Sziasztok!
Nati, még azóta nem voltam orvosnál, jövőhéten megyek kontrollra. Mensim még nem jelentkezett, 4-6 hét, mire megjön, azt mondták. Én szeretném kivárni a 3 hónapot, mert szeretném, ha a következőnél nem lenne semmi baj. Amúgy az orvos azt mondta, ha teherbe esnék előbb, az sem lenne gond.
Anda, én is nagy fogyási lázban vagyok. Míg várom, hogy leteljen a kényszerszünetem, elhatároztam, hogy egészségesen étkezem, tornázok, erősítek. Már 3 hete csak sovány szárnyashúst salátákkal, párolt zöldségekkel eszem ebédre. Édesség helyett inkább tea, vagy rostokkal teli keksz, joghurt.Emellett aloe vera nektár, és most kezdek valami fitnesz dvd-re tornázni. Még gondolkodom, melyik legyen, többet megnézek, és választok. Asszem Béres Alexandra lesz. Ja és vettem egy hasizomerősítő gépet is. Nagy elhatározások, de jó lenne kisebb súllyal kezdeni a kismamiságot.
Muffin, a súlyod miatt ne aggódj, te amúgy is vékonyan kezdted a terhességed. A védőnőm azt mondta anno, hogy 15 kilót enged hízni. Ezen akkor elgondolkodtam, hogy ha többet hízok, megüt?
Márti, akkor drukkolok a fiúknak, hogy minél hamarabb túlessenek a műtéten. Sajnálom, hogy Robi leszokott a felfele hüvelykujj fotópózról.
Nekem nagyon tetszett. Szóval már csajozik...
Dolgos kislányt fogott ki, a képen is éppen a kislapát van a csajszi kezében.
Odri, gratula a kislányhoz! Nevekkel hogy álltok?
Szép napot mindenkinek!