Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Nalunk minden a szokasos holnap megprobalok tomegkozlekedni(metro) Monsterrel, a papit szeretnenk meglatogatni a munkahelyen. A szoptatas mar abszolut rutinszeruen megy, vasarnap az etteremben is szoptattam. Rendeltem egy szoptatos kendot ami eltakarja az intim reszeket. :D
Rima, meglatod ha meglesz a baba akkor is mosolyogni fognak ratok az emberek es nagyon segitokeszek lesznek. Itt sokan megallitanak, hogy megdicserjek a babat es kerdezoskodjenek rola nameg nyitogatjak elottunk az ajtokat. Terhesen eppen az ellenkezojet tapasztaltam es nagyon csalodott voltam. Kistesot mindenkeppen szeretnenk a kovetkezo 2-3 evben sot ha nagyon bejon esetleg egy harmadikat is. Tudom, hogy mindenki ezt mondja neked de mar tenyleg csak napok kerdese es anyuka leszel. Az izgalmas resz meg csak most jon!
Kolyok, a havas taj nagyon ott van. Itt mar viragoznak a fak es a madarak sem birnak magukkal. Gondolom nalatok is csak hetek kerdese es pont mire kiviszitek eloszor a bebit viragzo tavasz lesz. Orulok, hogy ilyen vidaman viseled az utolso napokat es nagyon turelmes vagy. Sosem gondoltam volna, hogy a babaink ennyit varatnak majd magukra dehat ok a fonokok. Katvirag meg racafolhat erre.
Katavirag, jo hogy visszajottel. Gondolom te is boven kaptal meg a telbol. Jarsz hetente tanacsadasra? Szerintem jobb ha az embert az utolso percig bekenhagyjak es nem keseritik el holmi lapos ctg gorbevel, nem beilleszkedett fejjel es zart mehszajjal.
Szoszke, udv itt! Irigyellek Salzburg miatt. Mi minden evben ellatogatunk oda amikor Salzkammergut-ban nyarlgatunk. Most is megyunk majusban. A koroddal meg ne foglalkozz nem kell senkinek sem magyarazatot adnod, hogy miert most szeretnel babat. Ez mindenkinek a sajat dontese es ezt masoknak tisztelni kell. Az anyosok meg elmehetnek a busba. Az enyemet mar evek ota nem lattam halistennek. Eljen a 6000km tavolsag!

Puszi

Kép
Kép
eduarda07

Szia Eduarda!
Nahát, nagyon tetszik ez a szopis kendő :D Sokat hallottam már arról, hogy Angliában milyen szuper minden, az egyik volt-tanárnőm 3 évig élt kint.

Mi májusban Párizsba megyünk majd :)

Kép
szöszke.

Sziasztok :D !

Ma sokkal jobb a kedvem, lehet azert is mert sut a nap, stb....

Katavirag! Te mindig csak igergetsz :wink: ! Igy nem tudok megszulni, h nem tudom mi van veletek :) !

Edu! ez a kendo jol hangzik, hol rendelted? en a metrozastol felek(marmint babaval), mert nincs minden allomason lift es mozgolepcsovel lemenni, hat.... de apuci egyik etterme itt van az utcankban, kb 5-10perc seta :D es tobbnyire itt tartozkodik :) !

Szoszke! Nekem az anyasag az eletem legnagyob alma volt :) ! ja amugy en lakom angliaban, Edu az USAban :wink: ! Parizs szep, csak varost nezni mentek?

Kolyok draga! Meg mindig egyben? en ma voltam dokinal, megvizsgalt, baba feje teljesen beekelodve(mult heten meg csak reszben volt), azt mondta, h szinte log ki belolem a gyerek es nem erti, h mire var :roll: , de h akar ma is megszulhetek, ja, almomban, aprilisi lesz ez a tokmag :wink: ! ha nem tortenik semmi 31.en kell a korhazba menni, ahol kivizsgalnak es eldontik, h mikor inditsanak(ez a verzio nem tetszik :? )! szoval setalok haza a dokitol, erzem, h vmi csurog, de h mi? azota mar jo par betetet elaztattam, de nem hiszem,h a magzatviz lenne, ja Edu milyen a magzatviz? mert ez tok szagtalan, szintelen, viszont nyalkas, ez meg nem tetszik nekem, szoval lehet erosebb folyas :roll:

mar megint sok a duma :)

Kép Kép
rima

Jajjj, tényleg, ne haragudjatok :oops: Akkor Rima, neked szánom, hogy hallottam, Anglia mennyire szuper ;) Egyszer szívesen elmennék oda..

Párizsban egy hétig leszünk, amolyan nyaralás :) Bár ehhez az időjáráshoz... nevezzük inkább kikapcsolódásnak. Itt nálunk 8 °C körül van, gondolom Kölyökéknél sincs sokkal melegebb.. Ott meg süt a nap.. küldj már lécci ide is 8)

Hogy vagy ma?? :) Bírod még? Drukkolok h jöjjön a baba ;)

Kép
szöszke.

Rima,

Sajnos a magzatvizet nem lattam. Nalam mar szules kozben 5cm-nel repedt meg magatol a burok. A beekelodott fej szuper!!!!! Az enyem a szuleszno szerint Kanada magassagaban volt. :D Ezert is ment lassan a szules. Nem hinnem, hogy kivarja neked a 31-et csak a megfelelo pillanatra var. Remelem nem fajt a vizsgalat.
Nagyon szoritok!
Puszi

Kép
Kép
eduarda07

Nursing cover

www.bebeaulait.com

Kép
Kép
eduarda07

Rima!!!! nem tudom milyen a magzatvíz, de szerintem simán lehet hogy az volt!!! a márciusi topikban beszéltek a lányok valami magzatviztesztről, nem lehet olyat kapni. Nekünk azt mondták a kórházban a szülésfelkészítőn, hogyha esélyeshogy az akkor fehér törülközőt rakjunk a bugyinkba (ez vicces lehet :P ) és úgy járkáljunk 1 órát, és az eredményt, ha jól eláztattuk azt mutassuk meg majd nekik mert ők azalapján megtudják mondani hogy az-e....
szval nem segítettem :roll:
de a lényeg, fájások nincsenek???
lehet hogy ebből maholnap baba lesz, szerintem ha majdnem kilóg belőled, akkor már csak egy "lökés" kellhet neki....
nevárj rám, menj szülni :)

Szöszke télleg ne törödj az anyósoddal, valószínűleg ő ismer legkevésbé, akkor meg mi alapján mond véleményt? Amúgy a párod is készen áll már? ;)

Katavirág, várjuk a holnap délelőttöt, hogy mesélj, hogyvagy!!!!

Edu, tök jó, hogy már ilyen klasszul megy a szoptatás!!! Mára elolvadt már teljesen a hó és 9 fok is van :) szval most máőr tavaszodik. remélem maradt is ;) állítólag a meleg front segíŧ a babákat előcsalogatni ;)
na megyek, est mozizni megyünk :) a férjem cége szervezi :P
vidám napot :)

Kép

Kép
kolyok28

Kölyök! Igen, a párom is felkészült, várja, hogy élesben csináljuk a dolgokat, és összejöjjön a bébi :D Anyósnak ez sem tetszett... hát, szarügy. Nem véletlenül jött velem a fia (mert hogy igazából az én családom - szüleim, tesóm meg az ő párja) költözött ide, nem köteleztem rá, nem is kötelezhettem volna, hogy jöjjön, mégis rávágta, hogy nem hagy elmenni :)

Nektek egyébként hány magyar ismerősötök van odakint?? :) Akár olyan, akivel csak ott ismerkedtetek meg.. tehát azért van magyar a környezetetekben? :)

Kép
szöszke.

Szöszke :) akkor hajrá :)

nekünk elég sok ismerős van itt, mert a férjem cégénél sok magyar dolgozik. Ezek közül sok a kisgyermekes családos is. Szval mi nem vagyunk egyedül. :) és ez sokat segít :)

Kép

Kép
kolyok28

Ez szuper, Kölyök!!!! ;)
Nekünk egy olyan család van, akik régóta a családunk barátai közé tartoznak, szerencsére ők is jó sokan vannak - a szülők, akiket egyébként én is imádok, de elsősorban ők anyuékkal vannak jóban ;) Van 3 lányuk, 27, 25, 19 évesek, a középső csajszi szintén babát akar, a legnagyobb meg most márciusban szülte az elsőt :)

Kép
szöszke.

Üzenet Rimától: "Hello! Itt vagyok, ma érkeztem 2:46kor, 3478 gmal es 52cmvel! Puszi Leon Very Happy" Hatalmas gratula! Soksok boldogságot és tejetkivánunk nekik :)

Dejóóóó
na alszom tovább :)

Kép

Kép
kolyok28

Aztamindenit,

Rima!!!! Nagyon sok boldogságot nektek, szeretettel gratulálok!!!!
Szuper :)

Kép
szöszke.

Kölyök! Veled mizujs, hogy vagy ma? Te hogy bírod? :)

Kép
szöszke.

Sziasztok,

Teljesen bearanyozta a napomaEt a ma reggeli sms Rimatol. Itt is meg egyszer szivbol gratulalok!
Milyen jo latni, hogy meg vannak helyek ahol rabizzak a babara mikor erkezzen. Nincs amnioszkpia, ctg es szulesinditas. Ez igy van rendjen egy egeszseges terhes maminal. Legkozelebb en is ilyet szeretnek. Remelem Kolyok es Katavirag nektek is ilyen lesz.
Tenyleg hogy erzitek magatokat? Elojelek? :D
Szep hetveget!
Puszi

Kép
Kép
eduarda07

Rima :!: Szeretettel gratulalok :!:
Kép
En is megkaptam az sms-t es nagyon orultem, hogy ilyen jo hirre kelhetek. Azert a beekelodes mar igencsak gyanus volt: majdnem kilogott mar :shock:
Leon :?: Ez azt jelenti, hogy fiu lett :?: Akkor mindnyajan fiut varunk/vartunk. Varjuk a beszamolot :!:

Igyekeztelek visszaolvasni benneteket. A masik 2 topikkal mar nem is birok.

Kolyok, tenyleg, a marciusiaknal hanyan szultek mar :?: Az aprilisiakat vegkepp nem tudom kovetni. Ha otthon lenne netem, akkor olvashatnam egesz nap, de most mar csak 1-2 orara jovok be, es akad sok mas dolog is itt.
A hasfotod csucs, jot nevettem :!: Nalunk is tel van.... :roll:

Edu, kis Monsterrol johetnek friss fotok :lol: Es en a hasadat is megneznem, ha lehet :lol:

Szoval az enyemet kicsinek talajatok :shock: En meg szinten ugy erzem, hogy a kis segge a gyomromban van. Cipot kotni nehezkes, a vallamat szetalszom reggelre. Amugy jol vagyok, ma is feszket raktam: ablakot pucoltam hoviharban :shock: De hat nem maradhat mocskos, ha esetleg megszulok :lol:

Ja, Geza ba semmivel sem beszelt ra a koldokverre. O azt mondta, sosem lehet tudni... az uram meg erre azt, ha Geza leveteti, levetetjuk mi is.

Ja, holnap szulesfelkeszito tanfolyam, apakkal :lol: Na, kivancsi vagyok. Eldontottuk, hogy itt szulok a klinikan. Anyukam beszaratatott: felhivott nehany napja, hogy ugy erzi, dilemmazom valamin, es eszembe ne jusson innen elmenni, hiszen itt vagyunk a legjobb kezekben. Sajnos eleg jok a megerzesei es nem kockaztatok utazgatni.

Mindenestere most vasaranap meg elugrunk Geza bahoz Stord-ba, megnezi UH-gal a veseit, mert legutobb volt egy kis vesemedencetagulat. Remelem, minden ok lesz.

Lanyok, jo hetveget, jovok jovoheten :!: Pusza :!:
katavirag

sziasztok :)

Szöszke :)
mi még egyben ;) ma reggel pár órácskára keményebb volt a hasam, de azóta semmi ;) szval szerintem ma sem szülünk ;)
de én nagyon vidáman bírom. valahogy nem izgulok, majdcsak beindul ;) és tudom, hogy minden rendben lesz :) (aki nem ismerne, javíthatatlanul optimista vagyok :lol: )
azért drukkolok a hétvégének, és jól jön minden drukk, mert hétfőn magzatvizvizsgálat lesz. :)
bár szerintem ez a lurkó április 1.re gyúr :lol:

Katavirág, milyen édes mackók :)
én is azon mosolyogtam, hogy mégis fiú :) úgy látszik ez egy fiús topik :lol:
a márciusi topikból amúgy 46 kisbaba van és 10en vagyunk még hátra. Azaz 5 emberről nem tudunk sokat... szval 5en vagyunk :)
és ne aggódj, lesz még nagyobb pocid :lol:
örülök, hogy eldöntöttétek az ottani klinikát. biztos jó lesz. Anyukád megérzése érdekes ;) :) majd írj a szülésfelkészítőről :) meg a vasárnapi UHról!! olyan furcsa, hogy már ritkábban tudsz jönni :roll:

amúgy nálunk megjött a tavasz, ma 11-13 fok is volt :) 7ágról sütött a nap... :lol: de ez a melegfront sem csalogatta -még- elő a kis Maszatot :lol:

és Katavirág elfelejtetted... :
Kép

vidám hétvégét mindenkinek! :)

Kép

Kép
kolyok28

Elköszönök, hétvégén sztem nem nagyon leszek.. :)
Kitartást pocisok!!! +++

Kép
szöszke.

Sziasztok!
most csak nagyon gyorsan koszonom a gratulaciokat, most en vagyok a vilagon a lgboldogabb, van egy csodalatos kisfiam :D !
a szules most visszagondolva nem is volt olyan szornyu,az elso fajastol kb 5es fel orat tartott, de ezt majd reszletesebben, bar igaz, h az utolso fel oraban rauvoltottem a szulesznore, h adj edat vagy vmit, de o csak annyit mondott, h eszem agaban sincs :D es mindent verprofin csinalt, csak o es mario volt a szulesnel, sot doki nem is latott :shock: , szoval ejjel 2;46kor szuletett a torpe es mar deluten otthon voltunk, de majd meg leirom reszletesen, most megyek takaritani mert jon az anyum es a szuleszno is!

puszi

Kép Kép
rima

Szia Rima!!!! :D :D
már aznap otthon is voltál?
nem semmi!!!
úgy örülök Nektek! látod, Te betartottad a 28dikát ;)
kivánok mégsoxor nagyon sok boldogságot és soksok tejet!

és ha van időd irj ;) meg képeket kérünk! :)

és máris takarítasz??? szerintem pihizz egy kicsit! :)
jaj úgy örülök Neked! :)

vidám hétvégét! :)

Kép

Kép
kolyok28

Sziasztok,

Rima, kiraly vagy!!!!!! Vigyazz nagyon magadra! A takaritas menjen a csudaba csak magaddal meg a bebivel foglalkozz. Tudod a szoptatas miatt nagyon fontos es neked meg gyogyulnod kell. Szuper, hogy jon az anyukad es segit mindenben. Majd meselj mert meghalok a kivancsisagtol milyen a babad es hogy ment a szules.

Kolyok, neked meg nagyon szurkolok! Marcsak azert is, hogy elkeruld hetfon az amnioszkopiat. Egyesek szerint a szulest is megindithatja. Pihenj te is sokat a hetvegen mert mar nem lehet sok hatra a bebi erkezeseig.

Puszi

Kép
Kép
eduarda07

Aron tegnap 2 orankent evett es este 10 korul sugarba hanyt ki legalabb 3-4dl tejet. En annyira megijedtem, hogy elkezdtem bogi ahelyett, hogy segitettem volna neki. Borzaszto latvany volt habar tudom, hogy teljesen normalis ez a babaknal dehat az enyem eddig epphogy csak bukott parszor az etetesek utan. O kert folyton enni en meg hagytam, gondoltam tudja mennyi kell neki. Hat nem tudta. Annyira sajnaltam ot, hogy egesz ejjel az agya mellett strazsaltam biztosan jol van e. Ugy latszik ezekhez is hozza kell szoknom es eddig szerencsenk volt, hogy nem hanyt soha.

Kép
Kép
eduarda07

sziasztok!
még egyben :)
Edu, valahogy nem félek az amnioszkopiától, a márciusi topikban volt akinek nem is fájt. És az sem baj, ha megindítja a szülést. Ha ennek igy kell lennie. Szval jó lenne, ha megindulna magától, de nem tartok tőle... majd meglátjuk ;)
pihenés... lehet, de most olyan szép idő van, nincs kedvem bent maradni. De majd meglátjuk ;)
Tegnap voltunk megint ikeába :)
esténként meg mostanában JamesBond filmeket nézünk. régieket :) tök jó :)

ez a hányás... szegény Áron, szegény Te... nagyon nem hangzik jól... de akkor télleg "csak" az volt a baj, hogy sokat evett?? jó tudni, hogy erre is figyelni kell!

Kép

Kép
kolyok28

Üzenet Katavirágtól:
Ma délután 17.52-kor megszületett Olivér a stordi kórházban Gézabánál. 3 kiló és 1/2 méter. Minden jól ment! Puszi

Hatalmas gratula Neki!!!
Soksok mosolyt és boldogságot az új családnak és sok tejet :)

ugye mondtam, hogy beelőz? ;) és Gézabánál :lol: tök jóóóó

Kép

Kép
kolyok28

Sziasztok,

Katavirag megegyszer szeretettel gratulalok Oliverhez! Te lettel az negyunk kozul aki racafolt a tulhordasra. Kivancsi vagyok vajon hogyan tortent a szules ilyen hirtelen. Gondolom mindenki meglepodott. :D Nemhiaba a gyerek a fonok.

Kolyok, tudom nem olyan remes az amnioszkopia mas beszamoloi alapjan csak azt nem ertem miert nem turelmesebbek veletek. Nyilvan szep tiszta a magzatviz es csak arrol van szo, hogy a baba meg jol elvan odabenn. A jelszo: the baby is happy in the womb. :D Aron a hetvegen is tulette magat parszor aminek hanyas lett persze a vege. Allitolag a 6. het korul is novekedesi rohama van a babaknak es ilyenkor mindent megesznek ami mozdithato. :D Kitartas...............baby is coming soon!

Puszi

Kép
Kép
eduarda07

Sziasztok :)

Edu, asszem azért nem türelmesebbek, mert a menses alapján ugye március 17 az időpont... de sebaj, kicsit fájt, de nem vészes. Viszont tiszta a víz, gyerkőc szívhangja okés. Csak még mindig fent van.
Pénteken újabb randi. Ha nincs változás, péntek este, szombaton kórház és indítás. Sebaj :)
Ne aggódj miattam, nem izgulok. Én maximálisan bízom az orvosban, és tudom, hogy a gyerkőcnek az lesz a legjobb, ami történik.

Jaj, annyira örülök Katavirágnak! :) és olyan kiváncsi vagyok, hogy mi volt, hogy volt!!!!

kaptok egy tegnapi napsütötte pocakfotót :) Kép

Kép

Kép
kolyok28

Sziasztok!

Katavirágnak sok szeretettel gratulálok!!!! :)

Kölyök! Nagyon aranyosak vagytok a képen ;) Milyen idő van egyébként nálatok? Itt olyan 15 fok körül.. ez már haladás, eddig pocsék idő volt..

Eduarda! Szegény kisfiad.. Jobban van már? Remélem :)

Az egyik tanárom nagyon utál, meg akar buktatni, és a legjobb úton halad :evil: Nagyon felidegesített ma, úgyhogy elhatároztam hogy délután elmegyek a barátnőmmel edzeni 8)

Kép
szöszke.

Sziasztok,

Kolyok, orulok hogy tulelted az amnioszkopiat. Akkor mar ertem miert nem turelmesebbek veletek. Nalam pont forditva volt es a menzesz alapjan kisebb a kor es az uh alapjan tobb. 4 nap alatt meg barmi tortenhet ugyogy tengernyi lehetosege lesz a babanak kibujnia magatol. Ha viszont inditani akarjak akkor ragaszkodj hozza, hogy mindent reszletesen elmagyarazzanak elotte. Igy sokkal konnyebb lesz felkeszulni ra. Olyan vidamnak es relaxaltnak latszol a kepen! Csak igy tovabb. Na es a hatter nem semmi. A baba igazan egeszseges kornyezetbe szuletik.

Szoszke, mit tanulsz Salzburgban? A konnyen belejottel a nemetbe? Koszonom, a fiam jobban van mar. A babak nagyon gyorsan valtoznak es mindig valami ujabb meglepetessel orvendeztetik meg a szuloket. :D

Puszi

Kép
Kép
eduarda07

sziasztok

Szöszke, ma pont hidegebb lett és esősebb de tegnap 15-17 fok volt :)
télleg, mit tanulsz?

Edu! igazad van, jó ha mindent elmagyaráznak. Már mondott valamit a doki, hogy miután bementem a kórházba kapok a hüvelyembe a méhszájhoz valami tablettát (ezt hívják otthon zselének? nem tudom... :roll: ) ami ingerli a méhet és ez beindíthatja. Ha nem, akkor 6 óra múlva megismétlik. És ezt 3szor ismétlik. Ha erre sem indul akkor valszeg császár lesz belőle. De megegyeztünk, hogy ameddig a baba és én is jól vagyok, addig mindent megpróbálunk a császárig.
De tényleg, addig még négy nap van.
Egy pindurkát reménykedem a ma este-holnap reggeli vajúdáskezdetében... ;)

Remélem a hányás-korszakot gyorsan átlépitek. De aranyos, hogy ilyen mohó :) Olyan jó olvasni, hogy minden rendben :) kérünk képet :D és jó hogy ilyen sokat vagy itt :)
vidám estét :) télleg, mikor szoktatok fürdetni?

Kép

Kép
kolyok28

Sziasztok :!:

Itt vagyok, ragyogok! Illetve vagyunk :lol: . Bejottem a szuleszeti reszleg egy irodajaba es hasznalhatom az orvosiban a gepet.

Kepet is raknek fel gyonyoruseges kisfiunkrol, de ez a Babanet csak 600x600 pixelt enged es nem talalok kepformalo programot...

Szoval, szombaton egesz nap szulesfelkesziton voltunk Bergenben a klinikan, mondvan, ket het mulva ott szulok. Aztan este lejottunk Stord-ba Geza bacsiekhoz, vendegseg cimen, meg hogy csinaljon egy kontroll UH-ot a kicsi veseirol (ket hete kicsit tagabbnak latta a vesemedenceket, de most nem latott novekedest). Este meg tarsasjatekoztunk, rohogtunk. Aztan ejfelkor lefekudtem aludni es egykor elfolyt a magzatviz. Nem volt kerdes, hogy az-e, mert elfolyt vagy fel liter tiszta viz. Nem tudom, hogy hogyan pattantam ki olyan gyorsan az agybol, de csak a foldet kellett folmosni, na meg a ruhakat... :wink:
Geza ba dolgozott egesz hetvegen, behivoskent, igy hat szoltam neki es fel ora mulva megvizsgalt az egy percre levo korhazban. Akkor volt 1cm a mehszaj es indultak negyedoras, enyhe, de rendszeres fajasok. Hazamentunk midnyajan es lefekudtunk aludni. Persze en csak szunyokaltam, de tudtam pihenni 9-ig, mert akkor mar fajt rendesen.
Bementunk, elfoglaltam az urammal egy szuloszobat es vajudgattunk, vidamn, labdan, ettem, ittam stb. Delben felajalotta Geza ba az epiduralt, mivel latta, hogy nagyon doglodom :wink: azt mondta, hogy beallitanak egy pumpara, de e mellett is lehet szenvedni rendesen, de jobb lesz. Es jobb is lett.
Este 5-ig vajudtam meg, de valahogy az egesz olyan szep volt. Tobbszor elsirtuk magunkat a ferjemmel, foleg, amikor elore betoltak a babaagyat. Ekkor kaptam egy kis oxitocint, es egy perces fajasokra kapcsoltam. Majd hirtelen szetszedtek az agyat szuloaggya es fel ora kitolassal megszuletett Oliver babank.
Nagyon tuti volt a szuleszno, mert nem repedtem, nem vagtak, nem varrtak :shock: :shock:
Az EDA-rol az a velemenyem, hogy bar kulonbozo dozisokat adnak kulonbozo gyogyszerekbol, de szerintem azert, hogy az ember epp esszel, maximalis figyelemmel vegigcsinalja az egeszet, erdemes kerni. En egy percig sem gondoltam arra, hogy nem birom tovabb es hogy soha tobbet nem szulok :!: Barmikor kezdenem a kovetkezo terhesseget es szulest, ha mind ilyen lesz :lol:

Kicsi babank itt alszik most mogottem. Mellre raktak rogton szuletese pillanataban, azota mar tobbszor szopizott, ami szebb elmeny, mint valaha gondoltam volna. Igaz, ez meg csak elotej, de allitolag sok tapanyag van benne. Olyan jo erzes, ahogy ratapad a mellbimbora, mint valmi kis ragcsalo :lol:

Na, mara bucsuzom. Rima, neked aztan jo gyorsan es siman ment. Nekem 16 ora volt :lol: Hiaba, 13 evvel idosebb vagyok :lol: Kolyok, kitartas :!: Gondolok rad :!: Edu, soraidba (aggodo szulok) lepek :lol:
katavirag

Katavirág!
mégegyszer, gratulálok!!!!
Ez csodálatos :) örülök, hogy ilyen jól vagy, hogy ilyen szép élmény volt a szülés :)
köszi a gyors jelentkezést!
nagyon kiváncsiak vagyunk Olivérre, de nem türelmetlenkedem ;)
Gyönyörküdj benne :) Remélem továbbra is minden rendben lesz a szoptatással :) Olyan szépen irsz róla...
és hihetetlen hogy sikerült Gézabáná szülni :) Gondolom ő is örült neki :)

Kép

Kép
kolyok28

Kolyok,

En is zselet kaptam. A lenyeg az, hogy kipihenten kell erkezni es nem szabad lefarasztani magad miutan felraktak a zselet. En mint az orult lepcsot masztam meg renduletlenul rottam a koroket a korhazba olyan turelmetlen voltam.Persze, hogy kidoglottem 16 ora utan. Ugyanis velem elfelejtettek kozolni, hogy a hatasos osszehuzodasok elerese igy idobe telik, akar 24 oraba is.Ja es enni meg inni is kell kozben. Amig nem ered el a 3-4cm-t addig lehet is. Azert erdekes, hogy lapos a ctg gorbed. :D A zsele elott nalam 40-50 koruli alig erezheto fajasok voltak amik zselevel 70-80-ig mentek fel es a hiperstimulacional meg 130-ig. Csaszart csak akkor csinalnak ha nem reagalsz a zselere nomeg ha a baba rosszul turi. Remelem elkerulod mert ahogy Katavirag is irta tulajdonkeppen nagy elmeny a szules meg fajdalomcsillapitas mellett is. Kivanom, hogy magatol elinduljon a babad ha meg nem akkor nagyon szep szulesed legyen inditas mellett is! :D

Kép
Kép
eduarda07

Katavirag,

Nagyon kedves vagy, hogy ilyen hamar irtal nekunk. Szuper, hogy vegul Gezabanal tortent a szules. :D Gondolom nem szamitottatok ra de Oliver ugy gondolta ez a megfelelo hely es pillanat. Jo egy ilyen szep tortenetet olvasni ahol a szulopar vajudas kozben igy ra tud koncentralni a babara. A kis ragcsalok meg idovel felelmetes ciciszauruszokka valnak!

Puszi

Kép
Kép
eduarda07

Elfelejtettem irni Kolyoknek, hogy Aron eleg ritkan furdik mert itt nem tamogatjak nagyon a dolgot 3 honapos korig. Kb. hetente 2x furdetjuk, meg ha nagyon osszehanyta magat akkor soron kivul. Igazabol nem koszolodnak es mindig olyan de olyan finom illatuk van, hogy legszivesebben csak szagolgatnam a boret egesz nap. :D Egy furdodezsaja van amibe ha beleteszed allitolag ugy erzik magukat mint az anyamehben. Igaz lehet mert baromira nyugodtan lebeg benne es sokszor be is alszik. Ma este epp furdetes lesz, akkor lefotozom es felteszem ide.

Kép
Kép
eduarda07

:) még pocakosan :)
de ma délelőtt találkoztam egy kicsi nyákdugóval :)
tudom, tudom ez még nem jelent semmit, csak annyit, hogy nem vagyok reménytelen :)
épp függönytvasalnék fel, de nem olyan egyszerű.
Adtak hozzá ilyen "ragasztó szalagot", amit rá kell vasalni, csak túl vékony a függönyanyag és aragasztó ráragadt a vasalóra. Most várom hogy kihüljön a vasaló és lemossam róla. majd utána ügyesebb leszek :) De szép lesz :)
És egyik barátnőm is függönyvasalás után 4 órával ment a kórházba :D
Edu, köszi a tippeket! :) igyekszem majd pihenni, enni, inni. :)
vidám napot :)

Kép

Kép
kolyok28

Sziasztook!! :)

Edu, Kölyök! Egészségügyet tanulok - már a középiskolában is egészségügyibe jártam. Nem volt biztos, hogy így akarok továbbmenni, de aztán mégis így lett :) Ápolónő vagy csecsemős szeretnék lenni.
Itt most megint hidek van, a szél is iszonyat.. :( Jöhetne már a meleg.
Remélem, minden rendben lesz veled, és nem kell majd császárhoz folyamodni.. de négy nap az hosszú idő, még bármi lehet, sztem beindul magától is ;) Drukkolok!

Edu! Elég régóta, általános iskola 4. osztálya óta tanulok németet, nelyvvizsgám is van, tehát nekem ez szerencsére nem okozott gondot :) A nővéremnek annál inkább, ő világ életében angolt tanult, itt kezdett el némettanárhoz járni. Nagyon utálja, de azért megy neki.
Örülök h jobban van a kisfiad!!! :)

Katavirág! Csatlakozom, örülök hogy csak szép emlékeid vannak, és h jól vagy :) gratulálok én is még egyszer!!!! :)

Kép
szöszke.

Kölyök! Hajrá!!!! :D
++++ Lehet bejönnek a függönyvasalások felétek :D

Kép
szöszke.

Edu! ezt itt is mondták, hogy nem kell naponta fürdetni. És van benne igazság...
Nekem a anyukám, meg a barátnőim azt mondták, hogy nem is annyira a kosz miatt csinálták, hanem hogy legyen rendszeresség a napban.
Erről a dézsáról én is hallottam már. Nem növi ki hamar? Várom a fényképet! Kíváncsi vagyok rá! Aranyos lehet :)

Kép

Kép
kolyok28

Szöszke, egészségügy? csecsemős? ;) akkor télleg nem értem az a párod anyukájának reakcióját... :roll:
na mindegy ;)
tök jó, hogy ilyen jól megy a német :) amúgy tegnap, meg ma délelőtt ittis elromlott az idő. De most kezd kisütni a napocska :)
köszi a drukkokat :)

Kép

Kép
kolyok28

Hát igen, én sem értem.. de amúgy az igazi baja sztem az, h nem engem képzelt el a fia mellé :roll: ezvan.. :roll:
Ti egyébként mióta éltek kint? Neked/nektek voltak nehézségek a nyelvvel? :)

Kép
szöszke.

3 hónapja, azaz pénteken lesz három hónapja :) hogy kint vagyunk
mivel van nyelvvizsgám, csak kicsit poros... szval tudok németül, ezért nincs gond. Angolul is tudok. De a svájci német az elég bizarr... de szerencsére mindenki beszél hochdeutchot :D

Kép

Kép
kolyok28

Kolyok, a nyakdugo jol hangzik! :D Drukkolok, hogy folytatodjon....
En amikor az IKEA-s fuggonyoket vasaltam fel azzal a hore ragado szalaggal a frissen elkeszitett parketta lakkreteget megolvasztottam es csunyan felpuposodott mivel a foldon csinaltam a muveletet. :D

Kép
Kép
eduarda07

Hali csajok :!: Ime Oliver neheny percesen. Fenyre mar itt is rancolja a homlokat :lol:

Kép

Valoszinuleg meg csutortokig korhazban lesszunk, utana kevesebbet fogok jelentkezni, mert nincs otthon netunk. A tuti az, hogy junius vegetol rendszeresen leszek. Ne hagyjatok el :lol:

Edu, mikor varhato a rendes tej :?: Adnek mar nagyobb adagokat is, mert szopni szopna erovel :roll:

Kolyok, hat kitartast kivanok. Orlo lehet ez a varakozas. De valoszinuleg minden baba tudja, mikor kell jonnie. Nekem el volt oregedve a placentam, pedig az UH 1.es erettseget mutatott meg 2 hete. Biztosan erezte, hogy eleg volt bent.

Rima nem ir, babaznak :lol: Nagy boldogsag. Es mennyi aggodas. En mar most egyutt sirok a gyerekkel, hogy o vajon miert sir... :cry:

Szoszke, ne haragudj, ha rad nem mindig reagalok... udv koztunk es babasodast kivanok. Emlekszem, mi is igy kezdtuk itt a topikban. Aztan mindnyajan babasok lettunk :lol:
katavirag

Katavirág!!!! Gyönyörű a baba!!!! :) :)
Köszönöm, remélem hamarosan követlek titeket a babásodásban ;)

Kép
szöszke.

Katavirág!
Tünemény a kis Olivér!!!! köszönjük a képet!!
nekem itt azt mondták a 3dik nap indul be kb a tej, drukkolok!!!!
És ne aggódj, megvárunk, de remélem azért néha majd be tudsz kukkantani!
igazából annyira nem idegesítő, őrlő, valahogy szerencsére türelmes és optimista természet vagyok. Persze reménykedtem az április 1ben
(ahogy a márc 14, 20, 28, 29 ben is :D ) de igazából tényleg Maszat tudja, mikor hogyan akar kijönni :D

Edu :lol:
amúgy már 3 függöny fenn van a 4ből. És egész jó. Nincs varrógépem, kölcsönkérni most nem akartam, szval ez a ragasztószalag egész jó átmeneti megoldás. Azért átmeneti, mert mosáskor tuti szét jön és elvben újra lehet vasalni, de hisziapiszi, nincs sok reményem hozzá.

Kép

Kép
kolyok28

Katavirag,

A tejnek a 3-5 nap korul kell jonnie de annal gyorsabban jon minel surubben rakod mellre. Ejszaka is kelj fel etetni 2-3 orankent! Ilyenkor meglehet, hogy a babat ebreszteni kell de megeri mert ugy mentek haza, hogy megtanultatok az etetest. Csak kitartoan, tenyleg nem konnyu de ahogy Purc is megmondta egy ido utan felkezzel szennyes valogatas kozben is. :D Jo,hogy csutortokig maradtok mert igy legalabb kipihened magad.
Puszi

Kép
Kép
eduarda07

csak egy gyors bekukk, hogy még egyben vagyunk. Semmi jele a szülésnek. Pedig tegnap már kicsit reménykedtem...
De éjjel nem tudtam aludni. No nem a fájásoktól, hanem egy bizonyos fájdalomtól... a bordámat (!) nyomta a kis lurkó....
szval még mindig magasan fexik...
ma vettem ricinusolajat, hogyha holnap olyan kedvem van bábakoktélozom egyet. pálinka van itthon ;)

most röviden ennyi. vidámnapot :)

Kép

Kép
kolyok28

Sziasztok!

Katavirag! Oriasi gratula, olyan gyonyoru Oliver :D !

En most is csak nagyon gyorsan, h jol vagyunk, Leon egy kis tunder(remelem nem most kiabaltam el :wink: ), eszik, alszik.... es hizik, de meg mennyire :D , szoval minden nagyon jol megy es remelem igy is marad, erdekes, h mar most tobb a sulya, mint szuletesekor :) , hiaba apjara utott :wink: , majd probalok tenni kepeket, csak nincs kedvem kicsinyiteni.... es most anyukazok, meg babazok :)
puszi mindenkinek

Kép Kép
rima

Hello lanyok,

Most jottem meg a 6. hetes ellenorzesrol. Mindent rendben talaltak. A varratok meg nem szivodtak fel teljesen ezert addig no sex. :shock: Kaptam mini-pill-t is amit ma kivaltok aztan meglatjuk hogyan valik be. Nagyon sokan ossze-vissza vereznek tole. Szerencsere a verzes meg nem jott vissza es remelem amig szoptatok nem is fog. Ja es mondta a szulszno, hogy lots of lubricants. :D
Rima, nagyon jol csinalhatod a szoptatast ha mar hizott is Leon. Neha irj par sort ha van idod es fenykepeket kerunk.
Kolyok, a palinka jol hangzik a ricinus viszont nem. :D Lehet csak egy kiados hasmenest csinal. Proba cseresznye! Hajra.

Puszi

Kép
Kép
eduarda07

Edu, a bábakoktélba mindekettő kell, a pálinka gyanítom csak azért, hogy valami jó is legyen benne :) a hatóanyaga amúgy a ricinus, meghajt... :) Vicces volt amúgy, a patikában a csajszi kérdezte, h nekem lesz-e a ricinusolaj. mondtam, hogy igen. mondta hogy nem ajánlja. mondtam hogy ne aggodjon. mondta hogy beindíthatja a szülést. nem mondtam neki, hogy pont ez a célom, csak annyit, hogy az se lenne baj, már túl vagyok a kiirt időponton :)

délután összeraktam egy ikeás bútort :lol: tök örülök neki, hogy sikerült :) életem első ikeabútorösszerakása :) utána pakoltam és mosogattam. Szval nagyon aktív lettem és vidám. Újra reménykedem ;)

Rima!!! dejó, hogy bekuksiztál! ha lesz időd, gyere :) de szuper, hogy minden rendben van!!! itt is megkérdezem, mit szólt Mario, hogy végül nem kislány lett? ha jól emlékszem ő arra tippelt ;)

na megyek jamesbond filmet választani. :)
ha nincs más, holnap délelőtt jelentkezem :) vidám estét

Kép

Kép
kolyok28

ja, kihagytam,
Edu, épp kérdezni akartam, hogy rendbejöttek-e dolgok "odalent"...
örülök, hogy rendben, de remélem hamar felszívódik az a varrat. mikor kell menned újra?

Kép

Kép
kolyok28

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?