Helló csajcák! Nos, akkor visszafelé reagálok az utcsó 3 oldalra.
Fúú, hosszú lesz.
Gab! Nagyon jó ez a kabát és főleg a sapi ?esin!!!Hajrá vsáárlás! Én beszabadultam egy turiba és 300 ft/db túrtam 3 felsőt, 400 ért egy pulcsit meg 1200-ért egy farmert. Naaaagyooon kellett már a lelkemnek! Hajrá kozmetikus is. Az új szemüveget azpnnal fotózd le!!!!Tetszenek a sötét keretesek? Annyira jól áll a reklámcsajokon, de nem merem kipróbálni. Te?
Apa titokban topicot olvas?????
Juca! Nagyon édes Kinga! Vigyázz magatokra, rémülten olvastamn ezt a vizesedést, meg egyéb kinokat.
Minden pocakosnak kitartást!!!!!!!!
Pil! Drukkolunk nagyon, remélem itt majd minden kiderül-a nap is felettetek!!!!!
Szia
Tandika! Dobj még fotókat!!!!
Preni! Nagyon édes Peti, még a mérges nézése is!!!!
Hajvágás: mi etetjük közben, akkor tűri, ráadásul ollóval fodrász nagyfiús, tépett, tarkón felvágott fazon, vagy 20 perc.
Aztán mindent bele a pesti kiruccanáskor!!!
Gab! Jó a kék ruha is nagyon!!!!!!Ügyi vagy!!!!
Mi ez a netes meló?Konkrétan.
Alziza! Nagyon tetszik, hogy amelyik napon megmozdult azt adtátok. Jó, Aladár biztos nem lett volna
, de szuper, hogy ő jelzett és ti figyeltetek rá!
Viera! Nonó nagyon vagi!!!
Fúú, hát ez a seb, nem semmi!!!!!
Hallod-e, hogy téged hogy edz az élet!!!Alig van 2-3 nyugis napod mostanság. Jól próbára teszi anyai mivoltodat. Tarts ki!!!!!!
A kégli szuper lett!!!!!!!
Marcy! Éljen a kisöcsi!!!!!
De nem szeretted volna titokban tartani még magatok előtt is????
Hogyan derült ki?
Kmammy! Rájöttem hogy k. szar anya vagyok, hogy olyan moslék kinézetű kajcikat dobok a türelmetlen, éhes gyerekem elé, amilyet Te a malacoknak sem. Hihetetlen milyen remekműveket kreálsz! Beni azt sem várja meg, hogy a zöldségestől hazahozzuk arépát, ott hisztizik a pucolatlan koszos répáért,---még hogy répavirááág!!!!
Viera! Húú, de jó ez a hóesés!!!!!
Alziza! A férjem totál odavan a sisakért! Ő sportbolond, és mindkét gyereknek van bébi és gyerek méretű kosárlabdája, meg amerikai foci tojása is, Benit már tanitja dobni!!!!!!!!!!!!!!Nem semmi, hogy hogy birod a 2 nagy csemetével-tanulás, edzések, meg a kicsivel.
Kmammy! Nem sajnáltad Kevin haját??
Mi Blankának 1 évesen-a férjem unszolására kopaszra dúrattuk le-mondván:erősödik. Semmit sem erősödött
csak 1 évig bőgtem mire kinőtt és kendőkben járattam!!!Azóta 6 éve nem volt vágva, csak fodrász által egészségügyi csipegetve a haja.
Csodaszép ez a fiú, döglenek majd utána a csajok!
Nálatok divat ez a halásznadrág?Mármint, hogy nem talpig érnek a nacik, már több fotón is láttam.
Meteor! Nagyon durva lehet a hányás, rémisztő. Remélem már jobban van. Ágyat sajnálom, jó, hogy megoldódik!
Ja itt 4000 ft a lakberendező egyszeri tanácsadása, elmegy, megnézi, de nem csinál semmit, csak elmondja a benyomásait, ötleteit.
Csak gondoltam érdekelnek a vidéki árak. Gondolom egy teljes lakber. több százezer ft.
Rájöttem, hogy
wawel keverlek
amandival. Azt hiszem.
Örülök, hogy jól vagytok, babának szép növekedést!
Kornél nagyon édes!!!!
Háát ez a pillanatra sem lehet szem elől téveszteni-igazán telitalálat mondat. Azt hiszem mindőnk életében ez a korszak van most!!!!!!Őrület nem? Tiszta pörgés, jajj vigyázz, jajj azt nem szabad, jajj ki ne szaladj, állj meg, le ne rántsd. Fúúú.
Minden ünnepeltnek sok boldogságot!!!!
Nehéz számon tartani ilyedn sokat, még a saját fiunkét is majdnem elfelejtettük, és ráfogtuk, hogy a debreceni csúszdapark névnapra van-aznap volt.
Colett!!!Fúú, neház lehet vadidegen emberekre bizni a gyerkőt és válogatni.Szerintem is bizz Noiban!!!Megérzi. Tetkós sintér gááááz.
Ex! Jajj, de jó ez az ernyő!!!Hát még aki alatt van!
Nekem nagyon bejön ez az angyalfürtös Peti!!!!!!Annyira biirom!!!
Viera! Ne programozd, hogy a tanárnéni ha meglátja Zoránt már tudja mire számithat-légy
+++++++++.Imádni fogják!
Ja!
Meteor! Úgy jött össze annyi mosnivaló, hogy az összes farmer, kabát, pulcsi sáros lett, plussz négyünk 2 napi ruhái, olyan falusi szaguk lett, így még ami nem volt koszos azt is dobtam a mosodába. Beni napi 3 váltás kajás cuccairól nem is beszélve, meg ugye az uzsis fürdőköpenyek, törcsik. Szóval így. Amúgy minden nap egyet vagy kettőt kell mosnom. ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚtálom már.
Mi csak farmert hordjuk egy napnál tovább,meg a vastag pulcsikat, de pl. Blani 2 nap 2 farit tett taccsra, elesett a suliban füves, koszos lett-szóval hamar gyűlik.
Amandi! Márk duma ééédes nagyon!!!!!Egészséget nektek.
Csandy! Gergő nagyon édes!!!Jól behozta magát, ha nem tudnám nem is lennék biztos abban, hogy kora baba volt-nem annyira jellegzetesen vékony a pofija!Nagyon szép kisfiúúú!!!Más minden rendben? Felzárkózott-mozgás, finommotorika, beszéd stb? Úgy tudom Te is hordtad fejleszteni.
VeráskA! Keveset irsz, mi van veletek????
Kimike
! Milán beszólása haláli!!!!!
Méééz!!!Jó babaázást, gyere mihamarabb!!!!!
Jajj,
Gab!!!Ez a poncsó nagyooon jóóóóó!!!!
Danika édes kis csokibontó, a szódásüveg meg csúúúúcs!
Oriandy Mész műtétre?
Gab! Menj Te is, egyáltalán nem vészes, a barátnőmnek megcsinálták, semmi az egész!!!!!
Katus! Jó, hogy jöttél! Dobsz megint képet a csajokról?
Hogy birod a melót meg a lányt? Mi a legnehezebb?
Én kicsit féle a melós mindennapoktól-bölcsi, mosás, takaritás, bevásárlás, házi, gyógytorna, játék, vers ének, jó hangulat kipurcanva-hááát necces.
Meteor! Tényleg profi falmászó mozdulata van Blaninak? Életében most csinálta először, de nagyon élvezte!Köszi a Lost-ot, Gab leirta zanzásitva, alig tudom már követni. És ahősök? Az is indul itthon? Arra is kivi vagyok!!!!És hogy tetszett a Potter könyv? Még nem olvastam, de azt hallottam nagyon krimis, nagyon modern és sokaknak csalódást okozott.
Na, ennyi. Fúú, de rossz ilyen sokáig nem jönni, annyi reagálnivaló van. És tuti kihagytam valamit. De elég a rizsa mára.
sziótok!