Új privát üzeneted érkezett!

A 13. ker.-ben vettünk lakást és még legalább 2 év mire odaköltözünk. Így úgy döntöttünk, hogy itt a 4. ker.-ben kezdjük az ovit. Ha belegondolok én is középsőben váltottam ovit és nem volt törés a számomra.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titanilla: ja akkor én pont forditva írtam. De a IV, kerületben kévő ovi nagyon messze van majd az akkori otthonotoktól? Hisz újpest közel van a XIII, kerhez. Mondjuk persze nem mindegy melyik részén fogtok lakni. De talán még váltani sem kellene ovit.

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Tegnap későn értem haza a korházból így csak ma írom ler a fejleményeket. Na szóval az uh alapján amit emnyhén szóval elmértek 40 hetes vagyok és a csajszi bár mostmár a nemét nem látták 41210 gr ami egy kicsit túlzás annyira becsülte az uh bár a doki mondtza hogy ne ijedgyek meg az eredményen mert amikor a FEJ MÉRETET VETTE ELMOZDULT VALÓSZÍNŰ ÍGY EZÉRT MÉRT ILYEN NAGYOT DE A MARHÁJA NEM ISMÉTELTE MEG A MÉRÉST. as KÖVETKEZŐKÉPP ALAKUL A JÖVŐ HETEM FÁJDALMAS BÚCSÚT KELL VENNEM A FIAIMTÓL HÉTFŐ ESTE MERT ANYÁM ELVISZI ŐKET MERT KEDDEN BE KELL FEKÜDNÖM A KORHÁZBA ÉS SZERDÁN MEG CSASZIZNAK DÉLELŐTT ÍGY NEKTEK AZAZ bETTYNEK MAJD SZERDA VAGY CSÜTÖRTÖKÖN ÜZIZEK MI VAN VELÜNK ÉS KÉPET IS KÜLDÖK.
?mOST LÉPEK MERT EZER A DOLGOM ITTHON!!!

Puszi mindenkinek!!!!

Kép
Kép
Kép
márti80

Bocs 4210 gr elírtam a súlyát!!!

Kép
Kép
Kép
márti80

Sziasztok!

Titanilla! JMK ovi. Én is oda akarom iratni Gergőt. Áprilisban lesz nyílt nap. Egyébként az ott van közel hozzátok a Nyár utcában.

Bettsy! Nagyon szépek a fiaid! Dikohoz akkor kell mennem, ha megjött és ks a 14-17. cn között valamikor, számításaim szerint április végén. De jó lenne ha már nem jönne meg. Mikor elköszöntem a dokitól a múltkor, azt mondta ügyeskedjünk. Na azt hiszem, hogy mi igazán ügyeskedtünk most is!

JIMM! Gratula a pici babádhoz! SOk Boldogságot Nektek!

Márti! Azta jó nagy a babád már! Drukkolok, hogy minden jól menjen a császárnál!!!

Puszi
Vendég

Márti: Akkor szeretettel várunk majd a szülés után. Kitartás nemsokára a kezedben lesz a babád:)

Kép
csucsu05

Márti: Jó készülődést neked, és várjuk majd nagyon a híreket.
Krisztinka: jó, hogy megint írtál!

Kép
németh

márti várunk vissza nagyon!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Márti: nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen és hamar a kezedbe vehesd a kislányodat. A dokid nem megy véletlenűl mostanában szabira? Nekem kicsit fura, hogy 3 héttel idősebbnek titulálja a terhességedet. Ne haragudj, nem akartam semmi rosszat kihozni ebből, vagy agggasztani, csak eszembe jutott.

Krisztinka: nem tudod véletlenűl, hogy pontosan mikor lesz a nyílt nap? Igazából már várólistán vagy a Cinoin oviban, de kicsi az esély, hogy bekerül olyan sokan vannak elött. Így beíratom több helyre is és meglátjuk, hogy hova fog járni. Igazából az a terv, hogy ha nem veszik fel most januártól a Cinoin-ba akkor marad a bölcsibe szeptemberig és akkor próbálkozunk újra. Levente akkor már elmúlik 1 éves és ő meg menne Olivér helyére a bölcsibe. Jó lenne, ha találnék munkát legalább 4 vagy 6 órásat és kereshetnék egy kis pénzt. De majd ez még úgy is elválik, hogy hogyan sikerül. Bocsi, hogy hosszú voltam.

Csucsu: szerncsére közel van az új lakás, így nem lezs gond ha átköltözünk akkor sem.

Carpe: Hogy vagytok? Gondolom nincs sok időd a gyerkőcök mellett.

Azt mondták a hétvégén már tavasz lesz, de itt nagyon be van borulva és hűvös is van. :roll:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

továbbítom:
Anyukák figyelmébe ajánlom ezt a pár sort FONTOS!
"Egy anyuka a 2 éves gyerekével várta a nagyobbat márc.20-án az Érdi úti iskola (XI.ker) előtt. Egy román rendszámú Merci megállt mellette, egy férfi kiszállt és útbaigazítást kért, majd visszaült. A még nyitott kocsiajtón át a gyereknek egy csokit nyújtva akarta megköszönni a segítséget, amikor a gyereket berántotta az autóba, az anyuka kis huza vona után visszarántotta, végül nála marad a gyerek. A kocsi elindult, de a férfi visszaszólt, hogy "úgyis elviszem". Anyuka a rendszámot megjegyezte.

A rendőségen kiderült, hogy a rendszám egy román Dacia rendszáma volt, nem a Mercedesé. A rendőrök elmondták, hogy az elmúlt 2 hónapban 17 kisgyereket vittek el így, nyomtalanul. A csokiban valószínűleg nyugtató lehet, azonnal kiviszik őket az országból, az egész utat átalusszák. Nem bíztatták a szülőket, azt mondták biztosan nem lett volna meg, ha elvitték volna. Óvodáknál, iskoláknál, játszótereknél, bevásárlóközpontoknál vadásznak.

Nem értem miért nem lehet erről a hírekben hallani?

Ha Téged nem is érint közvetlenül, kérlek, hogy küldd tovább másnak talán hasznára lehet!!!!

Ne haragudjatok, hogy bepofátlankodtam ide, gondoltam, hogy töbet segitek, ha ide is kiirom, mint ha csak egyszerüen feltenném az iwiw-en az üzenőfalra.
Mégegyszer millió bocsánat!

Kép
Kép
Kép
f.marti

Nita:na voltál dokinál?

Kép
csucsu05

Nita
én is kíváncsian várom a híreket felőled.

Márti
szorítok a jövő hétre. várjuk a híreket majd Betsytől!

Nálunk--------- a másik topicban, a "babaprojekt előtt állók ide"- nevű topicnál tegnap volt topictali. Nagyon jól sikerült. 2006.02-ban voltam ilyenen, akkor még csak tervben volt Máté. Esetleg mi is csinálhatnánk. bár itt most sok a pici baba és persze nem mindenki pesten lakik. (de a múltkori topictalin- tavaly Debrecenből és Szegedről is jöttek.)

Kép

Kép
syrynx

Syrynx: Szerintem ez jó ötlet. Biztos nehéz lenne össze hzni egy talit de akinek van ötlete irja meg .

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Nekem is tetszik az ötlet, csak az a kérésem, hogy ne április 19-én legyen, mert osztálytalálkozóm van.
Az ilyen talik gyerekkel, vagy gyerek nélkül szervezitek?

Syry: írd meg, hogy hogyan zajlott a tiétek!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok!
jaj de, jó, legalább felpezsdült kicsit az élet. Gyerekestül szoktunk lenni. Brendon (Váci út)játszóházban volt. szőnyegpadló van, mini csúzdák, lehet vinni saját játékot. kb 40-50 nm-es helyiség az egész. van ahol az Apuka is jött, ha ráért és kedve volt. Talán Betsy is el tudna jönni, Balasagyarmat nincs messze, és úgy láttam az iwiwen hogy van kocsija. Carpe viszont nem hinném hogy tudna jönni (még a baba is pici), de hátha egyszer pár hónap múlva igen. nem tudom mennyire laknak a határtól. Többiek mind Pestiek vagy Pest környékiek vagyunk, igaz? Pl. április 26-ához mit szólnátok?

Nita , Krisztinka, Németh ----------ti mit szólnátok?

Kép

Kép
syrynx

nekem nagyon bejön ez a tali!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

syry: elvileg jó, de még késöbb is térjünk vissza rá. A helyszin is jó, mert közel van hozzánk. Kell külön szólni a Brendonban?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Ja és ha mindenkinek jó, délelött kéne megejteni a találkát.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titi
én úgy tudom nem kell külön szólni. (a "játszóház" a vásárló szülőknek van.) amúgy se lennénk túl sokan szerintem. elférnénk. délelőtt----ok. mi is úgy találkoztunk a többiekkel. 11-kor, de lehet korábban is: 9,30-10 körül. (11 kicsit késő szerintem, mert 12 körül ebéd, meg alvás van a legtöbb gyereknek. legalábbis Máté fél 1 körül szokott szunyálni.)

Nita
örülök, hogy neked is tetszik az ötlet. :lol: Hogy vagy? remélem nem keseredtél el nagyon.

Kép

Kép
syrynx

Nekem is tetszik az ötlet, mondjuk nekem jobb lenne délután, de alkalmazkodom hozzátok. Máté is délben eszik és utána alvás. Syry: a csepeli topicba nincs kedved jönni? Mi az ottani csajokkal ma talizunk. Egész jó kis társaság verődött (végre) össze.

Kép
németh

Ma nem jó, de talán máskor. még kb. fél éve írtam én is egyszer oda, de aztán elveszítettem a fonalat, meg volt egy idő, hogy egyáltalán nem írt oda senki. (kb. két havonta benézek oda, láttam, hogy szoktál oda írni.) amúgy hol találkoztok?

Kép

Kép
syrynx

Egy másik topikbeli csajszi is megy. Werának hívják. Mi a nyári kismamik topikból ismerjük egymást.

A 9,30-10.00 lenne a legjobb szerintem, ha másnak nincs korán.

Nitacska: lemaradtam. Mi volt a dokinál?
:shock:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

titanilla annyi volt a dokinál,hogy nem vagyok terhes :cry: fals teszt volt :cry: de tuti hogy fogom a szar tesztjüket és vissza viszem a gyógyszertárba hogy dugják fel maguknak!vagy agyják 200 ft-ért!
syrynx köszi jól vagyok.Nézek előre!Jó kedvem van! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

A Duna parton voltunk, nagyon jó idő volt.
Igen, ott volt Wera is!!!
Én kb. két szót tudtam váltani a többiekkel, mert Máté mindig ott volt, ahol a többiek nem. :roll: De szerintem jól telt, szimpatikus volt mindenki.

Kép
németh

Nita, én már láttam a másik topicban, hogy mi van veled. Sajnálom, és tényleg felháborító, hogy rossz teszteket árulnak. Láttam írta valaki, hogy már másnak is adott hibás eredményt az a teszt amit te is vettél. De örülök, hogy nincs rossz kedved, ügyes vagy!

Kép
németh

Syrynx: Jó ötlet de ki tudja lehet megtöltjük a játszóházat teljesen. A déelőtt jó én alkalmazkodok csak előtt tudni kellene majd jól lefixálni mert egy autónk van és akkor a párom kivesz egy napot. Sőt talán még ő is eljön:)

Kép
csucsu05

csucsu akkor mi mehetnénk is együtt nem??? :lol: :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita persze de addig szerezz akkor be majd egy gyereküléstmert csak egy van a Szabinának.
Mert minket már büntettek meg miatta. És pesten rázós anélkül bemenni.

Kép
csucsu05

jólvan van babahordozó jó az még neki.vagy a szomszédtól elkérem a rendes gyerekülést! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: Csak gyerekülés jó. Mert a babahorsózó már nem jó és azzal is megbüntetnek. Mosterre utaznak rá a rendőrők. mondjuk igazuk is van.
Bár a Tomi ha jön akkor karcos a dolog mert a kér gyerekülés között kicsi a hely. Na majkd meglátjuk hisz addig még sok viz lefolyik dunán.Na meg mi most költözünk 11-én. ha addig nem leszünk elpakolva akkor no tali mert nem akarok bobozokon élni.
Amúgy mi ezért is akarjuk lecserélni a kocsit eggyel nagyobbra mert ha két gyerek lesz akkor kicsi a hely.

Kép
csucsu05

Nitacska: örülök, hogy jó a kedved és előre nézel és nem keseregsz. Biztos nemsokára kopogtatni fog a kistesó!
Bocsi, csak nem tudtam mi volt. Nem akartam nagyon firtatni.

Mára már eesőt mondtak, remélem nem lesz igazuk.

Nagyon elfeküdtem a nyakamat. :evil:
Már kezdek nehezen fordulni az ágyban éjszaka. :roll:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Kép Kép

KRISZTINKA: Szép a hőd, mint mindig. Remélem én is, hogy már nem kell dokihoz menni április végén, max. Uh miatt ;) Gergőről nem raksz fel friss képet?
ERA: Ugye még nem jött meg?! Drukkolok, hogy egy jó darabig elkerüljön piri
NITÁCSKA: Sajnálom.. tényleg hihetetlen, hogy rossz tesztet képesek árulni! Olyat gondolom nem veszel többet! Örülök, hogy nem keseredtél el, előbb utóbb jönni fog a kistesó!
KINGA: Szépek az új vonalzók! Hőd hogy áll?
JULI: Petinek tetszik az ovi. Szívesen megy, jól érzi magát, nem sír utánam. Tegnap aludt ott először. Féltem, hogy sírni fog, vagy nem bír elaludni, ugyanis úgy alszik el, hogy ott fekszem mellette, és a hajamat babrálja. De minden simán ment, nagyon ügyes volt, büszke vagyok rá! Mi 80km-re lakunk Bp-től, még nem tudom, hogy megyünk e a talira..
TITANILLA: Mikor lesz a következő UH? Adatokat nem mért a múlt héten a doki?
SZILVI: Nagyon jók a képek! És tényleg mindenhol nyuszi van :lol: Sokat nőlt Bálint, ő is mosolygós baba, úgy látom!

Pár friss kép (remélem, még nem unjátok :oops: )

Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Betsy: nem unjuk! Mindig mosolygok, ha látom Bencét, annyira édes! A hőmet mindjárt becsatolom, épp most kersergek, hogy lement. :cry:
http://www.fertilityfriend.com/home/1dca0f

Kép
németh

Betsy: Igen piri elkerült. Sőt most délben csináltam egy gabriell tesztet ami igen pozítív!!! :)

Kép
csucsu05

Csucsu megmondtam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Megálmodtam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Juhéjjjjjjjjjjjjjjjjj!

Kép
németh

Kinga: Köszönöm ari vagy. Még nem is hiszem el. Majd ma felhivom a dokit szerintem ha jól meg yminden a jövő héten fogad. Elmegyek inkább kétszer mint hogy izguljak. Tehát majd a szivhangnál ujból megyek.

Kép
csucsu05

KINGA: Az nem baj, ha most ment le a hőd, csak a végén maradjon fent! Lehet, máskorra fogja betenni a pét. Az x-ek az akciót jelzik vagy valami mást? Bocsi :oops: én nem hőgörbéztem soha..
ERA: Hatalmas gratula!!!! :lol: :lol: :lol: Felrakod a teszted? Beszéltél már a dokival? Mikor mész hozzá?
Vendég

Fixb: Most töltöm a fényképező elemeit mert lemerült. Ha nem tudom felrakni akkor lehet elküldömneked. Bár ez attól függ látható e majd a fotón a csik. Mert élőben mindig erősebb a csik. Ma hivoma dokit és be kell jelentkezni. KB 1hét múlva lehet hozzá menni de majd ma kiderül. Inkább elmegyek korábban nem várom meg a szivhangot mert kilyukad az oldalam addig. Majd akkor is elmegyek inkább.

És bocsánat csak magammal voltam elfoglalva: de a fiad édes a képeken. A csikos felsők tetszenek olyan jó szineik vannak:) Vagy én már csak a csikos dolgokat szeretem:) :)

Kép
csucsu05

Betsy: igen, azokat jelzik. :oops:
Csucsu: menj csak nyugodtan, én is biztos el fogok menni minél hamarabb! Örülök!!

Kép
németh

ERA: Küldd át nyugodtan. Lehet, picit tudok rajta élesíteni, hogy látszódjon, ha esetleg nem látszódik annyira! Férjed tudja már?
Vendég

KINGA: És mindig pé körül mindennap volt eddig akció? Mert ha igen, akkor ez a baj! 2 napos szünetet minimum hagyjatok, akkor mindig lesznek spermák, bármikor is van pé. Nekünk Peti pont ezért jött össze csak a 3.hónapban, mert 3 hónapon keresztül mindennap akicóztunk :oops: , Bencénél pedig 2-3 napos szüneteket hagytunk egész hónapban, és így az első ilyen hónapban összejött!
Vendég

Betsy: Igen mert felhivtam. Bár ő már napok óta tudja hogy van baba mert beszélt hozzá:)
Na még töltöm az elemeket a telcsivel lefotóztam hát nem látni.
De megprónálom majd a fényképezővel is bár szerintem nem lesz látható. Igaz szabad szemmel is halvány de látom:)

Kép
csucsu05

Betsy: mi is próbáltuk úgy, de nem sikerült akkor sem.... Apa volt vizsgálaton, nagyon jók az eredményei, azt mondta a doki, hogy szerinte nem kell szünetet hagyni. Szóval nem tudom. A lényeg, hogy eddig így se úgyse sikerült. :cry:

Kép
németh

Kinga: De sikerülni fog. És az is lehet hogy sokakl hamarabb vagy később van pé-d. Hidd el lesz kistesó:)

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Csucsu! Ez fantasztikus! Jujj de jóóóóóóóóóóóó! Gratula, de még csak halkan!!!! :lol: :lol: :lol:

Betsy! Ígérem keresek képet és teszek is fel! Egyáltalán nem uncsik a képek!!! Édik a lurkók!

Tali! Ha itthon leszünk 26-án, akkor elméletileg el tudok menni és csak egy köpésre van a Váci úti Brendon!

Kinga! Türelem! Figyu, téged vizsgáltak már, hogy minden oké???? Nem lehet hogy nálad van valami bibi?

Mindenkinek Drukk a babásodáshoz!!!!

Puszi Mindenkinek!
Vendég

csucsu hatalmas gratulaaaaaaaaaa!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

betsy dehogy unjuk a képeket,öröm nézni!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Csucsu: Nagyon nagyon gratulálok!!! Ott az a csík, hacsak halványan is. Nekem is halvány volt mind a két gyereknél.
Drukkolok, hogy minden rendben legyen a dokinál és minél hamarabb kapjál időpontot.
De örülök!!!
:lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D :lol: :D

Krisztinka: nálatok mi újság?

Betsy: nagyon édes Bence!!! Nekem is a csikos cuccok jönnek be.

Németh: neked is hamarosan bekopogtat a kistesó meglátod!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

remélem nálunk is kopogtat nemsoká a kistesó! :lol: :lol: :lol: :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszi lányok, rendik vagytok! Remélem igazatok lesz!
Nita: nálatok is fog jönni a babuci, hidd el!

Kép
németh

német csak az a kérdés mikor?! :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X