Szép jó reggelt mindenkinek!!
Már két napja hétágra süt a nap, meg levehettem végre a télikabátomat, úgyhogy nagggyon jó kedvem van!!
Akkor most reagálnék a hozzászólásokra, mert hétvégén nem nagyon tudok netezni. Párom ápr. 30- án vizsgázik, az uccsó vizsgája, úgyhogy tanul megint ezerrel, nem zavarom.
Ósió!
A jegyesoktatás nálunk is ugyanez. Megbeszéltük, hogy lesz, aztán eddig volt két alkalom, aztán sosem tudtuk összehozni többet. Mondjuk a lelkészen sem láttam, hogy nagyon töri magát. Én sem sajnálom, nem nagyon tartom szükségesnek. Amikről eddig szó volt sem ért semmit. "elszakadni a szülőktől, csak ketten együtt élni, elfogadni egymást"
Le vannak ezek a lelkészek maradva. Egyrészt már egy ideje elszakadtam a szüleimtől, úgyhogy ezzel már nincs gond, a párommal is együtt élek, viszont nem kettesben, hanem anyósékkal, úgyhogy erre akkor kéne visszatérni, ha már felépült a házunk. Tulképp semmi nem fog változni az életkörülményeinken, akkor meg miről beszélünk??
Kicsit modernizálhatnák a nézeteiket, meg a tanításukat!
Amúgy én kötőjelesen fogom felvenni a párom nevét.
menyecskeruha
Nem úgy volt, hogy megvan a szoknya, és még kötényt varrsz hozzá? Mégis veszel másikat? Vagy valamit nagyon félreértettem?
koszorúslányok
Látom nem könnyű esetek!
Jobb is ha rájuk bízod, egymás haját tépjék ne a tiedet!
Én kifejezetten egyedül szeretek vásárolni. Fiúk kizárva, de nálam ezek a csajos vásárlások sem jönnek be igazán. (persze egy két alkalmat eltekintve. Ha igazán nagyot szeretnék vásárolni, akkor azt csak egyedül tudom megtenni. Viszont imádom utána elmesélni, meg mutogatni mit sikerült beszereznem.
színház
Ne is mondd!
Olyan szívesen járnék, meg komolyzenei koncertekre is, de mindent nem lehet. Egyszerűen minden nem fér bele az időnkbe. Majd nyáron talán eljutunk pár helyre.
Tavaly is mentünk Republik koncertre, nagggyon jót buliztunk!!
Nade hát ez megint más stílus, de ez is kell!! Állatkertbe is imádunk járni, legszívesebben vennénk bérletet. Nem lehet megunni. Vidámparkba nem vágyom egyáltalán. Kiskoromban voltunk párszor, de akkor sem volt jellemző, mert drága volt, és a szüleim inkább másra költötték a pénzt. Bár akkor még sokat nyafogtunk emiatt. Ünnep volt, ha eljutottunk a vidámparkba.
Encsike!
Erről jut eszembe, hogy Schönbrunnban nem mentetek be az állatkertbe? (ez a mániám bocsánat
) Bár szerintem semmivel nem jobb, mint a pesti, de én ott is voltam többször. Érdekes viszont, hogy itthon eddig csak a pestiben voltam, egyszerűen a többibe még nem jutottam el. De tervezzük...
Majd nyáron!
Azért az a tarka cica nagyon kis kakukktojás lehet a többi között!
Szerintem őt úgyis megtartjátok!
És hova bújt aznap reggel, hogy nem vetted észre? A kis feketék alá?
Szöszke!
Én is imádom a szép szemfestékeket, van is egy csomó, mert mindig elcsábulok, aztán szépen ott áll a polcomon, mert elég ritkán festem magam.
Anuk!
No, megnézegettem a neveket, és tényleg vannak benne elég érdekesek is. Mondjuk én a hvg-ben olvastam még anno egy cikket az új nevekről. Ott ezeket az "indián"
neveket emelték ki, mint Felhő, Eső, Vihar. Kövezzetek meg, de nekem a Gesztenye naggyon tetszik. (érdekes, hogy most iktatták, de az iwiwen már találtam ilyen nevű emberkéket
)De párom még abba sem megy bele, hogy a második neve legyen a lányunknak. (mondjuk van benne némi igazság, mert elég hosszú lenne így a neve, meg sok helyen kiírják, még ha nem is akarja használni mind a kettőt) Úgyhogy megegyeztünk, hogy majd teknősnév lesz belőle.
Nekem még az Aloé tűnt elég röhejesnek...
Ibici!
Miért olyan furi, hogy két nappal késik az ovud?
Az nem olyan sok szerintem...
Vagy neked ennyire napra pontosan szokott megjönni? Nekem 28-30 naposak a ciklusaim, úgyhogy 1-2 napot nekem is késhet néha.