Új privát üzeneted érkezett!

Kati, most hétvégén lép fel anyukád? Hozol majd képet? Mi bálozunk holnap, éppen most nézegettem, hogy melyik ruhámba férek bele, nem volt se kedvem, se időm, se pénzem újat venni. :roll:

Jaj, tényleg, az előbb lemaradt: nagyon tetszett Olga óvónéni :lol: Olyan jól mutattál a gyerekek között :lol:

Oltás: mi mindig itthon adatjuk be, éppen most beszéltük a gyerekorvossal, hogy a 15 hós oltáskor kapja a kötelező mellett a Prevenar emlékeztetőjét, a bárányhimlő ellenit, a kullancs ellenit, ill. a nagyoknak már aktuális a kullancs elleni (tudom, hogy nem a kullancs ellen van, csak így rövidebb...) 1 éves emlékeztető, így megint egy vagyont (kb. 30 ezret) hagyok ott a gyógyszertárban és akkor még a tápszerről nem is beszéltem :roll:

Judit, hátad hogy van? A nem evés ragadós? :shock: Akkor biztos megüt a guta... Nálunk most a Peritol megy... és a doktor bácsi szerint a türelem... nekem... , mert szerinte semmi baja Annának...

Na, erről jut eszembe: egy újabb fénykép:

Kép

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Betti, tényleg kedvesen kislányos vagy, de örülj neki! Rólam már biztos nem mond senki ilyet :lol: :cry:

Szilbee, azok a hurkák! (továbbra is :lol: ) A két tesó együtt , meg a lábrágós a kedvenc! :lol:

Judit, hogy-hogy nincs szemüveged? Mindig csak lencsézel? Milyen van? Napi vagy kéthetes? Most kéne vennem, merjek rendelni a netről? Te onnan szoktál ugye?

Jaimee, nekem hiányzik, ha nem írsz ide! Annyira élvezetes a stílusod, nagyon bírom, ahogy fogalmazol :lol: A legegyszerűbb történésed is mindig kihoz belőlem valamit: nevetést, együttérzést, somolygást, bólogatást! Ez is egy adottság, Neked még jobban ki kellene használnod! Kötelezővé kellene tenni, hogy ide írd a naplódat :lol: :lol: :lol: Ahogy AnnaLuca színei, Balázs háziassága, Robi-Szabi hatalmas szemei, Dávid hurkái, Dorka és Kata mosolya, Csongi, Kristóf, Bence és Levente komoly férfiassága, Gréti és Leti bájos nőiessége, Trixi, Angéla és Bettike nagylányossága, Zsófi huncutsága, Szonja és Nimi próbálkozásai (és sikerei a világ felfedezésében) mindig mosolyra késztetnek (ha kihagytam valakit, nem volt szándékos), úgy Réka frizuráin is mindig jókat derülök! Az apukája jó fotós, összehoznám a párommal, imád fényképezni, szerintem egész jól is megy neki, biztos hamar megtalálnák a közös hangot :lol:

Balwin, ezen a kocaúszáson akkorát röhögtem! És úgy elképzeltem magam, alulról, amint a hasam úszik alattam :lol: :lol: :lol: Nekem van jó kis (hatalmas) kendőm, azt kötöm a derekamra, meg a tengerbe is este mentem, amikor már jóóóó sötét volt :mrgreen:

Na, megint elküldöm...

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Úgy látom, jól elvagyok itt egyedül :roll: :lol: Na, nem baj, hat részletben majdcsak befejezem :lol:

Niki, az én sógornőm meg áprilisban lesz 50... +15 hozzám képest...na, ez sem jobb... Az öcsémnek még barátnője sincs, bár a legtöbb "értelmes" plázacica volt (viszont nagyon dekoratívak voltak, az igaz, mindig szép manikűr, smink, ruci - hehe, bezzeg én... ), a húgom barátja is azt hiszem van már max 25... :roll: Szóval, nem sok esélyem van egy normális, új rokonra... Fénykép nincs a fodrászkodás eredményéről?

Fanna, jobban vagy? Nimi nem kapta el? Hogy álltok a menéssel? És a bringázással? Vagy a betegség miatt most szünetel?

Ditke, én még most is imádom a kengurut, bár mi már kipróbáltuk a régi kis sportkocsinkat, ami összecsukható, de pl. a hegyekben vagy egy-egy múzeumban nagyon jó, ha szabad az egyik kezem...

Szolkata, szakdolgozat? Kötve - fűzve?! :lol:

Évi, milyen volt anyóséknál? Iskolaválasztáson túlvagytok?

Márti, szépek lettetek? Mindennel kész vagytok? Máté nagyon emlegette Kristófot, hogy majd egy találkát össze kellene hozni :lol:

Na, ha kihagytam valakit, ezer bocs... ennyire futotta az agyamból :?

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 

 
 

Na, arról már nem is mesélek, hogy mi minden történt velünk, mert betelik az oldal :roll: Meg holnapra is hagyni kell valamit, bár mindjárt holnap :lol: Szóval, mára már sok is belőlem, jövök holnap, ha tudok és folytatom. He-he...folytatásos szappanopera a' la babanet :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Szami! :lol: Jöhetsz gyakrabban! Nagyon tetszik a teleregény! :lol:

balwin Judit! Igen, rendes katona voltam. Beöltözve szép zöldbe, majd terepszínűbe. Sulit nem végeztem, a hadkiegészítő parancsnokságon jelentkeztem érettségi után, így szerződéses katona lettem. Ha valaki katonai iskolát végez, akkor hivatásos katona lesz.
Képek később, mert a már meglévőket kell lefotózni... az meg majd csendesebb időkben lesz.

Apa 1 után egy kicsivel ért haza. Képzeljétek beugrott a szentem ott Pesten a baby outletbe, és hozott babónak szép PO bodykat és pulcsikat! :D Tök jó, úgy örülök nekik!

Jól van bbj Judit, értek én a szóból... Akkor majd kibuszuzunk babóval anyósomhoz valamikor. Tényleg hátad/szemed javult?

Hé!!! Bili téma? Nehogy már senki! Na! Ne akarjátok hogy beguruljak! :wink: Sárkányom van, és nem félek használni! :twisted:

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Szió!

Nem fosós nyavaja... csak a gyomrom fáj... szerintem a cink-es magnéziumos cucctól, amit szedek egy pár napja... vagy még lehet esetleg pszichésen is.. nem kizárt. Leginkább olyan, mintha nosztalgiázna a szervezetem... egy évvel ezelőtt ugyanis pont ilyen rosszul voltam. A mostani csak annyiban más, hogy nem vok állapotos! ;)
Felhagyok a cinkes, magnéziumos tablettával, meg egy kicsit kímélem a gyomromat, aztán meglátjuk mi lesz... :roll:

Jó hétvégét Mindenkinek!! 8)
szilbee
 
 


Jó reggelt,


babó hatkor kelt, így elsők közt vonultam a piacra vásárolni, erre mire hazaérek, Szabi Apával a nagyágyban békésen alukál....
Én alig látk az álmosságtól, de remélem jókedvű lesz így Szabi, át akarunk menni végül Abonyba, az állatkertbe, olyan szép az idő!
Szóval mégis kimozdulunk, olyan caslogató ez a szép idő!

Olga, plííz, a sárkányt ne engedd rám, én csak a saját bilis élményeimről tudok beszámolni..... :D ami olyan 26 éve volt....
Remélem a többiek tudnak segíteni, engem is érdekel a téma, bár még nem aktuális.


Szilbee, akkor azért még amai úszást kihagyjuk, ugye? Nehogy rosszul legyél!

Szami, jöhet a foly.köv.! Várjuk!
:)

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Judit: Azt elfelejtettem írni, hogy mi csak 10 körül tudnánk indulni, mert Zoli öccséék 9 körül jönnek és kb. félórát maradnak. Akkor esetleg kerssünk egy olyan úticélt, ami közelebb van.

Niki

Kép
Kép
csni
 
 


Jó reggelt! :D

Olga!

Ez tök jó! Képet mielőbb! Ez parancs! :mrgreen:
Cooper: hát rád nézve szerintem lazán meghcsinálnád. Képzeld most már nem csak cooper hanem bakancsos futás kb 50 percen kersztül na meg hasonló kedvességek... Hát nemtudom mi lesz.

Szami!

Annyira szépek vagytok a képeken, fóleg ahol 3-an vagytok na és ahol Jázmin rácsodálkozik arra a plüss valamire :D ÉDES!!!!

Igen, ma lép fel anyukám. MAjd dobok képeket! Köszi az érdeklődést!

Judit!

AZ aknavető üteg személyügyi tiszthelyettese voltam de a helyem már megszünt ezért fogalmam sincs, hogy mi vár rám. :roll:

BAlwin Judit!

Toborzáson voltam, nem is tudom, hogy jött az ötlet de talán fenn az égiek akarták így mert ugye ennek köszönhetem a férjecském, hiszen ott ismertem meg!:D :D

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


BILI!

Nagyon szerényen és egyszerűen: igaz, hogy egy tapasztalatom van de az is valami. Véleményem szerint 2 éves kor körül szokott ez a dolog sikerülni. TRxinek egyszerűen kitettünk egy bilit, olyan 22 hónapos kora körül, nézegette, ismerkedett vele de nem ült rá. MAjd hetek múlva úgy pelenkástól kipróbálta, elmondtuk mire való és kettő emúlt mire belepisilt. Viszont innen számítva nagyon hamar sikerült teljesen szobatisztának lennie. Szonja 10 hónapos volt amikor egy néni kérdezte, hogy szobatiszta már? Mert az Ő gyerekei ilyenkor már bilibe csinálták a dolgokat.

phpBB: Kép
phpBB: Kép
kati74
 
 


Jó reggelt!

Húú mennyit írtatok, bár Szami első felét még este elolvastam....


na szóval, és tettel:

Kati!
nagyon szépen hangzik a titulus, de azt sem tudom, hoyg mit jelent, majd misit megkérdezem, ha hazaér a piacról... remélem ma jól sikerül, a múlt hetit elverte az eső....

bakancsos futás???? nekem a cooper kb 30 méter lenne vonszolásban....

és még annyi, hoyg ti ott mit csináltok egész nap? edzetek, meg iylenek, és csak nők, vagy a férfiakkal könnyítettet, vagy hogy van, nem értek hozzá

várjuk holnap a képeket, anyudnak meg sok sikert a fellépéshez!

ja, és üzenem a néninek, hoyg minden bizonnyal nem Libero volt a gyerek alatt, és marhára csípte a fenekét a cuccos!
(egyébként anno mi is gyorsabban szoktunk, ez tény, de pont az előbbi miatt, rávitt a kényszer...)

olga!
még nem tudom, hoyg megyünk-e de ha 12-ig a fenekeden maradsz, addig megtelefonálom....

PO bodykat? nem semmi.... Egyszer az egyik barátunk úgy ment vásárolni, hoyg a felesége a karjára tette a cuccot, és ott megmutatta a méretet.... na ez is egy megoldás

Bili:
mivel Gréti télen töltötte a kettőt, megvártam a következő májust, akkor egy hét alatt szobatiszta lett, aztán 3 hét múlva levettem éjszakára is a pelust.... én Letivel si tuti megvárom a kettő utáni nyarat, mert nincs kedvem csak egy kisgatyát a szennyesbe dobni, nem a félszekrényt...

Egyszer olvastam, hoyg a gyerekek 5 éves korukra lesznek igazán szobatiszták, akkora tanulják meg az izmaikat használni minden esetben! na persze ez után is előfordulhatnak baleset, szóval sztem még nyugi...

Niki!
na akkor nem tudom, majd csörgök délután....10 óra, az sztem nagyon későn van... na majd megbeszéljük...

Szami!
nincs szemüvegem, egyrészt a pénz miatt, nagyobb részt a pénz miatt...a lencsém havi éjjel -nappali, de mivel éjjel kiveszem, csak nappal van bent, így engedélyezték a szemüveg nélküliséget... A legnagyobb oxigén áteresztő képességű a piacon focus night&day
www.lencsebolt.hu
olyan 2-3 hét mire megjön.... én meg vagyok velük elégedve, most különben meg márciusban ingyen kiszállítás van! eyg kis spórolás! meg egy szösszenet...:
most ahoyg volt az akció az ofotértben, ott majdnem 13000-rel többe került uez a lencse, még akciósan is.... na jó a személyzet, a helység... na de ennyi? teljesen el voltam képedve! mondtam is a nőnek, hoyg nem éri meg akkor veszek a neten lencsét, és úgy hozzá a 9000 ft-os napszem,üveget, még akkot is olcsóbban jövök ki, mintha tőlük megkapom "ajándékba".

Hol készült a fotó Annáról? ovis beállítás, vagy fényképész?

Várjuk a folytatást, hogy mi történt veletek! Házvevők?

peritol? na majd utána nézek a neten...

Hátam alakul, fáj még, de msot már csak bizonyos mozdulatoknál nem állandóan, a szemem is kezd alakulni....

Dorka!
Na ez a méreg nem a cián-káli. na és gondolom még minden friss volt a piacon!

Szilbee!
Miért szedsz elfelejtettem..... ja mg-t meg cinket?

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Szió!

No most én is szövegszerkesztek……mert mán elfelejtettem ezt a sokmindent!!!! Jó nagyon..csak miután már nem nézem óránként….nehezebb a fonál….

Judit! Niki!
Megmaradtam :o ……lesz nyitva csak délelőtt…tod mi meg délutánra szedelőzködünk össze….akkor meg már max pláza ami könnyen elérhető közelségben van…..

Kati!
Igazi sikertörténet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!De széééééép!És tényleg 2 gyermekes anyukának nem kell majd kiképzésre menni hetekre?Vagy ez hogy van?....Bár gondolom nem, pláne ha az apuka is katona. Sokáig én is gondolkodtam rajta….egyszer el is mentem felvételire, de akkor nem jött el az orvos és elmaradt. Nekem pedig valszeg ez volt sorsszerű, többet nem is mentem. Batárnőm is az, külhonban van…és egyre jobban látom hg én ezeket a dolgokat nem bírtam volna aggyal :roll: :roll: :lol:

Dorka!
Igazából Nimi is jobban csípi a kubu higgított változatát mint a vizet…..bár mindenki azt mondta hg ő nem lesz beteg. Nem is!!!!!!
Nimi is 5:40 kor kelt…bár én nem ugrottam piacra....na majd ha a közelben lakunk :shock:
Kellemes kirándulást Nektek!

Szilbee!
És mire szedted ezt a kombinációt?

Jaimee!
Látom te is hasonló cipellőben volt…..én is 3 tesztet fogyasztottam el……Már a patikában mit gondolhattak…..És 1 csík erős…1 csík gyenge volt…..én meg kesergős hg akkor ezt biztos nem is Babó…

Olga!
Velem okosabb sajnos nem leszel…..én is csak azt tudom hg nem szabad erőltetni, nálunk itt van a szobában egy óriás egér ül rajta, aztán majd ha már nem lesz fűtésszezon akkor elkezdünk rajta gubbasztani aztán majd látom a reakciót….sajnos ennyi…én is szívesen várom az infókat ez ügyben!! Peti volt Irakban?
Az a vírus volt…..( már halottakhoz imádkoztam….elég gáz….de annyira fájt!)

Timi!
Akartam én is kérdezni hg mi újság veletek? De látom az éjjel minden kérdésemre válaszoltál :D …most én: Nimi már tett 1-2 lépést önállóan, de azokat egyelőre nem kapcsolta összefüggő szerkezetté…így még semmi ez ügyben:)Igen bringa szünet…tegnap alig bírtam hazajönni a városból…gyalog is...
Milyen volt a torta? Puncsos vagy málnás? Jó nagy!!!!!Már most megenném!!!!!!!!!És mi történt veletek?

Elhúz a gyerek….itt ülök a forgós széken és arrébb húz….nem semmi bivaly a fiam. Meg a szekrényekre kapaszkodik rendszeresen, a lába meg lóg a levegőben…..érdekes…olyan lesz mint Tarzan…bár járni még nem tud….

Kati!
Ja.....egen.....nekem is van ismim 60 év körüli hölgy, aki 20éves a fia és előszeretettel másként emlékszik a saját fiára ennyi év távlatából.....Hg G.már 10 hónaposan ha leültették ott maradt....stb..és mindig szófogadó volt, és 12 hónaposan beszélt.....Falra mászok!!!!!

fanna3
 
 


És egy kis panaszkodás...
Pár hete olyan kis fikás...semmi nem jó...illetve ha vmi nem elképzelései szerint műkszik pici nyűg.....meg mászik a nyakamba...mondjuk ez jó.....csak az meg olyan rossz...hg mindenki azt mondja majd hg milyen nyűglődős a gyerekem....szerintetek? Ez már az a korszak, olyan hiszti-elő?.....Megoldás? Vadidegenek leszerelése..persze tudom hg nem érdekel a véleményük....és meg sem fogadnám...mert sok a jóindulat a környéken...de tőletek más!de Rosszul esne ha ilyeneket mondanának rá...hogy kell megelőzni?

Másik: Nem játszik egyedül csak ha ott vagyok....???

fanna3
 
 


Fanna!
Sztem most próbálgatja határait, én cska egy szót mondok: következetesség, ha valamit nem engedsz, azt másnap se legyen szabad megtenni, egyébként meg örülj neki, ha bújós! lesz ez még így se! attól még nem lesz anyámasszonykatonája, ha puszilgatod, ölelgeted, sőt!

aztán aki beszól, mond neki, hoyg had ismerjed már Te jobban a saját gyerekedet! és lehet továbbhaladni .... úgy utálom az iyleneket!

Nikinek is van egy hasonló sztoryja a corából, én halálta röhögtem magam rajta, de elég durva szitu volt!

jaj itt az utcában is van egy bácsi annak is a fia mindent csinált már...50 éve, most meg egy alkesz, akit a szülei tartanak el... a helyében meg se szólalnék ....


na mentünk reggelizni....

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Hú jó sokat írtatok,mi meg mióta bejött a jóidő feszt csavargyározunk!

Nekem írhatnátok a katonaságról én sokáig az akartam lenni de az alacsony növésem miatt nem mertem megpróbálni,de még mindíg érdekel a dolog

Na ennyire futotta

Kép

Kép
katlina
 
 


Hali!

A kérdésekre a válasz... az anyatej ásványianyag növelésére szedem. Egyébként van benne még Kalcium is. Most már egyértelmű, hogy az ártott meg a gyomromnak, mert már jobban vok, hogy nem szedem. Most csak a fejem szakad szét... kv elvonási tünetem van... majd elmúlik.
szilbee
 
 


Anna! Egy picit összekapom magam, meg agyalok rajta, aztán majd írok reakciót.... de szerintem ez még korai dacnak... bár hallottam már ilyenről... :roll:
szilbee
 
 


húha, mindjárt jegyzetelek, addig is teszek fel abonyi képeket!
Tök jó volt! Mindenkinek ajánlom, bár sztem mi vagyunk szinte az utolsók, akik még nem jártunk ott! :oops:

eleinte meglepődve
Kákalaki Akká-ékkal
még alig ébredtem fel
összeszedtem a bátorságom :oops:
szamarakkal
2 napos gida
etetés

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Sziasztok!

Caak egy gyors beköszönés, mert indulok moziba. Ma egész nap nem volt netünk, de amúgy sem nagyon tudtam volna jönni, mert ablakot pucoltam vagy sétáltunk a jó időben.
Holnap este jövök.

Mindenkinek szép estét és vasárnapot!

Niki

Kép
Kép
csni
 
 


Szijó!

Dorkáék!
Nem.......még én sem voltam ott soha.... :roll: de látom megérte, jól éreztétek magatokat :lol: Csinos, hős, bátor anyuka vagy!!!!! :lol:

Niki!
Mit néztek meg?

Szilbee!
...biztos nincs időd....meg lehet nagyon jól sem érzed még magad.... :oops: ....de megilyedek amit mondasz,....várom mire gondoltál!!!.Jobbulást ODA is!!!! :lol:

Baglyok? Műszak?.....És Sherlock Holmest fogok nézni 21-től... :D Ha már az Agatha Christie-ket leszedték műsorról.. :evil:

fanna3
 
 


Sziasztok!

Én is hulla vagyok, ma egész nap takarítottam.....

Dorka!
Még mi sem voltunk, hiszen itt van a közelben! :oops:
Nagyon szépek vagytok, és oylan jó idő volt ma rátok, biztos jól éreztétek magatokat. jól látom, hoyg homokon mentek? Akkor még várunk egy pár hónapot, mert Leti már maga akar közlekedni, és az sem nekem, sem a ruhának nem tenne jót!

Fanna!
Gratu Niminek a járás-gyakorláshoz!

Én is imádom a.c-t, most nálunk a kiválasztás, vagy mi a fene az uri gelleres megy, hááát.. so-so, ahhoz is kedv kell, na de a.c.-t bármikor! Én is átkapcsolok mindjárt!

Jó éjszakát, holnap megyünk Pöstre, hoyg hova, útközben kiderül....este jövök! Írjatok sokat, akik itthon maradnak!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Anna, Nimi erős izmán nem lepődöm meg, annyira formás, kompakt, erős babónak tűnik! A Tarzanon jót nevettem!
Állatkertben télleg jól éreztük magunkat, Szabinak is bejöttek ezek az új dolgok (hmm...állatok....)! Majd még bizti megyünk nyáron is Berénybe, vagy Pestre, vagy Szegedre.
A kubut mikortól adod Niminek? Már én is gondoltam rá.
Te már most teljesen jól vagy??? Ma még olyan bágyadtnak tűntél a téren!

Szilbee, a te gyomrod?? Renben van? Jövő héten uszi???
Holnap mentek Rákcziba?

Kati, ma estére jó szórakozást! Meg fotókat, ha lehet! Hol lépfe anyukád?? vagy már írtad?

Olga, a katonaság az egyi utcsó lett volna, amire gondoltam volna veled kapcsolatban! Nem semmi! ÉS hogy megérte!!! :)

Judit, nektek jó utat! Az út az álllatkertben nem homokos, inkább poros száraz földútnak nevezném.. Sztem Leti és Gréti is bizi élvezné!
A piacra meg annyira korán sikerált mennem, hoghy a friss árut még meg sem hozták... :oops: Sehogy sem jó ez....

[/url]

Kép
Kép
dorkáék
 
 


lépfe= lép fel stb.... :oops:

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Niki, mit néztek? Jó szórakozást!
ja, és Anna, én nem tudok még érdmeben reagálni a felvetett témáidra, mi még ott nem tartunk! Ja, és gratulaszión a lépésekhez!!!!

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Anna! Nem hiszem, hogy komoly gond lenne... csak próbálok visszaemlékezni, mi volt anno Leventével... ;)

Dorka! Ma megyünk Falvára.. igen!! Ti???
szilbee
 
 


Sziasztok!

Rövid leszek, babó az ölemben.


:oops: Nem olvastatok elég figyelmesen... Nem Peti az, aki miatt akkor ideköltöztem...

Judit! Bocsi, nem hallottam a telefont, végül kibuszoztunk anyósékhoz. Ha voltatok, azért írd meg milyen volt, meg hogy végül is merre bóklásztatok ma Pesten.

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Na, megunt a gyerek.

Szóval még várjak a bilizös témával? Én is csak olvastam valahol, hogy 18 hó körül már aktuális. Egyébként, hogy én is rátegyek egy lapáttal: anyósom szerint Peti már 3 hónaposan HÁROM, III. hónaposan már bilin ült!!! :roll: Peti is mondta, hogy elég érdekes lett volna...

Szilbee! Neked bilizős téma Levivel kapcsolatban? Ja és Évi! Az is érdekelne, hogy kisfiúk a bilin ülve pisilnek, vagy állva kellene beletalálnia? :roll: :oops: Nem egyszerű az élet! :lol:

Dorka! Mi sem voltunk még az abonyi állatkertben. De nálunk is tervben van.

Anna! Hát szerintem sem az igazi hiszti még. Csak lehet, hogy most anyásabb korszaka van. Balázsnál változó: van olyan nap, hogy csak apával jó minden, aztán meg csak anya van a világon, ki ez a szörös pasi? És igen: nem fog egyedül játszani még néhány évig, csak ha ott vagy! :D Ha már nagyon ki vagyok akadva, akkor hagyom hogy azt csináljon amit akar, vagyis szétpakolja az egész szobát. Ez kb. fél órás tevékenység, majd nekem egy újabb félóra összerámolni. Ilyen félórás elvagyok egyedüljei vannak, de nem minden nap.

Kati! Milyen rangban vagy?

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Olga! Ó igen... neked is akartam írni ez ügyben... :oops: Most nincs sok időm, mert lassan indulunk nagyszülőkhöz, de azért pár sor...

Ülve pisil Levente! Időbe telt mire sikerült megtanítani, hogy tartsa a fütyijét pisi közben... de ha van jó magas elejű bilitek, akkor ezzel nektek nem lesz gondotok!

Én már gondolkozom azon, hogy meg kéne tanítani a srácot álva pisilni a wc-be sámliról... mert a szűkítő neki nagyon kicsi, még a zacsija se fér bele... :roll:

No majd részletesen írok arról is hogy szokott le a pellusról... nem volt egy hétköznapi eset. Mindet pont ellenkezőleg csinált, mint ahogy az a nagykönyvben meg vagyon írva...

No menek, mert a kölkök tobzódnak! :lol:
szilbee
 
 


Szió!

Dorka!
Kubut úgy 1 hónapja fele-fele arányban forralt vízzel higítva...(biztos lehetett volna előbb is....de tudod.. :wink: )
Egen...még elég girbe-burba vagyok....ezért nem érintkezek senkivel....de jövőhéttől már nem lesz gond :D
Állatok az itt is érdekes, mert Nimi még semmilyen állatot nem látott...félek is kicsit....mert majd az első macsknak neki esik hg mi ez....és úgy megrágja meg megtépi mint engem szokott volt próbálkozni... :shock: :lol:

De DE De Olga!
Én tudtam/gyanítottam.........csak hát nem akartam indiszkréten rákérdezni....(mert nem illik........meg no nem szerettem volna nehogy tolakodásnak vedd..........meg hát.....no.......) :D
Köszke az infókat!!!!!!!!!!! Időről időre jó ha jelentesz Balázsról :mrgreen:
És ki a szőrős pasi????????
(én felnőttet is tudok aki ülve pisil... 8) )

Szilbee!
Ja oké.....azt hittem már vmi szakkönyvben találtál vmi kórosat.....huhhhhh...... :lol: (tudod első gyerekes para....)

BalwinJuditék el vagytok utazva?

Judit!
Vásárlással egybekötött bóklászás?????.....fotókat az új cuccosról!! :wink:

fanna3
 
 


Anna! Szőrős pasi= Peti
Peti kipróbálta húsvétkor a Kubut Balázsnál, de kiütéses lett Balázs tőle. Higítva kapta, mégis pöttyös lett, de a többi gyümölcslétől, ami 100 %-os semmi baja nem lett. Én ha ajánlhatom, ne kubut adjatok a gyereknek. Most csak igy fejből lököm, de azt hiszem 50%-a gyümölcs/zöldség, meg talán szinezék is van benne, nem tudom csak arra emlékszem, hogy egy csomó mesterséges nyavaja. Én a Tescoba kaptam most rá a 2 dl Hey-Ho-s 100%-os gyümölcslevekre, 80 Ft-ba kerülnek. Az almás nagyon bejött babónak.Persze ezeket is higítva adjuk, bár azt hiszem már írtam. Ujjnyi gyümölcslé Janával hígitva.

Na lépek, mert a család anyósomnál, én meg szigorúan tanulok. (Bár már a bagel-em is szépen keleget a konyhában). :D

Ja, lefényképeztem azokat a fotókat, amiben katonaruhában vagyok, de amikor feltöltöttem gépre, borzasztó elmosódott volt. Lehet inkább szkenelni kéne? Majd megkérdezem Petit munkahelyen meg tudja-e csinálni.

Na pá!

Lehet délután elugrunk az abonyi állatkertbe! Bár Peti szerint csirkét anyósomnál is nézhetünk. :roll:

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Sziasztok!

Bocsi, tegnap a jó idő ellenére is olyan sz*r kedvem volt. Vagyis inkább őrült fáradt voltam, nem is nagyon csináltam semmit.

Annyit írtatok, hogy reagálni nem mindenkinek fogok :oops:

De mivel megszólítattam... :wink:
Olga, én falra tudok mászni, mikor valaki azzal dicsekszik, hogy az ő gyereke már 6 hónaposan bilizett. Volt egy barátnőm, 9 hónaposan már bilire ültette a lányát. Aztán egyszerre lettek szobatiszták Csongival. Véleményem szerint amíg a gyerek nem érik meg rá testileg, érzelmileg, addig hiába is próbálkozik az ember. Vagyis próbálkozni lehet.... bilit venni, meg elmondani, hogy mire jó, ismerkedni a dologgal, de szerintem az erőltetés a legrosszabb, amit tehet az ember.

Csongi ugye márciusi, második szülinapja után májusban történt a dolog. Két héttel előtte még belerúgott a bilibe. Majd egy nap vette le a pelenkát magától, és kérte a bilit és belepisilt. Ezután történt még sok baleset, de pelus többet nem volt rajta. Ehhez hozzátartozik, hogy itt a játszótéren kb. 4-5 egykorú gyerkőc volt, és sort pisiltek a játszón a bokornál :lol:
Éjszakára nagyon soká lett szobatiszta, meg is szenvedtünk vele.
Ja, viszont a kakival sem volt gond, de tudok olyat, aki már szobatiszta volt, de pelust kellett ráadni a kakiláshoz.

Pisilés. No, nálunk nem ülve ment soha. Odatartottam a bilit és úgy pisilt bele. A kakinál meg megtanítottuk, hogy hogy tegye oda, hogy nem pisiljen közbe ki :roll: Aztán a wc-hez apja csinált neki egy kis dobogót, és mikor már elérte oda pisilt.

Még annyit erről a témáról, hogy pici korától kezdve járt velem a wc-re (jaj, sosem tudtam nyugodtan), szal mi természetesnek vettük ezeket az eseményeket, semmi titokzatosság nem lengte körül. :lol:

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Fanna, hát mintha Csongiról írtál volna. Istenem, meddig nem játszott el egyedül... mikor más mondta, hogy ül a szobában és játszik a gyerek... no, Csonginak mindig én kellettem. Mostanában már sokat el van, de a mai napig nyűsztöl sokat, hogy játszunk (már most is..., csak gyorsan még reagálok)

Egyébként most még nem hiszed, de nagyon meghálálja ez a dolog magát. Meglátszik a gyerekeken, hogy mennyit voltak anyával kiskorukban, mennyit foglalkoztak velük. Meglátod, életrevaló kis krapek lesz belőle!

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Sziasztok!

Örülök, hogy ismét pezseg itt az élet!

Nálunk már tart a fürdőszoba felújítás, egyelőre szétverési fázisban...borzalom, ami itt van, úgy utálom...!
Úgy hogy most nem is leszek egy darabig, mert Zsófival elköltözünk egy időre Mamákhoz.

Dorka, Balwin, Niki: Höcögtetni sem megyünk szerdán!

Amúgy nagyon jók a képek, Jázmin gyönyörű egy éves nagylány, szép a cicás tortája! Szabika is tuti az állatkertben! Látom, Dorka Te is félsz a lovaktól, én is, viszont a csacsikat nagyon szeretem! :P

Bocsi, hogy másra most nem reagálok, de mennem kell :oops:

Írjatok sokat, aztán majd jövök amint tudok! :D

Kép

Kép
ditke2007
 
 


Hola :)

Neeem, elutazósak sztem majd holnap leszünk :roll: Csak próbálkozok nagytakarítani (nagggyonnagyon apró részletekben), meg gyerekezni :D Údhod nem nagyon kapcsoltam be a gépet. Mosse leszek sokat... :oops:

Fanna, gratu a lépegetéshez :D

Szamóca, szépek, aranyosak vagytok a képeken :D Khm, várjuk a rólatokbeszámolót is :)

Dorka, jó idő volt rátok :D Paciktól nem félni, csak a méretek nagyok - meg a szívük :) Bár felnőtt fejjel még nem ültem meg lovat, de ha simire adódik alkalom, azt nem hagyom ki :wink:

Bilis témát figyelgetem...jól jön majd :D

Ditke, kitartás, a felújításért mindent :wink:

Judit, élménybeszámolót este!

Kati, tőled meg képeket :)

Bocs, ha kihagytam valakit, most ennyi futotta :oops: , mennem kő.

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Sziasztok!

Megjártuk az Állatkertet.
Altatok, visszaolvasok, aztán majd jövök, hozok képeket is.

Niki

Kép
Kép
csni
 
 


Szaisztok!
Niki! csak óvatosan azokkal a képekkel!
:wink:

megyünk fürdetni, lehet még jövök este, ez az óraállítás! olyan fáradt vagyok, mint a kutya!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Itten vagyok.

Szami: Nagyon jók a képek, Jázmin nagyon aranyos. Telejesen mini Szami.
Nagyon tetszett, amit a fórumos gyerekekről írtál, köszi.

Dorka: A Ti képeitek is nagyon jók. Aranyos Szabi, ahogy megilletődve, de érdeklődve nézelődik.

Fanna: Szerintem ez csak átmeneti hisztis időszak. A bújósság is olyan, hogy időnként rájuk jön, máskor meg le se kakilják az embert. Lesz még hisztis is, bújós is. De az, hogy nem játszik el egyedül, az tényleg sokáig így lesz. Gondolom, hogy megszokta, hogy Te mindig lekötöd, fogalalkozol Vele.

Ditke: Akkor Nektek jó mamázást és kitartást a felújításhoz!

Szobatisztaság: Mindenkivel egyetértek, főleg Évivel. Dorkánál én is 2,5 évesen vettem le a pelust, Katánál is a 2 éves kora utáni nyáron tevezem.

Évi: Megírnád, hogy miért szenvedtetek Csongival az ágytisztasággal? Dorka sem ágytiszta még, de nagyon nem zavartatom magam rajta.

Judit: Nagyon jó volt Veletek, köszi a sok harapnivalót. Mi nem is vittünk semmit, ma semmit nem találtam, csak csokit, azt meg ugye most nem eszünk. Azért tehetek fel képeket?

Ja, a Juno-t néztük a moziban. Jó volt, 7-en voltunk összesen.

Niki

Kép
Kép
csni
 
 


Niki!
jaj persze, hoyg tegyél, csak hülyeségből mondtam, én nem vagyok egy nagy fotgén alkat! :oops: én is mindjárt dobok egy párat...

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Szami: Anna gyönyörű. :D Mindig az jut eszembe a képeid láttán, hogy miért is ne lehetne 3 gyerekünk.... :lol: :lol: A cicás képek is szupik. Na, jó tudni, hogy Apa nálatok is nagy fotós. :D

Nyíregyi állatparkról - (már túl vagytok a témán régen, de csak most értem ide...) van ott a környéken egy skanzen is, ősszel jártunk ott, nagyon tetszett nekünk (oké, nem kifejezetten kisgyermekes családoknak való program...) Aztán van még ott Sóstón egy kilátó is, nagyon szép tavasszal, ősszel. Egy tó, ami körül sétálni lehet és egy nagyon klassz fürdő. Nagyon pörgetik most ott az idegenforgalmat, főleg nyáron. Szabadtéri színpad is van és jó kis bulik.

Bili ügy: Úgy tudtam, az az első jele annak, hogy a gyerkőc készen áll, hogy reggel a petyó csaknem száraz. De Évi ezt valamennyire cáfolta, ha jól vettem ki.

Fanna: Niminek gratu! :wink: Visszaolvastam egy évvel, pontpontpont nélkül egész fura volt téged olvasni. :lol:

Dorka: Klasszak a fotók, mint mindig. :D

Kb. ennyire futotta.

Rólunk: Nagyon sétáltunk ma, jól el is fáradtam....
Elfogyott a türelmem és holnap visszaviszem fájós hasam a dokimnak. Gondoljatok rám este felé!

Popipopi, Puntyorka (mezei nevén Réka) nagyszerű hétvégét zárt, egész nap nevet ránk és huncutkodik. Már a pocakban is Huncutkának hívtam, no méltó volt erre a névre, az már biztos.
Legújabb képessége, hogy majdnemkacag. Arra a gurgulázós babakacajra gondolok, amelyre talán minden szülő nagyon váár, mi legalábbis igen. De még nem jutott el a gyöngyöző, gurgulázós fázisba, még csak pár másodperces a gurgula... Na lefekszem, nem tudom, mennyi értelem szorult ebbe a pár sorba... :roll: :roll:
jaimee1
 
 


cicás képek=cicás torta képek

No, látom, nem sok. :(
jaimee1
 
 


Sziasztok!

BBJ, hát ez a szobatisztaság is egy olyan téma, amikor elmondhatjuk, hogy minden gyerek más :wink: Amire te gondolsz, az szerintem az éjszakai pelus legyen-ne legyen esete.
Azért azt jellemzően ki jelenthetem, hogy erőltetni nem szabad, mert pont az ellenkezőjét válthatja ki, mint amit szeretnétek.

Niki, nekünk azért volt gondunk vele, mert nappalra szobatiszta lett, aztán éjjel még egy darabig volt pelus. Aztán levettük éjszakára is, aminek az lett a vége, hogy hetente többször éjjel bepisilt, de pelust már nem volt hajlandó felvenni...
Egyrészt szerintem sokat is ivott, meg gondolom az idegrendszere, vagy egyéb rendszere még nem volt erre érett.

Szóval, ez van, mindenki máshogy csinálja :wink: :lol:

Szami, tényleg még nem is írtam, nagyon jók a képek. Jázmin nagyon hasonlít rád, Anna meg egy kis gyönyörűség. Szép ahogy összefoglaltad a gyerkőcöket :lol:

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Szió!


Jaimee!
Hűűűűű........igen ez már nekem is feltünt hg sok a pontom...valszeg ez itt a nem személyes beszélgetés mimikáinak helyettesítése+ hatásszünet.
Majd próbálok figyelni rá hg fölöslegesen ne töltsem vele az oldalt... :)

Nagyon szép időnek nézünk elébe...úgy tűnik.

Képek???????

Ditke!
de milyen jó lesz majd a végeredmény! És előreláthatólag meddig fognak ott dolgozni? És milyen lesz? Ez mindig olyan izgi!!

fanna3
 
 


Akkor az ígért képek:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Niki

Kép
Kép
csni
 
 


Hű, nagyon jók a képek! :D :D Gyönyörűek a gyerekek! De hol vannak a kedves anyukák???

Fanna: Nem azért mondtam, mert zavarnak a pontjaid!!!!!! :oops:
Csak feltűnt.
jaimee1
 
 


Jó reggelt!

Évi!
jaj asszem akkor félreértettetek! én azért vettem le a pelust, mert éjszaka sosem pisilt, 1-2 alkalommal volt oylan, hoyg felébredt, sé szólt, hoyg pisilnie kell, nem volt rá szükség, de ahoyg olvastam, Ti si uakkor szoktatok le, mint mi, szóval sztem mindent uúgy csináltunk....

Jaimee!
Mostanában vettem észre, kb egy hónapja, hoyg Leti sem pisil már éjszaka....de tutira nem szokatnám, azt sem tudja mi az a bili...hol áll még a szobatisztaságtól!

Olga!
3 hósan még a láynok ülni sem tudtak földön, nemhoyg bilin, na meg nem beszélve arról, hoyg le sem ért volna lábuk! Anyóspajtás sztem vagy az 1-t, vagy a 2-t hagyta el..... :lol:

Apa hoyg bírta a cipekedést? Nagyon elfáradt?

nem voltunk mi sem, délután 5-ig füvet nyírt Misi. most már akkora volt(az idén már jó pár tunning-műtrágyázáson túl van, most oylan, hoyg alattam sem süpped meg!!!! mint a jóféle szőnyeg...) meg még egy kcisit nedves, hoyg egyszer keresztbe, aztán hosszába tolta a motoros kecskét...


Szami!
jaj nem is írtam, hoyg nekem is nagyon tetszett a jellemzés!
magatokról elfelejtettél írni!!!!!!!!!!!

Fanna!
Újabban én is pöttyözök...
:wink: én értem mit akarsz mondani!

Niki!
Jaj még vártam este a képeket, jól elijesztettelek! Pedig nem volt szándékos! csak poénkodtam!
Na majd most én: Kép Gréti alma, és az elefánt Kép a 4 grácia (Nikiéknek erről jobb képük is van) Kép madaraknál...

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Jaj Niki megelőzött... na mondtam, hoyg nekik jobb képük is van! jaj én dobok mindjárt apukásat! Kép apukák+gyerekek

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Gyorsan megírok egy hsz-t.. aztán robogok tovább.. bármelyik pillanatban ébredhet KisMukk....

Anna! Szóval ennyi idősen még nem hiszem hogy hiszti lenne. Én is azt hittem anno, de majd meglátod kb. fél... egy év múlva, hogy van különbség. ;)
Az egy éves gyereknek még nincs énképe... (nem tudom jól szót használok e.. :oops: ). Kb. másfél-2 éves kora körül fedezi fel, hogy egy külön álló lény, szabad akarattal. Mikor erre rájön, elkezdi próbálgatni magát, a határait... élvezi is a gyerek ezt az önállóságot, meg fél is tőle. Most nem mennék bele abba, hogy milyen módszerek vannak a dackorszakok (mert hogy több is van :roll: :? ) átvészeléséhez... erre van egy tök jó könyv (nekem nagyon bevált)... ami nagyon hasznos lehet...
Én inkább arra gondolok, hogy vmi lelki oka lehet ezeknek a kitöréseknek, nem... és most csak a saját példámból tudok kiindulni... mikor nagy volt pl. a feszkó Ádám és köztem (olyan 1 éves kora után pár hóval), akkor Levente is úgy viselkedett, ahogy azt te is írtad Nimiről. Hozzáteszem, hogy simán tévedhetek, hiszen sok mindent nem tudok rólatok... hogy éltek... stb. tudod.. Szóval csak annyit tudok igazán mondani, hogy nálunk anno ez volt a kiváltó ok... és lehet érdemes ezt a lehetőséget is megvizsgálni.
Ja és ami nálunk nagyon bevált, akár dacról volt szó, akár csak sima balhézásról... hogy nem mondtuk, azt hogy "nem".
pl.: Ha ki akarta nyitnyi a pelenkázó szekrény ajtaját, akkor nem azzal kezdtem, hogy "Levente nem szabad azt kinyitni!" hanem vmi ilyesmit.. "Levente én kinyitom neked te pedig inkább csukd be!".. nem volt a legtutibb példa... de azért remélem érthető volt, mit akart vele szemléltetni. :oops: Ja és érdemes kerülni az olyan szitukat, amik a balhézást kiválthatják... ja persze ez nekünk se mindig sikerült.. de azért törekedtünk rá... de csak egy ideig! ;) amíg kicsi volt... Mindentől nem lehet és (szerintem) nem is szabad megvédeni őket... vannak olyan szituk, amiket bizonyos korban végig kell velük játsztatni. Pl. A tipikus, "de én nem akarok felöltözni... úgy akarok kimenni játszótérre! (egy szál pizsiben ősszel)... dolog... de ez már a dackorszak jellemzője... szóval ezt majd inkább akkakor...

No jöhetnek az ellenvélemények! :mrgreen: ... hiszen nincs két egyforma gyerek.. bizti hogy más gyereknél ez az időszak (1 éves kor) máskánt zajlott! :)
szilbee
 
 


Szilbee, ezt nagyon jól összefoglaltad! Én igazából nem is tudok mit fűzni hozzá, meg már nem is nagyon emlékszem :oops:
Minden kornak meg vannak a maga szépségei és nehézségei. Én most azt mondom, nálunk az elmúlt két év (nagycsopi ovi) volt a legkiegyensúlyozottabb. Már önálló, értelmes, nincsenek nagy kötelezettségek...szal, most nagyjából jó :lol:
Az biztos, hogy a gyerkőcöknek nagyon jó antennáik vannak, és érzik a levegőben a feszültséget. De lehet fronttól vagy egyéb mástól is.

Évi és
Kép
csongianya
 
 


Olga! Nálunk a bilizés nem úgy kezdődött, hogy megvártuk az első száraz esti pelenkát. Ez a legutolsó fázis volt és pont Dávid születése előtti éjjel történt meg!! :mrgreen:

Ha jól emléxem, akkor nálunk ott kezdődött az egész átszoktatás, hogy fürdés elején (mikor még állt a kádba) eleresztette a pisit. Szemmel látható volt már hogy a pisilést ő irányítja. Tudatosítottam benne, hogy milyen ügyes, hogy így figyeli a pisilési ingert. Egy idő után már tök jó móka lett belőle... Szerintem alapvetően ez az első fontos jel, hogy érzi e az ingert.... a második az, hogy tudja e irányítani...
Ezután jött az, hogy elhoztuk anyuméktól a megörökölt bilit betettük a fürdőbe és alkalomattán, ha Leventének is kedve volt hozzá fürdés előtt ráültettük. Ekkor még nem pisilt be... csak ott ücsörgött rajta... Lényegében felajánlottuk neki a lehetőseéget... ha nem élt vele, nem csináltunk belőle gondot... pár hónapig ott is hagytuk "szemelőtt". Aztán jöttek olyan másfél éves kora körül a bilizős próbálkozások, mikor láttam rajta, hogy már csorgatna a pelusba... próbáltam rácsüccsenteni a bilire, de még nem akart.. ezt úgy két - három hetente megpróbáltam, de semmi... :? Két éves is elmúlt, az ősz utolsó meleg hetei voltak, mikor eldöntöttem, hogy idén megteszem az utolsó próbálkozásomat és hagytam egy szál fütyiben rohangálni a lakásban... persze folyton magaalá csorgatott, de ilyenkor mindig aláraktam egy használaton kívüli törölközőt... Aztán beraktam a nagyszobába a bilit (persze ez alá is tettem törölközőt, biztos ami biztos..) és elindítottam a kedven dvd-jét, a kisvakondot... amikor jött a pisi, ráültettem gyorsan.. és onnantól kezdve ott tanyázott rajta.. :lol: Amikor jött a pisi ültettem rá és folyton erősítettem benne, hogy milyen ügyes nagy fiú már... stb.stb... Pár nap múltán már magától ráült és pisilt... kb. egy hét elteltével meglett az első kaka is a bilibe. Nagy csodálkozás meg minden... gondoltam, no majd itt lesz gond... állítólag ugyanis nagyon nehezen válnak meg a gyerekek a kakijuktól, így együtt vittük ki a wc-be... segített ezt is kiönteni, ahogy korábban a pisiket is (ja ezt el is felejtettem írni, pedig fontos :oops: ). Mikor elkezdett hűvösödni az idő ráadtam 1 kisgatyeszt... Nagyon élvezte, hogy van rajta valami,de mégse pelus. Ott sasolta a fütyijét folyton ahogy a gatyjába bekukucskált, no és folyton matyizott vele... :lol: de hát ez így van jól! ;) Ezután jött a neheze,hogy időbe le tudja húzni a gatyát, meg hogy jól húzza le,,,, hogy ne vegyel le csak letolja... stb. Nagyon macerás volt a dolog és nagyon óvatosan kellett a jeleznem neki, hogy ne a gatyát pisilje, le hanem a bilibe csorgassa a sárga aranyat... meg ugye ott jártunk már javában a dackorszakban.. hmm nem volt egyszerű... de csak sikerült.. Egy idő után (pár hét) visszavittem a bilit a fürdőbe és elmagyaráztam neki, hogy most már ennek itt a helye, ide tessék jönni, ha üríteni kell... De ezt csak akkor tettem meg, mikor már láttam, hogy tudja tartani valamennyire a pisit. Ezután jött a köv. fázis, hogy pelenka nélkül vittük le a játszóra... nem is volt gond, csak akkor, mikor autóval menünk vhová... de ez is csak egy pár alkolom volt. Így szépen nappalra szobatisztává vált. Ez időben olyan 2 hónap volt... aztán egyik eset Ed elfelejtett Leventére pelenkát adni (annyira hozzászokott már a kisgatyázáshoz) és csodák csodájára, nem is pisilt be.
No ennyi a story.. ha vami nem volt érthető... mert ugye szokásomhoz híven, már megint kapkodva írok, akkor nyugodtan kérdezz!!!! :)
szilbee
 
 


Szilbee!
Köszi az összefoglalót! :wink: Nem tudom hg ez olyan e mint Leventénél volt. Ez konkréten olyan hg ha vmit nem szabad akkor ellenkezik, megpróbálja megint és amikor nem hagyom olyan sértődötten arráb megy 3 lépést, kicsit nyüszög aztán onnan szemléli az eseményeket. Majd 10 mp múlva megy is tovább...
(ez már nem ide vág.....de sokszor grimaszol hg DEDEDE...húzogatja a szemöldökét én meg majd összeröhögöm magam alig bírom tartani a komolyságot..)

Gondolkoztam rajta hg komoly nem lehet hiszen minden a megszokott rendben van, eszik, alszik rendesen, bár most olyan az ínye a rágó fogak helyén mintha egy gomb-elem lenne a bőr alatt...és ezt megérezzük mind2-en.

Olyan finom spenótot főztem, hg nem győzök rájárni :D

Évi!
Mentek idén is nyaralni?

Nagyon vidámak a képek! Jobb így csoportban a gyerkőcöknek? Biztos izgisebb!!!!!Az a tigrises micsoda micsoda? Így fel lehet ülni a kitömött állatokra?
Itt is van olyan fotó amit lapoknak lehetne küldeni!!! :wink: :D
Kisfiú nem hiányzik a társaságból?????????

fanna3
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?