunk. Aki egy keményebb hisztikorszakot kap, az lazán megtanulja becsülni a nyugodt bébikort. 8) De ne aggódj, nekem spec az első fél év volt a legnehezebb Natival, azóta folyamatosan javul. Kivéve azt, hogy ha Szabi pont hagy aludni, akkor Nati oviján rágom magam éjjel és az nem hagy szundizni.

Kép KépKép
lorca
 
 


Sziasztok!

Jó volt az éjszaka. 10-kor nyöszörgött egy kicsit, akkor felvettem és aludt tovább. reggel f6-kor kelt mikor én már készülődtem. Ez inkább a maminak rossz, mert ő meg délutános volt és ráadásul túlórázott is (éjfél vagy hajnali kettőig). Apa meg még nem volt itthon, mert ő meg éjszakás volt.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin
 
 


Jó reggelt!

ÁRONNAK BOLDOG NÉVNAPOT KIVÁNUNK!

Lorca
Nálunk most dac korszak van megint,de ez már enyhébb. :? Hiszti Daninál alig volt,de ahogy növünk annál akaratosabbak vagyunk.

Blin
Akkor nem is ettetek az éjjel?

Ma hajnali 5-kor mind a két gyerköc kelt. :twisted: Laura evett is és már 7-kor ébresztett.Lehet jön a front?

KépKép
KépKép
dana 1
 
 


Jo reggelt!


Dana,
Nagyon szepen koszonjuk a koszontest! Nagyon aranyos vagy, hogy igy eszedbe jutottunk :)
Sajnalom a hajnali kelest :( A hajnali 5 nagyon sziven utne most, mert az ugy egy hete meg 4 ora volt. Mi mostanaban 6-kor kelunk.
Laura nagyon ugyi, hogy mar tolatva le tud menni az agyrol! Hetfon egyszer mar Aronnak is sikerult, de tegnap eppen hogy csak el tudtam kapni, hogy ne essen nagyot!
Dackorszak???? :evil: Ajjaj!!

Lin,
Suliba mentel ma??

Lorca,
A doki mit mondott Szasza verkepere???
Orulok, hogy jobban van szegenyke. Eleg idegesito lehet, hogy az antibiotikumok nem hatnak, de van egy csomo mellekhatasuk :(

Emoke,
Orulok, hogy Lilike is jobban van kicsit!!!

Kditke,
Azta! Komoly jatszotere van ennek a fiunak! :)

Sno,
Faházban nem gondolkodtok?? Állítolag nagyon olcsora jon ki negyzetmetere. Es az is nagyon gyorsan megvan. Egy bacsival szoktam dumalgatni, aki az unokajara vigyaz, es O mondta, hogy a lanyaek ilyet csinaltattak, es nagyon korrekt volt a kivitelezo, erdelyi ceg.

Allatkert: mi meg megvarjuk a jobb idot, es hogy valamennyire jarjon Aron, mert nem marad meg a babakocsiban olyan sok ideig. Egyebkent en eddig is kb minden evben egyszer elmentem az allatkertben, es hihetetlenul elveztem :)

KépKépKépKép
thelga
 
 


ÁRONNAK BOLDOG NÉVNAPOT KIVÁNUNK !!!!!!

Lorca

JÓT kérek nem további rémísztgetést ha nincs jó akkor bíztatást, hogy ne kapjak idegrohamot !!!!! :wink: (Az angyalkáról én álmodozom, hogy egyszer ilyen lesz !)

Húzogatás nálunk is megy ha a kukira gondoltál, mert nálunk azt húzogatja állandóan ha tisztába rakjuk, vagy ha fürdik. :wink:

Ma reggellig kibírtam, hogy nem estem neki a Mazsi féle tortának, büszke vagyok magamra !!!!

Dana

Remélem beválik ez a mondás ! :lol:

Gratula az új tudományhoz, ez nálunk is így van, hogy előbb apuka látja, de valószínű azért, mert én nem vagyok itthon dolgozóban vagyok !!!

5 órai kelés :twisted: Én Tominak a negyed nyolcat zokon vettem !!! :twisted:

Mi az hogy "megint" dackorszak , és mi az, hogy enyhébb AZ ELŐZŐ MIKOR VOLT ÉS MIT CSINÁLT ????(bár lehet jobb lenne nem tudni) :twisted:
Akaratosság, hiszti :twisted: Nem AKAROM !!!!!!!

Ágiboldi

Apaistenséget ma kisfia leamortizálta reggel 5 perc alatt, Hi-Hi !!!
Mikor felébredt Tomi átvittem a mi ágyunkba kicsit játszani, mikor apja játékból elkezdett csiklandozni engem , mire én rászoltam erélyesen apukára, hogy nem szabad, mire az én drága gyermekem kimarta a szemét, letépte a fülét és az orrát, megmarta az arcát és anyakát, tépte róla a pizsamát, továbbá több pofont is lekevert az ő hőn szeretett apukájának !!!

"Természetesen" rászóltunk, hogy nem szabad, de nekem személy szerint dagadt a májám, hogy kivédte édesanyját ez a kis méregzsák !!!! :wink: :lol: :wink: :lol:

Lin

Nagyon jó az avatarképe Grétinek !!!(most vettem csak észre)

Kép
kditke
 
 


Dana,
Hiszti vagy akaratosság a végeredmény szempontjából nem mindegy? :lol: Ezek meg az én kis rózsaszín álmaim, hogy majd oviba kerül Nati és akkor majd úgy kezdődik a nap, hogy reggel felöltözik, behozza a kávémat, felöltözteti Szabit, majd csendben szól, hogy anya, ébresztő, ideje indulni. :lol:
Az nem válik be Daninál, hogy több felelősséggel ruházod fel? Natinak nagyon fontos, hogy ő "gondozhatja" Olit és a halakat és ő hoz nekem reggel bugyit, zoknit. Próbálom tervezni az ovis életünket. :lol: Az nincs benne a terveimben, hogy nehezebb lesz. :twisted:

Kditke,
Igen, húzogatásnál Szabinál is fütyi favorit van. 8)
Ez a "természetesen" rászóltunk neveli a fiúkat arra, hogy verekedni jó dolog! :lol: De tény, hogy lehetetlen megállni. :wink:
Az elég bíztatás, hogy az ember hozzászokik ahhoz, hogy méter alatti egyének az idegeit tépázzák, és előbb-utóbb még örül is neki? :twisted: Mostanra már valóban! tudjuk élvezni, hogy milyen leleményesen próbálnak minket kizsigerelni. Amikor apa Natit már 50x dobta fel a levegőbe, kapta el és már percekkel ezelőtt levegőért kapkodott, letört a keze, és már nem-nem-nem, akkor jön az ártatlan boci szem, a nem követelődző ártatlan arc és komoly, világ árvája hangon mondja, hogy Csak egy utósót! Amikor még feldobja akkor pedig, Csak egyetlen egyet!, szintén megvert kutya szemekkel. Na akkor vagy a végelgyengüléstől vagy a nevetéstől nem tudja még egyszer feldobni, de igazából a következetesség már sehol nincs. Még három sincs, de pontosan tudja, hogy mi működik nálunk.

Kép KépKép
lorca
 
 


Áron, boldog Névnapot! :D

Hétvégi program!

Aki még nem tudja, mit csinál a hétvégén, megnézheti a Nemzeti Lovardában a pacikat.

Versenyprogram:
április 05.szombat:
09:45 Megnyitó: bevonulás kb.1/4 óra, valamennyi versenyző és edző részére ló nélkül
10:00 Terápiás Lovastorna verseny
10:30 Utánpótlás Lovastorna verseny
ebédszünet
12:30 A Terápiás Lovastorna és Utánpótlás Lovastorna verseny eredményhirdetése
13:30 Lovastorna Budapest Bajnokság versenyprogram kezdete :
egyéni verseny kötelező gyakorlatok C kategóriában
egyéni verseny kötelező gyakorlatok B kategóriákban
egyéni verseny kötelező gyakorlatok junior kategóriában
egyéni verseny kötelező gyakorlatok senior kategóriában
15:30 csapatverseny kötelező gyakorlatok C kategória
csapatverseny kötelező gyakorlatok junior kategória
csapatverseny kötelező gyakorlatok senior kategória
16:30 egyéni verseny szabadon választott (műló) C kategória

április.06.vasárnap
09:00 Pas-de-Deux (páros) szabadon választott (kűr) gyakorlatok
09:30 egyéni verseny szabadon választott - kűr gyakorlatok B kategóriák
10:30 egyéni verseny kötelező kűr /technikai kűr gyakorlatok junior kategória
egyéni verseny kötelező kűr /technikai kűr gyakorlatok senior kategória
11:15 csapatverseny szabadon választott (kűr) gyakorlatok C, junior,senior kategória
12:00 egyéni verseny szabadon választott kűr gyakorlatok junior kategória
egyéni verseny szabadon választott kűr gyakorlatok senior kategória
ebédszünet
13:30 eredményhirdetés

Kép KépKép
lorca
 
 


Kditke, igenigen, Boldi is a Schöfiben született, gyanús! :lol:

Áron, boldog névnapot! :D

Tényleg Lorca, doki mit mondott a laboreredményre? vagy lemaradtam?
(tegnap munkahelyen voltam és csak felületetesen olvastam)

Kép
Kép
agiboldi
 
 


Sziasztok!

Ha ébren van a lurkó már nem tudok a gép elé ülni mert ki-be kapcsolja a reset gombbal. :lol: Muszáj volt áramtalanitanom az egészet. Ő nem telefonál...

Tegnap Beni evett két nagy tányér rakott krumplit persze kolbi nélkül... Míg nekem jól megülte a gyomromat neki semmi baja nem volt tőle. Hát hiába öregszem... Szerintetek káposztástésztát ehet már? Adott valaki ilyen formában kápit?

Áron! Nagyon boldog névnapot!!! :D

Ditke! Olyan jó nektek az a kis terasz... Irigy-irigy :oops:

Lorca! Nagyon jó kis program ez a lovardás csak az a kár, hogy rossz időt mondtak hétvégére. :?

KépKép
csongria
 
 


Sziasztok!

Áron! Boldog Névnapot Kívánunk!!! :D
Vendég
 


Sziasztok!

Tegnap írtam egy csomót, de apa közben hazajött, és kilépett tle, így az egész huss... :cry: :evil: :x Kicsit sem voltam rá mérges!
Ráadásul azért kellett abbahagynom az írást, mert Emili felébredt, és mikor bementem hozzá, írtózatos hányás szag csapta meg az orromat! :( Persze akkor kell hánynia, amikor tiszta mindene, és répás kaját evett, ráadásul a Domestos is kifogyott, éppen elég lett a ruhákra.Hogy miért hányt?Mert bulémiás :lol: :twisted: , állandóan ledugja az ujját a torkán, meg matat a szájában.Gyanítom, hogy a hátsó fogak mozgolódnak, és így tudja piszkálni az ínyét. :? Azóta sem hányt, így biztos ez volt az ok.De 1 óráig takarítottam utánna.Ja, és a kókusz matrac huzata is teljesen átázott, így moshattam azt is, pedig csak nyárra terveztem, ha jóidő lesz, így letakartuk addig egy pléddel-lepedővel.Persze mind2 hálózsákja is mosásban volt, így csak betakartam, meg meleg ruhába öltöztettem.De ugye a takaró nem marad meg rajta.Azért az éjszakát átaludta, csak 1x volt cumivisszatevés. :wink:

Egyébként a 7vége nagyon jól telt, szuper idő volt, megvolt a "2." szülinapozás is, keresztszülőkkel.Pénteken voltunk a játszótéren, úgy elfáradt, hogy azóta átalussza az éjszakákat. :lol: Viszont nem volt a legjobb az étvágya, de talán már javuló félben van.
Voltunk vendégségben is, ahol volt egy 3 éves kislány, de elég mazna volt, egyfolytában csak ezt hajtogatta:ez az én anyukám-apukám, ne érj hozzám, stb...Szegény Emili meg próbált volna barátkozni, ment utánna, még a cumiját is odaadta neki, puszit akart neki adni, de a kislány mindig visszautasította:(Emili aztán nézett rá, meg rám is, hogy ő ezt nem érti, miért ilyen vele a kislány, miért nem barátkozik vele, mikor ő mindent megtesz érte.Sajnáltam szegénykémet, láttam az arcán, hogy nem esik jól neki, dehát még lesz ilyen az életben:(Sajnos ezektől a csalódásoktól nem tudjuk megvédeni őket, előbb utóbb rá fognak jönni, hogy az élet nem fenékig tejfel.Csak olyan rossz volt most ezzel szembesülni, és tudom, hogy ne védhetem meg ezetktől:(

Hát "röviden" ennyi rólunk, próbálok visszaolvasni, de rengeteg a dolgom is.
Így hogy jön a jóidő, lehet hogy kevesebbet tudok jönni majd.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Ria,
Peti már evett káposztástésztát. Semmi baja nem volt tőle, sőt édesen nem akarta enni, viszont egy kis borssal már csak úgy nyomázta. :D
Vendég
 


Kditke
Na látod a fiad odavan érted is. :lol: Apuci a kiképzést hogy bírta?

Lorca
A végeredmény tényleg egyforma,de a hiszti nálunk itthon hangos volt,mikor próbálkozott,de az akaratossága szerencsére csendes és Én vagyok csak pulykamérges,más nem látja.Hála Dani csak itthon hangosabb,tudja máshol csak halkan lehet követelőzni,amit általába nehezen engedünk meg.De ha szépen kéri megkapja.
Már nem tudok nekiadni semmi más dolgot,Mivel ezek a kori jellemzők mellett meg nagyon aranyos.Mosogat,beágyaz,söpör,felmos....És ezt nem Én kérem hanem ő mondja segít.Laurára nagyon szeret vigyázni,már volt olyan menjünk ki a szobából és máshol beszélgessünk,ő addig figyel rá. :D
Ez az oviba tervezés tényleg nagyon jó,de pl.Reggeli felkelés ha olyan hangulatuk van nehéz,öltözés/amit Dani nem engedi hogy segítsük/.....Vannak pillanatok mikor azt mondom,hogy inkább dolgozok.

Laura elaludt,kiváncsi vagyok délután mikor alszik.Na esik az eső,bolta nem tudom,hogy megyek. :?

KépKép
KépKép
dana 1
 
 


Ria
De jó hogy kérdezted.Én is kiváncsi vagyok rá,még nem mertem adni neki.Én is csak akkor tudok jönni mikor alszik,mert nálunk meg a hosszabítót húzogatja ki.

Sági
A pocija se fájt?Bors,káposzta?

Lorca
Ti jártok is lovagolni?

Panka
Nálunk is van kéz ledugás,igaz jönnek a felső rágok,de még nem hányt.Remélem nem is lesz.

Nekünk a hétvégi programunk úgy néz ki Sárváron a thermál fürdő lesz.Dani most kezdett úszni tanulni és nagyon tetszik neki,Laurát holnap viszem,de majd a tanácsadáson/pénteken/Kiderül mehetünk-e Laurával.
Erről jut eszembe.Én se hallottam,hogy vissza lehet igényelni az oltás árát.Szerintetek beadassam ha Én kicsit náthás vagyok és Laurának is Picit folyik az orra?Vagy várjak vele?Múltkor írtátok,hogy ilyenkor jobb ha nem.
Na látszik nincs kedvem vasalni.Befogom a szám és próbálok ritkábban jönni.

KépKép
KépKép
dana 1
 
 


Dana,
A semmi baján pont az értettem, hogy nem fájt a pocakja. Más kajákat is evett már amiben van egy pici bors úgyhogy én inkább a képoszta miatt aggódtam, de szerencsére semmi.
Az oltás árának visszaigénylése önkormányzat függő. Pesten a zuglói önk. visszadja.
Vendég
 


Sági! Peti tudja mi a jó én is sósan és borssal eszem csak meg. :D Jól van akkor holnap az lesz a ebéd meg gyümileves.

Dana! Szerintem ha kicsit orrfolyós inkább ne adasd be, vagy kérd ki a gyerekdoki véleményét. :roll:

Én az előbb kivasaltam. :D Most elhatároztam, hogy amint leszárad rögtön vasalom és nem gyűjtögetem össze. Most csak 25 perc volt az egész. Egyébként meg két hétig is gyűjtöm.... :oops:

KépKép
csongria
 
 


Május!
Kelének nagyon sok boldog névnapot kívánok!
Kép

Helga!
Áronnak boldog névnapot kívánok!

Ditke!
Szupi a terasz!
Én írtam a mosóport, és a Tide sinsitivet.

Lora!
Szóval Brigi átent ringlispilbe:8 :D

Lorca!
Hát nektek megint kijutott a magyar eü.-ből, nagyon sajnálom, hogy ilyen rosszakat kell tapasztaldnod!Jobbulást Szabinak!Aftára állítólag jó a Dologél is, vagy vannak homeós szerek is:)

Május!
Gratula a barátosék babájához!El is hiszem, hogy szívesen babáznál újra, én is kezdem így érezni:D

Emőke!
Remélem már jobban van Lili!!

Bella!
Sajnálom, hogy beteges Berci!:(Volt nemrég egy cikk vmelyik babaújságban a "füles" gyerekről!De nem emléxem melyikben. :oops: Abban írtak a betegség lelki hátteréről is, hogy miért alakul ki, stb.

Timi!
Megkuksiztam a képeket a blogban, hát nagyon édes a Lillus!!!Sapis, csattos kép is nagyon tecc!:)

Ágiboldi!
Nálunk pont fordítva van, csak anya-anya és anya van!Apát nagy ívben...Csak akkor van el vele, ha én lakáson kívűl vagyok. :?
Hízelgő persze, de azért jó lenne ha legalább este egy kicsit "egyedül" lehetnék, és tudnék nyugiban enni, mert Emili az apjával játszik!!!

Helga!
Áron és ataxirendelés::D

Mazsi!
Jobbulást nektek!!!

Káposztástészta:Emili már evett, még régebben, és nem volt gond, ízlett neki, még borsosan is!!!

Dana!
Oltással várjál még, csak ha teljesen gyógyult, vagyis semmi baja nincsm se orrfolyás, se köhögés!De ez bele is van írva a tájékoztatójába.:)

Én is most vasaltam ki, gyrsan vissza is olvastam, Emili most ébredt fel, megyek etetni, még nem ebédelt!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Áron,
Boldog Névnapot!

Ezt még akartam mesélni: hétvégén voltunk anyóspajtinál, 8. kerület "jobbik" fele, és lementünk a játszóra, bár a játszó tele volt, de a mi nyelvünket rajtunk kívül csak kevesen beszélték (volt kínai, orosz, lovari). Leültünk a homokozóba (a játszó amúgy nagyon szép új), letettem a játékokat, és mire a lapátért nyúltam, már nem volt ott egy sem, szabályosan megrohanták a gyerekek, és mire annyit tudtam voltna mondani, hogy "hééé", már sehol semmi, én meg csak riadtan pislogtam ki apáékra, akik naugyemegmondtam fejjel néztek vissza rám.

Orsi
Kép Kép
sno
 
 


Dana: Nem, nem ettünk egész éjszaka.

Thelga: Nem, dolgozni.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin
 
 


Most mentünk vissza a dokihoz, lassan röhelyes az egész. Az afta, enyhe fülmizéria (Heimpali), adenovírus, mumpsz (múltkori) mellé jött egy lehetséges mononukleózis és torokgyulladás. Ez már tényleg vicces, már csak azért is, mert Szabi komolyabb tünetei már akkor elmúlóban voltak, amikor pénteken a fül-orr-gégészeten jártunk. A mononukleózis pedig két héttel a tünetek megjelenése után kezd enyhülni és az esetek, amiket én láttam elég borzalmasak voltak. Véletlenül bejött a másik doki is a rendelőbe, úgyhogy a figyelmesen pislogó Szabi felett konzíliumot tartottak. Nagyon érdekesnek tartották az esetet. Hurrá. 8) Kb 90%-ban értettem is, miről van szó, amiből sikerült leszűrni, hogy ha el akarnák különíteni a valószínű betegségeket, akkor olyan vizsgálat kéne, amit nem fognak megcsinálni, és hogy a dokink azt hitte, negatív lett a vizelet. Poén, hogy vizeletvizsgálat még egyszer sem volt, egyik gyereknek sem. De jó, hogy így figyelnek. :twisted: AB még megy, nem beteg, de azért a nyirokcsomói dagik. Egyre jobban értem, miért is volt hatásos a ráolvasás. Végülis most sem csinálnak mást. :?

Orsi,
Melyik játszin voltatok? :lol: Nyorcker tanács: Mindenre írd rá, hogy Sebi! A játékokat általában mindenki használhatja, ez oda-vissza működik. Alapszabályokat le lehet fektetni, pl hogy homokozóból nem vihetik ki. Nálunk a vezető nyelv a magyar, de szintén vegyes a társaság. A délelőtt biztonságosabb, a tavaszi meleg délutánokon ne menjetek játszira. :lol:

Afta:
Új dolog, amit megtudtam, hogy lehet vírusos és bakteriális is, ez egy kórkép, nem egy kórokozó által okozott betegség. Nem, mintha kevésbé fájna ettől az infótól. :wink:

Csongria,
Nálam is hetekig gyűlik a vasalnivaló. Egy előnyöm van, anyós hamarabb megunja, mint én. :oops: De így legalább van értelme gyűlytögetni. :lol:
Szabi szereti a káposztás tésztát.

Dana,
Nem járunk lovagolni, én főlusti vagyok. :oops: De itt van egy utcányira tőlünk a lovarda és a gyerkőcök mindig imádattal csüggesztik a szemüket a lovakra. Tegnap is találkoztunk lovasrendőrökkel, Szabi még levegőt is elfelejtett venni. :lol:
Semmiképp ne oltass, ha csorog valaki a családban, mert egy lappangó betegséget nagyon belobbanthat a meningo oltás. Jobb a békesség, alapban csak enyhe szipogást okoz max.
Abba nem is akarok belegondolni, hogy ha oviba megyünk, akkor a két gyereket fel kell esetleg ébreszteni és időre összekészíteni. Nekem ez kényelmesen két óra. :oops:

Panka,
Jaj, az ilyen nem akarok veled játszani dolgoktól tud megszakadni a szívem. :oops: Nati picinek (mert most oly nagy :lol: ) minig tepert, hogy a nagyok emberszámba vegyék. Na persze. Mostanra már egész jó, a hétvégén is összebarátkozott egy 7 év körüli kislánnyal, de azért sok csalódással vezet idáig az út.
Az mit jelent, hogy mazna?

Kép KépKép
lorca
 
 


Sno!
Hát őszintén szólva én a kerületbe sem merészkedtem soha mig pesten laktunk, legalábbis a "rosszabbik" részébe.De ezek szerint a "jobbik" sem jobb. :lol:

Lorca!
Azért gondolom kibírtad röhögés nélkül a dokikat. :lol:
Mazna:olyan haggyál békén, nem érdekelsz, ki ha én nem...stílus.
:lol: Emili is nagyon barátkozós típus, és mots volt először, hiogy kikosarazták nagyobbak!Vele korúak persze hogy nem minidg hederítenek rá, de az nem is fájt neki úgy,mint ez az eset.Csak ült és nézett rá, hogy anya miért nem szeret engem a kislány???? :cry: Majd megszakadt a szívem!Azt hiszem a gyereknevelésnen ezek a dolgok lesznek majd nehezek, hogy úgy tudjuk elmagyarázni nekik a dolgokat,és feldogoztatni velük, hogy felnőttként ne legyen sérülés a lelkükben, és tudjanak majd bánni a saját és mások érzelmeivel.Hát most ízelítőt kaptunk belőle, csak ugye most még nem tudom elmagyarázni neki a dolgok mikéntjét.Gatyát azért kezdem felkötni 8)

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Áron
Nagyon boldog névnapot kívánunk!


Panka
Egy kis képzavara támadt: Kele boldog névnapot = Happy birthday :lol: :lol:

Emőke
Szintén képzavar: "Gyógyulunk, gyógyulunk, bár már nem is bánom." :lol: :lol: Még jó, hogy nem bánod! :lol:
Amúgy nagyon örülök, hogy gyógyultok, csak túllesztek már rajta!

Na befejeztem a szemezgetést, már magam hülyeségét is láttam párszor! :oops: :lol:

Lorca
Ha jól értem, akkor Szasza már jobban van, ugye? Csodállak, hogy ilyen önuralommal bírod ezeket végighallgatni! :o

Dana
Én nem vasalok! :lol:

Ria
Párom épp a hétvégén variálta át a számítógépet Brigóca miatt, most csak a billentyűzetről lehet ki/bekapcsolni. :wink:

Brigi ma elkezdett köhögni. Nem tud tőle aludni. Amúgy ha ébren van, nem is köhög, csak nagyon ritkán. Vettem neki gyógyit, remélem már kigyógyul, mert nagyon mennék már pénteken játszóházba!

És még egy tegnapi sztori:
Elmentünk itt egy kiülős cukrászdába apával. Brigi az egyik virágágyást akarta kiásni. Apja rászól, erre Brigi éles hangon ellenkezni kezdett. Apja rászól mégegyszer, Brigi odabújik hozzá és puszit adott neki ártatlan boci szemekkel! :lol: :lol: :lol:
lora7
 
 


Lora!
Ja, igen, tényleg, szülinap akart lenni, mindjárt javítok! :oops: Én már Áronnál jártam ő "kavart" be :lol:

Szóval Kele!
Boldog szülinapot kívánok!!!

Briginek jobbulást!Édes lehetett a bújcsizása!Emili is így szokta, de hogy honnan tanuljkák a hízelgést... :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


:?: A pötty tesztet kipróbálta már valaki? Szabi simán megbukott. :twisted: Nati is valamivel idősebb volt, amikor felismerte, hogy az ő homlokán van, de pontosan nem emlékszem, vszínűleg 14 hós volt.

Lora,
Nem kellett nagy önuralom, repkedtek a kifejezések, én meg hallgattam és koncentráltam. 8) Csak azt sajnálom, hogy nem tudtam a nagy koncentrálásban megjegyezni azt a vizsgálatot, ami eldöntené, hogy mi is a baja, mert akkor utána nézhetnék. Tegnap találtam pár jó honlapot a laboreredmények értékeléséről, most azokat tanulmányozom.
Egyébként nekem nagyon furcsa, hogy egy olyan gyerekről állapítanak meg gyakorlott orvosok nagyon súlyos betegségeket, aki ránézésre nem beteg. Akkor mi van azokkal, akik rosszul néznek ki?! :shock:
Már most végigpróbálja a repertoárt, hogy mivel lehet apát levenni a lábáról? :lol:

Panka,
Ha a gyereknevelés rázós része érdekel, ajánlom például a szexuális felvilágosítás témát. Én rájöttem, hogy részemről nagyon gáz lesz. :lol: Meg arra is, hogy sokkal hamarabb eljön, mint ahogy én terveztem. :oops:

Fütyi:
Apát megkértem, hogy nézzen rá Szabira, hogy úgy néz-e ki, ahogy kell. Erre csak annyit mondott nagy fontoskodva, hogy minden fütyi más. Így bízzak én a férfiak segítségében. :twisted:

Kép KépKép
lorca
 
 


Sehol senki? Én meg már anyóst is megjártam. :D

Kép KépKép
lorca
 
 


Jó reggelt!

Lorca! Mi kipróbáltuk a Petőbe a pöttyös dolgot. Azt mondták kábé másfél éves korukban tudják már, hogy ők azok. De ez nálunk gondolom majd olyan 2 évre tehető. :? :lol:

Hát már napok óta nagyon pang ez a fórum. :cry:

Nem mentünk a petőbe mert nem voltam túl jól éjszaka. Többször ültem a toiletten mint az ágyba. Nem mertem elindulni. :?

KépKép
csongria
 
 


Ágiboldi! Írtam privit!

KépKép
csongria
 
 


Sziasztok!

Gondoltam, feldobom a fórumot! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Timi
Kép Kép
timocska
 
 


Amindenit!!!!! Timo! Nagy gratula!
Na de ez sem 2 hete jött össze!!!! Tuti kb 4-5 hetes, ha ilyen sütét!!!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


sütét=sötét :oops:
Vendég
 


Megvan a karácsonyi ajándék...
Vendég
 


druszám
ezt nevezem! granulációóóóóóóóó

majus3
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?