Sziasztok!
Sikerült visszaolvasnom az elmaradásomat, így nagyjából képben vagyok.
Gorsi: nagyon ügyesen szoktatod le Petit a szopiról, én is így csinálnám, de nálunk az a baj, hogy a szopi helyébe még semmi sem került, mivel Dorka nem szereti a kakaót. Szerintem is jó, hogy pohárból iszik Peti. A dupla 8 emeletes túra nagyon durva lehetett! Senki sem segített neked, szomszédok? (nekem múltkor egy mesterember segített, mikor látta, hogy a hisztis Dórival nem bírok plusz a Tescos zacskókkal, nagyon jól esett, vannak még rendes emberek). A Mávos dokin nagyon csodálkoztam, ha nem szimpatikus neked ez az orvos, menj másikhoz, ha picit is fura érzésed van vele kapcsolatban, még most keress mást. Márti dokijáról sok jót hallottam, őt tudnám ajánlani
Szerintem nem ciki, több dokit kipróbálni.
Krita: delmás manókon jót mulattam
Az én lányom sem egy jó evő, de nálunk csak az jön be, ha végig etetjük az összes állatát, akkor ő is hajlandó valamit enni.
Bogancsi: a barátnőmet is Esztergomban műtötték szürkehályoggal, pedig ő pesti, de az a doki annyira jó, hogy miatta elment Esztergomba, nagyon meg volt elégedve mind a kórházzal mind az orvossal.
Remélem jobban vagy, mi Smecta nevű gyógyszert használtunk, mikor a férjemnek volt az ételmérgezése, ez nagyon jól helyrehozta a gyomrát.
Edit: remélem Márti módszere bevállt nektek is, mi is így hűtünk, a vízes lepedő a leghatásosabb módja a lázcsillapításnak. Gyógyuljatok meg gyorsan! Te pedig ne aggódj, annyiszor lesz még ilyen, hozzá kell szoknunk, hogy az ősszel jön a betegségek ideje is
Egyél Te is vitamint, hogy bírjad a strappát!
Én is kétrészes overállt vennék, egy kantáros nadrággal. Dorka a nagy pufi kezeslábasokban alig tudott menni, nagyon idegesítette, szerintem mielőtt megveszed próbáljátok ki, mennyire kényelmes, lehet-e még alá öltözni...
Rebi: legutóbbi bankos ügyem miatt meg kellett változtatnom a bankszámlámat, amire a gyedet is utalják. Ezt be akartam jelenteni az OEP-nek, persze hatalmas sor volt, így inkább írtam nekik. És a következő hónapban már a jó számlára utaltak időben!!! Ajánlom, hogy levelezz velük, kevesebb sor, idő, vitatkozás és úgy látszik, így is megoldódnak a dolgok. Szakdolgához mennek a drukkok, a szerkesztéssel én is annyit bajlódtam, ezek a táblázatok, hogy ki tudják az embert akasztani
Kisfiúnak mi lesz a neve?
Andi: trolis eseten jót mosolyogtam. Nagyon nehéz lehet munka mellett a két lánnyal foglalkozni, jövő héten tudsz Te is pihenni?
Zafi: nekem is sokan ajánlották a Bauer tehert, de nekem elég drága ajánlatot adtak nyáron, így máshoz fordultam. Legutóbb az internetről szedtem egy nagyon szimpatikus szállítót, pontos volt, nincs óradíj, sem kmdíj, sem emeleti díj, hanem megegyezünk egy árban és ahhoz tartja magát. Neve: Dombó János 06703175787, 06203946267. Mindenképpen több szállítótól kérj ajánlatot, mert nagy különbségek vannak. Akkor hova költöztök??? Mikor, sajátba vagy albérletbe?
Laura: írj nyugodtan nekünk, még ha rossz is a kedved, hátha ha megosztod velünk, megkönnyebbülsz. Ne keseredj el, mindig van megoldás a problémákra és nem szabad türelmetlenkedni sem, mert az élet maga is segít megoldani őket. Nagyon aranyosak a gyerkőcök és ez a legfontosabb!
Márti: remélem jobban vagytok és lesz végre egy kis időtök egymásra is Andrással. Mi is azt beszéltük a férjemmel, hogy a hétköznapok mennyire ellaposítják a kapcsolatunkat, szinte alig beszélgetünk, puszit csak éppen futtában kapok, ha szólok... De jó néha észrevenni, hogy a másiknak is hiányoznak az éjszakát átdumálós beszélgetések...
Dzsili: hideg volt és nagyon fújt a szél, így hazaérni kész felüdülés volt, mert itthon egész jó idő van. Dorka nem is akart ma sapkát és kabátot venni (hiszen se eső, se szél
) Kb. 5 fok, ha sütött a nap, akkor melegebb lett kb. 9
A szeles, esős kirándulások igen embertpróbálók voltak, főleg a tengerparton, de ennek is volt hangulata, végülis ez az általános Izlandon. reggel 9-től este 7-8-ig voltunk úton, buszba be-ki, felöltözni és levetközni, szárítkozni, nem volt egyszerű, de szerencsére hamar megszoktuk. A lagunában kb. 40 fokos volt a víz, kint pedig 8 fok, de csak 1 percet kellett a szabadban szaladgálni, hogy elérjük az öltözőket. A friss, tiszta levegőnek köszönhetően senki sem fázott meg.
Linato: most már én is abban reménykedek, hogy a férjem nem talál ki még egy északi országot nyaralási célnak, mert mióta együtt vagyunk, állandóan pulóverben megyek nyaralni
Legközelebb én is melegebb helyre szeretnék menni.
Na kis regényemet befejezem, remélem volt türelmetek végig olvasni, vagy legalább a személy szerinti hozzászólásokat.
Jó éjt!
Üdv: zsuzsiék