Új privát üzeneted érkezett!

Pintyus!
Fent vagyok, privi megy.
Lestáynt lehet kapni!! :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Ok Panka, nézem!!!

Komolyan??!!! Lehet lestányt kapni??!! De jóóó, még a tavaly kerestem és nem találtam de lehet én vagyok a vaksi!!!

Aliz akkor meg van oldva!!! Nagyon fini lesz a csorbád!!
Vendég

Sziasztok!

Pannikám 3 órát aludt a "szemtakarójában"!!! :lol: :lol: :lol: Aztán még 1,5 órát sétáltunk, így ma extra sokat levegőzött.

Éva! Nagyon szépek a falszínek Nálatok is! Egy nap melót már féllábon is! :wink: AZtán hajrá kismami-élet!!!

Panka! EZ szuper hír, hogy Emilit mégiscsak elvállalta a gyógytonrász, és hogy máris van javulás! Úságba kerüléshez meggratula!!! :D

Pintyus! Ez a csorbaleves nagyon jól hangzik, ettem is már, és most hogy olvastam, úgy megkívántam.... De nem éppen szoptatós menü.... :?

Kép
zsuzska81

Pintyus!
Hát én eddig mindig kaptam lestyánt, nyáron méga nagy piacon is árulják a nénik.De Coraban, Tescoban biztos kapni a kotányisat.
Én csak azt használom a vegeta helyett, mert ízre ugyanolyan, csak ugye ez természetes! :wink:

Emilivel du. kimentünka jtszótérre, jól el is fáradt, most tettem el holnapra :lol:
Nagyon ügyesen löki már magát ezeken a rugós aljzatú játékokon, lovon,libikókaszerűségen!Csak úgy repül :lol:
És hát a műszókázás is kedvenc, imád lépcsőzni, a házban is a 2.ra ő jön fel a saját lábán, én meg fogom a kezét.:DNagyon élvezi.
A tornán is van egy csúzda, műanyag, és arra is egyedül felmászik!:o, én csak ott vagyok mellette, hogy azért le ne potyogjon nekem.:)
Apa meg elment most céges partyra. :?

Kép
pankaa

Jajj , lemaradt:

Brendor!!, vagy Vki!
Keresek 80-86-os bélelt nadrágot, játszótérre valót!Van 2 is, amik szépek, nem szívesen homokozóznám össze, de a száruk már kezdenek rövidek lenni.Tudom jöna jóidő, de azért még csak hüvi van.
Előre is köszi!:D

Kép
pankaa

Hello Mindenkinek!

Huhhh... visszaolvastalak Benneteket, szerencsére irtatok bőven , így volt mit. :P :lol:
Na most tutira kimarad valami, mert több részletben is olvastam , csak időm nem volt eddig reagálni.
Burkoló egész nap itt volt, fugázott, glettelt. De ez is kész. Holnap redőny , szunyogháló szerelés és villanyszerelés a konyhában. Hétvégén férjem festi a konyhát, én meg a gyerekekkel húzok ismét anyuékhoz. Ennyi most tömören a melóról.

Zsu!
Édes képeket varázsoltál fel nekünk, a nyelvnyújtogatós a favorit nálam is, annyira édi rajta Pannika. :lol: :lol: :lol:

Alíz!
Örülök, hogy megjelentél végre. Sms válaszodat megkaptam, már tényleg kezdtem aggódni, túl sokáig voltál távol. :lol: :lol: Örülök , hogy minden okés Veletek. Ma skypen is irni akartam, de egyszerűen nem jutottam odáig. :oops: :oops:

Évi!
Csodaszép a Szabi babád, nagyon jól látszik a képeken. Tündéri Manócska.
Látom köreinkben többünknek is bejön a narancssárga szín, igy Nektek is. Szép lesz az új házikótok, biztos jól fogjátok benne érezni Magatokat hármasban. :wink:
Ügyi vagy hogy a technika ördögét legyőzted, elismerésem. :lol:
Hát igen, szó mi szó nagyon belelendültünk a felújításba, de a szobák tutira kimaradnak. Igy is egy vagyon lesz mire minden kész lesz és a pénztárcánkban napról napra apad a money. :lol: :lol: :lol: De igazad van, már gondolatban tervezem a következő felújítást. (bár valószínűleg az csak évek múlva fog bekövetkezni, de tudnék újítani a többi helységben már most is. :lol: )

Panka!
Hát.... egész véletlenül van két bélelt gatyónk 80-86 méretben. :lol: :lol: :lol: Egyik kék, másik drapp bársony. Igaz még Bence kapta, de én Dorkára is ráadtam mindkettőt. De tudod mit? Hozok képet róluk és eldöntöd, tetszik-e vagy másmilyenre gondoltál. Ha nem tetszik akkor sem sértődöm meg, nyugi. :wink: :lol:
Tök jó, hogy betették az újságba a szüléstörténetedet, ez annyira aranyos. :P :P

Pintyus!
Igaz nekem nem jár , nem szoktam venni, de elhozod egyszer nekem is elolvasni?????? :D
Mindenképp ird meg mi volt Sápynál holnap, okés??? Kiváncsi vagyok, remélem el tud vállalni. :wink:

Pupsik!
Gratula a kis Dávidhoz, szaporítod köztünk a kisfius kismamik táborát. :lol: :lol: :lol:
Igen-igen ha megadod az adataidat amik a táblázatban szerepelnek akkor beraklak szívesen.
:wink: :P
Iwiwen fent vagy? Ha igen priviben nyomd a neved és megkuksizlak, persze csak ha nem gond.

Anita!
Tudom hogy megvetted a csempéket, de a Gulyás Tüzépen ma, holnap és szombaton akciók vannak, burkoló mondta hogy érdemes szétnézni.Nemcsak a csempék akciósak egyébként.
Évi, talán még Benneteket is érdekelhet, nem tudom kell-e még valami a házikóba.

Na talán még ma jövök, megpróbálom a gatyókat megkeresni Pankának.

Addig is pusz-nyusz!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
bendor

Bendor!
Tudtam, hogy Rád számíthatok :wink: :lol: Várom a képeket, de szerintem jó lesz,a szín nem számít(na jó, azért hupilila ne legyen :twisted: :lol: ).
Még jó, hogy a nagy felújításban tudsz netezni! 8) :D Kellemes 7végét!Mi is anyáékhoz megyünk!:)

Pupsik!
Írtad, hogy a Főbix környékén laksz.Mi is. :wink:

Kép
pankaa

Panka!
Négy nadrágot is találtam. :lol: :lol: Figyu, én általában ugy veszek nadrágot a gyerekekre, hogy nem a méretet nézem, hanem a nadrág belső szárának hosszát lemérem. Na ezt lehet nem érted, de a nadrág lába közétől a szára végéig mérem. :lol: Ááááá, igy sem érthetőbb. :roll:
Ezeknek a nadrágoknak leirom ezt a hosszát és igy kb fogod tudni hogy Emilinek jó-e igy látatlanban is. :lol:
Kép Tévedtem ez nem bélelt csak sima bársonynadrág, a lába közt a hossza 23.5 cm (kép Dorka lábával megspékelve :lol: :lol: )
Kép Ez bélelt , 28 cm
Kép Polár naci 28.5 cm
Kép Belül kicsit bolyhos , 28 cm, ezt nemrég nőtte ki Dorka

Azért mondom hogy nincs mit adni a méretre, mert pl. a piros 28 cm-es nadrágba 92 méret van irva, a bélelt 28 cm-esbe meg 74. :lol: Na ezt add össze, persze tudom a fazonjától is függ éppen milyen kell a gyerekre. :P
Jó hétvégét Nektek is.
Leghamarabb hétfőn délelőtt tudom megmutatni a nadrágokat ha valamelyiket megnéznétek.

Pusziiiiiiiiiiiiii

Kép
Kép
bendor

De ha már így belejöttem a képfeltöltésbe akkor nyomulok tovább. :oops: :lol: :lol:
Kép Nagy nap volt ma, első nagy wc-zés megtörtént. De az eredmény csak fél guriga letekert wc-papír. :lol: :lol: :lol: De annak is örültem, hogy magától rá akart ülni a lányom. Burkolónak kiabálta BÁÁÁÁ.... Kaka.. (bácsi, kaka :lol: :lol: ) még meg is kellett néznie, mert addig nem hagyta abba a kiabálást. De még pici pisi sem jött. Cseles a csajom. Na de majd legközelebb.Talán.
Kép Drága Bencém kicsit morci anyára mert vigyorogni kellene a fényképezőgépbe laptopon játszás helyett. :P
Kép Pózoló csajom. :lol:
Kép Pózoló édes nagyfiam

Kép
Kép
bendor

Bocsi, lelőhetetlen vagyok most., pótolom az egész napi eltűnésemet. :oops: :oops: :oops:
De kifugázva kicsit tisztábban jobban látszanak a burkolatok. :P
Kép
Kép A kép nem igazán adja vissza milyen a fuga, itt elég bénán néz ki, :roll: :roll: de a valóságban sokkal szebb és egyenletes mindenhol. :oops: :oops: :oops: Lehet itt még nem száradt meg mindenhol??? Túl gyors voltam a képkészítéssel?? :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
bendor

Bendor!
Köszi szépen a képeket!:D
Gatyók érdekelnek, leginkább a bélelt, megnézném a "készletedet",ha lehetséges:D
Dorkád nagyon ügyes a wc-zéssel, kis cseles!:)Azért tudja ám hogy nudis képek készülnek róla, tudja mit kell takargatnia:D
Nagyfiad igazán nagyfiú, komoly képet vág!Büszke lehetsz a gyerekeidre, jól sikerültek :wink: :lol:
Konyha is szép lesz, én is az ilyen melegebb színeket kedvelem.
Nagdrághossz méretet is étem, én is így szoktam mérni :wink: De számít a pocakkörfogat is, mert van amelyik szük felül, de a hossza meg jó.Szóval látni kell. 8) Akkor majd hétfőn beszélünk.

Kép
pankaa

Sziasztok!

Panka! Nagyon ügyes lehet Emili a játszótéren! :D

Andi! Dorka WC-s sztorija!!! :lol: :lol: :lol: Hát, ez a kiscsajszi sosem hazudtolja meg Magát! :D Bence nagyfiad is szépséges, na és Dorka is, a kis pucérkodós! Jól sikerült a burkolás! Milyen színű lesz a fal?

Képzeljétek, Pannika megint csak 1-szer kelt éjjel és 12 órát aludt! Ügyes nagylány! :D Tegnap meg megtanulta fogni a csörgőket, és viszi a szájához! A rágókát bezzeg nem! :D Ja, és néha ha megrázza a csögőt, akkor megijed....és van, hogy el is dobja gyorsan.... Én meg jót szórakozok rajta... :D

Kép megkóstolom!

Kép finom! :)

Kép ezt, amit Tőled kapott, Andi, jobban elbírja, csak "kirázta" a képből :)

Kép
zsuzska81

sziasztok!!!

MA nagy nap van!!! Negyed 6ra megyünk! Kiváncsi vagyok mi lesz sápynál, én még sosem láttam a fickót! :roll: De csak jóra számítok az elmondottakból, mármint hogy jóképű! Azért ez is számit egy kicsit, ne legyen olyan goromba képe. Nekünk például egyáltalán nem tetszik Zatik, mármint a kinézete! Amúgy mindenki azt mondja hogy egy nagyon rendes ember és jó doki, már egyszer leírtam hogy férjem mit mondott róla, jót nevettetek! :lol: :lol: :lol:

Anita beszéltél már Feketével???? Mi újság veletek???? Né
v az eldölt már?? Ti honnan fogjátok venni a babakocsit és a többi cuccot?

Panka: A lestyán miben hasonlit a vegetára? :shock: A vegeta az sárga, sós apritott zöldségekes micsoda, a lestyán meg magas zöld leveles bokór! Olyan mint pl. a zeller, csak az kicsi! Bocsi ha értetlen vagyok de nem értetttem hogy hogy használod a lestyánt vegeta helyett?

Nagyon jó a játszis történet, büszke lehetsz Emilire mikor látod milyen ügyes! Na, te is mész turizni Andi privát turkájába!!!! :lol: :lol: :lol: Lassan mindenki eljut! Kép

Andi: Igérem be számolok, de majd este, mert utánna megyünk bevásárolni! Nagyon jók a képek a gyerkőcökről, a Bencés nagyon tetszik, az első amin morcos! Tipikus Bence ha nem tetszik neki valami! :D

És pózolos Dorcsi is szupi!!! Szerintem modell lesz a csajból! :lol:

Képzeld el, megint változnak a dolgok nálunk, Sanyi az este haza jött teljesen elszontyolodva hogy egyszerüen nem talál semmi olyan házat ami tetszene és megfelelne! ami úgy jobb és nem régi az 27 felett van!

Ugyhogy eltervezte hogy 2-3 év mulva csak szeretne építkezni, még hozzáű egy ilyet! Teszek fel fotót! Le fotóztam fényképezővel!
Csak nem hagyja az álom házát elúszni! És akkor elkezdtük megbeszélni hogy nem érdemes be ruházni most sok pénzzel egy nagy valamibe hanem egy újabb kisebb társast venni és azt később eladni! :roll: :roll: :roll: Andi már szerintem fogja a fejét! Nagyon nehéz bennünket követni az eseményekkel! :lol: 8) :?
Lassan már én is kezdek bele zavarodni, de hát majd kiforrja magát a dolog!

Kép Kép
Vendég

zsuzsi:

Pannika nagyon ügyesen fogja már a csörgőket, nagyon hamar fejlődik és tanul mindent napról napra! Biztos büszke szülők vagytok!

Andi: Dorka aztán tud szelet csapni a pasiknak! A burkoló gondolom el volt tőle ájulva!!! Most már biztos lesz eredmény is a bilibe!

Éva! Kitartás erre az egy napra, mindjárt vége van és élvezheted kismama hónapjaidat! Tőled is megkérdezem! Hol veszitek a dolgokat Szabikának? Vagy még odáig nem jutottatok el?

Puszi mindenkinek! Ma már nincsen olyan szép napsütés mint a tegnap!!! :(
Vendég

Pintyus!
Álomház nagyo szupiii!!!Én is ilyet szeretnék, de a kezem mindig a bilibe lóg :twisted: :(
Lestyán:ezt nevezik természetes vegetának, mert ízre olyan mint a vegeta :wink: :roll: Legalábbis felénk szokták ennek is nevezni, de szerintem is oylan íze lesz az ételnek tőle,mintha vegetát tettem volna bele. :roll: Na remélem már éted. :lol:
Biza, én is megyek a privát turiba. 8) De legalább Andinak nem kell rakosgatnia a sok ruhát. :wink:

Zsuzska!
Pannika is nagyon ügyes, és milyen rendes, hogy átaludta az éjszakát!

Ma Emili is simét átaludta az éjt! 8)

Kép
pankaa

Hát Panka!!! én nagyon bízom benne hogy egyszer csak valóra válik az álmunk, az biztos hogy mindent megteszünk érte! Anyit dolgozunk mint az őrültek, egyszer remélem csak meg lesz a gyümölcse!!!

Lestyán ügy már nagyon hosszura folyamodott, de én még mindig nem értek egyett mert annak amit én ismerek erős ize van és nem sós vegeta ize. De mindegy, hagyjuk ezt a témát.

Puszika! Emili nagyon kis ügyes!!!! Használjátok a bébiőrt?
Vendég

Panka! Ügyes Emili az átaludt éjszakával! :D Na, majd Te is küzdetsz Andival az árakon....legalábbis , amit a Csajok meséltek.... :lol: Bocsi Andi, ezt nem hagyhattam ki! :lol:

Zita! Még szép, hogy büszkék vagyunk, tényleg napról napra fejlődik, mindjárt 3 hónapos! :D Na, de nemsokára megtudod Te is! :D Sápyról majd mesélj, de biztos rendes lesz, olyan sok jót hallottál róla!

Kép
zsuzska81

Zita még: Álmaitko háza tényleg szép! Mi is szeretnénk majd kerteset, sorházat sztem, de ez még a jövő zenéje! Amíg vissza nem megyek dolgozni, addig úgysem tudunk hitelt fizetni, a munkábaállást meg nem mostanában tervezem! :lol:

Kép
zsuzska81

Sziasztok Lányok!

Köszi a dícsérő szavakat, arik vagytok.
Lehet a nagy felújítással csináltatok egy táblát: ANDI Turija felirattal. :lol: :lol: :lol:

Panka!
Okés, nyomom majd a pontos cimünket a telefonszámommal, és megbeszéljük a nadrág ügyünket. De lehet iwiwen irok, mert itt babaneten valahogy nem csípem a privit. Lehet mert már az iwiwet szoktam meg előtte. :oops: :oops:
Lányod ügyesen alszik, szupi kiscsaj.

Zsu!
Te lánykád a másik ügyes kis csajszi.
Tegnap is jó sokat durmolt, meg éjszaka is, hát.... nálunk ez ismeretlen. Igaz a héten a mesterek 8-9 között megjelennek, igy Dorka is ébred a kaputelefonra. Ezáltal a délutáni alvása is korábban van, az éjszakai pedig 1-másfél órával szintén előbbre tevődött. Na de ezt nem akarom elkiabálni, mert eddig mindig csak átmeneti volt.Na majd most.
Jahhhh...... most délelőtt villanyszerelő melózik, mászkál a wc környékén is, redőnyösek is melóznak. Lányom meg üvölti hogy kaka vé.... wc-be kakálni szeretne. Hát most nem engedtem neki, szegényke kezdi élvezni a wc-zést és már le van tiltva. :roll: :roll: :roll:
De jó, annyira édes a csörgővel a Kicsid, és persze nem csak azért mert tőlem kapta, félre ne értsd. :lol: :lol: :lol: Hanem mert ügyes és ráadásul szép csajszika.

Pintyuska!
Este már anyuéknál leszek, de azért ott is megkuksizom a babanetet, ugyhogy akkor ide irhatod mi volt Sápynál. Látom ugyis más is kiváncsi rá.
Beszállok a sorba: szerintem is jó fickó Sápy, barna bőrű, latinos kinézetű, a helyesebb fajtából. :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :oops:
Nyugiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... én aztán nem akadok fent olyanokon hogy házvásárlás, majd mégsem, aztán inkább épitkezés. Mi is meditáltunk már ezeken , volt olyan hogy minden héten más volt tervben. :lol: :lol: :lol: De az anyagiak igencsak határt szabtak, igy maradt a felújítás.
És ha most nem vesztek semmit, akkor hogy fogtok lakni, anyukáddal? Meg mondtad hogy a Picit mindenképp másik lakásba vagy házba szeretnéd már vinni.
Ugyhogy mesélj mi a legujabb verzió?????????????
Az épitendő házikó kivül belül szupi, ha ezt megvalósítjátok tényleg jó kis birodalmatok lesz. :wink: Ez mikor lenne esedékes???

Pusz!

Kép
Kép
bendor

Megállj Zsu!

Kár hogy nincs itt nyelvnyújtogatós smile, keresni meg nincs időm, de betenném most 100x. :lol: :lol: :P :P

Kép
Kép
bendor

Sziasztok csajszikákok!

Szerencsére jobban van a garnitúra, nekem egyik napról a másikra kitisztult a nózim, bár tegnap iszoyúan fájt a tűdőm, mintha kést forgattak volna benne. Azóta legalább felszakadnak a cuccok.. :oops:
Bocsi.
Viszon szárnyal a szivem, mert nagy az anyaszerelem! Anya öltöztessen, anya takarjon be, anya öleljen és pusziljon stb.
Szép az élet! :lol:

Panka, köszi ma képet Emiliről, édes kis pacskeros! Utólag is Isten éltesse az első szülinapján! Majd visszaolvasok, biztos tettél fel képeket is.

Andi, a srácaid tüneményesek, szerintem Bencének is lesz néhány hódolója, ahogy a szemét nézem.... :lol:
Veszedelmes már a pali, meglásd. :lol:
Dorka, meg nem is vékony, ahhoz képest, hogy ennyire kis madárétkű. Cukipofa göndörke.
ANDI TURI, ez yooo!

Pintyuska, milyen lestyánod van? Valami spéci? Mi imádjuk ezt a fűszert, Szlovákiában még a levegő is illatozik tőle. Mindig veszek cserepeset, de hamar lenyírom (még a krumplilevesbe is teszek ), de elég nehezen regenerálódik.
Gondoltam nem tartassz pofátlannak, ha kérek pár földben edzett tövet. :oops:
Délutánra sok sikert, biztos szimpi lesz a doki. Kiváncsi vagyok az anyagiakra, addig nem is írok neked semmit.
Amúgy az ő kisfia is Olivér, a kislánya Lola.
Az álomház alaprajzát elcsórtam és lementettem.... :oops:
Jól látom, hogy 4 hálószoba van? Van az egyik inkább dolgozó?
Úgy égek, hogy még mindig nem tettem fel képet, de szerintem majd ti megmutatjátok hogyan kell, ha végre összehozom ezt a talit.
Amúgy nekünk is narancs a nappali és a lépcsőház, közlekedő, imádjuk , ahogy felerősíti a napfény. Foltos-maszatos provanszi festéssel van árnyalva. A hálónk sötétlila, fenyő szekrénnyel, kovácsoltvas ággyal, a fürdő kék-fehér csíkos, fekete kovácsoltvas tükörrrel és bútorral. Csak még ide nem találtam megfelelő függönyt.
Mi sem szerettük sosem a pasztell, élettelen enteriőröket.
Olivér szobája levendulakék, fehér felhőkkel , hatalmas szivárvánnyal, a Száváé világoszöld-rózsaszín lesz. Meg is jegyezték a múltkor, hogy nem babának való, sérti majd a szemét, ha felébred. Pedig nem rikító zöld.
Na mindegy, mi meg bézs-fehér-barna lakásban fuldokolnánk.

Szép napot mindeninek és jó hétvégét! Nálunk nagy ültetés, kertrendezés várható!

Puszi Kriszti

Zsu!
Kérdezted a konyhám leendő színét. Dulux márkájú festéket vettünk, ebből is a Harvest Fruits fantázianevűt. Most már tudod milyen lesz??? :lol: :lol:
Papaya színtől egy árnyalattal ez világosabb. :lol:
Na jó, a sárgának ez egy árnyalata, krémes, puderes, világosabb szín. Itt neten nézegettem a színskálát, de korántsem olyan itt a szín mint a boltban kitett színskálán és a doboz oldalán, igy ezt ide be sem linkelem. Hétvégén fest férjem és majd hozok képet, elmondani ugysem tudom milyen lesz. :lol:

Pintyus, Panka!Jót nevettem a lestyános eszmefutattásotokon, nagyon aranyos. :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja, igen Pintyus, a burkolónak is tetszett Dorka wc-s megnyilvánulása. Ha épp dolgozott és nem tudta megnézni mert dolgozott akkor kopogott neki a falon a lányom nagy örömére. :lol: :lol:

Alíz!
Fogzással hogy álltok, ill. haladtok? Remélem Balikát nem viseli meg.
Dorka ma : BAAA iii.... néni tyütyü. Balázska jöjjön ide, néni meg csücsüljön le... és mutatta hogy hova. :lol:
Kicsit kódolt ez a nyelvezet még nekem is, de lassan irhatok egy egész szótárt. Idegenek belépéskor megkapják. :lol:
tyü pá- süt a nap
Dö me tá- Dorka megy sétálni
bi bá- biciklizik a bácsi
:lol: :lol:

Olimami!
Végre Te is itt, és épen. Szuperrrrrrrrrrrrrrr.....
Köszi, gyerekeim valóban minden hájjal megkent kis ördögök, számomra a legszebbek és imádom őket. Nem csoda hogy élvezed Olivér anyás időszakát.
Hát a képfeltöltés még mindig nem akar összejönni amint látom. :roll: :roll: Iwiwre te pakolod magadnak? Ha igen ide is ugyanugy kell, ha meg a férjed, akkor kérd meg hogy ide is varázsoljon. Punktum. :lol: :lol: :lol:
Érdekes ez a színválasztás, mert nekem bejönnek a paszteles, halványabb színek is, és az erőteljesebb árnyalatok is. Vagy nincs kiforrott izlésem vagy a végletek embere vagyok. :roll: :roll: :lol:
Konyhabutor is indult nálunk bordó-ezüst kombinációval, de végül a klasszikusabb Calvados lesz. Színeshez nem kaptunk színben passzoló csempét, munkalapot stb.
Wc fürdőszoba még talány hogy milyen lesz. Narancssárgásat szeretnénk, ezzel a tervvel fogunk elindulni aq csempekörutra, de ha meglátunk valami szépet akkor meggyőzhetők vagyunk. :lol: :lol:

pussssz

Kép
Kép
bendor

Pintyus!
Most fogtam fel, hogy akkor most éppen kisebb társast kerestek? Vagy mire ezt elolvasod már változik a helyzet? :lol: :lol:
Na jó ez csak szemétkedés volt, de nem tudtam kihagyni. :oops: :lol: :lol:

Kép
Kép
bendor

Pintyus!
Nem akarok én vitatkozni a lestyánon :lol: , én is olyannak simerem amilyennek te, van anyáéknak is a kertbe, de mondom csak felénk nevezik "vegetának".Nem azért mert sós, csak az aromája miatt.Na de ezennel befejeztem az okoskodást, lehúztam magam. :D
Bébiőrt majd 7végén kapom meg, majd beszámolok róla.

Zsuzska!
Olvastam én is, hogy vmi gond van az árazáskor Andinál, de én nem fogok sokat vitatkozni vele, amennyit mond, annyit adok érte
:wink: (na jó, azért a GYED-emet nem hagyom ott :twisted: :lol: )

Andi!
Szerintem ez nyelvnyújtós smile: :P .Vagy nem? :roll:
Iwiw nekem olyan lassú, én meg azt szoktam ritkán nézni, de majd most azért nézem.Írhatsz emailt is.

Kép
pankaa

Olimami!
Na kérem szépen leirod hogy néz ki a házatok belülről, de képet meg nem kapunk.Irgum-burgum.Szép lehet a leirtak alapján, hangulatos biztso. De a kép hiányzik hozzá...... nem beszélve a pocifotódról és a gyerkőcökről. De nem akarlak szekálni, mert még megijedsz és nem jössz többet. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
bendor

Panka!
Ááááááá én nagyobb nyelvnyújtós smilera gondoltam, ez kicsi a Zsu beszólásához. :lol: :lol: :lol: :lol:
Oké, akkor itt irok privit nekem végülis az is jó.
Na azért egyszercsak belejövök a turkálóm áruinak beárazásába, hisz már Alízzal, Pintyussal és Anitával megköttetett az üzlet. :lol: :lol: Már legalább képben vagyok kb mi mennyit ér turis cuccként. :lol: :lol:

Lestyán sztori még mindig tetszik. :lol: :lol: Kép Kép

Kép
Kép
bendor

Panka, ment a privi, legalábbis remélem, mert mintha elment volna de mikor el akartam menteni már nem volt mit. :roll:
Szólj ha eltűnt az éterben. :twisted:

Kép
Kép
bendor

Kép

Kép
Kép
bendor

Andi!

ha átküldöm neked privibe a fotókat felteszed nekem?

Jaj, miért ment ez így el?
Az iwiw-re én szoktam feltenni, de ott valahogy elfogadja ezeket a méreteket, csak a Babanet találja túl nagynak. :evil:

Kriszti!

Küldd aztán megpróbálom, csak épp pakolás közben vagyok, de azért igyekszem.

Igy pakolunk:
:lol: :lol: Kép

Kép
Kép
bendor

Csak gyorsan...

Szisztok!!!

Andi: Dorka hozza a formáját :wink: :lol: :lol: :lol:
Szépen alakultok!!!
Mi az új ablakokat még nem rendeltünk meg, mert 1-2 héten belül kiderül, hogy lesz-e panelprogram. Aztán hajrá...

Pintyus: Akkor most csak egy nagyobb lakás, az jó is átmenetileg, majd kialakul a végleges. Mi már a 2.ik átmenetiben lakunk :lol: De innen már csak a véglegesbe megyünk :wink:

Pupsik: Üdv. köztünk és gratulá a babádhoz!!
Pupsik: így becézi engem az apukám 8)

Zsu: Olyan szép képeket hozol mindig!!! Kérünk még :wink:
( ez a telhetetlenség... :oops: :oops: )

Megyünk dokihoz, biztos ami biztos. Szerdán lesz.
Nagyon fáj a derekam, lehet, hogy kifázott, megyek kicsit lefexem, mert alszik mind kettő 8)

Bocsi, ha nem írok most többet, alig tudtam végig olvasni, kiakadt a hátam :roll:

Kép
Kép
Kép
olik22

Sziasztok,

Bendor: édesek a gyerkőcök nagyon :) Én még emlékszem a szinre amit irtál mert egész hétvégén a duluxos szinmintát forgattuk :lol:

Pupsik: üdv köztünk, tényleg tehetnél fel fotót. Mennyi idős terhes vagy?Sajnos szülésznőt én sem ismerek. Én jövő hét hétfőn megyek Feketéhez (őt választottuk ki orvosnak) és én tőle szeretném megkérdezni, hogy ajánljon szülésznőt. De még mindig nem vagyok biztos abban hogy mit is szeretnék: orvost, szülésznőt, mind2t vagy egyiket sem. Csak annyit tudok, hogy szeretnék egy egészséges kisbabát, lehetőleg komplikációmentes szüléssel. . . :) jó vagyok mi?

Pintyus: mi ahogy irtam hétfőn megyünk a dokihoz, én is kiváncsi vagyok rá, ahogy Te is a tietekre, majd mesélj este mi volt. Névvel még mindig semmi, azóta nem is feszegettem a témát, idő se nagyon volt rá, meg ihlet sem. Kocsit, hordozót meg ilyesmit én használtan szeretnék venni. Tegnap találkoztam egy ált. iskolai barátnőmmel, 1 éves a kisfia, Pesten élnek, csak a szüleihez jött haza látogatóba és mondta hogy most vasárnap lesz Peste bababörze (használt és új cuccokkal) a Hungexpon, ő is megy ki árulni és szeretnék én is menni. Remélem sikerül, uis kiderült, hogy épp ezen a hétvégén jön a győri cég szerelni a barlangba a világitást szerelni, és félek emiatt esetleg nem tudunk elmenni, de hátha mégis, mert nagyon jó lenne. Már nagyjából tudom milyen kocsit szeretnék, semmi extra, semmi drága, van pár fő szempontom: bolygókerék, könnyű legyen, mármint súlyra, könnyű legyen összecsukni, minél kisebbre, és könnyen lehessen forgatni a tolórészét, hogy merre nézzen a baba (felém, vagy előre). Nagyjából ennyi. Ez a barátnőm most árulja a gyerekülést ami hordozó is egyben, szinte alig használtan, azt lehet meg is vesszük. Ma irtam egy listát mi az amit venni kellene, meg a netről szedtem árakat, hogy újonnan mi mennyibe kerül, hogy legyen viszonyitási alapom. Ilyeneket akarok, hogy babakocsi, hordozó, autósülés, bébiörző . . .
Egyébként jövő hét vasárnap lesz itt Debrecenben a Hódosban is ilyen börze. Csak én vmiért azt gondolom Pesten szélesebb és nagyobb a választék. Szerintetek?Volt már vki közületek Pesten ilyenen?
Ti Pintyus hol akartok ilyesmit venni?

Éva: ez az utolsó napod? HURRRÁÁÁÁÁ!!!!!!!!

Puszi

Kép

Kép
lolita_78

Szép estét!

Túl vagyok a vizsgán, s sztem ez is megvan! Már csak három van előttem és kész!
Lestyánt én sem hallottam vegetának, de nekünk van a kertbe, majd, ha kezd jobban nőni, szívesen adok tövet is! Sztem ősszel már nagy lesz, legalábbis remélem, h. összeszedi magát:D!
Na, nem tudom mire akartam még reagálni, Pintyus dokiválasztásánál az jutott eszembe, h. engem frusztrálni, ha nagyon jól néz ki a pasi :lol: :lol: :lol: :lol:
Alíz vagy Vki! Leírnátok nekem a gyros receptjét? Próbáltam visszakeresni, de nem találtam és elment a türelmem tőle! Előre is köszi!
Lógok még az új frizura képpel, remélem hamarosan sikerül feltenni!
Jó éjt Nektek!
Vendég

Kép

A tegnap mát tudtam írni mert későn értem haza és hulla voltam!!!

Voltunk Sápynál!!! :lol: :lol: :lol: Nagyon megnyugodtam hogy jó kezekbe leszünk, nagyon vagány doki, jó képü is, de azért nem anyira hogy frusztráljon. Ahogy a férjem mondta: ez egy kiegyensúlyozott rendes ember. Szépen elbeszélgetett velünk, legalább 25-30 percet voltunk bent. És kint vártak egy csomóan, de nem sietetett el semmit, nem volt szalagmunka mint Bacskónál!
Alaposan megvizsgált, tetőtől talpig, Uh-val is megnézett, hasamat nyomkodta, szép zárt a méhszáj, ez is megnyugtató volt, a körzetisnél ki tudja mikor nézték volna ezt meg!!! Na szóval minden rendben van, kivéve egy kis hüvelyfertőzés ami Ő szerinte teljesen normális ilyenkor és anélkül hogy bármit észrevennénk ott van és jobb kezelni, írt ki 6 db kúpott. És lecserléte a vasamat egy jobbra, olcsobbra. Mindent megkérdeztem, hosszasan válaszolt, magyarázott megnyugtatott.
Júliusba lesz szabin, :lol: :lol: :lol: Ugyhogy én nyugodt vagyok! Azt mondta rendelkezésünkre áll augusztusban! :D :D :lol:
6 a maganrendelés, egyszer egy hóban talizunk ha nincsen semmi gond, 70 a szülés. Mi korrekt árnak tartjuk (kiváncsi vagyok Kriszti mit mondasz erre) és örvendtünk hogy előre megmondta az árat igy nem kell találgassak meg kérdezősködjek hogy menyit szokás!

24 hetes vércukor vizsgálat után megyek újra! Sanyi is nagyon meg volt elégedve vele és nyugodtak vagyunk hogy van egy jó dokink!

Kriszti azért légyszi mindent mondjál el amit tudsz! :wink: :wink: És nagyon várjuk a képeket, igy elmondottak alapján nagyon fasza lehet, de azért a képek jobban elmagyaráznák! Persze hogy adok Lestyánt!! :wink:

Bocsika, most csak enyit mert sietnünk kell Berettyóba.
Vendég

Látom ma egyáltalán nincsen forgalom, biztos mindenki a szép idővel volt elfoglalva és elment kirándulni meg sétálni!

Csak bekukkantottam,

Kellemes hétvégét továbbra is!!!!

Pusza
Vendég

Anita: Jó börzésézst holnap!!!

19-én is van egy börze Pesten, Kismama börze! Mi arra megyünk!
Szurkolok hogy találjatok jó dolgokat!!Mi babakocsit nem szeretnénk használtat mert úgyis eltennénk a másik babának! Kiságyat kaptunk, de a többi bútor részt megvesszük, ki is néztük az Ikeába egy polcos szekrényt ami re rá van szerelve a pelenlázó és ha már nem kell le lehet szerelni és megmarad a polcos része, nagyon praktikus!

Mi Pesten akarunk leginkább szétnézni mert olvasgattam egy csomó más topikot és Pesten sokkal nagyobb a választék, mig itt van 3 bolt ott van 30. És joval olcsóbban meg lehet venni a cuccokat mint itt, de körül nézünk még a nyugati u is, de a Brendon az teljesen kizárva, borzasztó árak vannak! LKenguru megint csak nagyon szép árakkal van tele, Nyugati u. nem voltam még. Igy hát marad ez a bolt aminek fentébb be írtam a linkjét és még egy csomó más Pesten!

A hódosba ki mentek jövő héten? Hol olvastad hogy van? Részleteket tudsz?

Igen Andi, jelenlegi felállás az az hogy keresünk egy kisebb társast, de ki tudja mi változik még!! :roll: :roll: :roll:

Bea gratulálok a vizsgáidhoz és további sok sikert a többihez!

Puszi
Vendég

Szép Estét!

Nem volt ma nagy forgalom de tegnap annál inkább,
Még most jövök,tegnap délelőtt főzöcskéztem meg takarítottam,délután meg mikor apa hazajött elmentünk a Nagyerdőre sétálni,tök szupi volt az idő is nagyon kellemes volt,Balázs is rettentően élvezte.
Tegnap ebédre ezt a Knorr Rafinériás Tejszínes Halfilét csináltam,tök fincsi volt.
Képzeljétek ma voltz egy házaspár a lakást megnézni,úgy láttuk hogy tetszett nekik ,hát majd meglátjuk hogy lesz e belöle valam? :?

Pintyus:
Ezek aztán a változások :D Alig győzlek követni de azért sikerül azt hiszem :) Tényleg szép a házikó amit feltettél.Remélem teljesül nemsoká az álmotok és megépül hamarosan.Az átmeneti lakást azt merre nézitek?
Örülök hogy sikerült a doki választás és hogy szimpi volt,akkor teljesen megnyugodtál,most már teljes erővel a a babára tudsz koncentrálni.
A Bababörzés hírdetést én is láttam,azt hiszem a Szuperinfóban,meg ki is szokták plakátolni.Biztos hogy nagy választék van Pesten de azért ide is érdemes elnézni szerintem (veszíteni valótok nincs) persze ez minden kismamának szólt.
Ja képzeld ma voltunk a aCorában vásárolni és mit vettem LESTYÁNT :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ha már befejztétek Pankával az eszmecserét e füszerről én megint felhozom. :lol: :lol: :lol: :lol:
Igaz szárítva de egyelőre jobb mint a semmi.
Ha lesz nekem is konyha kertem a kertesházunknál akkor mindenképp kérek én is tőled egy pár tövecskét, :lol: De ez még ÁLOM.
Ja amúgy nekunk is olyan pelenkázszekrényünk van amiől le lehet szerelni és utánna komódként használható.nemsoká le is szereltettem apával mert már ritkán szoktam ott pelenkázni Balázst mert állandóan le akar róla mászni,így marad az ágy.

Anita:
Én személy szerint Pesten még nem voltam Bababörzén de biztos nagy a választék ,ha össze tudod egyeztetni akkor nézzél körül mindenképp,de mint írtam Pintyusnak is itt Db-ben is érdemes elmenni.
Úgy látom alakul a lista. :D

Évi:
Huh vége a melónak.
Mostmár babavárás ezerrel igaz?
Mesélj nektek mit kell még beszerezni Szabikának?

Pankaa:
Mint írtam meg van a Lestyán. :lol: Köszi.
Jót nevettem azon hogy írtad hogy majd Andi mondja az árat,Na azt várhatod. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (Igaz Pintyus és Anita?)Tudnánk mesélni. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ANDI TURKÁLÓJA azért is egyedi mert itt a vevő mondja meg az
árat.vagyis kikínlódjuk.
Na jó annyira nem vészes meg már írta hogy már belejött az árakba.Reméljük. :twisted:
Na jó csak viccelek,ANDI nehogy megsértődj!!!! :lol:

Olgi:
De jó hogy írsz néha ,elhiszem hogy nem könnyü a babák mellett.
Remélem minden rendben lesz a dokinál,majd gyere és mesélj hogy mi volt.
Pihentesd a hátad.

Andikám:
Nagyonédesek a gyerkőcök a képeken.A művésznő pózolása az CSÚCS.De Hát Bence kérem szépen komoly fiatalember.És a nagy barna szemeivel........................................Elképesztően aranyos kiskrapek. :lol:
Gondolom most Anyukádnál vagytok vagy már hazajöttetek?Férjed hogy halad a festéssel?Jaj nagyon szupi kis konyhád lesz, öröm lesz benne főzni. :lol:
Fogzás:Hát most kicsit jobb a helyzet már nem annyira nyűgös,de azért még piszkálja.Majd csak kibújik most már.
Gratula Dorkánaka Wc-zéshez . :D
Magától kezdte el vagy te próbálkoztál?
Balázs a bilibe már belepisilt töbször de a Wc-be eddig még csak egyszer.Majd csak megszokja :roll:

Bea:
Gratula a vizsgához és Nagy Kalappal még a többihez.
Várjuk afrizura fotot.

Olimami:
Na végre jó hírek,meggyógyult kis családod.
És már teljes a szerelem is Olivérrel jaj ez tényleg nagyon jó.Na látod mondtuk mi hogy csak átmeneti időszak ez a kisfiadnál.Most már minden oké.
Jó kertészkedést nektek.

Ezt elküldöm mert Balázs kér még kakaót meg most már lefektetem-.
Bea mindjárt leírom aGyrost oké?

Kép

Kép
aliza

Újra itt!
Balázskám alszik az uram megnézi ezt aKiválasztott vagy mi acíme,én 5 percig néztem de nem igazán hiszek az ilyenekben.
Inkbb mindjárt megnézem a heti hal a tortánt.Szoktátok nézni?
Andival mindig utólag nézzük éjszaka!(akkor érünk rá. :lol: ) a tv2 honlapján utánna megbeszéljük Skypon. :lol: Igaz Andikám.
Na Bea A Gyros:
A csirkemell filét vékonyra felcsíkozod és beszórod a Kotányi görög fűszer keverékével,és öntesz rá kb 2 dl olajat( én érzésből szoktam nem mérem) majd állni hagyod legalább 1-2 órát hogy átjárja a fűszer.Majd serpenyőben kisütöd az olajban amiben pácolódott,Ha nagyon lesülne akkor önthetsz még alá egy kis olajat.Sültkrumplit és görög salátát szoktam hozzá csinálni vagy tsasikit.
Ennyi.Jó étvágyat.

Pintyus:
Azt akartam még kérdezni tőled hogy csorbába milyen baba kell zöldbab vagy szárazbab?Köszike előre is.

Szép álmokat.Pusszó.

Kép

Kép

Kép
aliza

Sziasztok!

Fotórestaurálás: http://www.photoretus.mlap.hu/
Nézz nálam körül! Ingyenes dolgokat is találsz!
Április végéig 50%-os kedvezmény montázskészítésre!

Kép

Kép
photoretus

Aliz, most csak pillanatra be kuksiztam hogy irtatok e mar valamit! Én is ma csinalom a csorbat!

szárazbab de nem olyan nagy szemü, apróbb, konzervből tehetsz bele a vége felé, de zöldbabaot midenképpen tegyél kicsit!

Puszi
Vendég

Kép

Pintyus:
Köszi,akkor most már minden tiszta a Csorbával kapcsolatban. :D
Jó főzést neked.Én majd jövőhéten csinálok mert változott a program ,anyosomhoz megyünk ebédre mert a fik festik a teraszt.(mármint a férjem és a sogórom)

Zsu:
Neked tegnap elfelejtettem írni :oops: Hiába öregszem. :roll:
Ügyes nagylányod van már kérem szépen. :lol:
Nagyon aranyos a képeken ahogy ismerkedik a csörgökkel.

Na puszi,megyek leszedem a szárítóról a ruhákat meg beteszek egy adagot mosni.

Kép
Kép

Kép

Kép
aliza

Pintyus:
Fik=fiúk akart lenni csak közben Balázskára is figyeltem mert adogatja nekem az állatos kártyákat és közben mondani kell neki hogy melyik állatot hogy hívják.
Nem olvastam el mielőtt elküldtem. :oops: :roll:
Na mindegy ez van.

Pusza.

Kép

Kép
aliza

Sziasztok!

Csak gyorsan van most időm, nemsoká jönek vendégek, Emili bealudt a hintába, aluig bírtuk kiszedni belőle, teljesen elhagyta magát:)
Nagyon lefárad itt anyáéknál, mind2 éjszakát átraludta!

ÉN megyek!! a debreceni bababörzére!!

Pintyus!
Örülök, hogy sikerült dokit találnod!

Kauka!
Gratula a vizsgákhoz!

Pesti börze:csak annyit jegeyznék meg, hogy mia zrét nem vetünk semmit pesten, mert pl, ha a babakocsival van vmi gond, akkor nem akarzuk pestre vinni szervizelni. :?
Kiságyat a Kikolban vettük, azzal nagyon meg vagyunk elégedve.Nyugati ztcai bolt is jó szerintem, ott is van mindenféle babakocsi, pesten talán csak színbenmintában van nagyobb válkaszték mindenből.Olcsóbba csak akkor, ha éppen akciós.

Ennyi voltam, bocsesz.

Kép
pankaa

Sziasztok!

Aliz! Köszi a gyros receptet!
Nos, akkor itt a kép az új frizkóról:

Kép
Vendég

Sziasztok Lányok!

Túl sokáig írtam az előbb a levelemet Nektek és elküldés előtt kilépett nekem a babanetből. :roll: :roll: :roll:
Kicsit morci vagyok, mert jó hosszú levélke volt. :evil: :evil: :evil:
Na majd holnapra erőt gyűjtök és írom majd újra. :roll:

Addig is puszi Mindenkinek és jóéjt!!!

Kép
Kép
bendor

Szép estét!

Nem tudom, mit akartam írni, aszem csak úgy benéztem...nem volt ma nagy pörgés, el is hiszem, amilyen jó idő volt kinn! Szerintetek, létezik, h. az embergyermeknek fáj a körme körömvágás után? 11 éves a kölök és mindig nagy hisztit csap, h most nem tud öltözni, enni, stb., mert fáj a körme, mert levágták. Ma megzsaroltam neten keresztül, h. ha nem fejezi be, akkor nyaralás sztorno. Erre azt mondja, már elmúlt a fájós idő:D
Ma egész nap kiadó lakást kerestem Kismartonban (nem magamnak), de nem találtam semmit:(! No elteszem magam holnapra! Jó éjt!
Vendég

Jó reggelt,

Épp csak benéztem, bocsi. Elég zűrös volt a hétvége: péntek este tesómat megtámadták, megverték, egész éjjel a rendőrségen és a kórházba voltunk, de szerencsére jól van, elkapták az elkövetőket is. Tegnap voltunk a pesti börzén, nagyon klassz volt, rengeteg mindent vettünk, szerintem nagyon megérte. De babakocsit valszeg itthon veszünk, mert használt nem volt olyan amit kerestünk, újba meg úgy döntöttünk jobb lesz itthonról választani már csak a garancia miatt is.

Szép napot!

Anita

Kép

Kép
lolita_78

Szióka Mindenkinek!

Olimami Kriszti küldte a képeit , felvarázsolom ide Nektek:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
bendor

Kriszti!

A szilveszteri képeddel még szórakozok, mert a babanet nem szereti a bmp-s kiterjesztésű képeket, az meg olyan. :cry:

Kép
Kép
bendor

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: