hello!
Vanda! a ferjem azt mondta hogy vegyel neki egy uj szamitogepet
szerintem ezt inkab sajat maganak kivantavolna...
szerintem a ferfiak meg nincsenek nagyon hozza szokva a meddosegi problemakhoz, altalaban a ferfiak minden nap kepesek a fogamzasra es a nok pedig csak 3-5 nap/ho ez szinte 10 szer kevesebb lehetoseg mint a ferfiaknal es szerintem a nok valahogy jobban viselik el vegul is a meddoseget, nem akarok senkit bantani, en 10 evig eltem azzal a felelemel hogy vajon majd sikerul a baba (mivel pete feszkeimel voltak problemak) es biztosan a sok ev alat sikerul nagyon nyugisan el viselni hogy talan nem vagyok teljesen egeseges viszont a ferjem csak egy jo eve tudja hogy a problema nala volt amire elege roszul reagalt, de lehet azert is mert mar 2 eve probalkoztunk es minketten nagyon akartuk mar a babat, llehet ha 20 evesen tudja meg konyebben eli at mert akor nem let volna anyira surgos a helyzet, eleinte nem akart rola beszelni es nem akart donnoros lombikot sem, mintha nem lett volna semijen lehetosegunk tovabb, de utana persze jobban at gondolta es vegul is o jobban sietette az inszemet, sajnos szerintem nincs olyan amit te mar ne mondtalvolna pasinak amitol jobban erezne magat, o sajatmagaban kel rendeze ezt a heyzetet es vegul is szerintem nem kene buntudatja legyen, mert a babat mindketten akarjatok ami majd teljesen ki kerekiti a boldogsagotokat, ha forditva lett volna o is mindent meg tenne hogy legyen kozos baba...
lehet sok a zagyvasag de en igy erzem hogy tortent velunk, biztos mindenkinel mas, nem vagyunk egyformak, de szerintem a legyeg hogy az embernek men lehet buntudata valamiert amit nem sajat maga tett, a meddoseg is egy betegseg mint az alergia vagy vese nem mukodes stb
kivanom nektek hogy minel elobb jojon a baba/babucik...
ja es a sok buntudathoz szerintem a volt feleseg is adot egy lokest... bizti bele magyarazta vagy ereztette vele hogy pasi miatt nem minden ok es o szegeny menyi mindent kel meg tegyen a babaert... pasi nem haragszom meg ha el kuldesz f...be
vanda es a vizsgakra nagyon csodallak hogy megis tudsz keszulni, en annak idejen 7-15 ig dolgoztam, utana jartam az egyetemre es mikor vizsga idoszak volt delutan tanultam, este sosem fogot a fejem de nekem nem volt gyerekem akit nem lehet csak oda tenni hogy a maminak kel tanulni, sennem foztem sennem takaritottam, egy igazi csoda aszony vagy
szmet! ne csugedj, meg noni fognak a tuszik, szoritunk nektek is
most muszaj hogy valaki meg jojon a jo hirekkel, maganyos vagyok a roszuletekben
faj a fejem, a hasam es hanyingerem is van, persze minden amit eszek visza jon, meg jo hogy nem rokaztam, szerintem csak az hianyzik, kerdeztem a ferjemtol hogy bir el viselni enyi problemaval
puszi mindenkinek