Új privát üzeneted érkezett!

Zsófi még egy mondat és eldugulok:

Néha menj be ebbe a szobába, és lazulj el. Tényleg annyira árasztja a nyugalmat, lehet hogy segít ellazulni. Vagy ha szülsz gondolj rá, hogy Jónásnak pontosan erre a nyugalomra van szüksége, lehet hogy ezért érzed hogy a zöld szoba jó lesz neki! És akkor minden rendben lesz!!

Basszus néha már úgy izgulok érted mintha én szülnék. :shock: :lol:

Klári
Kép
ganti

DE JÓÓÓÓÓÓÓ!! az jó érzés!!!!! majd jól visszaadom, amikor te szülsz!!!
kerekpocak

Zsófi: nagyon jó lett a Jónás-lak! Szonjának is ilyen ágya van fehérben, ilyen rácsvédője, és ilyen macija. :wink: :D :D
Tényleg nagyon nyugodt színek, nagyon tetszik.

Nelly

Kép
breeki

cukik vagytok!!
kerekpocak

nem tudjátok h hol lehet cuki plüss játékokat venni? kellene még 1 állat (albi meg alfi) szal erre az analógiára.
kerekpocak

happy box?

Klári
Kép
ganti

megnézem majd, köszi.
drukkolok majd a nyelvvizsgádhoz!!
kerekpocak

Zsófi-nagyon szép lett a babaszoba ,Jónás biztosan jól fogja érezni magát benne.Nekem tetszenek nagyon a zöld párnák.
A többihez meg nem nagyon tudok hozzászólni de sajnálom.
Samu gondolom várja már a kistesót,és aranyos,hogy így segít neked.

macarella

Mindenkinek kellemes hétvégét,Fatimának jó bulizást.
Kérdés?Szerintetek vihetem már Balázst babaúszásra?és ha igen azt hogyan kell elképzelni,miket kell beszerezni?

macarella

Sziasztok!

Zsófi, nagyon hangulatos lett a szoba, és tényleg nyugalmat áraszt. Hiába a zöld szín nyugtató.
Emma kuckójában is zöld a fal és én lakberendezésügyileg is szeretem a zöldet.
Ez tök jó, h. így érzed, h. Samu színe a piros (kis szöszke fejéhez), Jónásé pedig a zöld. De érdekes.
Ezen még nem is gondolkodtam. Vajon mi lehet Emma színe?

Mesélted igen, h. ez egy gyerekágy, tök jól kitaláltátok. Praktikus és nincs felesleges kiadás.
Ja, és Klárinak tök igaza van, menj be a szobába és lazíts!

Klári, drukkolunk a nyelvvizsgához! Ügyes légy!
Tényleg ti Edussal együtt szültetek? Hihi, de jó!

Kriszti!
Mi 4 hónapos kora óta visszük Emmát úszni. Elméletileg 3 hónapos kortól lehet.
Vigyétek! Mindenképp! Én csak jót tudok mondani. Mi a XIII. kerületi tanuszodába járunk, jó dolog, h. a gyerek társaságban van, megszereti a vizet, nem fog félni tőle, a mozgásfejlődésében is sokat segít.
Hogy mit kell vinni? Dm-ben lehet kapni úszópelust. Ezen kívül kell törcsi és más nem. Egyes helyekre kell orvosi igazolás, h. a gyermek egészséges és úszhat, van ahol a szülőknek is kell orvosi igazolás. Van ahol az úszópelusra még egy biciklisgatya szerűséget is adni kell a gyerekre, de szerintem ez ritka.

Drégelypalánk merre van?
:roll: Hova szeretnétek vinni úszni Balázst? Mindenképp hívd fel a helyet, h. oda mit kérnek!

Kép
niki30

Niki!-mindenképp Budapestre szeretnénk vinni,de még nem néztünk utána pontosan a helynek,ezért kérdeztem hátha valaki esetleg tudna segíteni.Hol lehet utánanézni ezeknek az uszodáknak?Uszósapit nem kell vinni a gyereknek?

Drégelypalánk Nógrád megyében van:(,pontosan a szlovák határ szélén,teljesen fent északon.Szerencsére Budapest csak 70 km,így oda szoktunk járni a dolgainkat intézni.Itt vidéken sajnos sok lehetőség nincs ezért szeretnénk vinni a kicsit mindenhová,habár elég költséges,de hosszú távon megéri.

macarella

Zsofi a szoba szupi...

Jo hetveget mindenkinek

agi

Kép
cica_1

Sziasztok!

Zsófi!
Ismét csak lóugrásban olvastam, még délelőtt a tali dolgot, s azóta agyalok, de nem tudok nem írni, így elnézést, hogy újra felhozom a témát.

Dühös lettem, s nem értem az exeket. Tényleg a társaság magja voltál, s szerintem nem bántottál meg senkit, nem vesztél össze senkivel (igaz vannak kiesett időszakok, amikor abszolut nem tudtam topikot olvasni ---> ilyen tájt tűnt el teljesen Kata és Zsóka is. Az okot a mai napig nem tudom, hogy miért. De úgy voltam vele, hogy nekik is, ahogy nő a gyerkőc, egyre kevesebb az idejük a géphez ülni. Ha tudsz más magyarázatot szívesen veszem).
Mert az, hogy minket nem hívtak, arra esetleg azt tudom felhozni, hogy mi tényleg szép lassan lemaradtunk, mert annyi minden összejött mostanság az életkénkben (építkezés közbeni rohangálás, pocakosodás megtűzdelve nem egy nyavalyával, számítógép be nem kapcsolása napközben Bala miatt...) és egyszerűen nincs időm néha olvasni sem, nem hogy reagálni. Ennek ellenére mindig visszatérek, mert jó a csapat, s hiányoztok (régiek és újak egyaránt), s éredekel kivel mi van, hogy cseperednek a lurkók.
Éppenezért bennem is van egy tüske, hogy jól esett volna egy e-mail egy kérdéssel, hogy van e kedvünk talizni. Hiszen ha napi szinten nem is tudtam jönni, hogy kivel mi van, de azért a talira biztos hogy megtaláltam volna a módját, hogy eljussunk, mert jó lett volna látni a gyerkőcöket, s a szülőket, s dumcsizni egy jót. Baláról nem is szólva, hogy hogy élvezte volna.

Na mindegy harag nincs bennem, de azért furdal a dolog, hogy mi miért estünk ki a pikszisből. Egy ötletem van: kicsi a kertkapu a tali helyszínén és a pocakosok nem férnek be rajta :?: :x :roll: :wink:

Elnézést, hogy újra felhoztam a témát és hogy csak erre reagáltam. de ki kellett írnom magamból...

Puszi mindenkinek és további jó hétvégét: Timi

Kép

Kép
timtom

később reag, most csak bejelentkeztem.
kerekpocak

ja és legújabb samuvideó:

http://www.youtube.com/watch?v=SxTcxoNNFR0
kerekpocak

Timi, Zsófi - szerintem ne rágjuk magunkat ezen, teljesen fölösleges.
Testületileg távoztak néhányan (nekem az sokkal rosszabbul esik, hogy annyit nem mondott senki hogy pá x okból nem jövök többet), ettől ők még tarthatják a kapcsolatot. Igazából Eduson kívül senkivel se privizek a régiekkel (vele is teljesen más dolgokról), tehát miért is hívtak volna?? Egyszer sem érdeklődtem hogy miért nem jönnek, mi van velük, ezért nem várhatom el, hogy ők majd annyira kíváncsiak lesznek rám. Ez továbbra is egy nyitott fórum, az jön (vissza) aki szeretne. És a hangulat jó, bárki bármit is mond. :lol:

Ki tudja hányan olvasgatnak minket, és miket gondolhatnak rólunk ezért vagy azért - ez a joga azoknak is megvan akiket ismertünk és azoknak is akikről nem is tudunk.

És Timi, ha ritkán jössz az se baj, így is szeretünk!! :wink:

Fel a fejjel lányok, tényleg kár ezen rágódni.

Remélem mindenkinek jól telik a hétvégéje!!!

Klári
Kép
ganti

épp azt akartam írni, h ők már baráti társaság, szal nem is várom -várhatom el, h minket is hívjanak, nekem az esik rosszul, h ők tartják a kapcsolatot, cska belőlünk nem kérnek. tehát, h kiszakadt egy mag, akik ugyanúgy kapcsolatban állnak, csak belőlem-belőlünk nem kérnek.

na mindegy, tényleg lezárva. timi te se bánkódj.

nekem őrületes méhtevékenységem van tegnap este óta, remélem, h ez nem így megy majd még 3 hétig. ma éreztem először azt, h nehéz a pocakos lét. nem voltam annyira virgonc, pedig sok mindent csináltam, megjártam lf-t is. pl. be és összepakolás, lecipekedés ilyesmi. nagyon nagyon elfáradtam. puszik.
kerekpocak

jól megmondtam az első bekezdésben. :lol: :lol: :lol: dupláztam egyet. :lol: :lol: :lol:
kerekpocak

Zsófi, Klári!
Teljesen igazatok van, csak mégis...
Téma ezennel részemről is lezárva!

Zsófi!
Tünemény Samu! Mindig elvarázsol!
A kendős tánc a kedvenc. Bala min. 10x követelte vissza, hogy nézzük meg újra :lol:
Jónás kuckó tényleg a nyugalom szigete. :)
Csak hiányolnod kellett, hogy Jónás nem akar indulni :)
Azért óvatosan a pakolásokkal meg a cipekedésekkel!
Vigyázzatok magatokra!

Klári!
Kitartás a tanuláshoz és drukk a nyelvvizsgához!
Minden elismerésem, hogy gyűröd a sulit!

Pillanatnyi helyzetjelentés rólunk házilag:
Jelentem kifestettek a festők. Kezd lakás formája lenni a háznak :) Olyan jó látni. S egyre nagyobb az izgalom, hogy mikor lakhatjuk már be.
Bala kerek perec kijelentette, hogy az Ő szobája kék legyen :) Még jó, hogy egyezett az elképzelésünk. Amúgy ez lesz a lurkók alvó szobája, míg a másik, ami sárga színt kapott lesz a dühöngő. Berendezésük még várat magára, de szép lasssan majd elkészülnek. Egyenlőre még parketta hiányban szenvednek.

Puszi: Timi

Kép

Kép
timtom

Én sem akarom tovább feszegetni a témát, csak most az jutott eszembe, h. Klári, Timi, Zsófi, ti mindannyian ismertétek a régieket, jóban voltatok, régóta irogattatok, és érdekes mód, pont ti rekedtetek kívül, ti, akik még mindig jelen vannak itt.
Nem érdekes?
Lehet, ha ti is leléptetek volna innen, akkor most oda tartozhatnátok.
:roll: :roll: :roll:

Kép
niki30

Timi, ti hol építkeztek?
(lehet, h. már írtad :oops: )

Ez tök érdekes, mostanában nagy "divat", h. van a gyerekeknek alvós szoba és játszós szoba. Barátnőmék is így oldották meg, az egyikben alszanak, a másikban meg lehet rumlizni :)
Régen úgy volt, h. egyik szobában az egyik gyerek, másikban a másik. Nem?
Érdekes.

Kép
niki30

Gyerekcipő boltot tudtok Csajok?
Vagy link esetleg, ahol körül tudok nézni?

Nelly, ti hol is vettétek?

Kép
niki30

Niki: akkor sem lépek le :lol: Ha meg igen, ígérem megindoklom és elköszönök. :wink:

Nálunk van alvós szoba meg nappali, ott van a rumli (Juli szerint rumbi).

Nekem 3 tesóm van, és volt olyan, hogy 4-en laktunk 1 szobában (egy kb 40nm-es szobában), és nagyon jó volt. Persze volt idő mikor hiányoltam a külön szobát, de sose volt :cry: A nővéremmel laktunk 1 szobában, térelválasztással.
Szerintem jó ha a gyerekek együtt vannak ha lesz Julinak tesója tuti 1 szobában altatom majd őket (max. a legelején nem), persze egy bizonyos korig csak.

Timi akkor alakul a házikó!! A pici érkezésére el akartok készülni, vagy lesz ahogy lesz??

Klári
Kép
ganti

remélem mindenkinek jól telik az első igazán szép idejű vasárnap!
mi állatkertben nyomtuk, nagyon klassz volt. teszek majd fel remekbeszabott lámás, tevés képeket. :)
kerekpocak

Jaaajj nagyon!
Voltunk játszóterezni, csúúúzdáztunk is, meg hintáztunk is és ismerkedtünk is és csudi jó volt.
Pedig apa ma nincs velünk :cry: Csak este jön, de így is jól telt azért a nap. Jól elvagyunk Emmával.
Bár a kis bestia nem aludt délután és iszonyú nyűgös lesz egy óra múlva, dehát....
Tegnap is már 7-kor elaludt fürdés nélkül.

Na hozd csak azokat a tevés képeket!!!!
Állatkert!! Állat! Mikor lehet vinni őket? Már mi is nézegetjük a kutyusokat az utcán, de még egyelőre ennyi.

Ki mit csinált ezen a szép tavaszi napon?

Kép
niki30

halihó!

Én sajnos tanulok egész nap, illetve a házidogámhoz csinálom a műszaki rajzot. :evil:
Juli meg apukájával biciklizik, motorozik, rajzol a betonra krétával stb.

Juli 1,5 éves volt kb mikor először elvittük állatkertbe, felejthetetlen élmény volt!! De nagyon fárasztotta persze, és csomó mindent még nem élvezett (kisebb állatok). Aztán majdnem 2 volt másodszorra, akkor már nagoyn képben volt és szerintem most tavasszal lesz az hogy igazán élvezi majd!

De annyira klassz az állatkert, egyszer talizhatnánk úgy hogy délelőtt csatangolunk az állatkertben...

Klári
Kép
ganti

Sziasztok!
Mi is most érkeztünk haza,kihasználtuk a szép időt és elmentünk hármasba a dunakanyarhoz sétizni és ha már ott voltunk ebédeltünk apával egy jót.Olyan jó volt,annyira rég nem voltunk már így kettesbe(hármasba :) )sehol.Balázs rendes kisfiú volt,végig aludta az egészet.Mire hazajöttünk,akkora kakit nyomott,hogy a nyakán folyt ki,komolyan mondom még ilyet nem láttam. :shock:

Zsófi-nagyon imádnivaló Samu ahogyan repül,de a kendős,táncizós videó nálam is a favorit.Kiváncsi vagyok én is az állatkertes képekre!

Klári-kitartást ,gondolom milyen sz@r lehet bennt lenni ilyen csodálatos időben és tanulni ,én is átestem ezen az időszakon,de ha lehet ilyet mondani megéri :?:

macarella

Niki-El tudom képzelni Emmát ahogyan ismerkedik :D

macarella

Timi-gratula a házhoz,a kis gézengúzok már hogy tudják,hogy milyen szoba kell nekik :)

macarella

Kriszti!
Nagyon jó, h. ilyen bátrak vagytok, h. ilyen ebédelős programokat is csináltok Balázzsal.
Mi annak idején (basszus nem is volt olyan rég :shock: :wink: ) azért sem tudtunk ilyeneket csinálni, mert azon pánikoltam, h. a gyermekem éhen hal. Csak fekve tudtam szoptatni, tehát egy ebéd közbeni szopi szóba se jöhetett. Volt olyan, h. sétáltunk a Margit szigeten, de oda is vittem lefejt tejet. Azt meg melegen tartani....szal így nem volt akkora buli.
Lehet, h. írtad már; Te még szoptatsz? Hogy megy nálatok az evés?

Kép
niki30

Niki-igen szoptatok,szerencsére van tejci bőven,de azért én is vittem tartalékot.Gondoltam ha éhes lesz majd az autóban megszoptatom.Amúgy itthon én is fekve szoptatok,nemrég tanultam meg ülve szopiztatni pont emiatt,ha megyünk valahová tudjam megetetni.Nem mondom,hogy könnyű volt,mivel a védőnőre nemigen számíthatok(majd egy hónapja h nem látta Balázst),de annyit gyakoroltam,míg bele nem jöttem.

macarella

Nah, ugyanígy voltam én is. Muszáj volt megtanulni ülve, hiszen az úgy nagy szabadságot ad (szinte bárhol oda tudod neki adni).
Ügyes vagy, h. megtanultál ülve is!
És hogy szoptatsz! Szuper!

Kép
niki30

Ja, ezt akartam még Neked!

http://babauszas.lap.hu/

Itt azért találsz ezt-azt.

Kép
niki30

Köszi Niki, a tegnap már ki is néztem kettőt, a picúr baba-mama vízi programot illetve a XIII.kerületi tanuszodát ahová ti is jártok.Jövő héten fel is hívom őket.Balázs egy hét múlva tölti be a 3 hónapot,de ez a hét pontosan elég lesz előkészülni,ésaddig is gyakorolunk itthon.
Jaj nagyon kiváncsi vagyok h milyen lesz.

macarella

Jaj és ha esetleg tudnál árakat mondani,hogy mennyibe kerűl a bérlet,mert a honlapon nem találtam
köszi

macarella

Olllllyyyyan szép idő volt ma, ezt már szeretm! :D

Éljen a 9 hónapos Szonja!!!!!! :D

Niki: gyerekcipő van a plázákban, legalábbis az Árkádban van Branch Baby (az árakat nem tudom, mert még nem voltam). Van ott KG is, ott is van cipő. Itt Zuglóban van a Minimanó, na amellett is most nyílt egy bolt, de lehet, h ezek neked messze vannak!

Kriszti: tök ugyi vagy, h megtanultad a fekve szopizást egyedül :) . Nekem sem mutatták meg, de miután begyakoroltam, nagyon megszerettem. Sztem sokkal kényelmesebb! Tényleg bátrak vagytok, mi is vágyunk már egy ilyen kiruccanásra, de még
nem mertük meglépni. :roll:

Timi: biztos szép lehet a ház, mutatsz majd képeket? Azt kérted, h ne "zaklassunk" névügyileg, ugye? Mert akkor nem is kérdezem, de ha mégis .....akkor megírod, ha eldöntitek?

Klári: miből nyelvvizsgázol? Szurokolok, h sikerüljön!

Zsu
svs

Kriszti!

8ezer körül van a bérlet, ez 5 alkalmat jelent.
Ha csak egy alkalmat fizetsz, akkor úgy 2ezer. Megéri a bérlet.

Jajj, de jó lenne ha oda jönnétek ti is! Mondjuk több csoport is van, és mi a középhaladó csoportba járunk.
De ettől függetlenül biztos összefutnánk, mert egymás után vannak az órák.

Zsu, köszi szépen, akkor lehet elugrunk az árkádba, úgyis a h&m-et is meg akarom kuksizni. Bár most van mindenünk.

Kép
niki30

Dobok egy mai képet .

Kép kis huncut

macarella

Zsu, aranyos vagy, köszönjük szépen!

Sziasztok, mi családi programon voltunk ma, a Szonja unokatesójának ma volt a 3. szülinapja, szóval csak bentről élveztük a szép időt.

Niki: mi az Arena plaza-ban vettük a cipőt, a La scarpa-ban. Ott elég sok cipőbolt van, de egy csomó helyen csak 20-tól vannak cipők. Márkákat nem tudok mondani, de jó márkájú gyerek cipőt lehet kapni a Humanic-ban, Deichmann-ban, KG-ban, Brendon-ban. Ajánlom neked a
http://cipo.lap.hu/

itt márkánként megtalálod a cipőket, és hogy hol kaphatók.

Nekem olyan furi, én fekve nem tudtam szoptatni, csak ülve. A vállam nem bírta olyan sokáig, mint kellett volna. :roll:

Nelly

Kép
breeki

Szonjának Boldog 9. hófordulót!!!!!!!!!!!!!!!!!!![

macarella

Neked is nagyon köszönjük Kriszti!

Nelly

Kép
breeki

Niki-elfelejtettem írni,én is szívesen találkoznék veletek,szerintem maradunk ennél az uszodánál,mivel árilag is jobb,meg az időpont is jobban megfelel.Mindenképp értesítelek,hogy mikor megyünk.

Jó éjszakát mindenkinek!

macarella

ahogy ígértem: (semmi extra, de bizonyítja: ott jártunk :))

Kép Kép Kép
kerekpocak

SZONJUSNAK NAGYON NAGYON BOLDOG FORDULÓT!!!!!!!!!
kerekpocak

Jó reggelt!

Oké Kriszti :lol:

Samu élvezte egyébként az állatkertet?

Szonjának elfelejtettem Boldog 9. hónapot kívánni!

Kép
niki30

Nelly, nagyon köszönöm :) Utánanézek.

Kép
niki30

Sziasztok!
Egy gyors kérdés,ma ismét kimenőben vagyunk,apának Budapestre kell menni egy konferenciára és vele tartunk, a MOM park mellé kell menjen és addig mi ott eltöltjük az időt,esetleg nem tudjátok,hogy van ott pelenkázó helység,meg valami ahol meg tudom szopiztatni a kicsit,esetleg a környékén valami park,ahol tudnánk sétizni?Nagy dilemmába vagyok,hogy menjünk-e vagy sem?Segítsetek!!

macarella

Zsófi-Samu látom élvezte az állatkertet,tök jó lehetett :D

macarella

van pelenkázó meg minden és nagy park is. menjetek!
kerekpocak

Sziasztok!

SZonjának nagyon boldog 9.-et!!!

Zsófi! Tök szuper lehetett az állatkertben! Nagyon jók a képek!!! Lassan majd mi is elvisszük Petrát, remélem azért 1-2 állat elnyeri tetszését. Legalábbis anyóséknál a cicákkal már barátkozik. (nekem meg a hátamon áll fel a szőr).
Juj de izgis, már csak 15 nap!!! A doki mikor indítja be ha nem indul meg magától?

Ági! Tök cuki Anna! Olyan kis édesek ahogy kutyáznak. Petrának is van egy ilyen rugija.

Kriszti! Balázs annyira édes. A haját nagyon irigyeljük!!!

Babaúszás csak hétközben van vagy hétvégén is? Én is nézegetem a helyeket, de időpont egyikhez sincs.

Teri

KépKépKép
pruci

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?