Jó reggelt!
Húú mennyit írtatok, bár Szami első felét még este elolvastam....
na szóval, és tettel:
Kati!
nagyon szépen hangzik a titulus, de azt sem tudom, hoyg mit jelent, majd misit megkérdezem, ha hazaér a piacról... remélem ma jól sikerül, a múlt hetit elverte az eső....
bakancsos futás???? nekem a cooper kb 30 méter lenne vonszolásban....
és még annyi, hoyg ti ott mit csináltok egész nap? edzetek, meg iylenek, és csak nők, vagy a férfiakkal könnyítettet, vagy hogy van, nem értek hozzá
várjuk holnap a képeket, anyudnak meg sok sikert a fellépéshez!
ja, és üzenem a néninek, hoyg minden bizonnyal nem Libero volt a gyerek alatt, és marhára csípte a fenekét a cuccos!
(egyébként anno mi is gyorsabban szoktunk, ez tény, de pont az előbbi miatt, rávitt a kényszer...)
olga!
még nem tudom, hoyg megyünk-e de ha 12-ig a fenekeden maradsz, addig megtelefonálom....
PO bodykat? nem semmi.... Egyszer az egyik barátunk úgy ment vásárolni, hoyg a felesége a karjára tette a cuccot, és ott megmutatta a méretet.... na ez is egy megoldás
Bili:
mivel Gréti télen töltötte a kettőt, megvártam a következő májust, akkor egy hét alatt szobatiszta lett, aztán 3 hét múlva levettem éjszakára is a pelust.... én Letivel si tuti megvárom a kettő utáni nyarat, mert nincs kedvem csak egy kisgatyát a szennyesbe dobni, nem a félszekrényt...
Egyszer olvastam, hoyg a gyerekek 5 éves korukra lesznek igazán szobatiszták, akkora tanulják meg az izmaikat használni minden esetben! na persze ez után is előfordulhatnak baleset, szóval sztem még nyugi...
Niki!
na akkor nem tudom, majd csörgök délután....10 óra, az sztem nagyon későn van... na majd megbeszéljük...
Szami!
nincs szemüvegem, egyrészt a pénz miatt, nagyobb részt a pénz miatt...a lencsém havi éjjel -nappali, de mivel éjjel kiveszem, csak nappal van bent, így engedélyezték a szemüveg nélküliséget... A legnagyobb oxigén áteresztő képességű a piacon focus night&day
www.lencsebolt.hu
olyan 2-3 hét mire megjön.... én meg vagyok velük elégedve, most különben meg márciusban ingyen kiszállítás van! eyg kis spórolás! meg egy szösszenet...:
most ahoyg volt az akció az ofotértben, ott majdnem 13000-rel többe került uez a lencse, még akciósan is.... na jó a személyzet, a helység... na de ennyi? teljesen el voltam képedve! mondtam is a nőnek, hoyg nem éri meg akkor veszek a neten lencsét, és úgy hozzá a 9000 ft-os napszem,üveget, még akkot is olcsóbban jövök ki, mintha tőlük megkapom "ajándékba".
Hol készült a fotó Annáról? ovis beállítás, vagy fényképész?
Várjuk a folytatást, hogy mi történt veletek! Házvevők?
peritol? na majd utána nézek a neten...
Hátam alakul, fáj még, de msot már csak bizonyos mozdulatoknál nem állandóan, a szemem is kezd alakulni....
Dorka!
Na ez a méreg nem a cián-káli. na és gondolom még minden friss volt a piacon!
Szilbee!
Miért szedsz elfelejtettem..... ja mg-t meg cinket?