Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt csajok!

Az óra át lett állítva, de én nem !!!!! :twisted:
agica1027

Kép

Hogy én mikről maradtam itt le tegnap... :roll:
PAnny,Márti

ezeket el kell mondani,nem szabad hagyni hogy mások lebeszéljenek arrol,hogy az igazat mondjátok,irjátok!!!
Én elhiszem ,hisz ahogy Kriszti is irja:CSELLENGŐK ADÁS!!! :shock:

ÉVi
Látszik a boltdon,khogy nagyon szereted,és időt pénzt nem kimélve csinositgatod!!Vásárlóként jó lehet oda vetérni!!:) MAjd Gona lemeózza!!!! :wink:

Az a kismamás felső nagyon tuti!!!Ami a babán van!!!Jaj,kell olyan nekem is :oops:

Ági

asszem én sem tudnám itthon titokban tartani.
Most hogy késett két hetet menim,én titkoltam nagylányom előtt,rerre apa elmondta.NA nem ugy ugy baba lesz,henm,hogy ne idegesitsenek,mert már igy is beteg vagyok.Oh,én meg csak lestem...Apa vigyázni akart rám,de én nem mondtam volna el a csajszinak... :roll:
De jó próba volt...

Gona

NAgyon erős csajszi vagy Te.Suli is,család is,anyud költöztetése is,miközben hányingerrel álmossággal küszködsz!! :D Le a kalappal előtted!!!! :wink:
Vendég

Az óraátűllitás asszem megkavart...Bocsi a hibákért!!

Ja és tegnap ki nézte az Uri Gelleres műsort??
Aki nézte:ELINDULT AZ ÓRA NÁLUNK IS!!!!!!! :roll: :idea: :!: :!:
Vendég

Rik!

Mi néztük...csak a kanalat tettük a TV-re de nem történt semmi... :?
Te hiszel ebben?

Sztem az volt a legjobb amikor a srác egy az egyben lerajzolta amit a Zita!!!

Gyorsan küldök egy-két képet

Puszi

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny

Szépek vagytok!!:)
nem hittem eddig benne,de most egy kicsit meginogtam.Igen a legjobb az a srác volt.De a kigyós sem semmi.Honnan tudta??? :shock:
NA meg a többi is.... :roll:
Vendég

Sziasztok
Kriszti:nincs velem semmi különös mukthéten nem tudtam menni dokihoz mert minden időmet elvette a bolt de most kedden megyek nem jött meg de a multheti teszt negativ volt én már nem csinálok többett és veled mi ujság?
Rik:köszi a dicséretet negyon jól esik hamarosan reméljük kell a felső :lol:
Panni:nagyon aranyos a picur és gratulálok hogy ilyen jó álljátok a próbákat a pároddal sok egészséget nektek
GONA:TE HOVÁ VALÓ VAGY ?

Kép
bévi

Sziasztok!

Ágica!
Én is emlékszem rád!!!
mi nagyjából egyidőben jöttünk ide.
Szívből gratulálok a babához!
Vigyázz magadra!

Panni!
Nagyon aranyosak a gyerekek. Sajnálom, hogy most betegeskednek, remélem minél hamarabb rendbejönnek.

Britta!
Veled mi van?
Minden oké?
Mostmár érted izgulunk!

Bévi!
Nagyon tetszik a boltod, szívesen megnézném, de én mostanában el vagyok tiltva a babaüzletektől... :wink:
Drukkolok, hogy mégis baba legyen...!

Én nem néztem a tegnap esti műsort, ezek szerint pedig érdekes lett volna...
Az az igazság, hogy én ismét úgy érzem magam, mint a várandósságom leg elején, mindíg aludnék.
Ez már szinte beteges...
Tegnap is 9 körül már javában durmoltam...és napközben is simán bárhol el tudnék aludni.
Vendég

Bévi,
csak viccnek szántam, hogy beugrok! :( Azért tettem mögé a kacsintós arcot... Csak "szeretnék" beugrani! De van köztünk pár száz kilóméter. :lol:

Panni,
aranyos a bátyuskák, ahogy tartják a "picit"! :D

Erika,
hát nem vagyok egy üldögélős típus az bizti, olyan rövid az élet! :P Biztos nagyon furi lesz szeptembertől, hogy a két nagy oviban lesz, picúr még a hasamban, suli halasztva, de legalább fel tudok majd egy kicsit készülni a változásra (meg aztán ott van a sok betegeskedés is)

Ági,
el sem tudom képzelni (még!), hogy a gyerekeimmel beszéljem meg a problémáimat, már az is furi lesz, hogy "együtt" várjuk majd a babát. De biztos nagyon jó érzés, amikor már számíthatsz rájuk! :)

Ma elkezdtem veteményezni (végre!), de sajna két perc múlva észrevettem a szagról, hogy "drága" szomszédunk permetez, tőlem 2-3 méterre, a fasor másik oldalán. Ő persze tetőtől talpig űrhajós ruhában, rám meg fújja a permetet. Gyorsan befejeztem egy sor borsót (az már lesz!!!) aztán kirohantam a kertből, összeszedtem a gyerekeket és irány be a házba. Mindez délben! Alig van nap hogy ne permetezzen, olyan mérges vagyok! Ennél Pesten is jobb a levegő! :evil: (sajnos évek óta próbálunk vele megegyezni, de nem sikerül, a sövényünk meg még nem elég nagy, és onnan fúj az uralkodó szél :cry: )

Puszi mindenkinek, és kellemes tavaszt!
(egyébként csökkent a hányinger, és sokkal nagyobb az életkedvem és életerőm mint pár héttel ezelőtt)

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
És a legkisebb is megszületett!
nyáriorgona

Sziasztok!

Panny!
nagyon aranyosak vagytok!! :)

Rik!
Én nem néztem azt a műsort....most a hétvégén kicsit eleresztettük magunkat..Péntek este vacsorázni voltunk a barátainkkal, (gyerekek nélkül...), tegnap este meg bálban voltunk! olyan jókat táncoltunk! És ezen a két estén egyáltalán nem voltam rosszul! Szerintem azért, mert elterelődött a figyelmem....De ma ismét émelygek..........Most épp száraz gabonapelyhet rágcsálok...de azért tűrhető!

Gona!
Jaj de jó, hogy már múlik....! Akkor van remény, hogy jobban leszünk! Felénk is van ilyen permetezős szomszéd....... :evil:

Márti!
Hát nagyon sok ilyesmi kering a neten.....azért jobb félni, mint megijedni! Én nagyon örülök, hogy egy csendes faluban élünk kertes házban, szerintem én nem bírnám ki Pesten, vagy egy nagy városban! Itt azért még nem történnek ilyenek!

Itt szuper az idő, gyerkőcök ma még nem nagyon voltak bent......már fagyizni is voltunk, és már alig várom, hogy kint lehessen ebédelni, vacsizni....szóval mindent!

Most megyek, kiteregetem a ruhákat, mert úgy hallom, megállt a mosógép.

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok nálunk elromlott az idő:(
Sajnáéom gona hogy nem itt leksz a közelben akkor jöhetél volna nézelődni:)
T.maria miért vagy eltiltva a bababolttól?
Nálunk dörög az ég mint nyáron hihetetlen:)
puszi nektek Kriszti????????????
RIK?????????????????????

Kép
bévi

Panny! Gyönyörűek vagytok!!!!

T.Maria!Köszi h gondolsz rám! Figyeltem a sorsotokat és tudtam h Neked is sikerült.Olvastam a problémáidat is, talán gyorsan eltelik már ez a pár hónap ami vár Rád!

Nyáriorgona! Egészen más amikor már ekkorák a gyerekek mint az enyémek. Persze azóta már Társat is találtam, de nagyon össze vagyunk szokva az biztos. Persze én élvezem, mert a tinédzser problémák egész jól elkerülnek bennünket!

Bévi, nagyon szép a boltod, büszke lehetsz rá!!!!

Gyönyörű az idő nálunk is.Most jöttem be egy kicsit pihenni és nasizni egy kis szőlőt.
agica1027

Ditta,Gona

én itt irgykedem Rátok.Baba miatt is,de a kert miatt is.Az a vágyam,z álmom.Egy saját kertes ház..
NAgylányom minden vágya az.CSak asszem ire odakerülünk,ő már nem fogja élvezni.....Nem rohangál majd kint meg ilyenek...(pici talán még igen..) :cry:

Bévi

pocakosodom,és beszélünk a ruciról!!! :wink:
Azért még ne add ám föl,helló!!!Bármi lehet ,még baba is ebből,tudod!!Hisz nem teszteltél mostanában...és van késői pé-s is!!! :wink:

Britta

merre vagy???

Ágica

akkor aért olvastál minket?? :D
Drukk holnapra!!(holnap mondod el igaz a főnöknek??)

Kriszti

merre vagy??Kirándultok??
Jó melót holnapra!! :wink:
Vendég

sziasztok!
Mennyit írtatok ilyen hamar?! :shock:

A szőlőt ne is emlegessétek!!!
Én már túl vagyok az émelygésen, most a kívánósság vam soron... :wink:
A bababoltoktól azért vagyok eltiltva, mert lassan mi is nyithatnánk egyet! :lol: :wink:

Ágica!
A problémáim sajna nem kicsinyek, de reménykedem, hogy nem lesz gond!
Most utoljára a dokim sem volt annyira borúlátó. Remélem, így is marad!
Meg voltam a héten a kórházban az ügyeleten, mert nagyon szédültem, és aszerint a doki szerint harmadik gyermeknél ez majdnem normálisnak mondható. :roll:

Csak sokat fáj a hasam. Nem tudok sokat talpon lenni, max 1 óra és le kell ülnöm.
Felettébb idegesítő...
Picurka jól van szerencsére, rengeteget ficánkol.Majd hamarosan megmutatom a pocakomat.
(akinek még nem látszik, üzenem, hogy a harmadik sokkal korábban kezd látszani... :wink: )

Akinek még nem jött meg, annak nagyon drukkolok, hogy legalább 9 hónapig így is maradjon!
Vendég

HÁT LÁNYOK ANNYIRA SZERETNÉK MÁR BABÁT MOST EZ UGY BELÉMJÖTT MEGINT MAGAM VAGYOK ÉS ILYENKOR IGY SZOKTAM
UGY SZERETNÉM MÁR EZT A PICURT DE IGY HOGY NEM JÖNN MEG ÉS TERHES SE VAGYOK NEM SOK ESÉLY VAN RÁ MOST MEGINT BEFORDULTAM :(
NAGYON JÓL ESETT HOGY MEGDICSÉRTÉTEK A BOLTOMAT KÖSZÖNÖM MINDENKINEK :lol:
GONA AKKOR TE IS BABABOLTOT NYITHATNÁL ANNYIT VÁSÁROLTÁL ÉN IS BIZTOS HAZA HOZOK MAJD MINDET DE SZERETNÉK MÁR OTT TARTANI
A BABÁSOKNAK SOK EGÉSZSÉGET ÉS KÜLDJETEK NEKÜNK IS RÓKÁT KÜLDJÉTEK TOVÁBB AKI NEM BABÁS BIZUNK BENNE SIKERÜL

Kép
bévi

SZIASZTOK!

Erika!
Most értünk haza Debrecenből!Majd ha magamhoz térek irok és olvasok!
Vendég

Bévi!
Ne aggódj!
Neked is jönni fog a gólya...
Nem szabad magadba fordulnod! Az sajnos nem segít.. elhiszem, hogy angyon vágysz egy apróságra, ráadásul nap-mint nap a munkádban is babákkal találkozol...

mindenkinek eljön a saját kicsikéje, hidd el.
Rád is vár már egy-kettő-három kisbaba, és jönni is fognak. Csak talán még nincs itt az idő, de az is lehet, hogy már lapul valaki a pocakodban, csak még Te nem tudsz róla!

Nagyon kérlek fel a fejjel, itt a tavasz a csodaszép idő, nem szabad búslakodni!
Vendég

Köszi Marika nagyon aranyos vagy megpróbálok erőtt venni magamon mert ezzel nem lesz jobb én is tudom de első babámat akarom és elég nehéz de remélem megoldódik köszö nöm a törődést tündér vagy :lol:

Kép
bévi

HAli!

Gyerekek azóta is kint.....csak néha-néha beszaladnak egy -egy játékért, meg valami harapnivalóért.

Én is kicsit kint levegőztem, de már ott se jó, megint émelygek..
Párom nemrég jött haza, és mondtam neki, hogy most úgy ennék valami jó pizzát.....hát erre visszament a városba, hogy hozzon. Jaj, annyira imádom! Egyébként is rengeteget segít!

bévi!
Tudom, nehéz ez a várakozás, mert amikor az elsőt terveztük, 8 hónap után jött össze, de már minden bajom volt.....minden mensit megsirattam, hogy na, megint megjött.......nyugi, egyszer majd nem fog megjönni! :)

Kriszti!
Mi volt Debrecenben?? Gondolom, ott is jó idő volt!

D.

Kép

Kép
ditta76

Ditta köszi a biztatást az én párom is ilyen mindent megtesz ha kivánok valamit pedig én nem vagyok babás de hogy akkor mi lesz azt nem tudom :lol:

Kép
bévi

Ditta köszi a biztatást az én párom is ilyen mindent megtesz ha kivánok valamit pedig én nem vagyok babás de hogy akkor mi lesz azt nem tudom :lol:

Kép
bévi

Jó estét!

Focizott Dávid!Jó idő volt,sütött a nap,de mikor felhő volt felettünk fújt a szél kicsit fáztunk,de ezt leszámitva a múltkoriakhoz képest tiszta tavasz volt!Rengeteg ember az utakon, játszótereken,minde felé rendezvények!
A reggeli felkelés kész katasztrófa volt,akikkel mentünk,még este felhivtam,hogy az órát állitsák át,erre reggel nem mi alszunk el?De nem azért mert az órát nem állitottuk át,hanem mert valami miatt nem jelzett a telcsi!6.45-kor volt megbeszélve,hogy a ház előtt talizunk,csörög a matávos telefon,hogy megyünk e?Hát gondolhatjátok..turbó üzemmódba,gyors elkészülés (5 perc)!

Panni!
Nagyon szépek vagytok!

Edit!
Irigyellek is meg nem is az émelygés miatt!Azért érdekes,hogy 1x hányinger máskor pedig megkivánsz valamit!Tudom magamról,hogyha émelygek minden bajom van!De most elviselném,bárcsak....mondom most!
De nem sokáig kell már ezzel küzdeni,pár hét és megszűnik!

Évi!
Én is csak azt tudom mondani,hogy kitartás,tudom nagyon nehéz hiszen te még csak az elsőre vársz,de hidd el,nem sokára babázhatsz te is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Erika!
Mit csináltatok ma?Munkahelyen mi ujság?Birod a kiképzést?Jobb lenne otthon még ugye????
Vendég

Köszi Kriszti a biztatást tőled id és le a kalapal hogy 5 perc alatt elkészültetek gondolom milyen jól indul a nap de az a lényeg hogy jól végződött

Kép
bévi

Ja és felvetelek mns-re :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
bévi

Évi!

Nem jól indult az tény,de sajnos kikaptunk 4.0-ra!Hiába jól edzett csapat volt az ellenfél és ráadásul sport sulisok is!
Na de nem lehet mindig nyerni,csak az a baj,hogy lelombozódnak csalódottak, ilyenkor mi meg szülők úgy sajnáljuk őket!
5 perc... szerintem még annyi sem volt!
Utálok késni és sietni reggeli felkelésnél,szép kényelmes készülődést szeretem,a kévét is allig birtam meginni,még jó,hogy este bepakoltam!
Ha msn-en vagy ird meg a topikba,hogy ott vagy és megyek oda!

JÓ ÉJSZAKÁT!
Vendég

kévét=kávét!Annyira fáradt vagyok,hogy irni sem tudok!
Vendég

Évi!
Szép a lakásotok!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

msn en vagyok mindig ha itt vagyok

Kép
bévi

Köszönöm de hol látad?

Kép
bévi

Évi!
Akkor majd holnaptól figyellek!Mára már befejezem,mert allig látok,fárasztó volt ez a nap 2x 200km,kb!
A lakást az egyik topikban láttam!!!!
JÓ ÉJT!
Majd holnap folyt.köv...
Vendég

oké neked is és puszi

Kép
bévi

sziasztok

Panny nagyon ari a kisfiad.
itt egész hétvégén csucs szuper idö volt igy nagytakaritotam meg festetünk.amint rendbe lesznek a szobák többet jövök.
Rik sajnálom a pirit .

Kép
e.andrea

Lányok!

Látom sokmindenről lemaradtam, de nem olvastam még vissza.
Panny, annyira jó nézni Olivérről a képeket, köszi! Már én is úúúúúgy szeretnék itt tartani!

Szombaton vizsgáztam, vasárnap pedig kirándultunk egyet a verőfényes napsütésben. Nagyon jó volt a fiúk is nagyon élvezték!

Gona, örülök, hogy már jobb a közérzeted.

Ditta, hogy vagy? Boák, rókák?

Kriszti, remélem Dávid már túl van az elkeseredésen!

Andi, ez a terheséggel jár, vagy már megint valami fránya takarítósvíros költözött a topikba. Vigyázz, nehogy megerőltesd magad!

Rik, sajnálom, pedig én már biztos voltam benne. (Lottózni se fogok egy darabig)

Évi, láttam a képeket a boltodról, nagyon jól néz ki!

Kép Kép Kép
datolya

JÓ REGGELT ÉS SZÉP NAPOT MINDENKINEK!!!!!

datolya!
Túl tette magát rajta!Csak az az érdekes,hogy fiú léttükre sokkal érzékenyebbek mint a lányok!Legalábbis én igy tapasztalom!
Gyere gyakrabban!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Bévi,
nekem írtad, de bizti nem rám gondoltál, ugyan én is nyithatnék bababoltot, annyi gyerekruhánk van, de szinte még el sem pakoltam őket, hiszen nemrégiben még használtuk őket. Mindig még "melegen" adom rá a soron következő gyerekre. :lol: És így "sajna!" nem kell semmit vennünk, pedig nagyon szeretném járni a bababoltokat. Azért biztos megengedek majd magamnak a 7. hónap után egy kis vásárlást! :)

Kriszti,
sajnálom a vasárnapi vesztést, de le a kalappal előtted, hogy ezt a rengeteg utazást hogy bírjátok! :shock:

Mária,
igen, a 3. baba már nagyon hamar látszik! Még jó, hogy egy kardigánt fel lehet venni, különben már lebuknék! :wink:

Erika,
nagyon sajnálom hogy se baba se kert, de hidd el sok előnye van a városnak is (pl. bármit akarok egy csomót kell utazni, fél életünk utazással megy el)

Csajok, nem kellett volna írni hogy jobban vagyok. Tegnap este olyan szarul voltam, hogy erősen gondolkoztam rajta, hogy jobb lenne ha hagynám rókakomát... :cry: Aztán valahogy csak sikerült elaludni... (Most meg éppen zsíros kenyeret ennék kovászos ubival! Honnan szerezzek?? :lol: )

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
És a legkisebb is megszületett!
nyáriorgona

sziasztok!

Tegnap mi is kirándultun, a fiukkal, olyan gyönyörű idő volt...

Rik:
neked most megjött, lemaradtam valamiről?
Kösz a bátoritást. :wink:

Ágica:
Gratulálok a pocilakóhoz.Gondtalan babavárást kivánok!!!

Bévi:
aranyos boltod van! Olyan kis hangulatos, barátságos! :) És neked is kösz a biztatást. :lol:

Gona:
örülök, hogy anyud odaköltözik, akkor lesz segitséged :wink:
Tényleg nagyon bosszantó, hogy a szomszéd állandóan permetez. Mi van a kertjében, hogy ennyit permetezi?

Panny:
kösz a képeket!!! :lol:
Olyan édi a kis Olivér,ugy meg puszilgatnám! :lol: :lol: És a többi legényeid is!!! :lol:

Ditta:
Küldjed nekem is az émelygést, egy nemes cél érdekében! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Gona!

Én még a szülés előtti nap(!) elvetettema borsóimat meg répát,petrezselymet,retket...Úgy már nyugodtan mehettem szülni :lol:
Idegesítő lehet az ilyen szomszéd :x :evil:

Én is örülök hogy kertes házban lakunk,annyira könnyebb így az élet....csak kiengedem a srácokat és játszhatnak kinnt egész nap...a panelban mindig le kellett a Márkkal menni és nem tudtam csinálni a dolgaim tovább...Annak meg mondjuk az volt az előnye, hogy közel volt mindenhez,nem voltunk kocsihoz kötve...

Itt ma szikrázó napsütés van,asszem ki is viszem Olikát sétálni egyet.Olyan jó gyerek,szinte egész nap eszik-alszik :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny szuper hogy Olikbaba jo.téleg jobb a kertesház mint a panel én már nemtudnák panelba költözni.csajszik is egy folytába kint lennének hanem kéne tanulniuk.

Kép
e.andrea

Na mi ez a pangás itt egész nap csajok??? :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Itt a jó idő!

Gona!
Zsiros kenyér még csak akadna gondolom otthon,de kovi ubi????
Sima savanyú ubi nem teszi meg????
Az utazás utólag nagyon fárasztó,mármint akkor vesszük észre mikor haza érünk,meg másnap!
Amúgy nagyon szeretünk utazni,most egy pár hónapra van hétvégenként program!
Csak győzzük pénzel!

Mi laktunk kertesben és most panelba,mind kettőnek van előnye és hátránya is!De inkább kertes házra szavaznék!Az az igazi!
Vendég

Na sziasztok köszi mindenkinek a sok sok dicséretet most értünk haza és főzni akarok csak bekukuntotam egy kicsit Mindenkinek sok sok piszi majd jövök és irok többet :lol: csak előbb vacsit csinálok :lol:

Kép
bévi

Évi

nagyon rossz volt olvasni az elkeseredett hangú leveledet!Sajnso én is voltam ilyen helyzetben.Petrára várva ,sikertelen gyógyszeres kezelés után feküdtem otthon a szőnyegen és vigasztalhatatlanul sirtam.Sose felejtem el.De ezt is csak azért irom most le Neked,hogy bátoritsalak:minden sikertelen hónap után kicsit közelebb voltam a sikerig.Az viszont felejtehetetlen élmény volt.Kétszer ismételettem el a dokival! :wink: :lol:
Kívánom,hogy Nektek is a sok sikertelen hónap után hamar jöjjön a Ti hónapotok!!! :D

Márti

jaja lemaradtál :roll: sajna 40 napra megjött.Már én is kezdetm bizni,de a természet megtréfált! :twisted:
Nem baj,bizakodva tekintek a jövő felé!!!!Nekem is sikerülni fog! :wink:

Gona

Ügyesen legyőzted rókakomát!!Gartula!!!!
Találtál valami kedvedre való kaját aztán?? :lol:

Kriszti

A fiad leigazolt játékos??Elég sok meccsük van ilyenkor ugye??!!
JAh,belejöttem már.Nem vagyok fáradt hazajövet.Azért jövök ilyen későn,mert a jó idő miatt Petra a játszóér felé vette az irányt hazafele! :D
MA viszont nem kell főznöm,holnap holnapután szabin vagyok.Kicsit rendberakom itthon a lakást...

Panny

kivitted végül Olikát sétálni???
Gyerkőcök nem akarják sétáltatni??

Andi
köszi! :P
Te jól vagy,Nem irsz sose magadról!! :roll:

Britta??Jól vagy??
Vendég

Erika!

Igen,leigazolt játékos,elég kicsi kora óta!Kell az után pótlás!
Nálunk ma szupi idő volt,a lányom pedig most mondja,hogy hétvégre megint rossz időt és havat mondanak!
Nekem fárasztó már a járkálás,hamar elfárad a lábam!
Pedig még elég sokáig ezt kell csinálni!
Hacsak nem sikerül mást találni,most pedig semmi időm nem volt ilyenre,de talán már most neki látok kereskedni!
Vendég

Kész lett a születéssztori ha valakit érdekel.

1206984306.4579.doc

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panni!
Már el is olvastam!Nagyon megható volt és egyben szép is!
Vendég

itt van mégegyszer,az előző tele volt hibákkal :oops:
1206985108.725.doc

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny

végigpityiztem!!! :cry:
NAgyon szép volt,köszönöm!!!!! :P :!:

Kriszti

HAvat azért nem mondtak,hejjj!!!!!!!!! :D
NA hallod nekem is van pár nyugdijas munkatársam,hogy azok hogy birják... :roll:
Vendég

Erika!
A havat nem én hallottam,a lányon nem tudom honnan szedte!
Majd rákérdezek hol hallotta!
Ja igen nyugdij előtti kollégák,hát nem igazán birják,gondold el,hogy nekem van 50-60 év körüli gondozott,nem tudom elképzelni,hogy én még akkor is gondozzak!

JÓ ÉJT!
Vendég

Panny nagyon gyönyörü a történeted végég sirtam az egészet.

Kép
e.andrea

Rik mirre vagy kiváncsi ?nem nagyon tudok irni magunkrol csak annyit szépen gömbölyödök :lol:

Kép
e.andrea

Sziasztok Panni elolvastam a történeted nagyon meghato volt annyira szeretném én is megélni ezt legalább csak egyszer az életembe ha többször nem is lehet :( Nagyon gratulálok neked mert büszke lehetsz magadra és persze ti mindannyian és mert mindenki tul esett már ezen remélem én is csatlakozom hozzátok.
Rik köszönöm a biztatást nagyon jól esik sajnálom hogy megjött neked mert te is nagyon szeretnéd már a picurt de ahogy irtad uj hónap uj esély :lol: remélem pozitiv lesz :lol:
Kriszti remélem nem lesz hó csak sok sok napsütés.
Velem nincs semmi tesztek negativak holnap megyek dokihoz majd irok mint mondot este 7-re megyek remélem min den rendben lesz biztos kapok megint gyógyszert mindenkinek nagyon nagy drukk és sok sok puszi és a kismamák vigyázanak magukra :lol:

Kép
bévi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?