Iroko, örülök én is, hogy nincs semmi baj! Ami az asztrológiát illeti, szerintem annak bejön, aki hisz benne, és általában csak a csináltat ilyen 'jóslást', aki hisz. Szerintem jók az esélyeid a párosra!
Én mindenesetre (a többiekkel együtt) drukkolok nektek!
Rózsaág, hát igen, 8hónaposan az ember már meggondolja, mibe emnnyi energiát fektet, én szinte már csak pihenni voltam hajlandó
Na jó, kellett néha mászkálni, de csak akkor mentem én is, ha biztos volt a dolog. Nem akarok vészmadár lenni, de amekkora ott mostanában a forgalom, simán el tudom képzelni, hogy csak a szolgálat után érne rá veled foglalkozni a szülésznőd, nem? Egy ilyen találkára nem lehet rávenni?
Henriett, én sem ismerem az orvosodat, csak annyit tudok, hogy decemberben az egyik szobatársam vele szült, és elégedett volt. PErsze az is az igazsághoz tartozik, hogy régi ismerőse volt a doki a családnak...
Sly, az én dokim Dr Gulyás István, bár csak az utolsó hónapban kerültem hozzá, nem tudok róla sokat. Nekem nem volt vele problémám, bár sajnos császárom lett, így nem tudom, milyen 'rendesen' szülni vele. Őt sokan dícsérik, pár Pandácska mást mondana, mert az ő szülésére nem ment be. Senki sem tökéletes, sajna. A szabadságáról viszont nem tudok semmit.