Sziasztok!
Csütörtök este elhatároztam rendet rakok a gyerekruhák között.Tartott ma délutánig.Biztos mostanába csak a fontosabb ruhákat kérem mindenkitől,mert annyi van,hogy még pluszba 2 gyereket felöltöztethetnék.Szerencsére itthon volt Apa a héten így gyerekmentesített tegnapra.
Délbe a játszótérről úgy hozta haza őket,hogy Laura az ebédnél elaludt,Dani meg már alig állt a lábán.De Apa jókedvébe elkezdte Laurát sétáltatni a pályán és nem engedte a csajszi a srácokat focizni hagyni.Állandóan a labdát akarta megkaparíntani.Bezzeg este mondta fáj a háta.
Blin
Sajnálak az altatás miatt.De talán akkor most megtaláltátok Grétinek mi a jó.Nem irigyelek miatta.Nem foga jöhet?Munka az tényleg nehéz kérdés.De szerintem nálatok a család együtt van és bizti segítenének.
Timi
Hogy vagytok?Lillus ma hogy volt.Bali biztos segített egy kicsit tehermentesíteni.Most kéne kivenni azt az 1 napot amit Ria írt,hogy el kéne menned maszíroztatni,kozmetikába/de ha eljössz szivesen megcsinálom/
Mazsi
meggyógyult a család?Sikerült megcsinálni a bulit?Hogy-hogy kecskeméten szültél?
Most olvasom Lea is beteg.Jobbulást!!!Péntek éjjeletek hogy telt?
Helga
Jobbulást Áronnak.Ez tényleg nagyon rossz mikor a torkuk fáj.Laura mikor nem tudta felköhögni és fájt a torka csinálta,hogy felkelt éjjel fél óránként.Kitartást,talán hamar meggyógyul.Ria által írt kataflám cseppek.Laurának a fülére is azt írták és úgy néz ki rendbe is rakta.
Jó későre kaptátok a bölcsi helyet.Erről jut eszembe,nekem is be kéne mennem van -e hely.
Lora
Hogy van Brigi?Voltatok dokinál újból?Szerintem ne foglalkozz vele,hogy joghurtot eszik csak/mondom Én aki nem rég élt át ilyet/
Laura 2 napig jóformán csak szopizott,de azt is inkább megnyugtatásként.Tudom milyen rossz érzés./megsugom most meg minden enni akar,Lehet ti is így lesztek/
Panka
Nagyon ügyes már Emili mozgásilag.Hű milyen rendi szülésznőd van.
Lorca
Szegény Szabi.Nagyon megjártátok.És még nem elég,hogy beteg,de a laboros is hogy viselkedik.Nektek a házidokitok nem veszi le a vért,Nálunk szerencsére leveszi,igaz nekünk kell a laborba bevinni.Ja most olvasom,hogy még téged kérdez a dokitok.Szerencsére azért te jobban olvasol ilyen dolgokat,de Én mint naiv bizti elhiszek mindent.Nati jól van?
Emőke
Szerintem ez természetes,hogy most rövidítenek.Laura is az új szavaknak az elejét mondja.PL:Gergő hegyett Ge,Daninak Dad...,Laurának most a labda szó tetszik legjobban.Ha lát egyet már mondja abda/d betüt csak halkan/
Én nem kaptam ilyen csomagot.
Kditke
Nekem is vannak ilyen napjaim mikor semmi se jó.Takarítás az nálunk is így van.Ha végzek egy szobával akkor már 5 perc múlva szanaszét a játékok.De már megszoktam.Inkább játszanak vele,mint a polcon porosodjanak.
Szerintem ne erőltesd ha nem kéri a tápszert Tomi.Nincs kis súlyba és lehet jobban enné a ti kajátokat.
Én se nagyon számíthatok segítségre,pedig Apósom velünk egy házba van,/igaz külön lakásba/Anyuék úgy fél órára,de sajna nekik is sok dolguk van.
Sno
Igen tényleg furin nő a haja.Hátul meg tiszta kunkori.Pedig örültem volta csak hullámos lesz,mert nekem is Apa daerom van és nem szeretem.
Ez a fül-rágást Én a sok kinlódásba nem is kombináltam.Köszi.
Ház,lakás tervel hogy álltok?
Ez a légifelvétel nem is rossz ötlet.
Május
Most olvasom ti is vezetgetve járkáltok.Gratulálunk!Hátatok nem fáj?Kele olyan gyorsan halad.
Ügyesen csináltad a szopi zárlatot.Nekem bizti nem lenne ekkora akaraterőm.
Bigsister
Nagyon szép Roli.Nem félsz,hogy kiesik az etetőszékből?
Ágiboldi
Gratula nektek is a járáshoz!
Bozotka
Drukkolunk,de késöbb számolj be hogy sikerült.Nálunk Laura sajna még mindig délelötti alvásnál és este cicin alszik el,Délutáni meg sírás-rívással,Meg ott állok mellette.Lehet nekem is rá kéne zárnom az ajtót,vagy hagyni nálkülem sírni ?
Pann
Nagyon jól hangzik a következtetős alvásod.És hány napra rá változtattál rajta?
Emőke
Jobbulást!csak nem hányás,hasmenés vírus?Itasd sokat ki ne száradjon.
Csajok ruha pakolászás közbe elgondolkodtam,hogy sokan közületek már terhesen is írt/ezt Én nagyon sajnálom,hogy nem elöbb találok rátok/Nem szoktatok visszaolvasni?PL.ezen a napon mit csinált a gyerköc?
BOcsi a hosszúságért.Jó éjszakát!
El ne felejtsétek átállítani az órát!