Márti: nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen és hamar a kezedbe vehesd a kislányodat. A dokid nem megy véletlenűl mostanában szabira? Nekem kicsit fura, hogy 3 héttel idősebbnek titulálja a terhességedet. Ne haragudj, nem akartam semmi rosszat kihozni ebből, vagy agggasztani, csak eszembe jutott.
Krisztinka: nem tudod véletlenűl, hogy pontosan mikor lesz a nyílt nap? Igazából már várólistán vagy a Cinoin oviban, de kicsi az esély, hogy bekerül olyan sokan vannak elött. Így beíratom több helyre is és meglátjuk, hogy hova fog járni. Igazából az a terv, hogy ha nem veszik fel most januártól a Cinoin-ba akkor marad a bölcsibe szeptemberig és akkor próbálkozunk újra. Levente akkor már elmúlik 1 éves és ő meg menne Olivér helyére a bölcsibe. Jó lenne, ha találnék munkát legalább 4 vagy 6 órásat és kereshetnék egy kis pénzt. De majd ez még úgy is elválik, hogy hogyan sikerül. Bocsi, hogy hosszú voltam.
Csucsu: szerncsére közel van az új lakás, így nem lezs gond ha átköltözünk akkor sem.
Carpe: Hogy vagytok? Gondolom nincs sok időd a gyerkőcök mellett.
Azt mondták a hétvégén már tavasz lesz, de itt nagyon be van borulva és hűvös is van.