Rima Szeretettel gratulalok
En is megkaptam az sms-t es nagyon orultem, hogy ilyen jo hirre kelhetek. Azert a beekelodes mar igencsak gyanus volt: majdnem kilogott mar
Leon
Ez azt jelenti, hogy fiu lett
Akkor mindnyajan fiut varunk/vartunk. Varjuk a beszamolot
Igyekeztelek visszaolvasni benneteket. A masik 2 topikkal mar nem is birok.
Kolyok, tenyleg, a marciusiaknal hanyan szultek mar
Az aprilisiakat vegkepp nem tudom kovetni. Ha otthon lenne netem, akkor olvashatnam egesz nap, de most mar csak 1-2 orara jovok be, es akad sok mas dolog is itt.
A hasfotod csucs, jot nevettem
Nalunk is tel van....
Edu, kis Monsterrol johetnek friss fotok
Es en a hasadat is megneznem, ha lehet
Szoval az enyemet kicsinek talajatok
En meg szinten ugy erzem, hogy a kis segge a gyomromban van. Cipot kotni nehezkes, a vallamat szetalszom reggelre. Amugy jol vagyok, ma is feszket raktam: ablakot pucoltam hoviharban
De hat nem maradhat mocskos, ha esetleg megszulok
Ja, Geza ba semmivel sem beszelt ra a koldokverre. O azt mondta, sosem lehet tudni... az uram meg erre azt, ha Geza leveteti, levetetjuk mi is.
Ja, holnap szulesfelkeszito tanfolyam, apakkal
Na, kivancsi vagyok. Eldontottuk, hogy itt szulok a klinikan. Anyukam beszaratatott: felhivott nehany napja, hogy ugy erzi, dilemmazom valamin, es eszembe ne jusson innen elmenni, hiszen itt vagyunk a legjobb kezekben. Sajnos eleg jok a megerzesei es nem kockaztatok utazgatni.
Mindenestere most vasaranap meg elugrunk Geza bahoz Stord-ba, megnezi UH-gal a veseit, mert legutobb volt egy kis vesemedencetagulat. Remelem, minden ok lesz.
Lanyok, jo hetveget, jovok jovoheten
Pusza