Sziasztok!
Zsófi!
Ismét csak lóugrásban olvastam, még délelőtt a tali dolgot, s azóta agyalok, de nem tudok nem írni, így elnézést, hogy újra felhozom a témát.
Dühös lettem, s nem értem az exeket. Tényleg a társaság magja voltál, s szerintem nem bántottál meg senkit, nem vesztél össze senkivel (igaz vannak kiesett időszakok, amikor abszolut nem tudtam topikot olvasni ---> ilyen tájt tűnt el teljesen Kata és Zsóka is. Az okot a mai napig nem tudom, hogy miért. De úgy voltam vele, hogy nekik is, ahogy nő a gyerkőc, egyre kevesebb az idejük a géphez ülni. Ha tudsz más magyarázatot szívesen veszem).
Mert az, hogy minket nem hívtak, arra esetleg azt tudom felhozni, hogy mi tényleg szép lassan lemaradtunk, mert annyi minden összejött mostanság az életkénkben (építkezés közbeni rohangálás, pocakosodás megtűzdelve nem egy nyavalyával, számítógép be nem kapcsolása napközben Bala miatt...) és egyszerűen nincs időm néha olvasni sem, nem hogy reagálni. Ennek ellenére mindig visszatérek, mert jó a csapat, s hiányoztok (régiek és újak egyaránt), s éredekel kivel mi van, hogy cseperednek a lurkók.
Éppenezért bennem is van egy tüske, hogy jól esett volna egy e-mail egy kérdéssel, hogy van e kedvünk talizni. Hiszen ha napi szinten nem is tudtam jönni, hogy kivel mi van, de azért a talira biztos hogy megtaláltam volna a módját, hogy eljussunk, mert jó lett volna látni a gyerkőcöket, s a szülőket, s dumcsizni egy jót. Baláról nem is szólva, hogy hogy élvezte volna.
Na mindegy harag nincs bennem, de azért furdal a dolog, hogy mi miért estünk ki a pikszisből. Egy ötletem van: kicsi a kertkapu a tali helyszínén és a pocakosok nem férnek be rajta
Elnézést, hogy újra felhoztam a témát és hogy csak erre reagáltam. de ki kellett írnom magamból...
Puszi mindenkinek és további jó hétvégét: Timi