Szép Estét!
Nem volt ma nagy forgalom de tegnap annál inkább,
Még most jövök,tegnap délelőtt főzöcskéztem meg takarítottam,délután meg mikor apa hazajött elmentünk a Nagyerdőre sétálni,tök szupi volt az idő is nagyon kellemes volt,Balázs is rettentően élvezte.
Tegnap ebédre ezt a Knorr Rafinériás Tejszínes Halfilét csináltam,tök fincsi volt.
Képzeljétek ma voltz egy házaspár a lakást megnézni,úgy láttuk hogy tetszett nekik ,hát majd meglátjuk hogy lesz e belöle valam?
Pintyus:
Ezek aztán a változások
Alig győzlek követni de azért sikerül azt hiszem
Tényleg szép a házikó amit feltettél.Remélem teljesül nemsoká az álmotok és megépül hamarosan.Az átmeneti lakást azt merre nézitek?
Örülök hogy sikerült a doki választás és hogy szimpi volt,akkor teljesen megnyugodtál,most már teljes erővel a a babára tudsz koncentrálni.
A Bababörzés hírdetést én is láttam,azt hiszem a Szuperinfóban,meg ki is szokták plakátolni.Biztos hogy nagy választék van Pesten de azért ide is érdemes elnézni szerintem (veszíteni valótok nincs) persze ez minden kismamának szólt.
Ja képzeld ma voltunk a aCorában vásárolni és mit vettem
LESTYÁNT
Ha már befejztétek Pankával az eszmecserét e füszerről én megint felhozom.
Igaz szárítva de egyelőre jobb mint a semmi.
Ha lesz nekem is konyha kertem a kertesházunknál akkor mindenképp kérek én is tőled egy pár tövecskét,
De ez még ÁLOM.
Ja amúgy nekunk is olyan pelenkázszekrényünk van amiől le lehet szerelni és utánna komódként használható.nemsoká le is szereltettem apával mert már ritkán szoktam ott pelenkázni Balázst mert állandóan le akar róla mászni,így marad az ágy.
Anita:
Én személy szerint Pesten még nem voltam Bababörzén de biztos nagy a választék ,ha össze tudod egyeztetni akkor nézzél körül mindenképp,de mint írtam Pintyusnak is itt Db-ben is érdemes elmenni.
Úgy látom alakul a lista.
Évi:
Huh vége a melónak.
Mostmár babavárás ezerrel igaz?
Mesélj nektek mit kell még beszerezni Szabikának?
Pankaa:
Mint írtam meg van a Lestyán.
Köszi.
Jót nevettem azon hogy írtad hogy majd Andi mondja az árat,Na azt várhatod.
(Igaz Pintyus és Anita?)Tudnánk mesélni.
ANDI TURKÁLÓJA azért is egyedi mert itt a vevő mondja meg az
árat.vagyis kikínlódjuk.
Na jó annyira nem vészes meg már írta hogy már belejött az árakba.Reméljük.
Na jó csak viccelek,ANDI nehogy megsértődj!!!!
Olgi:
De jó hogy írsz néha ,elhiszem hogy nem könnyü a babák mellett.
Remélem minden rendben lesz a dokinál,majd gyere és mesélj hogy mi volt.
Pihentesd a hátad.
Andikám:
Nagyonédesek a gyerkőcök a képeken.A művésznő pózolása az CSÚCS.De Hát Bence kérem szépen komoly fiatalember.És a nagy barna szemeivel........................................Elképesztően aranyos kiskrapek.
Gondolom most Anyukádnál vagytok vagy már hazajöttetek?Férjed hogy halad a festéssel?Jaj nagyon szupi kis konyhád lesz, öröm lesz benne főzni.
Fogzás:Hát most kicsit jobb a helyzet már nem annyira nyűgös,de azért még piszkálja.Majd csak kibújik most már.
Gratula Dorkánaka Wc-zéshez .
Magától kezdte el vagy te próbálkoztál?
Balázs a bilibe már belepisilt töbször de a Wc-be eddig még csak egyszer.Majd csak megszokja
Bea:
Gratula a vizsgához és Nagy Kalappal még a többihez.
Várjuk afrizura fotot.
Olimami:
Na végre jó hírek,meggyógyult kis családod.
És már teljes a szerelem is Olivérrel jaj ez tényleg nagyon jó.Na látod mondtuk mi hogy csak átmeneti időszak ez a kisfiadnál.Most már minden oké.
Jó kertészkedést nektek.
Ezt elküldöm mert Balázs kér még kakaót meg most már lefektetem-.
Bea mindjárt leírom aGyrost oké?