Új privát üzeneted érkezett!

Norci!Bocsi Vilitől!KépKépKép

Zsuzsa!Ez jó!KépA Miléna lányom szeptember elsején született.

Cory!Biztos furcsa,de az ő nevét k-val írom és pontos i-vel.Nekem sokáig Lina volt a becenevem és nekem is furcsa,hogy itt a neten valaki más használja.Így nekem maradt a linato.
linato

Márti!Vilkától is nagyon bocsi!Ígérem legközelebb majd jobban figyelek.KépKépKép
linato

Sziasztok!

Linato: én is csak a neten írom corynak, egyébként Koriként használom Kép

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Köszönjük a gyógyokat! Taliért nagyon irigy vagyok, főleg, hogy ott voltak Dzsiliék és linatoék is! Peti sajna köhécsel, sűrűbben folyik az orra, és néha hőemelkedése van. A kedélye szerencsére jó, holnap talán elnézünk dokihoz. Jön most 4-5 foga, attól is lehet hőemelkedése, mert neki szokott.

Már hetek óta kukucskálnak az íny alatt a szemfogak, erre most végre beindult a jobb alsó 2-es! is, és úgy tűnik a többiek megvárják, míg az kibújik. Érdekes.

Ma 8-tól délután 3-ig áramszünet volt, ami a liftre is vonatkozik. Peti kb. másfél emeletet volt hajlandó lépcsőzni felfelé, így a 8. emeletig 2x jártam, egy menet a csomag és babakocsi, másik menet a gyerek.Kép Nagyon fittnek érzetem magam.Kép

Bogancsi, Zsuzsa és akiknek kell
Srácoknak gyógyok mennek!KépKépKép

Laura
Mi a baj? Jókedv: KépKépKépKépKépKépKép

linato
Szegény apósod!Kép

Henke
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat!Kép

Tikk
Mikorra tervezitek a tesót?

Edit
Rikinek puszi a buksijára!Kép Mikorra növi ki teljesen az ájulásos dolgot?

Dzsili
Gondolom, eleged lehet a pakolásból! Mindig elfelejtem, melyik településen is laktok?
Napocsnak milyen hosszú haja van!Kép

Zafi
Nem vagy egyedül, bizony én is nagyon igénylem a délutáni szabadidőt! Az időjárás biztos megbolygatja őket.

Norci
A WCkefe nálunk is tiltott, de amikor a kép készült, észrevétlenül beosont a wc-re, én csak a pluttyogásra lettem figyelmes.Kép Azóta eljátszotta már néhányszor, de nem vészes. Néha bemegy és lehúzza a wc-t csak úgy.Kép

Andysj
Pisisöprés.Kép

Andi
Sok-sok energiát küldök, igazi hős vagy.KépKépKépKépKépKép

cory
Nekem is mindig te jutsz eszembe Koriról.Kép
A képek nagyon jók, olyan klasszak a srácaid!Kép

Üdv: Gorsi
gorsi

Sziasztok!

Gyógyokat köszönjük! Tomi elég nyűgi volt egész nap, érthetően. Alig evett, viszont ivott. Persze nem teát, hanem gyümölcslét, de már nem bírtam, hogy nem iszik. Ezek után persze visszajött a hasmenés Kép Enni, továbbra sem eszik. Kép Ja, és kb. este 6-tól alszik. Most a gyerekek segítségével álmában átpelenkáztam, meg kicsit átöltöztettem éjszakaiba, nem ébredt fel. Lehet, hogy éjjel felébred, hogy üres a pocija, nem tudom. És inni sem ivott persze 6 óta Kép De azért remélem, hogy az alvás végül is jó dolog és jót tesz neki.
Jó éjt mindenkinek! pusz: bogancsi

bogancsi
Zsófi-Juli-Dani-Tomi :-)
bogancsi

Megnéztem a profilokat, gyönyörűek, kedvesek és bájosak a gyerekeink Kép
pusz bogancsi

bogancsi
bogancsi

Cory!Most már kíváncsi vagyok te is Korina vagy?Vagy ez kényes kérdés?Ha akarod e-mailben is válaszolhatsz.Cím a profilban.

Gorsi!Már megműtötték,jól van és szerdán kiengedik.

Bogancsi!Korinának nyáron 40,7 fok volt a láza és több mint három napig szinte semmit nem evett.Én is aggódtam,hogy mi lesz vele.De szerencsére ő ivott.Viszont a lázát nem tudtam levinni sehogy.De éjjel sosem ébredt fel arra,hogy éhes lenne.Az alvás mindig jót tett.
linato

Sziasztok!

Borcsa! Köszi a talit!Kép

Jó volt látni új arcokat is! Örülök, hogy személyesen is találkozhattunk Dzsiliékkel és Linatoékkal! Tényleg kár, hogy mi ilyen későn értünk oda, alig bírtam összeszedni magunkat az induláshoz. Na majd legközelebb!Kép

Bogancsi, Zsuzsa! Rékának is volt ilyen, kb. 3 nap, míg keresztülment rajta, nagyon vacak! KépKépKépKépKépKépKépKép
Szerintem a kajálással ne nagyon foglalkozzatok most, Réka csak kekszet evett, de ő ivott szépen, csak nagyon hirtelen, ő ezért hányta vissza. Nagyon nehéz, de elmúlik! Rebinek volt egy tuti tippje, a diófalevél tea, nem tudom, hogy ezért-e, de miután abból ivott Réka, szépen elmúlott minden és lassan az étvágya is visszatért!
Kitartás és sok-sok gyógy!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Zafi
zafi

Sziasztok!

linato: nem, Kornélia Kép

Ma voltunk először 3-asban sétálni. Balu nagyon gyesen jött mellettünk Kép

cory

cory
Budapest

Cory!
Nagyon ügyes Balu Kép

Bogancsi!
Gyógyok Tominak, próbálj neki idünként kiskanálból is vizet adni, vagy próbálkozz olyan teával amilyet
még nem ivott Tomi, Vilinél az új ízek (még innivalóban is) mindig bejönnek.

GOrsi!
Petinek is gyógypuszik. De jó hogy Vili még nem éri fel a WC lehúzót Kép

Nyuszimanó!
Titkon reménykedem, hogy kislány a manó és ezért nem hányok annyit, de igazság szerint mindegy, fiút is lányt is szeretnék. Valahogy nem szeretném már a születése előtt elvárásokkal terhelni szegénykét. Úgy is három gyerkőcöt tervezünk, egy csak kislány lesz majd.
Más ügyben zargathatlak maillel ha nem haragszol.

Solya!
Rég írtál. Merre vagy?

Norci
norci

Sziasztok!

Koszoni Riki a gyogyokat,mar sokkal szebb a feje!Kép

Zafi!Eloszor véletlenul oktobert irtam,aztan kijavitottam.Paroméknak november 2-an lesz az utolso munkanapjuk.Mar csak 3 hét!KépValahogy 3-an este,de inkabb 4-én kora reggel érunk haza.A hatam kozepére sem kivanom azt az utazast és az elotte levo pakolos napokat!Kép
Riki is nehezen alszik napkozben,de ezt nem rég irtam is talan.Ebéd utan nem akar aludni és amikor mar kidol az almossagtol mar 5-6 ora van.Az meg mar tul késo.KépValamelyik nap fél 8-ig aludt este!

Dzsili!De jo,hogy sikerult a koltozés!Aranyos az uj kép!Kép

GOrsi!Hat nem tudom mikorra novi ki Riki az ajulosdit,de remélem hamar.Nem akarok hulyeséget irni,de azt hiszem 3-4 éves korukra mindenképp kinovik a gyerekek.
Pocaklakoval kétszer megjarni a 8. emeletet!Nem semmi!Kép

Laura!Nagyon édesek a gyerkocok az uj képeken!Kép

Cory!Gratulalok az elso sétahoz,Balu nagyon ugyes!KépMegnéztem a képeket és nagyon tetszettek!Zsoma tundéri!Kép

Bogancsi!Szegény Tomi!KépSok-sok gyogyi neki!KépKépKépKépKépBiztos jot fog tenni neki az alvas!Jo mélyen aludt,ha nem ébredt fel az oltoztetésre.

Andi!Jo,hogy jelentkeztél!KépKitartas!Kép

Zsuzsa!Gyogyik Beusnak!KépKépKép

Andysj!Pisi soprogetés!KépHat akkor még raér az a szobatisztasag.
Itt még nem is lattam kétrészes overalt,de akkor jobban kinyitom a szemem,hatha!Kép

Zsuzsi!Hol vagy?

Tegnap voltunk megnézni egy artista fesztivalt és Riki mar a kocsiban elaludt(este fél 9-kor értunk haza).Itthon egybol folytatni akarta az alvast.Nem is furdettem le,mert olyan kis siros volt.Reggel 5-ig aludt egyhuzamban és utana még negyed 10-ig.En is lefekudtem mar kicsivel 10 utan,igy egész jol kialudtam magam!Kép

Jo éjt!
Edit
edith16

Sziasztok!

Mi is jól éreztük magunkat, köszönjük a lehetőséget és a szíves látást Borcsáéknak.
Nagyon örültem hogy megismerkedhettem Borcsával, Linatoval, Norcival, Zafival és a gyerkőcökkel.

Borcsa
Szép szemű kis manókád belopta magát Napocska szívébe- a többiek is- emlegeti a babát akinél járt. Apropó baba, ott hagytuk nálatok a babánkat egy hosszú barna hajú kicsit nyitott szájú baba, itthon még bömbizett is utánna mert tegnap kapta.

Norci
Igen, köszönöm kérdésed kiértünk gond nélkül, bár nem voltam semmi ahogyan igyekeztem vállamon a hátizsákom kezemben meg a lányom, mert már olyan fáradt volt, hogy az ő sebességével az esti vonatot értük volna csak el! Kép
Most aztán fáj is a vállam, meg a karom rendesen.
Vilike olyan kis aranyos, és milyen szépen beszélget, főleg Napocshoz képest aki alig mukkant meg egész idő alatt, pedig itthon már mondatokat használ.
Hazafelé alig elindultunk elaludt, nagyon nem tetszett neki hogy felébresztettem mert le kellett szállni.

Linató
Sose mentegetőz, a hiszti ennek a kornak a velejárója, így tudta levezetni a feszültséget amit lehetséges hogy valóban a többi kicsi okozott nála, vagy ki tudja, szépen megnyugodott és játszott tovább, Napoccsal is előfordulhatott volna.
Nagyon helyes a kis szöszi lány! KépKépKép

Zafi
Köszönjük szépen a lecsót a lányom még emlegette az apjának itthon hogy evett a Jékával együtt!
Réka is szép kis nőci, és a híreszteléseid ellenére nagyon nyugot és kiegyensúlyozott kisembernek láttam.

Nyuszimanó
Papaszabi KépKép
Már nincs olyan messze a Karácsony!

Cory
Megnéztem tegnap este a fiúkat, nekem is feltünt mindjárt hogy Balu haja le lett vágva, a nagypapa apukád vagy apósod?

Heni
Nem is írtam neked, hogy örülök hogy rendben megérkeztetek és ilyen jól éreztétek magatokat!

Andysj
Napocska is ellenáll, pelus elhagyás ügyben.
Ne aggódj lesz még szép hoszú haja kicsi lányodnak is, Márkomnak is alig volt, szőke is volt, de azért előbb utóbb beindult neki is!

Zsuzsa
Szegény Bea gyógyik mennek! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Nem ment most matek versenyre, Pityu igen, hogy sikerült? Vagy még előtte álltok?
Tudod az ilyen korú fiatalok egy része már sajna igen csak túl van az elsó csókon -szerintem nagyon korai- az én környezetemben is, bár inkább a lányokra jellemző ez, ők ugyebár előbb érnek és "bolondulnak meg".
Az én Márkom nagyon visszafogott ilyen téren, barátai vannak, lányok is, de "nem jár" senkivel.
Nagyon aranyos hogy Pityu még énekszakkörre is eljár a leányzó miatt! KépKép

Bogancsi
Tomika is lebetegedett? Röppennek a gyógyik nektek is! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Ne agódja ha nem eszik csak valamiféle folyadékot tukmálj bele. Nálunk jól bejött a rehidratáló folyadék, hogy ne száradjon ki!
A Bad Boys 2.-tőt néztük meg tetszett sokat nevettünk csúcs a szöveg.

Gorsi
Pusztaszabolcson lakunk!
Petinek is vágtáznak a gyógyik, hogy jobban legyen már! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Majd teszek fel képeket a taliról ha lesz némi időm.

Pussz: Dzsili
dzsili

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a dicséreteket Kép

Dzsili: a nagypapa az én apukám (az a hosszúhajú Baluval Kép)

cory

cory
Budapest

Cory
Igen-igen a telefonos.
Én azt hittem, hogy a párodé elsőre, valószínűleg a szakáll miatt, nagyon örülök hogy anyukáddal is javul a kapcsolatod és a gyerekeké is!

Nyitottam egy oldalt a Fotóalbumban "Tali Borcsáéknál" fedőnéven, ott vannak a képek!

Jó éjt: Dzsili
dzsili

Sziasztok Lányok!

Először is bocsi, hogy nem búcsúztam el az elutazásunk előtt, de alig volt időm.
Szóval megérkeztünk Izlandról, megjártuk össz-vissz 4 nap alatt. Hihetetlen tempóban és szerencsénkre csak az utolsó napra lett rossz időnk. Dorottya fantasztikusan bírta a repülőutat és a nagy túrákat is, a szelet, a hideget és az esőt is. A cicim is egész jól bírta az állandó szopit, mert csak így tudtunk mindig nyugodtak és aranyosak maradni. Teszek fel egy montázst a profilomban, remélem látható lesz.

Most nem tudtam semmit sem olvasni, majd holnap pótolok, remélem minden rendben van itt nálunk, mindenki szépen gömbölyödött, fejlődött és mindenki egészséges, vidám KépKépKép

Majd jövök és olvaslak benneteket!

Üdv: Zsuzsiék
zsu26

Dzsili!

Na azért gyorsan megnéztem a fotókat az albumban, nagyon édesek ezeke a kölykök, már nem is babák Kép
Napocsnak milyen szép hosszú haja van!!!!Kép

Zafi nem látszik a pocakod, pedig biztosan sokat nőtt!

Linato: látom Kori is szép szőke kislány Kép
Norci: Vilit nagyon háziasra neveled Kép
Borcsa: milyen nagy már a kis Luca...

Na holnap, azaz ma majd folytatom.

Üdv: zsu
zsu26

Sziasztok!
Nagyon jó volt tegnap a sokadalom!KépKépKép Gyertek máskor is!
Dzsili!
A szupik a képek! A babát felfedeztük, lefektettük szépen Luca ágyikójába. Hogy juttassuk vissza? Szívesen elvisszük, de ha még nagyon láb alatt lennénk csak, írj egy címet, és elküldjük postán.
Napocskának vigaszKépKépKép.
Zsuzsi!
Nagyon szép helyeken jártatatok!Kép

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

Mi is megvagyunk, bár inkább csak olvasgatlak benneteket, ha épp működik a gépünk és a netünk.

Henke, Zsuzsi!
Üdv újra itthon, remélem sikerült jól kipihennetek magatokat vagy legalábbis kikapcsolódtatok.Kép

Andi!
Telefon, mosógépKép Hát, ami elromolhat az el is romlik. Remélem ezzel befejeződött a pech sorozatod és csupa jó dolog fog történni veletek.Kép

Edit!
Most olvastam, hogy Riki még mindig ájulgat.Kép Mondtak valami okosat a dokik erre vagy csak azt, hogy majd kinövi?!

Örülök, hogy megint volt tali és megnéztem a képeket és tündériek a gyerkőcök!Kép

Zafi!
Ebben a ruhában nem látszódik a pocid, pedig biztosan nőtt! Réka gondolom most szívesen segít pakolni, de neked pocakosan nem lehet könnyű.

Dzsili!
Örülök, hogy sikerült elmennetek a talira! Ahogy látom Napcsi jól érezte magát.Kép

Linato!
Tényleg nem lehet kiszámítani a gyerekek reakcióját. Zsani az első talin már a legelején jól kibőgte magát és utána is elég durci volt. Mindenkivel előfordul, hogy rosszabb napja van.Kép

Norci!
Ha tudnák a mai leányzók, hogy milyen házias fiad van már rég sorban állhatnának a kegyeiért.Kép

Borcsa!
Micsoda böngyöri haja van Lucának!Kép Milyen nagyot nőtt ő is!

Gyogyókat küldünk minden randa vírusos betegecskének!KépKépKép

Nálunk megy az építkezés, mivel még mindig nem adtuk fel, hogy idén beköltözzünk.Kép Igaz már "csak" a víz-gáz szerelés, festés és burkolás van hátra, de reméljük, hogy november közepére minden kész lesz és évvégére beköltözhetünk. Szerencsére nem kell messzire mennünk csak a régi ház mögé "költözködünk".

Na, mennem kell, mert itt az idő, hogy elinduljunk a szokásos napi 2-3 órás sétánkra.Kép

Pussz
Szilvi + Zsani + Kép(25+4)
sztigris

Sziasztok!

Képeket megnéztem... csúcs lehetett a tali KépKép fájt picit a szívem, hogy nem lehettünk ott Kép Remélem, hogy még a szülés előtt eljutok legalább egyre... és akkor kéretik eljönni mindenki!!! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

... betegeknek sok-sok-sok gyógyKépKépKépKépKépKép

... és a nemalvó csemeték szüleinek bíztatásul: néha még ezek a csemeték is alszanak... jó sokat Kép

üdv
Rebi(aki visszaszáműzi magát ahhoz a hüle szakdogához Kép)

Csenge (2001.11.07.), Levente (2004.02.13.), Emese (2006.11.08.), Réka Zselyke (2009.03.11.)
rebi

Sziasztok!

Ismét bentről garázdálkodom Kép
Dzsili: nagyon jók a taliképek!!!

Linato: éjjel 3-kor szólt Tomi, hogy kaki van, tisztába is tettem, aztán aludt tovább negyed 8-ig Kép Azt hiszem, kialudta a betegséget. Ma már jöttem dolgozóba, és a bébiszitter vigyáz rá otthon. Tök vidámn ébredt és már evett is piritóst meg sajtot - na ő sem lóg ki a családunkból a sajtimádatával Kép

Zafi: Nem is láttam a pocidat a Dzsili-féle képeken Kép

cory: Balu már igazi férfi! Tök jó fejnek nélz ki az apukád Kép Olyan vagánynak Kép

Norci: új izek jó ötlet!

Edit: pakolás Kép

Zsuzsi: gyönyörű lehet Izland!!! Irigy-irigy Kép Egy kolléganőm járt ott a férjével tavalyelőtt.

Egyébként én is elkaptam a nyavalyát, mert amikor éjjel tisztába tettem Tomit, majdnem elájultam hirtelen, alig tudtam szinte bedobni az ágyába szegényt. De ő fel se vette, már fodult is be és aludt tovább. Én viszont alig értem el a fürdőt... Most is jó gyenge vagyok, alig birtam felkelni fél 6-kor.
Még nem tudom, meddig kell ma maradnom, elvileg este 6-ig, de lehet, hogy elengednek 3-kor. Jó lenne...
pusz: bogancsi

bogancsi
bogancsi

Zafi!Mi is nagyon örültünk nektek.KépMajd legközelebb folytatjuk a dumcsizást.

Cory!Köszi.Nekem a te neved is tetszik.KépA Korina az én ötletem volt.De azért tetszett apának,mert a Michael Schumacher feleségét is így hívják.Apa pedig nagy Schumi rajongó.Így nem volt nehéz meggyőznöm.

Dzsili!Nagyon ügyi vagy,hogy máris felraktad a képeket.Szuperek.Bárcsak nekem is lenne egy ilyen digi fényképezőm.Majd kérek a jézuskától.Kép

Zsuzsi!Igen,szép szőke.Én is ilyen voltam.

Szilvi!Valószínüleg ez lehetett a gond.Azóta semmi baja és nagyon jókedvű.Azért a szokásos csatáit vívja Milénával.

Rebi!Szakdogához kitartás!KépKépKép

Bogancsi!Neked gyógyikKépKépKépKépTomiKép

Zsuzsi!De jó nektek.KépÉn is szeretnék már elutazni valahová.Valami jó meleg helyre,ahol mindig süt a nap.
linato

Sziasztok!

Norci, Dzsili
Köszi a gyógyokat.Kép

Zsuzsi
Szép helyen voltatok! A fürdőzésért külön irigy vagyok.Kép

Bogancsi
Gyógyok neked is!Kép

Szilvi
Drukkokat küldök az építkezés mielőbbi befejezéséhez!KépKépKép

Voltunk ma uh-n. A babával minden rendben Kép, de tisztára felhúztuk magunkat Kép. Bocs, ha vki Harsányihoz jár a MÁV-ba, de nekem nagyon nem jött be. Kezdődött azzal, hogy az időpontra érkező kismamák min. másfél órát vártak, mert a doki későn kezdett, persze lehet, hogy szülése volt, ez engem mondjuk nem érdekel. Bementünk, elég durván bebökte a készüléket, mert még belülről nézte a babát, a monitort egyáltalán nem láttam.A doki a világon semmit nem mondott még Levinek sem, pedig ő legalább a monitort nézhette. Elmondott 1-2 adatot a nőcinek és ennyi. Nagy kegyesen felém fordította a monitort, de semmit nem mondott ám, csak hogy ugye látom hol a baba. Kértem képet, erre pofát vágott és nagy kegyesen adott egyet, persze a beállítást nem is figyelte, így alig látszik vmi, pedig amíg felém nézett a monitor, a szíve, lába, keze is látszott a csöppnek (kapálózott rendesnKép). Az egész nem tartott 5 percig. Szegény apa is lógott a munkából emiatt és semmi értelme sem volt. Ezek után már tuti, hogy elmegyünk majd félidő után 4D-re.
A baba amúgy 11 hetes, nem 12, de hogy hány nap ide vagy oda, az sehonnan sem derül ki.
Remélem csütörtökön a dokim feldobja majd a hangulatom.Kép

Megyek talit nézni.Kép

Üdv: Gorsi
gorsi

Sziasztok!

Tegnap írtam egy hosszú (és izgi) élménybeszámolót a jégbarlangról, erre Apa, a drága kikapcsolta a gépet, anélkül, hogy megnézte volna, nincs-e megnyitva valami...Kép Múltkor az összes elmentett emailemet törölte... VÁLÓOK, ugye?!
Ma pedig 1/2 10-től 1/2 2-ig voltam az SZTK-ban, hogy megcsináltassam a belgyógyászati vizsgálatot+EKG-t, amit idáig halogattam... Na jó, várakozás közben megjártam a gödöllői könyvtárat, és a környező boltokban is szétnéztem gyerekmentesen Kép Barnika egész jól elaludt Apával. Lehet, mégse cserélem le másik férjre KépKépKép "Belül" amúgy minden ok, csak kicsit sápadt vagyok... (Több vörösbort kellene innom Kép)

De jó nektek, hogy taliztatok! Gofri volt végül? Kép

Zsuzsi! Megnéztem a montázsodat, fantasztikus! Engem totál lenyűgöznek ezek a hegyek, szakadékok, miegyebek!

Talán én is tartok élménybeszámolót egyszer... De Apát kizárom a szobából...

Kicsit dicsekszem Barnival... Nap-mint-nap ledöbbent minket az eszével. Tegnap pl k-betűket rajzolt, és felismeri az A, B, O, betűt... Nem biztos, hogy szeretném, ha zseni lenne! Olyanokat kérdez, mint egy 3-4 éves, tényleg döbbenet. Tudja kívülről a Lementem a pincébe... k. mondókát, szinte teljesen a Jön a kocsi...-t, és még csomó mindent. Kezd működni a fantáziája is, olyanokat játszunk, hogy a kezembe ad egy (láthatatlan) túrórudit, én kicsomagolom, visszaadom, ő úgy tesz, mintha megenné... "Bogarat" reptetünk, úgy pantomimezik, hogy csuda!

Szaladok elfele, puszi mindenkinek, bocsánat, hogy nem írtam személyesen! Minden kis betegnek sok-sok gyógymanó!

Heniék
gesztenye

Sziasztok!

Mindjárt az elején le kell szögeznem, azért nem látszik Zafi pocakja,- ami már rendesen gömbölyödik, ezt tanusíthatom,- és Norci a képeken mert ellenállást tanusítottak.
Ilyenek ezek az anyuk, még jó hogy a kicsik még nem nagyon tiltakozhatnak...KépKépKépKép

Zsuzsi
De szép helyen jártatok, bár nekem kicsit hűsnek tűnik, nem volt nagyon hideg? Mennyi időt töltöttetek a szabadban egy nap?
Nem fáztatok amikor kimásztatok a vízből?

Heni
A gyerekek fantasztikussan gyorsan, sokszor ugrásszerűen tanulnak még ebben a korban, tényleg ügyes és okos Barni,de ennek csak örülj.
Azért majd írd le mi volt abban a barlangban.... KépKépKép

Gorsi
Nagyon lehangoló tud lenni, amikor az ember lánya már napok, vagy hetek óta vár az Uh-ra és egy így viselkedő dokit fog ki, aki lehet hogy máskor és máshol nagyon jó fej de valami miatt rossz paszban. Én is jártam így, sajna ezért inkább fizettem és külön mentem mindig, a 4D UH szerintem nagy élmény.
De.... a lényeg hogy a pindurka integetett és persze hogy jól van!

Linato
Örülök ha tetszett, bár jó pár nem sikerült, mert homályos lett a gyerkőcök mozgása miatt, vagy rossz pillanatban kattintottam, de azért látszotok és ez a fontos!KépKép

Szilvi
Igen nekem is úgy tünt, hogy tetszett neki a sok gyerek úúúúgy szeretgette volna őket.
Drukk hegyek a házikó elkészüléséhez! KépKépKépKépKépKépKépKép

Bogancsi
Örülök hogy Tomi jobban van, most neked küldök gyógyikákat...KépKépKépKépKépKépKépKép

Borcsa
Ó a baba miatt ne aggódj jó helyen van nálatok is.
Nem vagytok láb alatt, ha van kedvetek szívesen látunk benneteket megbeszéljük, és kimegyek az állomásra elétek.

Ez mindenkinek szól, ha megtudjátok oldani kocsival még gyorsabban le lehet érni, főleg az autópályán.De vonattal is 45-55 perc innen nem kell tovább buszozni és egyebek, csak tíz perc séta.
Már a férjem is kérdezte hogy miért nem jöttök ide, itt tutira elfénénk?

dzsili

Még annyit akartam mondani, hogy nekem azért volt gáz talira menni, mert főleg amikor kint voltatok nekem cipelnem kellett volna kaját rucikat, gyereket stb. nektek is tudom, de a vonaton is, buszon is, mert a babakocsi nem fér fel a tömegközlekedésre, itt viszont nekünk ilyen kell. Ha elfárad és elalszik nincs hová tennem volt hogy csak oda és vissza fejenként másfél-két óra utazás mellett attól függ merre voltatok.
Ha bent van a tali akkor ezért jobb mert legalább biztos pont, ahhoz képest hogy elindulunk a szabadba órákra.
Ha lesz még tali max. fél óra buszozásra a vonat után valakinél szívesen elmegyünk.
Ha eljöttök akárhányan csinálok kaját temészetessen.Esetleg ketten egy autóval?

Dzsili
dzsili

Sziasztok!

Csak azért jottem,hogy kérjunk sok-sok gyogyot!
Riki lazas,este 39,6 volt a laza honaaljban.Azota kapott lazcsillapito szirupot és hutofurdot is.Sajnos egyenlore még mindig nagyon meleg szegényke.Csak fekszik és nyogdécsel.Kép
Szerintetek ha ugy latom,hogy aludna,akkor hagyjam?Vagy csillapitsam tovabb?Arra gondoltam,hogy mostmar johet a priznic.
Ha valaki erre jar,segitsen.Riki még sose volt ennyire lazas.
Apa hozott haza valamit,o mar tul van rajta.Szombaton volt lazas,de még a torka kicsit rossz.Rikinek csak kicsit folyik a nozija.
Sajna mar én is kezdem.Kép

Edit
edith16

Edit!
Mit adtál neki?Azóta mennyi idő telt el?Szerintem a nurofen szirup a legjobb.Nekünk egyedül az használt amikor Korinak 40,7 volt a láza.Ha eltelt már 2 óra a szirup óta és még mindig forró jöhet a kúp.Arra figyelj,hogy egyfélét ne adj neki 4 órán belül.Itasd sokat.Megpróbálhatod a priznicet is de nekünk az sem használt.Ha elalszik ne ébreszd fel.Amúgy a láz jót tesz legyőzi a bacikat.Ha nem érzi jól magát úgyis felébred.Remélem tudtam segíteni.Gyógyik mennek.KépKépKépKépKépKép
linato

Sziasztok!

Edit! Nálunk Árminnál a priznic+kúp vált be még tavasszal, sokkal jobban, mint a hűtőfürdő! Hónaljtól bokáig tekertük be langyos vizes lepedőbe, rá száraz, rá egy takaró és ezt cserélgettük időnként. Nem tettem le, az ölemben aludt, így tudtam figyelni, hogy nincs-e baja. Lázmérőnek pedig használtuk a hommlokcsíkot is, ami ugyan csak közelítő értéket mutat, viszont nem macerás a használata és arra azért jó, hogy épp felfelké megy a láz, vagy stagnál vagy csökken! Rikinek nagyon sok gyorsan ható gyógyot küldök, neked pedig kitartást és ne aggódjokat! KépKépKép

Bocs mindenkitől, olvasok szorgalmasan, a talifotókat is megnéztem, de mire lenne egyszerre több időm is a gép előtt (pld. most - de még nem fürödtem, Andrással kettesben még nem voltunk ma és némi házimunkát is találnék, ha negyon keresnék Kép), szóval, addigra már nincs energiám gondolkodni és írni Kép De remélem, lesznek hamarosan lazább napjaink is, amikor tudok rendesen írni is. De lehet, hogy még ma is jövök fürdés után! KépKépKép

Márti++
márti

Linato!,Marti!Koszonom!
Itt nalunk Dolipran a neve ennek a szirupnak.Otthon is van ilyen,kilo szerint kell felszivni és lenyeletni a gyerekkel.Eper vagy malna izu.Sajnos se kup,se homlokméro nincs itthon,de még talan Apa tud venni.Most egy ora mulva volt 38.7,de megébredt,ezért csinaltam neki priznicet.Most fekszik az agyban,de én nem hiszem,hogy el merek aludni.Pedig szerintem holnapra én sem leszek jobban.Megyek,iszom egy teat.
Még egyszer koszonom a tanacsokat,remélem az éjjel mar nem lesz szukszég rajuk.

Edit
edith16

Sziasztok!

Sikerült visszaolvasnom az elmaradásomat, így nagyjából képben vagyok.Kép

Gorsi: nagyon ügyesen szoktatod le Petit a szopiról, én is így csinálnám, de nálunk az a baj, hogy a szopi helyébe még semmi sem került, mivel Dorka nem szereti a kakaót. Szerintem is jó, hogy pohárból iszik Peti. A dupla 8 emeletes túra nagyon durva lehetett! Senki sem segített neked, szomszédok? (nekem múltkor egy mesterember segített, mikor látta, hogy a hisztis Dórival nem bírok plusz a Tescos zacskókkal, nagyon jól esett, vannak még rendes emberek). A Mávos dokin nagyon csodálkoztam, ha nem szimpatikus neked ez az orvos, menj másikhoz, ha picit is fura érzésed van vele kapcsolatban, még most keress mást. Márti dokijáról sok jót hallottam, őt tudnám ajánlaniKép Szerintem nem ciki, több dokit kipróbálni.

Krita: delmás manókon jót mulattamKép Az én lányom sem egy jó evő, de nálunk csak az jön be, ha végig etetjük az összes állatát, akkor ő is hajlandó valamit enni.

Bogancsi: a barátnőmet is Esztergomban műtötték szürkehályoggal, pedig ő pesti, de az a doki annyira jó, hogy miatta elment Esztergomba, nagyon meg volt elégedve mind a kórházzal mind az orvossal.
Remélem jobban vagy, mi Smecta nevű gyógyszert használtunk, mikor a férjemnek volt az ételmérgezése, ez nagyon jól helyrehozta a gyomrát.

Edit: remélem Márti módszere bevállt nektek is, mi is így hűtünk, a vízes lepedő a leghatásosabb módja a lázcsillapításnak. Gyógyuljatok meg gyorsan! Te pedig ne aggódj, annyiszor lesz még ilyen, hozzá kell szoknunk, hogy az ősszel jön a betegségek ideje isKép Egyél Te is vitamint, hogy bírjad a strappát!
Én is kétrészes overállt vennék, egy kantáros nadrággal. Dorka a nagy pufi kezeslábasokban alig tudott menni, nagyon idegesítette, szerintem mielőtt megveszed próbáljátok ki, mennyire kényelmes, lehet-e még alá öltözni...

Rebi: legutóbbi bankos ügyem miatt meg kellett változtatnom a bankszámlámat, amire a gyedet is utalják. Ezt be akartam jelenteni az OEP-nek, persze hatalmas sor volt, így inkább írtam nekik. És a következő hónapban már a jó számlára utaltak időben!!! Ajánlom, hogy levelezz velük, kevesebb sor, idő, vitatkozás és úgy látszik, így is megoldódnak a dolgok. Szakdolgához mennek a drukkok, a szerkesztéssel én is annyit bajlódtam, ezek a táblázatok, hogy ki tudják az embert akasztaniKép Kisfiúnak mi lesz a neve?

Andi: trolis eseten jót mosolyogtam. Nagyon nehéz lehet munka mellett a két lánnyal foglalkozni, jövő héten tudsz Te is pihenni?

Zafi: nekem is sokan ajánlották a Bauer tehert, de nekem elég drága ajánlatot adtak nyáron, így máshoz fordultam. Legutóbb az internetről szedtem egy nagyon szimpatikus szállítót, pontos volt, nincs óradíj, sem kmdíj, sem emeleti díj, hanem megegyezünk egy árban és ahhoz tartja magát. Neve: Dombó János 06703175787, 06203946267. Mindenképpen több szállítótól kérj ajánlatot, mert nagy különbségek vannak. Akkor hova költöztök??? Mikor, sajátba vagy albérletbe?

Laura: írj nyugodtan nekünk, még ha rossz is a kedved, hátha ha megosztod velünk, megkönnyebbülsz. Ne keseredj el, mindig van megoldás a problémákra és nem szabad türelmetlenkedni sem, mert az élet maga is segít megoldani őket. Nagyon aranyosak a gyerkőcök és ez a legfontosabb!Kép

Márti: remélem jobban vagytok és lesz végre egy kis időtök egymásra is Andrással. Mi is azt beszéltük a férjemmel, hogy a hétköznapok mennyire ellaposítják a kapcsolatunkat, szinte alig beszélgetünk, puszit csak éppen futtában kapok, ha szólok... De jó néha észrevenni, hogy a másiknak is hiányoznak az éjszakát átdumálós beszélgetések...

Dzsili: hideg volt és nagyon fújt a szél, így hazaérni kész felüdülés volt, mert itthon egész jó idő van. Dorka nem is akart ma sapkát és kabátot venni (hiszen se eső, se szélKép) Kb. 5 fok, ha sütött a nap, akkor melegebb lett kb. 9 Kép A szeles, esős kirándulások igen embertpróbálók voltak, főleg a tengerparton, de ennek is volt hangulata, végülis ez az általános Izlandon. reggel 9-től este 7-8-ig voltunk úton, buszba be-ki, felöltözni és levetközni, szárítkozni, nem volt egyszerű, de szerencsére hamar megszoktuk. A lagunában kb. 40 fokos volt a víz, kint pedig 8 fok, de csak 1 percet kellett a szabadban szaladgálni, hogy elérjük az öltözőket. A friss, tiszta levegőnek köszönhetően senki sem fázott meg.

Linato: most már én is abban reménykedek, hogy a férjem nem talál ki még egy északi országot nyaralási célnak, mert mióta együtt vagyunk, állandóan pulóverben megyek nyaralniKép Legközelebb én is melegebb helyre szeretnék menni.

Na kis regényemet befejezem, remélem volt türelmetek végig olvasni, vagy legalább a személy szerinti hozzászólásokat.
Jó éjt!

Üdv: zsuzsiék
zsu26

Sziasztok!

Zsuzsa!
Nagyon jok a szulinapi kepekKép
Jobbulast Beanak! Sok-sok gyogyKépKépKép

Bogancsi!
Jobbulast Tominak! Sok-sok gyogyKépKépKépNagyon jo, hogy kialudta magabol es mar evett is.
Neked is mennek a gyogyokKép

Gorsi!
Jobbulast Petinek! Sok-sok gyogyKépKépKép
UH Kép Sajna vannak ilyen orvosok. Remeljuk legkozelebb jobb lesz. A legfontosabb, hogy a babo jol van.

Dzsili!
Megneztem a talis fotokat, nagyon jok lettek Kép

Szilvi!
Jo hallani rolatok! Remeljuk hamarosan az uj hazbol jelentekhetsz.

Henke!
Nagyon okos Barni! Gratula!

Edit!
Jobbulast Rikinek! Sajnos egy honappal ezelott Madikenek is nagyon magas laza volt, 40.8 C fok-ra is fel ment. Neki a hutofurdo erdekes modon nem hasznalt. Mi lazcsillapitot adtunk neki ket fajtat felvaltva 4-4 orankent es hideg allott vizes borogatast mind a ket bokajara es kezere. De hasznalhatod a torzsborogatast is. A baratnom gyerekenek csak az valt be. Sajnos ki kell tapasztalni, hogy mi hasznal neki. Remeljuk mihamarabb meggyogyul Sok-sok gyogyKépKépKép Es remeljuk te sem kapod el. Jobbulast az egesz csaladnak!

Zsuzsi!
Nagyon szepek a kepek! Orulok, hogy jol ereztetek magatokat.

Nalunk sajna Fatusinak volt laza penteken, de szerencsere nem volt magas 38 C fok volt, es szerencsere egy ejjel alatt elmulott. Remelem Madike nem kapja el. Tegnap Madikenek eleg rossz napja volt. Nagyon nyugis volt.

Lassan mennem kell van egy par dolgom amit el kell inteznem, a ferjem csutortok hajnalba indul Magyarorszagra es kell kuldenem par dolgot vele.

Andysj
andysj

Jó reggelt mindenkinek így délben.KépEnnyire elfoglalt mindenki?Na jó én is tudnék mást csinálni,de 10 perc felüdülés mindenkinek jár.

Edit!Hogy van Riki?Remélem jobban.KépTudtál egy kicsit te is aludni?Ezek az éjszakák nagyon hosszúak tudnak lenni,ha az ember ébren van.Kép
linato

Sziasztok!

Edit! Rikinek gyors jobbulást!KépKépKépKépKép Remélem már sokkal jobban van, mint este!

Gorsi! HarsányiKép pont most volt róla szó a mávos topikban, ott azt írták, hogy meg kell találni vele a hangot, különben nem túl közlékeny. Én Bonyhádon jártam így, mert ott kellett megcsináltatnom az afp-t és ott kezelt így a doki, aznap mondjuk én voltam az utolsó és péntek is volt... De lényeg, hogy a baba jól van!KépKépKép
8 emelet kétszerKép én ezt a kettőt is nehezen viselem még csomag nélkül is!

Zsuzsi! Köszi a számot! Végülis oda költözünk a skálához, ahogy eredetileg is terveztük. Ma kezdték a felújítást!KépKépKép

Bocsi, most másnak nem írok, majd este pótolom!

Ja, még csak annyi, hogy önző módon arra nem is gondoltam, hogy esetleg a pocakomra kíváncsiak lennétek! Ha ezt tudom, akkor természetesen hagyom magam fényképezni, hiszen az a gyerekem, azt meg büszkén mutogatom! De cserébe csináltatok apával egy pocakos fotót és felteszem! Jólesik, hogy ennyien kíváncsiak vagytok rá!Kép

Zafi
zafi

Zafi!Én láttam élőben a pocid.Csudaszép.KépKépKépnemsokára remélem nekem is lesz megint.Légyszi olvasd el a wiw-es topikot is tegnap írtam ott neked.KösziKép
linato

Sziasztok!

Edit!
Rikinek gyors gyógyulást! Remélem jobban van.

Én is tele vagyok házimunkával, inkáb csak olvastam. Azért kérek szépen drukkokat, mert apának külföldre kell utaznia 4 napra (csütrötöktől vasárnapig) és nem tudom Vili, hogy fogja viselni, félek nehezen, ilyen még nem volt. Apa tegnap későn jött haza, Vili meg addig ült az ágyunkon amíg apucika meg nem érkezett. Négy napig csak nem fog ott üldögélni Kép

Zsuzsi!
Gyönyörű helyen voltatok, írigy vagyok érte nagyon.

Norci
norci

Még egy hülye kérdés a pocakosokhoz.
Amikor Vilivel terhes voltam, akkor máshol laktunk és ott a beutalókat a kerületi terhesgondozóban kaptam (ugyan ott doki nem vizsgált meg, de ott kaptam kiskönyvet, stb.)+ volt a védőnő és a dokim, akihez uh-kra meg kontrollra jártam. Most kiderült, hogy itt nincs is ilyen terhesgondozósdi, hanem csak az a szenilis nyoromrult védőnő, aki nagy kegyesen novemberre már adott is nekem időpontot és közölte, hogy ő nem tud beutalót adni, hanem menjek a háziorvsomhoz (gyerekkel terhesen a felnőtt betegrendelésre, szuper) és onnan szerezzek. Ha ezt tudom nyilván kérek a nőgyógyászomtól, de gőzöm nem volt róla, hogy itt így múködik. Máshol hogy van ez?
Egyáltalán a 14. hétig milyen vizsgálatoknak kell meg lennie? Ugyanis akkor megyek újra a nőgyógyászhoz tőle akkro fogok tudni beutalót szerezni, addig marad a háziorvos.

Norci
norci

Sziasztok!

Körülöttetek is becsődöl időnként a világ????? Egyszerűen megőrülök Kép, pedig semmi komoly nincs, de minden összejött KépKépKép A hűtőszekrény 1-es fokozaton jégsziklává fagyasztott mindent (tej, sajtok, hús, zöldségek, gyümik), a sütő nem üzemel, amiben csirkét akartam sütni, a grill fél órával a csirke elkészülte előtt bekrepált, nem folyik le a víz a kádból, Ármin nem akar aludni (mostanra lenyomtam, de már kész vagyok tőle Kép Pedig kedves, aranyos, csak folyton engem akar, hogy meséljek, építsek és főleg szopákoljunk), Vilka fejbe vágta magát egy mesekönyvvel, lehorzsolódott a nozija, azóta nyekereg és csak kézben akar lenni, minden szalad a lakásban, de már semmire sincs erőm, mert ahogy nekilátok, elromlik, amihez nyúlok KépKépKép help, help, help, mert nem látom a kiutat a mai napból!!!!! Kép Pedig az agyam tudja, hogy nincs baj, de legszívesebben csak ülnék és zokognék Kép

Edit! Hogy vagytok???? KépKépKép

Norci! Szerintem megérti Vili, ha elmondjátok neki, sőt, ha Vitya rá bíz titeket is Kép Olyan okos nagyfiú!

Márti++ Na, Ármin felébredt - aludt vagy 20 percet! Kép

Zafi! Én is megnézném ám a pocidat! De így is szép vagy a képen! Kép
márti

Sziasztok!

Norci: nekem a dokim adta a beutalókat.

Zafi: én is kiváncsi vagyok a pocakodra!

Edit: jobbulást!!

Márti: kitartás!!

Este nagy pánik volt. Zsomának 37,1 majd fél óra múlva 37,4 hónaljban. Nem magas, de Zsoma még olyan pici! Reggel kihívtuk a dokit. Szerencsére semmi gondolt nem talált Kép de kaptunk beutalót vizeletvizsgálatra, mondván az a tuti.

cory

cory
Budapest

Norci,
nekem is dokim adta. De kérhettem a védőnőtől is, ah úgy adódott. A másodiktól már nem. KépKép
Háziorvosom kijelentette: vagy ő terhesgondoz, vag ya nőgyógyászom. Jobb is, DE a HÁZIORVOSI rendelőben kismamaként nyugodtan menj be soron kívül! Ha vki pampog, dörzsöld az orra alá, hogy miért és miért ne és ha nem érti meg,. akkor dünnyögjön nyugodtan. nekema háziorvosom mondta. Kép

Márti!

Most ülj le, olvass a gyerekeknek, dajkáld őket, szopákoljatok, ne csináljatok semmit. Majd megoldódik.De ha idegesen csinálod, tényleg könnyebben elromlik minden!

Dzsili,
milyen az új lakás? Vagy ház?

Cory,
tényleg vigyázz, Máténak is csak íg yderült ki a hugyúti fertőzése. Kép Persze ez nem jelenti, hogy Zsomának is, csak jobb félni, mint megijedni.

pussz
Solya
solya

Köszi a beutalós hozzászólásokat! De akkor minek is kell meg lenni a 14. hétig? Csak az első vérvételnek, hogy tudjam milyen beutalót szerezzek?

Márti!
Én az egész heti mosatlant ma mostam el, mivel eddig mindig kidőltem Vilivel, különben meg nem voltunk itthon. A mosatlan téged is megvár úgy is.
Kitartást és szerencse sorozatot a pech sorozat helyett Kép Kép : )

Elmondtuk már Vilinek, hogy mi a helyzet, hozta is a játékrepülőjét és eljátszotta, hogy hogy fog vele apa felszállni Kép Mivel este indul a gépe nem tudjuk kikisérni, viszont vasárnap déután mi megyünk érte. Kicsit parázok, mert nekem kell kivezetnem a reptérre, de csak meg tudom oldani. Csak ne legyek rosszul aznap, azon sok múlik.

Cory!
Remélem minden rendben van Zsomával.

Beja!
Jók a ruhák nagyon, apa is elégedett volt vele Kép és köszi mégegyszer a krémtúró partit Kép

Norci

Ui. Vili annyit ebédelt, hogy nekem alig maradt rakott krumpli Kép Kép , és két és fél órája alszik Kép
norci

Sziasztok!
Hú Márti, annyira jó, hogy írtál!!! Ilyenkor mindig megnyugszom, hogy nem vagyok egyedül a világon ugyanazokkal a problémákkal!

Uis, igaz hogy apa szabin van, de tegnap naná, hogy be kellett mennie délelőtt, mert ugye a Nokia meghalna nélküleKép na ja, persze, ma is állandóan hívogatják, áááááá!!!!!!
Amúgy meg heti2x finn nyelvórára jár, szóval tegnap majdhogynem egyedül voltam a gyerkőcökkel. Na ná, hogy egyszerre kakiltak, egyszerre akartak enni, Petra nem volt hajlandó aludni, csak kézben volt el. Főztetek már tejbegrízt félkézzel??
Na túléltük, de mire a párom este 8-ra hazaért, totál kész voltam.
Este 9-től A jóbarátok ment a tévében, itt Rachel 2 hete szült (egyszerre velemKép) nos, szinte végig röhögtem az egészet, totál olyan volt, mintha magamat nézném. Sikerült ennek hatására kicsit humorosan felfognom az egészet és rádöbbeni, nem fog ez örökké tartani.

Márti!
Gondolj arra, hogy már csak kb 1 év, és minden egyszerűbb lesz, remélem!

Edit!
Mi van Rikivel? Ugye lejjebb ment a láza?

Norci!
Szurkolok, hogy Vili túlélje azt a pár napotKép Vityának jó utat!

Csajok, kérdeznék valamit. Hogy van a gyesről dolgozóba való visszamenetel? Én ugyebár tanár vagyok, és szept.-ben kezdődik a tanítás. Petra szept. 29-én lesz majd 3 éves, addig jár ugye a gyes. Ha nekem aug.-ban kell majd kezdenem, akkor már beveszik őt oviba, vagy szigorúan a betöltött 3 év számít? Bocs a hülye kérdésért, de totál nem tudom, mi van ilyenkor.

Puszi, megyek összepakolni.
Nyuszimanó, Dodó és Petra
nyuszimano

Sziasztok!

Márti! Kösz a bókot!Kép
Később este lesz kép is!
Sajnos ha a lavina megindul, jön minden csőstül!Kép De kitartás, ennél lejjebb már nem mehetsz, innen már a felfele jön!KépKépKép

Norci! Nálunk is így működik, mondjuk nekünk ismerős a házidoki, így simán bepofátlankodok, de asszem amúgy is.Kép
Éppen ma voltam nála EKG-n és kiderült, hogy vami infarktus-szerűségem van.Kép Egyelőre még nem tudom komolyan venni, de majd este apa felhívja, ők jobban szótértenek.
Egyébként szerintem 14. hétig elég egy vérkép, a többi ráér. Egyáltalán mihez kell ezen kívül még beutaló???

Nyuszimanó! JóbarátokKép mi is minden este nézzük, nem lehet kihagyniKépKépKép
Ovis dologhoz nem értek, de szerintem egy hónapon nem vacakolnak, de különben meg hol van az még!!!KépKépKép

Később még jövök!
Zafi
zafi

Sziasztok!

Vagyok ismét, csak az internet modemem beadta a kulcsot.KépKép 2 napon keresztül azt mondta a szolgáltató, hogy mi vagyunk a hülyék, aztán tegnap este megunták, hogy zaklatom őket, és ma már ki is cserélték az ADSL modemet. Mondjuk még mindig nem tökéeletes, de legalább már fel tudok jönni a netre.KépKép

Beus köszöni szépen nagyon jól van, mára már a házat is szét szedte majdnem. Kép Hétfőn kritikus volt, mert egyáltalán nem akart inni, és reggeltől, estig egy azaz egy pelus volt rajta, és az sem volt teli estére.KépKép Aztán tegnap már ivott rendesen, de enni még nem evett. Csak almát almával evett volna. Aztán ma már beindult az evéssel is, sőt estére már kiabált a spenótért. Meg is ette.KépKép Tejet sem ivott vagy már 3 napja, most este azt is elfogadta végre.KépKép
Summetrolimot kapott, meg hányás csökkentőt. Amikor először kapta a kanalas gyógyszert, akkor még le kellett fogni, de ma este megmutatta Apának, hogy kell szép nagylányosan megenni azt a gyógyszert.KépKép
Ennyit rólunk!

bogancsi!
Tomi hogy van? Eszik, iszik már?
Azzal vígasztaltak ma, hogy egy csomó gyerek beteg ezekkel a tünetekkel.KépKép

Zafi!
Én is, én is kiváncsi vagyok a pocidra.

Márti! Nyuszimanó!
Kitartás.KépKép Sajnos vannak ilyen napok. Ilyenkor szépen leülök, gyerekezek, és direktbe nem csinálok semmit. Megvár a házimunka, és másnap hátha nem esik ki semmi a kezemből, és az elektromos berendezések is jobb belátásra térnek.KépKépKép

Norci!
Nálunk a terhesgondozáson adta a doki a beutalókat, mindig meg kellett várnom, de mivel a saját nőgyógyászom vizsgált, ezért csak kiadták a beutalót, és mehettem is.KépKép

Dzsili!
Hát igen! Szerintem is korai még az ő korukban ez a nagy pusziszkodás. De hát ha belegondolunk, akkor meg a mi időnkben a mi szüleink mondták uezt.KépKép
Meglestem a fotókat! Nagyon jók!KépKép És hát a feliratozás...KépKépKép

Nyuszimanó!
Egy ismerősömnek, aki szintén tanár októberben lesz 3 éves a gyerkőce. Ő is visszament most dolgozni szeptemberben, és a Bálintját bölcsibe vitte. Nálunk itt Gödöllőn csak akkor veszik be az oviba, ha betöltötte a 3. életévét, és szobatiszta. Az ismerős azért adta be a bölcsibe, mert októbertől mehetne a kisfiú oviba, de addig bébiszitterre kellett volna bíznia.KépKép Hogy Pesten hogy van, nem tudom, nálunk ez így van sajna.

Edit!
Riki hogy van?

Cory!
Zsoma nem lázasodott be újra? Jobban van?

Sziasztok!
Zsuzsa + Beababa, aki épp nem akar aludni,.és nagyon jókat sikongat az ágyában.KépKép

beababa

Sziasztok!

Heni
Barnin csak ámulok!Kép

Dzsili
Mi benne lennénk egy ilyen taliban, egy mama+baba páros befér hozzánk.

Edit
Riki hogy van? Gyógyok mennek!KépKépKépKépKép

Zsuzsi
A lépcsőház tök üres volt, amikor cipekedtünk. Szerencsére nem magasak a lépcsők, így nem volt ám olyan vészes, vagy jó passzban voltam.Kép
Az uh-s doki nem az én dokim, ui. a nőgyógyászom időpontot kér az uh-ra és akkor menni kell és egy doki csinálja, aki most Harsányi volt. Remélem legközelebb nem őt fogom ki.
Az időjárás azért elég durva lehetett a nyaraláskor! Én elég rosszul tűröm az ilyem zimás körülményeket, úgyhogy le a kalappal előttetek!Kép

Zafi
Még jó, hogy látni akarunk!Kép
Mi ez az infarktus dolog???

Norci
Nem lesz itt gond Vilivel. Néha biztosan keresi majd apát, de mindig eljátszátok a repülősdit meg játszatok sokat amúgy is.

cory
Zsoma jól van? Gyógyok mennek, biztos ami biztos.KépKépKépKép

Andysj
Köszi a gyógyot!Kép

Voltunk ma dokinál, mert éjjel Peti nagyon köhögott, de nappal semmi, csak az orra folyik. Némi vírus+fogzás a doki szerint. Remélem hamar túlleszünk rajta, mert Petinek már nagyon fáj a nózija a sok törléstől.

Apukámat hétfőn hazaengedik.Kép 6 hétig nem kelhet fel, úgyhogy majd megyek én is Petivel apumat ellátni 1-1 hétre.

Jó éjt!
Gorsi, Peti és növekvő pocakbaba
gorsi

Na, akkor most felteszem a profilomba a várva-várt pocakos képet, de csak pár napig, mert nekem nem tetszik.

Tényleg, többi pocakos, akkor már ti is tegyetek fel képet!!!

Zafi
zafi

...
zafi

Zafi.KépKépKép

De kis formás pocid van.KépKép Nagyon jó a kép! KépKép

Zsuzsa

beababa

Sziasztok!

Köszi a gyógyokat. Ma 37,1 este. Remélem, csak ilyen típus. Holnap visszük le a pisit a laborba.

Zafi: a pocid helyes KépKép De ez a fej... KépKépKép

cory

cory
Budapest

Sziasztok!

Zsuzsi
Szerintem fantasztikus helyeken jártatok és nagy élmény lehettt, de ha én valamit nem szeretek az a hideg és a szél....Brrrrrr. fázós vagyok!
Annak örülök hogy Dóri jól bírta és nem is fázot meg, és persze nem semmi hogy vállaltad hogy elmentek apa kedvéjért egy ilyen útra. Remélem a párod értékelte!!!!

Edit
Hogy van Riki?
Nálunk a kúpok jobban hatnak, de vigyázni kell, hogy ahogyan nőnek változtatni kell rajta mert a testsúly itt is számít.
Szerintem én vagyok itt az egyetlen aki még mindig a hűtőfürdőt ajánlja gyors és hatásos magas láznál.
Remélem mindez már csak eső után köpönyeg és sokkal jobban van a kicsi.

Andysj
köszi a dícséretet.

Márti
Én már kevesebbtől is kiborultam időnként....
Ahogyan Zsuzsa is írta, ilyenkor én bizony eldobok mindent és leülök agyerekeimmel játszani, fogllkozni, beszélgetni, mindegy csak a rossz és vacak muszájoktól messze. Így ők nem akadnak ki, és tiszta fejjel sokkal hamarabb át tudod gondolni hogyan tovább, szerelő, lefelyótisztító stb.
Lehet egyszer hideget is enni,Vilka jár jól ő úgy is szopizik,apával megoldjátok.
Most megborzoltam a hajad virtuálisan jó???KépKép Fel a fejjel!

Zsuzsa
Örülök hogy jobban van Bea.KépKépKép
Én csókokra és tapizásra gondoltam, nem ártalmatlan puszilkodásra, ami nézetem szerint igen durva 11 évesen.
Sajna ilyen is van faggasd ki egy kicsit Pityut szerintem sokat tudna mesélni.
Annyit változott ő is a szülinapos képeken már milyen nagy fiú, a többiek is aranyosak és bájosak persze csak ez feltűnt!

Gorsi
De jó!!!!!KépKépKépKépKép
Azt hittem mindenki h..nek fog nézni , még hogy eljönne, gyertek megbeszéljük mikor lesz jobban Peti.
Nyáron még jobb lenne/lesz-a kert miatt- csak akkor már jópáran pici babáztok majd és úgy azért elég rossz ennyit utazni.
Jó hír hogy apukád haza mehet! KépKépKépKép
Petinek gyógyik köhögésre! KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Norci
Bár nincs babapocakom, csak egyéb:
Nekem a védőnőm csak a kis könyvet adta, minden egyebet a dokim intézett, beutalót és egyebeket.
Szerintem nem leszel elkésve ha 14 hetesen csináltatod az első vizsgálatokat nekem is 12 hetsen voltak addig csak UH volt amim megerősítette a terheséget. Van olyan orvos aki a 12. hét előtt még védőnőhöz sem küld, mondván addig bármi lehet.
Vilike biztosan megérti majd hogy most anya van "csak" amilyen édes kis pofa.

Nyuszimanó
Nálunk és úgy tudom a törvény szerint mindenütt Mo.-on, csak a betöltött 3. év után mehet oviba a kicsi.
Beíratni be kell, amikor a többieket, de ténylegessen csak akkor járhat ha már betöltötte a harmadik évet, nálunk Napocs jan. 29-én már mehet, előtte egy nappal még nem, ez van.
És tényleg szobatisztának is kell lennie, mert az óvónők nem pelenkáznak.

dzsili

Zafi
Akkor ez most egy spontán fotó?????KépKépKépKép

Dzsili
dzsili

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?