Sziasztok.
Ideértem...pár nap után. De hétköznap bedőltem az ágyba, szombaton meg Győrben voltunk (Skoda találkozó).
Toncsi, szép a pocid.
Bea, a tiéd is formás, és Gréti milyen édes, ahogy puszilja.
Zituska, jó, hogy írod, hogy Boti bevárta a kortársait, remélem, nálunk is így lesz. Mondjuk, a magassága nem zavar, de nem szeretném, ha gurulna...
A Tiszaparti óvoda az melyik???
Sznanna, hány kilós most Nóri? A 3-as az a midi, ugye? Huh, de régen volt... Mi elég régóta diszkontpelust használunk, de abból sem jó mindegyik, nekünk a vizeletjelzős Cien és az ökopelenka vált be. Abból néha a pisi folyt ki, de a kaki szinte soha.
Nálunk a fürdetés a mai napig az én feladatom...apa csak akkor fürdet(ett), ha én nem vagyok (voltam) a közelben.
Zsuzsu, hát nálunk nincsenek már kisgyerekek, és ami azt illeti, a meglevők szüleinél nem érdeklődtem, hogy kinél, hogy volt. De a doki szerint nálunk sincs gond...és ahogy írod, mi megértjük, ő megért minket, egyelőre megpróbálok ezzel megelégedni.
Remélem, a füleddel már minden OK.
Anno nálunk apukámat harapta meg egy kutya, de akkor elintéztük az ügyet, volt a kutyusnak oltási könyve, meg is kaptuk, ha jól emlékszem. Egyébként nem értem, hogy hogy fér ki a rácsokon egy kutya feje...mert vagy nagy a köz, vagy nagyon törpe a kutya.
Bibi, jó, hogy otthon vagytok!
Látom, a szövege a régi, diétás hurka-kolbász.
Bea, szívből grautlálok nektek! Látom, Levente nagyon ügyesen szopizik! És mekkora szemei vannak...
Egyébként ki a postásotok? K.J.? Néha nálunk is van olyan, hogy nem jön fel, pedig lift is van...
Kármen, én a sűrűbb dolgokhoz 2-es cumit használok, nekünk BabyNova márkájú van.
Zozo, sajnálom a csajokat, mielőbbi javulást nekik!!!
Mivel a rota is egy vírus, gyakorlatilag olyan, mint a nátha. Egy változatot csak egyszer kaphatsz meg, de ha "mutálódik", akkor akárhányszor el lehet kapni. Ezért csinálnak évről évre új influenza elleni oltást pl.
Gasztrohoz no comment.
Dancsi, nagyon kijár nektek ez a rota. Az oltással is az a baj, hogy nem mindegyik ellen véd sajna.
Enikő, na később elolvastom ezt a ketogén diétás dolgot...érdekel.
Hallod, hihetetlen kispasid van, hogy már áll. És ez a szerkó!
Gira, mivel a csajaid kiköpött másai egymásnak, biztosan egyszer Hajnának is lesz olyan haja, mint Rékának.
Szszkinga, nagyon jók a képek, hm, nekem ez nem jutott volna eszembe, hogy a tusolóba ületessem a kölkömet...
A napszemcsiben nagyon vagány a lányod.
Huh, nem semmi ez a hemangióma...Petinek egy májfoltja van csak.
Melinda, hát szerintem csak 3D-ben igazán kivehető a köldökzsinór, legalábbis "emberi" szemnek. Én úgy gondolom, hogy az utolsó UH-n kötelező lenne ezt is megnézni...
Zitaa, Márkot Isten éltesse sokáig!
Anett, hát nekem kicsit erős, hogy este csak vizet adj neki, főleg, ha van tejed.
Ha natúrban nem kell Málnának a főzi, szerintem megpróbálhatnád husival. Mondjuk én könnyen beszélek, mert enyim gyerek gyakorlatilag mindent elsőre megevett, hagyományos értelemben vett kóstoltatás nálunk nem is volt.