Új privát üzeneted érkezett!

Szia susytunder, nalunk a gyogyszertari furdetokenocs valt be legjobban, es meg a babaolaj is jo volt, aztan kesobb hasznaltunk mas, pl. johnson furdetot, de epp most fogunk ujra visszaterni a furdetokenocshoz, mert ugy tunik az a legjobb a boruknek

Kép
Kép
Kép
bonca
 
 


Susy, mi is a gyógyszertári fürdetőt használjuk, ráér a kis érzékeny bőre találkozni azzal a rengeteg egyéb dologgal, mint szinezék, illatosító anyag, stb. Nem szeretném, ha mondjuk ekcémás lenne (van a családban, szóval még jobban vigyáznom kell) a mindenféle kencéktől. Masszázshoz is sima mandulaolajat használunk, és ha elfogy, akkor gyógyszertári napraforgót veszek majd.
danann
 
 


Sziasztok!

Szentpyr Olyan jó olvasni, ahgyo Ábelről írsz!!! Nekem még most is annyira hihetetlen, hogy amikor elkezdtelek benneteket olvasgatni, amjd irogttam is, akkor még a pocakodban volt, most meg már 3 hetes!

Ági, Ildi Igen, szerencsére nem rossz a kollektíva. Bár csak nők vagyunk,ami néha azért elég durva. :roll: Sok a fiatal köztünk, így az igazgatónőnk most bajban is van, mert lassan mindannyian eljövünk babázni. :lol:

Az elsőseim olyan édesek voltak! Reggel jöttek, öleltek, de közben figyelmeztették egymást, hogy "tudod, csak óvatosan"! Azt hittem megzabálom őket!

Jobbulást minden betegnek!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 

 
 

Lányok!

Köszönöm szépen mindenkitől az útbaigazítást és a jókívánságokat is! Talán nem fogok elveszni a kórházban. :)

Iroko!
Az elrontott kanyaron és a Nyugati pu.-n hangosan felnevettem! :D
Szurkolok nagyon, hogy minden rendben legyen a Kardiológiai Intézetben!!!

Szentpyr!
ZsebHuszárt még nem hallottam, nagyon tetszik! :D

Bedike!
Nagyon-nagyon drukkolok értetek! Pihenj sokat és légyszíves beszéld meg Biankával, hogy neki akkor kell születnie amikor Míra is születik!!! Én is tartom magunkat, szeretném ha minél tovább tudnám húzni az időt.
Kisfiadnak jobbulást kívánok! Próbáljatok meg segítséget kérni a családtól amíg ő sincs teljesen jó állapotban. Pihenj amenyit csak tudsz!

Márti!
Jobbulást kívánok mindnyájatoknak!

Susy!
Mi még mindig a gyógyszertári fürdetőt használjuk Laurának, annyira érzékeny a bőre. Amit dannan írt, szerintem azok a legjobbak, minél kevesebb illatanyag, színezék legyen a termékben amit használsz. Masszázshoz is a természetes olajak a legjobbak.

Kép Kép
rozsaag
 
 


a furdetokenocs abszolut dicseretehez hozzatennem, hogy az en erzekeny boru gyerekeimmel is mindig visszaterunk hozza, mikor Skociaban laktunk rendszeresen kihozattunk
nekem nagyon nagyon erzekeny az arcborom, sok neves kremet probaltam mar, de jo parszor vasarlaskor poruljartam, le kellett mosnom, irrital sokminden, szoval kenyes, egy kozmetikus tanacsolta hogy ezt hasznaljam-furdetokenocs-mint arclemosot, es nagyon bevalt!

Kép
Kép
Kép
bonca
 
 


Szentpyr, nem felejtettem el a kérdést, csak anya-hiánya volt közben Samunak. Szóval, szerencsére nálunk csak 2-3 hétig volt hasfájás, azóta (lekopogom) minden rendben van a kis haspókkal.
Ezeket próbáltuk, csináltuk:
én ittam naponta kétszer édeskömény teát
egyszer-egyszer itattam vele is
próbáltuk a vasalóval melegített textilpelust, az nem jött be
melegítettük a hasát hajszárítóval, az talán használt, vagy csak azért nem sírt olyankor, mert tetszett neki a zúgás, passz
meg persze pocakmasszázs meg 'biciklizés' ezerrel
Már gondoltam arra is, hogy eleve az én édeskömény-ivásom miatt volt, mert mintha azután lett volna jobb neki, hogy én leszoktam róla, de lehet, hogy akkor szoktam le, amikor ő jobban lett- már nem is tudom a sorrendet! Lehet, hogy csak kinőtte, megszokta a kajálást. Sírni is csak akkor sírt sokat éjszaka, amikor hazahoztuk, aznap lett sok tejem, addig nemigen töltötte meg a pociját, utána már csak enni kelt fel egy darabig, de nem volt műsor.
Popsira próbáltad a pelust variálni? Lehet, hogy azzal van baja a popójának...

Iroko, szerintem nagyon valószínű, hogy lelki és nem szervi oka van a panaszaidnak, teljesen érthető, amin te keresztülmentél... szorítok érted, remélem, minden rendben lesz!
danann
 
 


Iroko,
Nagyon drukkolok neked majd írjál, hogy mit mondtak!

Susy,
Gyógyszertárival, az a legjobb a babáknak.
Vendég
 


Mi gyógyszertárival fürdetjük most Benét, mert ekcémás lett, a kiscsaj és Bene is kicsi korában Neogranormonnal fürdött (nem ettől lett ekcémás), a kórházban is ezt használják.

Infacol: kb 1 hét rendszeres használata után van igazán hatása.

Édeskömény: az tényleg puffaszt, sok babánál pont hogy nem segít a pocakfájásra.

Bedike, Iroko drukk! Márti, jobban vagytok?

mtunde
 
 


Susytündér!
Mi is a fürdetőkenőcsöt használjuk. Három nap használtam neki a múlt héten fürdetőt, annyira tetszett Lillunak a hab, hogy majd megzabáltuk... Az eredmény azonban nem maradt el, ekcémás foltjait kenegetem most, ami eddig nem volt... Most van, meg fürdetőkenőcs is újra.
Szóval én is csak azt tanácsolom, nagyon vigyázz, jobb a fürdetőkenőcsös békesség.
Ildi

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Sziasztok kismamák/anyukák!

Első babámat várom, most vagyok a 22. héten. Sajnos eddig nem sikerült orvost találnom, mivel az eddig megkérdezettek pont a nyári szabadságukat töltik augusztus elején. Mindenképpen szeretném választott orvosnál és szülésznőnél megszülni az első gyerkőcömet. Kicsit parázós típus vagyok és szeretném magamat biztos kezekben tudni. Ha tudnátok nekem segíteni és ajánlani olyan orvost, aki az ÁEK-ban dolgozik, és esetleg előre láthatóan ebben az időpontban még nem megy szabira (augusztus 3.) az kérem hogy segítsen.

köszi.....(ide is írhattok: poszilva@freemail.hu)

Sly
sly78
 
 


Sziasztok!

Nagyon köszönöm mindenkinek a drukkolást!

Ma hazajön a kisfiam! :D

Iroko!
Nagyon szorítok!

rozsaag!
Én nagyon igyekszem, egész nap csak fekszem, de már mindenem fáj tőle!
Te is pihenj sokat, mert a te helyzeted kicsit "rosszabb"!

bedike
 
 


Sziasztok!

Henriett vagyok, 31 hetes babaváró.
Az orvosomat nem igazán ismerem, Dr. Atalay Katalin. Kérlek benneteket bármilyen infótok van írjatok.
Az ÁEK-ban fogok szülni, császárral. Nekem gerincprobléma miatt biztos ez ( az első lánykámnál kiszakadt gerincsérvem lett, amit nem vettek észre és lebénultam, megműtöttek, rendbe jöttem, de azóta még kétszer kellett műteni), sajnos így viszonylag nagy rizikóval vállaltuk a babát, de annál nagyobb örömmel.

Köszönöm a segítséget.[/b]

Henriett
feherhollo
 
 


Sziasztok!

Remélem mindannyian jól vagytok, a betegek jobban.

Henriett, sajnos én nem ismerem az általad említett orvost. Sok boldogságot és problémamentes szülést kívánok a 2. babához.

Sly, én is még csak egyszer találkoztam az orvosaommal, így nem lenne túl hiteles, ha én ajánlanám, de a többiek boztos tudnak segíteni.

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a drukkot, használt! :D :D
Semmi gond,de azért még a szív UH-t kipróbálom.
Lívia- igazad lehet,mert, képzeljétek nem fáj a szívem már 2 napja, akkor voltunk asztrológusnál. Nem tudom mennyire hisztek benne, a Bernusnak megcsináltattuk a születési horoszkópját fél éves korában és nagyon bejött eddig,amit mondott. Most megkérdeztük, hogy mire számítsunk baby ügyben:

:shock: IKREK LESZNEK! :shock: :D :D :D

Na mit szóltok? Ráadásul fiú- lány párost lát a "hozzáértő"!
Örülök, bizakodom, megijedtem... és megnyugodtam. Már csak ki kell várni, hogy tényleg bejön-e!
Mit szóltok?

Ági

Kép
iroko
 
 


Susytunder- nekünk is a gyógytári kence vált be, nem volt semmi gond anno 4 éve.

Szentpyr- Az infacol szerintem használni fog, a Berni nagyon küzdött a pocakjával, Infacollal sem szünt meg teljesen, de nagyon sokat csillapodott a sírás, úgyhogy csak bátran!

Rozsaag- Megtaláltad? Minden OK??

Sly- Nem tudom, hogy ki mikor lesz szabin, sajnos nem tudok segíteni.

Henriett- Nagyon bátrak vagytok! Most biztos minden rendben lesz! Az orvost nem ismerem sajnos!

Bedike- DE JÓ!! :D Végre együtt a család! Örülök, hogy minden rendbejött! Már csak 16 nap- Kitartás!!! :)

Ági

Kép
iroko
 
 


Iroko,
Úgy legyen, megérdemelnétek :wink: Örülök, hogy a ketyegőddel nincsen semmi baj.
Vendég
 


Pandácska- Köszi! :-)

Kép
iroko
 
 


iroko!

Nagyon örülök, hogy minden rendben!
Szerintem hihetsz az asztrológusnak, egy barátnőm ugyanígy volt, mint te és neki is ikrei lettek!

Henriett!
Sajnos nem ismerem az orvost!

bedike
 
 


Iroko!

Örülök, hogy minden rendben van veled.
Ikrek lesznek? Hajrá!!! Drukkolok nektek, hogy összejöjjön. :)

Tegnap sem találkoztunk a szülésznővel. Voltak a szülőszobán kismamák és azt mondta, hogy csak 5-10 percre tudna velem leülni. Nem akartam kockáztatni, hogy utazom 1 órát 5 percért, vagy még annyiért sem, ha éppen valaki akkor szül.

Bedike!
Nem érzem, azt, hogy az én helyzetem rosszabb. Én még nem töltöttem el egy hetet a kórházban a terhességem alatt úgy mint Te. Úgy gondolom az csak jó és erősít is bennünket, ha a másik helyzetét látjuk "rosszabnak" :)

Remélem a fiadat tényleg sikerült haza hoznotok és most már végre együtt a család!!!

Kép Kép
rozsaag
 
 


Iroko, örülök én is, hogy nincs semmi baj! Ami az asztrológiát illeti, szerintem annak bejön, aki hisz benne, és általában csak a csináltat ilyen 'jóslást', aki hisz. Szerintem jók az esélyeid a párosra! :D Én mindenesetre (a többiekkel együtt) drukkolok nektek!

Rózsaág, hát igen, 8hónaposan az ember már meggondolja, mibe emnnyi energiát fektet, én szinte már csak pihenni voltam hajlandó :lol: Na jó, kellett néha mászkálni, de csak akkor mentem én is, ha biztos volt a dolog. Nem akarok vészmadár lenni, de amekkora ott mostanában a forgalom, simán el tudom képzelni, hogy csak a szolgálat után érne rá veled foglalkozni a szülésznőd, nem? Egy ilyen találkára nem lehet rávenni?

Henriett, én sem ismerem az orvosodat, csak annyit tudok, hogy decemberben az egyik szobatársam vele szült, és elégedett volt. PErsze az is az igazsághoz tartozik, hogy régi ismerőse volt a doki a családnak...

Sly, az én dokim Dr Gulyás István, bár csak az utolsó hónapban kerültem hozzá, nem tudok róla sokat. Nekem nem volt vele problémám, bár sajnos császárom lett, így nem tudom, milyen 'rendesen' szülni vele. Őt sokan dícsérik, pár Pandácska mást mondana, mert az ő szülésére nem ment be. Senki sem tökéletes, sajna. A szabadságáról viszont nem tudok semmit.
danann
 
 


Iroko - örülök, hogy minden rendben volt! Remélem valóra válik amit láttak!

Manka

Kép

Kép
mankabi
 
 


Dannan!

Igen én is gondoltam erre, de a 3 alkalomból nekem jött közbe kétszer valami, ezért nem tudtunk találkozni. Nyilván a reggeli és a délelőtt órák amik inkább zsúfoltabbak (ezt tapasztaltam). Nagyon pozitívan állok hozzá, hiszek benne, hogy még szülés előtt találkozni tudunk. :)

Kép Kép
rozsaag
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat, remélem csak akad majd valaki aki elvállal. Esetleg tudtok infót a dr. Vermes Gáborról? Róla is sok jót hallottam már.....
Üdv:

Sly
sly78
 
 


Sly78 - Ő tartotta a múltkor a Szülők Iskolájában az előadást, nekem akkor nagyon szimpatikusnak tűnt és kedvesnek, személy szerint velem is nagyon segítőkész volt, amikor rosszul lettem a szülőszoba látogatáson. Az, hogy milyen orvos, nem tudom, egyik ismerősöm szült nála nemrég, ő elégedett volt vele, de sokat nem beszéltünk róla, talán mások többet tudnak írni.

Manka

Kép

Kép
mankabi
 
 


Sziasztok.

Köszönöm szépen a válaszokat. Sajnos sehol sem találok a doktornőről információt, így marad a saját tapasztalat. Bár ajánlotta egy ismerősöm ő meg volt vele elégedve.

Mindenkinek szép napot és jó babavárást illetve babázást.

Henriett
feherhollo
 
 


kis elmenybeszamolo a tegnapi dokilatogatas utan :( kisse letort vagyok, ugyanis a csokkent glukoztoleranciamat -abszolut cukorbetegsegkent kezeli, es ezert mar jelzi, hogy nekem veszelyes a tulhordas (mindket elozo szulesem az volt illetve inkabb elszamolas) ezert a 39. heten, ha addig nincs semmi inditas lesz...
:oops: lehet, hogy ez valakinek semiseg, de nagyon rosszul elem meg, menekuleserzetem van tole, marmint koncentralok, uzenek a babanak, hogy jojjon elobb, masreszt keresem a kiutakat gondolatban a helyzetbol, ill. keresem az infokat, hogy vajon miert lenne a babamnak veszelyes, ha magatol indulhatna mint az elozo ketto

(hamarosan kijavitom a 3. vonalzon a nevet)

Kép
Kép
Kép
bonca
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a sok kedves reagálást! :D Aranyosak vagytok!

Bonca- Tudom könnyű szövegelni, de próbálj megnyugodni! Biztos segíteni fog a Pici, ha megbeszéled Vele! :-)
A lényeg, hogy mindketten jól legyetek! Én azt gondolom, hogy 39 hetesen már azért fel van készülve erre a nagy világra! A lényeg, hogy ne aggódj, minden rendben lesz! Ha Te így gondolod, Ő is azt fogja érezni, hogy minden oké! Fel a fejjel!

Rozsaag- Biztos írtad már,de nem emlékszem :oops: - Ki a szülésznőd,akivel kergetitek egymást?

Ági

Kép
iroko
 
 


rozsaag!

Ne haragudj, ha rosszul fejeztem ki magam! Én a nyitottabb méhszáj miatt mondta, hogy neked "rosszabb"! Egyébként teljesen igazad van, mert nekem feküdnöm kell és megjártam a kórházat, Te pedig teljesen jól vagy!
Mégegyszer ne hari, ha rosszul esett!

A kisfiam itthon és nagyon jó végre együtt lenni!

bedike
 
 


Bedike!
Nem esett rosszul!!!!!! Nem értettem félre! Semmi baj!

Iroko!
Fazekas Zsuzsi. :) Őt ajánlotta Szabó doki. A kergetőzés inkább amiatt van mert 1h-t utazom a kórházig és nem tudom kire bízni a lányomat. Legutoljára pedig voltak kismamák a szülőszobán.

Kép Kép
rozsaag
 
 


Rozsaag-Hát ezt tényleg ki kell fogni. Többször ültünk már a szülőszoba előtt és feltünő volt, hogy az anyuka bent, az apuka a nagyobb gyerkőccel kint. Mint mi is többször :-)
Húú pedig milyen kiváncsi volt az én lánykám is, hogy hová nem mehet be. :D

Bedike- Hatalmas Gratuláció a Családegyesítéshez!!!

Ági

Kép
iroko
 
 


Iroko!

Ezek szerint bevihetem a gyereket a szülészetre ha apa is jön velünk?

Kép Kép
rozsaag
 
 


Sziasztok lányok!

Felhívtam Szabó doki aszzisztensnőjét és kértem tőle időpontot. Nagyon kedves volt úgy ahogy mondtátok.
Ez jól kezdődik, remélem ilyen lesz a folytatás is!

sziasztok, köszi a segítséget, szép estét és puszilom mindenkinek a babáját!!

andy
andy79
 
 


Rozsaag- A szülőszoba ajtajáig biztosan. Szerintem tovább nem engednek. Úgy képzeld el,mint egy külön világot- Az ajtó egyik oldalán a kissé még lerobbant, semmitmondó kórház, a másik oldalon egy kellemes hangulatú, melegséget árasztó részleg,óriási előtér és sok- sok ajtó. :-)
Na ez az a bűvös ajtó,amin szerintem a nagyobb gyerkőc nem jut túl,még apával sem :-( A kicsi is csak egyszer, kifelé az újszülött osztály felé. :D


Ági

Kép
iroko
 
 


Iroko!

Köszönöm szépen a tájékoztatást. Rosszul fogalmaztam, kórházra gondoltam amikor szülészetet írtam. Persze egyértelmű számomra is, hogy nem jöhet be szülészetre. Annyival könnyebb így, hogy nem kell a kocsiban megvárniuk amíg a szülésznővel beszélek, fel tudnak jönni a szülészetig.

Köszönöm mégegyszer!

Kép Kép
rozsaag
 
 


Remélem jól vagytok és kihasználtátok a hétvégi gyönyörű időt! Volt valaki bababörzén? Mi voltunk, de kicsit másnak képzeltem.

Andy79 - mikorra kaptál időpontot? Majd írd meg a véleményed!

Rozsaag - nekem nagyon szimpatikus volt a szülőszoba és tényleg olyan ahogyan Iroko leírta. Azért is örülök, hogy láttam, mert sokkal nyugodtabb lettem tőle, jobban el tudtam képzelni az egészet. Persze nekem ez lesz az első szülés, úgyhogy más a helyzetem, mint neked! Van már új időpont a szülésznőhöz?

Egy gyakorlati kérdés: szeretném kimosni az eddig vásárolt babakelengyét (ágynemű garnitúra, ruhák, plédek ...stb) és az lenne a kérdésem, hogy hány fokon és milyen hosszú programon érdemes mosni őket? illetve mivel érdemes öblíteni? A legtöbb ruhára 40 fok van írva, én viszont úgy tudtam a babaholmikat magas hőfokon kell mosni, nem igaz? A program pedig rövid kímélő (fél óra) vagy hosszabb (két óra) legyen? Kicsit aggaszt az is, hogy mindenféle színű ruhák vannak, ennyi adagot nem tudok csinálni, remélem nem fogják össze egymást! Öblítő pedig tényleg nem kell, vagy ecettel öblítsek, de akkor mennyit öntsek hozzá, vagy megfelel az eddigi sensitiv öblítő?

Előre is köszi mindenkinek a tanácsot!

Manka

Manka

Kép

Kép
mankabi
 
 


Mankabi! A kicsik bőre nagyon érzékeny, szerintem az elején semmiképpen ne használj öblítőt! Az ecet tökéletesen megfelel, egy-két evőkanálnyi. Nem kell magas hőfokon, mi mindent 40fokon mosunk, a mai mosószerek már mindent kivisznek, az ecet pedig fertőtlenít. Arra figyelj még, hogy minél hosszabb program legyen, hogy alaposan kiöblítse a mosószer maradványait. Mi mostanság vettünk először szenzitív öblítőt, a plüss cuccok miatt, mert azok egy kicsit sprődek lettek az ecettől, félve próbáltam ki, de nem lett baja tőle. Azért a következőnél sem fogom a születésekor kezdeni.
danann
 
 


Mankabi!

Szerintem sem kell 40 foknál melegebben mosni a ruhát. Gondolom a fertőtlenítés miatt írtad a magasabb hőfokot. Az ecetről nem tudtam, jó ötlet dannan. Öblítőt ne használj szerintem se, mert erősen allergizál.
A vasaló pedig csodákra képes fertőtlenítés terén. Én a mai napig mindenét vasalom Laurának.

Kép Kép
rozsaag
 
 


Mankabi!
Az előbb elfelejtettem: csütrötök az újabb időpont! :)

Kép Kép
rozsaag
 
 


Igen, én is akartam mondani a vasalást, csak a fiatalúr elszólított a géptől :D Amíg le nem esik a köldökcsonkja, addig mondta a védőnő, hogy ami érintkezik vele, szóval a bodyjait, vasaljam mindenképpen, de bevallom, nem mindig jött össze :oops:
danann
 
 


Mankabi,
Én 40 fokon mosom Dóri ruháit, és használok öblítőt is sensitivet. Dupla öblítésre állítom a gépet, és semmi baja a bőrünknek, pedig amúgy nagyon érzékeny. Mindent vasalok is.
Vendég
 


Köszi lányok a véleményeket, azt hiszem ma lemegy az első adag, remélem jól bírják a ruhák, most dől el milyen is a minőségük!

Manka

Manka

Kép

Kép
mankabi
 
 


Mankabi

Örülök, hogy feltetted ezt a kérdést, ezekre én is kíváncsi voltam!!! Nekünk is most esedékes kimosni az új rucikat. Az ecettől nem lesz rossz szaguk? Nekünk is a sensitive öblítőt és a babáknak való folyékony mosószert ajánlották (én a dm-ben vettem).

gabi

Kép
Kép
szfgabi
 
 


Szfgabi - én a hagyományos mosóporommal mostam ki őket (Tomi Kristály) és ecettel öblítettem (2 kanálnyi), a ruhák finom illatosak, az ecetet nem éreztem rajtuk. Én Silan Sensitive-et használtam eddig, de most nem mertem használni. Nekem így bevált, úgyhogy marad az ecet.

Manka

Manka

Kép

Kép
mankabi
 
 


Szfgabi, az ecettől nem lesz ecet-szaga, mert ahhoz elég keveset kell használni, én Dreft sensitivet használtam ecettel, és egyáltalán nem nyomta el a mosószer illatát. Egyetlen negatívum, amit már mondtam, hogy a plüss cuccok, illetve egy-két frottír türcsije nem lett elég puha, sprőd maradt, sőt, a plüssök kifejezettem rosszul néztek ki. Kb két hónapos korában elhagytam az ecetet, és így már puhábbak lettek ezek is, pedig nem tettem bele öblítőt. Nemrég kipróbáltam a Gabi babaruha öblítőt, de attól sem lett szebb vagy puhább vagy illatosabb a ruha (a dreft átlagon felül illatos szerintem), úgyhogy nem is veszek többet.
danann
 
 


Ja, ahogy nézem, nektek csak sokára lesz szükségetek meleg plüss cuccokra, mert a babák a jóidőbe születnek, nem úgy, mint az én decemberi kisfiam :D
danann
 
 


Sziasztok!
A mosópor-öblítő témához hozzászólva, én a Gabi baba mosóport és öblítőt használom Lillu cuccaihoz, nagyon érzékeny a bőre, mégsem okozott allergiát eddig és semmi más panaszt! Nekem az illata is tetszik. Szóval nálunk bevált. :D
Biztos az ecet is jó, meg környezetkímélő is. Én takarítani szoktam vele, de babaruhához még nem próbáltam.
Üdv, Ildi

KépKép

KépKép
beneildi
 
 


Mi folyekony mososzert hasznalunk, Tomi vagy Ariel, mikor mi, es oblitot nem, vagy ha eszunkbe jut, akkor ecetet, az illata olyankor is jo, nem ecetszagu, es elvileg az fertotlenit
(felultoltos mosogep, ha oblitot hasznalnank, mint a multban, menthetetlenul bepeneszedik na az sztem biztos rossz a bababornek)
az en inditastol idegenkedos beirasomra nem reagaltok :( , pedig nagyon varom
egyelore a homeopatias inditasokat tervezem bevetni, aztan ha nem megy, akkor a dokimat meggyozni, de ki tudja mire vagyok meg kepes utana...megszokok az inditastol

Kép
Kép
Kép
bonca
 
 


Bonca- Én még szombaton reagáltam!
:)

Ági

Kép
iroko
 
 


Sziasztok!

Ha minden igaz, két hét múlva születik első babóm, teljesen tapasztalatlan vagyok.
Remélem tudtok nekem segíteni, hogy milyen lesz a kórházban töltött pár napom. Kérlek írjon vki, hogy milyenek az osztályon a csecsemős nővérek, segítenek mindenben? Megmutatják a köldökápolást, a szoptatást, stb :?:

Múlthéten már láttam a szülőszobát, nagyon tetszik, de inkább attól félek, hogy ki fog nekem segíteni?
Előre is köszi, ha írtok pár sort :)

Judit

KépKép
b_judyt
 
 


B_judyt!

Én még nem szültem a kórházban, de a lányok azt írták, hogy a csecsemős nővérek segítőkészek. Kérni kell tőlük a segítséget, mert olyan sok a kismama, hogy nem tudnak mindenkire egyenként figyelni. Ha valamit nem tudsz, kérdezz és segíteni fognak!
Jönnek majd a többiek is akik már szültek és mindent elmondanak neked!

szia

Kép Kép
rozsaag
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?