Bévi,
csak viccnek szántam, hogy beugrok!
Azért tettem mögé a kacsintós arcot... Csak "szeretnék" beugrani! De van köztünk pár száz kilóméter.
Panni,
aranyos a bátyuskák, ahogy tartják a "picit"!
Erika,
hát nem vagyok egy üldögélős típus az bizti, olyan rövid az élet!
Biztos nagyon furi lesz szeptembertől, hogy a két nagy oviban lesz, picúr még a hasamban, suli halasztva, de legalább fel tudok majd egy kicsit készülni a változásra (meg aztán ott van a sok betegeskedés is)
Ági,
el sem tudom képzelni (még!), hogy a gyerekeimmel beszéljem meg a problémáimat, már az is furi lesz, hogy "együtt" várjuk majd a babát. De biztos nagyon jó érzés, amikor már számíthatsz rájuk!
Ma elkezdtem veteményezni (végre!), de sajna két perc múlva észrevettem a szagról, hogy "drága" szomszédunk permetez, tőlem 2-3 méterre, a fasor másik oldalán. Ő persze tetőtől talpig űrhajós ruhában, rám meg fújja a permetet. Gyorsan befejeztem egy sor borsót (az már lesz!!!) aztán kirohantam a kertből, összeszedtem a gyerekeket és irány be a házba. Mindez délben! Alig van nap hogy ne permetezzen, olyan mérges vagyok! Ennél Pesten is jobb a levegő!
(sajnos évek óta próbálunk vele megegyezni, de nem sikerül, a sövényünk meg még nem elég nagy, és onnan fúj az uralkodó szél
)
Puszi mindenkinek, és kellemes tavaszt!
(egyébként csökkent a hányinger, és sokkal nagyobb az életkedvem és életerőm mint pár héttel ezelőtt)