Új privát üzeneted érkezett!

Ildi: javulást akkor nektek gyógyuljatok meg minnél hamarabb.
Majd még jövök csak a lánykám éppen nem hagy élni sem:)

Kép
csucsu05
 
 


Era: Laptető???? :D :D
Rendkívül bíztató. :wink:
Köszi, próbálunk gyógyulni.
Sziasztok!
Ildi
brumm
 
 


Megvagyok este mesélek családi okok :cry: anyáékkkal apám balhézott nálam laknak egy hete majd mesélek...
angelo2
 
 

 
 

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy ilyen sokáig nem jöttem. Húsvétkor nagyon megfáztam, egész héten betegen jártam dolgozni is. A munka meg a betegség sokat kivett belőlem, semmihez nem volt energiám, csak aludni. :oops:
Történt valami érdekes, amíg nem voltam? Ági, remélem jól vagy! Voltál már dokinál?
Era, költözés megvolt? Ildi, mi újság ezzel a hónappal?
Majd jövök még, csak sül a krumpli. Kicsit meg vagyom késve az ebéddel, mert apa dolgozik, és így enyém volt a bolt, a takarítás, mosás és főzés is egyszerre. Puszi!

Kép
jenny29
Mór
 
 


továbbítom:
Anyukák figyelmébe ajánlom ezt a pár sort FONTOS!
"Egy anyuka a 2 éves gyerekével várta a nagyobbat márc.20-án az Érdi úti iskola (XI.ker) előtt. Egy román rendszámú Merci megállt mellette, egy férfi kiszállt és útbaigazítást kért, majd visszaült. A még nyitott kocsiajtón át a gyereknek egy csokit nyújtva akarta megköszönni a segítséget, amikor a gyereket berántotta az autóba, az anyuka kis huza vona után visszarántotta, végül nála marad a gyerek. A kocsi elindult, de a férfi visszaszólt, hogy "úgyis elviszem". Anyuka a rendszámot megjegyezte.

A rendőségen kiderült, hogy a rendszám egy román Dacia rendszáma volt, nem a Mercedesé. A rendőrök elmondták, hogy az elmúlt 2 hónapban 17 kisgyereket vittek el így, nyomtalanul. A csokiban valószínűleg nyugtató lehet, azonnal kiviszik őket az országból, az egész utat átalusszák. Nem bíztatták a szülőket, azt mondták biztosan nem lett volna meg, ha elvitték volna. Óvodáknál, iskoláknál, játszótereknél, bevásárlóközpontoknál vadásznak.

Nem értem miért nem lehet erről a hírekben hallani?

Ha Téged nem is érint közvetlenül, kérlek, hogy küldd tovább másnak talán hasznára lehet!!!!

Ne haragudjatok, hogy bepofátlankodtam ide, gondoltam, hogy töbet segitek, ha ide is kiirom, mint ha csak egyszerüen feltenném az iwiw-en az üzenőfalra.
Mégegyszer millió bocsánat!

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Jenny: De jó, hogy jöttél. Már nagyon vártunk és sokat emlegettünk.Az nem jó ha megvoltál fázva de remélem már jobban vagy.
Mi még nem költöztünk le mert nem volt jó idő igy nem száradt az ajzatbeton meg a vakolás. valószinű, hogy 10én költözünk pénteken délután és szombat délelőtt. (95%)
Jó lenne már túl lenni rajta.
Lelked jobban van?

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

Megérkeztünk. Kirándultunk egyet Pestre. Gondoltunk egyet,és elmentünk a Vasúttörténeti Múzeumba. Bercike úgyélvezte. Felment a régi gőzmozdonyokba, mindent állítgatott, nyitogatott. Tiszta fiú. Nem emlékszem, hogy engem valaha is érdekeltek volna az ilyen dolgok.
Utána elmentünk a Fonóba, ott volt Kolompos táncház. Jó volt, de a végére a Bercus már abszolút nem figyelt, ha fogtuk a kezét csak lógott lefelé, hanyakodott. Szerintem elfáradt egész nap. Bár aludt a kocsiban, de akkor is.
Szóval csináltunk egy görbe napot. Reggel eltaláltuk, és elindultunk.
Ági: Gyere, mesélj. Szegény anyukádék....Azért remélem rendbe jönnek a dolgok.
Jenny: Magam se tudom, hol állok. Szerintem ennek a hónapnak annyi, mert én is lebetegedtem, már jobb, de a hörgőim érzem. Mire kilábalok, már túl leszek a PÉ-n. De pont betegen nem akarom kezdeni. Meg a nőgyógyászhoz is menni kell hétfőn, szóval szerintem, ha lesz valami, az nem ebben a hónapban. De ha már vártunk ennyit, akkor nem ezen a hónapon múlik. Emlékszem még Bercikével pont egy betegséges hónap után jött össze a Bercus a következő hónapban.
Era: Akkor már nincs sok a költözködésig. Jaj, de jó lesz Nektek!!!!!!MÁr alig két hét.
És holnap csinálsz tesztet??? Juj, de izgalmas!!!!!Szorítok nagyon!!!
Alma: Merre vagy? Hogy telt a napod?

Később benézek, minden jót Nektek!
Sziasztok!
Ildi
brumm
 
 


Era, most olvasom, hiszen neked lehet, hogy ott a baba???
Nagyon drukkolok!!!!!!!

Kép
jenny29
Mór
 
 


Helló!

Ildi, köszi kérdésed, jól telt. :-) 10ig aludtam, kicsit főztünk a férjemmel, mostam, és délután/este a múzeum helyett elmentünk abc-be és az IKEÁ-ba. Itt érdekes dolog történt: amikor fizettem, egy nő nagyon közel állt mögém, sőt, mintha ő fizetne. Megkértem, hogy amíg fizetek menjen kicsit távolabb. Erre ő: idegbeteg vagy? majd felvette a mobilját. Én meg érzetem, hogy vörösödik a fejem, és erre nem válaszoltam. Nagyon zavar, ha egy határon belül állnak mellettem. Meg pláne fizetésnél, ne nézzen senki a pénztárcámba! Nem?
Bercus fáradtsága ellenére Te jól érezted magad ma? Elég jó programnak tűnik!

Futni is akartam ma, de nem fért az időbe. Félek, holnap se tudok korábban felkelni. :-( délután 4re vendégségbe megyünk, úgyhogy még kevesebb lesz az idő.

Ági: nagyon érdekel, hogy mi van veled/veletek! írj, ha tudsz!

Era: annyit gondolok Rád, már biztos tűkön ülsz!

Puszi nektek, jó éjszakát, szép álmokat!

Alma
f_alma
 
 


Sziasztok!

Hát elég mozgalamas napjaink vannak!Anyáék úgy néz ki ideköltöznek ebbe a faluba ahol lakunk már néztünk is nekik lakást jövőhéten egyezkednek nem mennek vissza apámhoz semmi értelme.Most nincs sok időm írni ezért majd később részéletezem.

Era úgy örülök írj ha van eredmény késik is???
De jó mondtam hogy a gólya ragályos meg hát a 19 es tev háááááááááát bejött?!!!!!!

Ildi sok újat nem tudok mondani szerintem jobb ez így egyébként jól vagyok kb 8.héten megyek dokihoz szerdán alig várom néha meghányat a pici meg mindig salátafélét ennék majd jövök a hírekkel

Jenny mostanában ritkán járok be én is sok a baj ahogy írtam szerdán doki remélem minden rendben van,remélem te is jól vagy már...

Alma veled mi újság? Nem lehte baba annak ellenére hogy megjött? A múltkor mintha valami olyatr írtál vfolna...

Mennem kell később megpróbálok benézni puszi nektek:Ági
angelo2
 
 


Sziasztok!

Ági, az elején én is mindig salátákat, zöldségeket kívántam.
Testileg már nincs baj, most a pirit várom, már fájdogál a petefészkem, szóval nincs sok hátra.
Méregtelenítek, iszom az aloet, szedem az A+E vitamint, és ráálltam a párolt zöldség, sovány szárnyashús féle kajákra.
Már 2-3 hete ezeket eszem. Jobban is vagyok tőle, nem puffad a hasam ebéd után, nincs az a tele vagyok, szétdurranok érzés.
Alma, ne idegesítsd fel magad ezeken a debileken, sajnos mindenhol vannak ilyenek. Én sem szeretem, ha valaki belemászik a privát szférámba. Nálunk főleg az öregek szokták a boltban, meg rámtolják a bevásárlókosarat.
:evil:
Era, csináltál tesztet? Jaj, nagyon remélem, hogy összejött nektek!
Ildi, a betegségre én is gyanakszom, mert mikor összejött nekünk, abban a hónapban teleettem magam aszpirinnel, ittam a köhögéscsillapító szirupot. Ki tudja...Inkább akkor+1 hónap, igazad van.
Éppen rizskókot csinálok, de olyan macerás, és Apa 2 adagot akar. :(
Mégcsak az első sül... :roll:
Szép napot nektek, itt 7ágra süt a Nap!!!!!

Kép
jenny29
Mór
 
 


Sziasztok!

Alma:Jól éreztem magam, de egyébként én is lefáradtam kicsit.
Az a pénztárcába nézős jelenet nem semmi. Nem tudom, hogy jártam-e már így, de engem is jól felhúzott volna, az biztos. Lehet, hogy nyúl lettem volna szólni, de hogy valahogy elfordultam volna, az biztos. Nagyon utálom én is az ilyeneket.

Era: Mi újság????? Várjuk nagyon az eredményt. :wink: Szorítok továbbra is.

Ági: Szegény anyukádék. Ha már házat néztek, sőt intézitek, akkor biztosan nem egyszerű a helyzet. Sajnálom.

Jenny:Örülök, hogy jobban vagy. Nemsokára nekiláttok, és már jön is a babuci. Annyira nem lehet tudni, hogy mi okoz rosszat, én már úgy vagyok vele, hogy ha beteg vagyok, akkor inkább várok, közben meg úgysem tudjuk előre, hogy mit kap el az ember. Meg a másik, hogy oviban nyílt nap lesz, jövő héten, utána meg beíratkozás....Muszály mennünk, viszont hallom itt is ott is, hogy bárányhimlőjárvány, rotavírus... No, megvárom én még ezt a hónapot, mert ha belesétálok, akkor meg idegelem magam utána.
Jó volt a rizskók? Biztosan. még életemben nem csináltam. Régen nem szerettem, most szeretem, de még nem próbáltam készíteni.

Mennem kell, szép napot mindenkinek, mi is kimegyünk, majd később jövök.
Sziasztok!
Ildi
brumm
 
 


Alma: Hát én sem bírom az ilyen embereket. Jól tetted, hogy szóltál neki. szerintem ha igy felkapta a vizet akkor nem jó szándékkal állt igy mögötted. Normális ember elnézést kér.


Jenny: Örülök, hogy a lelked jól van. Meglátod nemsokára fogsz te nevetni :) és pláne zebrás tesztet felmutatni.

ÁGi: ha tudsz majd mesélj mi van Anyudékkal.

Ildi: Én is hallom, hogy rotavirus van sok helyen.

Na csajok reggel csináltam HCG t. ami nagyon nagyon halovány volt amit nehezen lehet látni.Szerintem ez nem tekinthető pozítívnak!!!

Viszont a piri most még nem jött.
Hétvégénb megint voltam dolgozni nem is tudom, hogy izomlázam van vagy a mensi szerű görcsöt érzem. Hulla vagyok sokat dolgoztunk szombaton vasárnap. De legalébb lerestem pénzt:)

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

Era: Ha halovány, az is jel azért nem? Pár nap múlva biztosan erősödni fog. Ilyenkor a jósló teszt nem mutatná? Egyébként legutóbb én ötödik napon csináltam a Hcg-t és az sem volt túl erős.
Szóval lehet ott babuci, majd mutatkozik a csík is jobban. Szorítok nagyon!!!!
Mennem kell, Jó éjszakát Nektek!! Sziasztok!
Ildi
brumm
 
 


Ildi: köszike most azért adtál egy kis reményt. :)

Kép
csucsu05
 
 


Era, ha halovány, az jó jel. 2-3 nap elteltével ismételj, mert 2 naponta duplázódik a HCG szint, és ha erősödik a csík, akkor hurrá!!!
Én hiszem, hogy babás vagy. Szorítok nagyon!

Kép
jenny29
Mór
 
 


Jenny: Köszönöm:) Nagyon aranyos vagy de azért az a halovány olyan halovány volt, hogy inkább látni sem lehet.

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

Era: Igen!!! Ennyire tudományosan nem tudom, mint Jenny, de idővel erősödnie kell a csíknak. Szerintem is van ott baba. :wink:
Szorítok nagyon!

Jenny: Te nagyon képben vagy ezekben a dolgokban. :wink: :D

Megjöttem a nőgyógyásztól. Minden szép, és jó, remélem a rákszűréseredmény is jó. Megnézett ultrahanggal, épp érlelem a petesejtemet. Mondjuk most van épp két hét, úgyhogy vártam is ezt.
Viszont az előzményeim miatt fokozottan fogja vizsgálni terhességkor a cukrot, majd kicselez. A többi vérvételhez teszi. Ja, de akkor a többitől is fogok rettegni. Nehéz dolga lesz, ha engem ki akar cselezni. Ha meglátom a papíron, hogy VC akkor már kész. Csak az a baj, hogy én szívom meg. Szóval nem is tudom, mit érzek. Itt vagyok érő petesejttel, boldog lehetnék, de ehelyett rettegek, hogy állandóan ellenőrizni fognak, és mi lesz.( tegnap megint olyan gyorsan vert a szívem, alig aludtam, mert mennem kellett ma dokihoz.)
Szóval vegyes a helyzet. Nem tudom. Majd alszok a dologra, még kúrálom a torkom, köhögésem, náthám, aztán majd lesz valami.
No, ez történt velem, megyek, Bercus hiányol.
Szép napot Nektek!

Ági, Alma? hogy vagytok?
Sziasztok!
Ildi
brumm
 
 


Era, most olvasom egy másik topicban, hogy holnaptól nem lesz netetek? :cry:
Akkor bizonytalanságban hagysz minket egy jó darabig??? :shock:
Ildi, igen, egy kicsit értek ezekhez, nagyon sokat olvastam ebben a témában, mikor aktuális volt.
Te a vetélés után most voltál először dokinál? Én jövőhéten megyek, remélem piri addig jelentkezik. Már valami halványrózsaszín van, és fáj is a hasam. Ez az 5. hetem a műtét óta, már ideje lenne...

Kép
jenny29
Mór
 
 


Jenny: Igen nem lesz de ma eldől mertha ezt át lehet vinni akkor megmarad a netünk és ezt kötik az új házba majd be. ma megyünk be megbeszélni. Este megírom mi lesz most akkor. Jó lenne ha megmaradna mert nagyon hiányoznátok nekem. Még az a 10nap is sok idő.

Kép
csucsu05
 
 


Csak este 10 után leszek itthon, mert délutános vagyok, de remélem tudsz jönni folyamatosan.
Pedig most a héten tudnék többet jönni, mert Apa éjszakás, és délelőtt alszik, így én ide tudok ülni a gép elé.

Kép
jenny29
Mór
 
 


Jenny: Azt meg én olvastam valahol, hogy vetélés után átlagosan 4-6 hétre jön meg a mensi. De többször hat hétre. Szóval az abszolút normális, ha késik.
Igen, most voltam először dokinál. Illetve akkor voltam, amikor zajlott a vetélés. De nálam még kicsi volt a babuci nagyon. Akkor kellett volna visszamennem hamarabb, ha valamit nem látok normálisnak. Egyébként most kérdezte a doki, hogy nincs baba? Mondtam, hogy nincs. Szóval lehetne nyugodtan. Úgyhogy a jöv héten lehet,hogy Neked is azt mondja, hogy mehet a babaproject. :wink:

rohanok, majd jövök.
Ildi
brumm
 
 


Ildi, azt mondta is még a kórházban, hogy 3 hónap a várakozás, de ha teherbe esnék, az sem baj. Csak a másik topicban Holka volt így vele, hogy 3 hónappal teherbe esett a műtét után, és még így is vérömlenye volt. Ennek utánaolvastam, és a vérömleny a műtét után visszamaradt seb miatt keletkezhet, mert ahogy nő a méh a terhesség miatt, felszakad. Valami ilyesmi, de ha közel van a babához, az gond lehet. Szóval inkább kivárom a 3 hónapot, mert még akkor is lehet gáz, hát még előtte.
Persze ez biztos egyénfüggő is, de nem akarom ezt mégegyszer átélni.
Szóval akkor neked spontán volt? Az hamarabb tisztul, nem bolygatják meg, gondolom neked nem is kellett várnod akkor.

Kép
jenny29
Mór
 
 


Sziasztok!

Jenny: Igen, nekem spontán volt. És hat hetes. Szóval ez majdnem olyan, mint akinek késik a mensi, csak hát baba volt. Kicsi volt, az gondolom nem okoz akkora galibát, mintha még pár hetet ráhúz az ember. Megúsztam a műtétet. Várnom kellet három hónapot, de kettő is elég lett volna.
Mennem kell, este jövök. Szép napot mindenkinek!
Sziasztok!
Ildi
brumm
 
 


Sziasztok!

Hát elvonult kis csaLÁDOM.aNYÁÉKAT VISSZAKÖNYÖRÖGTE APÁM ANYÁMÉK MEG VISSZAMENTREK.őK TUDJÁK.Hoppá beragadtam.
Szóval állítólag hatott a kis lecke apámnak na remélem.Miiért van az, hogy amikor leginkább nem kellene akkor van ennyi probléma?
Szerdán doki.Már 7 hetes két napos de már látszik a hsasamon mint Ágikánál.Hihetetlen fel vagyok fújva .Sokat nem eszem nem mindent birok.
Era a véleményem nekem is za, hogy ha halvány is de ott van.Mert hány napja is késik?
Hiszen én mikor meg kellett volna jönnie akkor rá 3 napra teszteltem a pozit.Szerintem nálad is baba van

Ildikém ne parázz érlelgesd a kis petesejtedet jó kis fészke lesz leendő babucidnak :wink: :wink:

Jenny hamarosan te is belevághatsz a babaprojectba.Én is úgy tudom hogy ilyen esetben meg valamiért hamarabb van esély a teherbeeséshez.Meglátod lesz ott baba nemsokára.

Alma mi újhság? te is rég jártál benn ! Remélem csak nagyon elfoglalt vagy .
Jók legyetek este megpróbálok benézni:Ági
angelo2
 
 


Sziasztok!

Hazaértem. Át kellett mennem Félegyházára, de majdnem elfelejtettem. Akkor jutott eszembe,amikor a Jennynek írtam, így gyorsan befejeztem, mert indulnom kellett. Ez az óraállítás megkavart.
Szóval a lényeg: Era: Mi már érezzük Nálatok a babát, úgyhogy remélem nem jön a mensi, és néhány nap múlva már erős csíkocska lesz a második is. :wink:
Meg eszembe jutott, hogy a teszttől is függ, hogy mennyire erősen mutatja ki nem? A Bercussal egyből erősen mutatta, már az első nap, legutóbb meg az ötödik nap is halvány volt a másfajta.
Ha jól emlékszem olyan neve volt, hogy Clear Blue. Dm-ben láttam. Az mutatta rögtön erősen.
Ági: olyan jót mosolyogtam, amikor írtad, hogy érlelgessem a petesejteket. Köszi! :) Az a baj, hogy már tényleg nem tudom, hogy csak az idegtől produkálom-e a bajaimat,mert annyira belémbeszélik már a betegséget, hogy elbizonytalanodok.
Alma? Hol vagy???
Jenny: Este benézel?

Mennem kell megint, megérkezett a kis autószerelőm, majd leírom a sztorit este.
Sziasztok!
Ildi
brumm
 
 


Szóval szerdáig tuti van netünk. De talán ezt kötik át szerdán szólnak és akkor nem kötik innen ki a netet és leszek.


Ági: De jó nagyon tellik az idő. Már szivhang is van akkor:)
A fő, hoyg megoldódnak a gondok a családban.

Ildi. ne félj lehet a terhesség majd mást vált ki belőled és nem leszel drukkokkal teli amikor vizsgálnak. Hidd el nem lesz gond. szépen érleld a petéidet:)
Sőt azt is halottam eg ykis megfázás a beágyazódást még segiti is.)

Jenny: De jó ha tudsz jönni sürübben mostmár :)


Ja és még nem jött meg.:)

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

Era: De jó, hogy van még netetek. Drukkolok, hogy ne jöjjön meg a piri még vagy másfél évig. Minimum!!!!Ez így jó lesz? :wink:
Próbálok így hozzáállni a dolgaimhoz, ahogy írtad,de sajna voltak emiatt rossz tapasztalataim az első terhességemkor is, így abban nehezen bízok, hogy magától elmúlik nálam az ilyesmi. Keresem magamhoz a használati utasítást. :oops:
Ági: Én is a Bercussal hét hetesen mentem a dokihoz. Abszolút időben vagy. Ma épp gondoltam Rád, mert egy ismerőssel találkoztam, aki az első gyerekével 12 hetesen ment dokihoz először, már irányították a megfelő vizsgálatokra is, a másodikkal ugyan felhívta a dokit, hogy mikor menjen, aki mondta neki, hogy 11 hetesen, és adja neki a beutalókat... Szóval nagyon időben vagy.
És látni fogod a babucit. :D

OFF:
Ja, és az ígért sztori: Gyermekem a mamával és a papával volt itthon. Van egy régi skodám ( le kéne adni már valahova, de az első autóm, és ragaszkodok hozzá. :oops: ), Kulcs nincs benne, de egyébként sem indulna, valami baja van.Benzin sincs benne, abszolút veszélytelen.Elindítani lehetetlen. Szóval Bercus nagyon élvezi nyitogatni, ablakot tekerni, vezetni, kapcsolgatni. Anyuék vele voltak,de egyikőjük sem tud vezezni. De Bercike bekapcsolta az elakadásjelzőt, a lámpákat. Az autó világít, villog, a nagyszülők meg kétségbeesve, hogy most mi lesz, nem tudják kikapcsolni...
A szomszédba rohantak, hogy valaki hatástalanítsa az autót. A szomszédnak persze sikerült. Mire hazaértem minden oké volt. Persze bezártuk az autót, hogy ne tudjon beszállni legközelebb a gyerek ( csak velünk esetleg.). No, én olyan jót nevettem, amikor meghallottam a sztorit.
És a gyerek közli, hogy a szomszéd bácsi milyen ügyes volt, hogy kikapcsolta az autót.

Bocsi a kitérőért, de jót mosolyogtam.
Sziasztok!
Ildi
brumm
 
 


Ildi: Bercus édes lehetett :) Már most nagyon érdeklődik az autók iránt. Mi lesz később:)

Szóval csajok: ma reggel csináltam egy tesztet. Ami negativ. Ha megint megnézzük ottvan egy irtó halvány csik. Szerintem ez csak valami átütés lehet. A vasárnapi teszt 10es a mai 25-ös erősségű. a párom szerint kell venni egy kazettás tesztet ami komolyabb mert nem hisz ezekben. Én meg nem tudom már nem akarok csalódni. Hasam fájdogál még mindig de mensi sehol.
Férjem biztat , hoygvan akinek később mutatja ki a teszt. A lányom keresztanyjának 6hetesen mutatta ki. De a szabinát már láttuk a mensi előtti napon.
Hát nem bizakodok most valahogy pedig anynira éreztem , hogy össze jött. na meg akkormiért fáj a hasam alja a PÉ-től mostanáig.

Na nem akarok senkit lehúzni inkább témát váltok:)

Ma is nagyon szép időt mondanak 20fokot:)
De állítólag jön a hideg megint. :(

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

Era, ha pé-től fájt a hasad, az tuti baba. Nekem is így volt. Mensi előtti napon már nagyon fájt, melegítő folyadékos párnát is kellett rá tennem. Mensi napján nekem is csak halvány csíkom volt, szal ne izgulj, még nincs veszve semmi. Az anyai ösztönökben bízz!!!!!
Ildi, akkor a fiad lesz az új kis Schumi? :)
Amúgy ha újra sikerülni fog a terhesség, akkor én sem megyek dokihoz a 9. hétig. Nem fogom magam feleslegesen idegesíteni. Akkor már tutira kell lennie szívhangnak, ha meg nincs, akkor már tudni fogom, hogy mi a helyzet.
Ági, jó, hogy rendeződtek nálatok a dolgok, de te próbálj meg nem a szívedre venni mindent, neked most nyugi kell és sok pihi, hogy a babódnak jó legyen!
Alma, mizu veled?

Kép
jenny29
Mór
 
 


Sziasztok!
Hú de nagy a forgalom errefelé.Próbálok nem idegeskedni sokat és pihizgetek.
Most hambira vagyok éhes jó lenne estefelé bemennni Csabára.
Era én Gabriel tesztet csináltam az nem tudom kazettás?????????
De Ágikával is az mutatta ki először 6 hetesen.Mert én csináltam vele 5-öt és semmi mind neg.lett
Szerintem van ott baba csak a teszt nem jó.
Higgyj nekem.

Jenny mindig te jutsz eszembe mikor doki eszembe jut.Azon gondolkoztam hogy azoknak a pár hetes 4-5 babáknak lehet nem tesz jót a korai uh.Bár nem értek hozzá.Az uh-ot csak bizonyos időnként lehet csak alkalmazni máskülönben magzatkárosodást eredményez bár már túl lennék az első uh.on.
De te is nemsoká babázhatsz hidd el.Nagyon optimista vagy és ez jó.

Ildi ari lehettett Bercus . Alma merre jársz?
Hú mennem kell itt az uram ebéd!
angelo2
 
 


Ági: boszorka vagy:)
Szóval reggel csináltam ezt a mezei csiktesztet. Ma nagyon hányingerem volt. Most vettem egy gabriel tesztet a lányomnál is az nagyon megbízható volt.
És nem reggeli pisiből szépen látható a csik:)
Szóval lehet sikerült:):):)

Kép
csucsu05
 
 


Nem lehet biztos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
Jajj de örülök.Ezek a rá pissantós tesztek megbízhatatlanaok!!!Én nekem is A gabriel mutatta ki a második babát is de ha másfajtát csinálok lehet nem mutatta volna ki pedig ennek már 3 hete.És szabadalmaztathatom a 19-es tervet??????????????????????
Úgy örülök.Ősszeülhetnénk egyszer salizni egyet.
:lol: :lol: :lol: :lol:
Te mikor akarsz dokihoz menni?
angelo2
 
 


Ági: ma felhivom mert egy csajszi ajánlotta nekem. nem drága és közel van a magánrendelője. Még régebben elkértem a számát a dokinak. És ő mondta amint a tezst zebrás fel kell hivni mert 1hét múlva tud legkorábban fogadni. Tehát ma felhivomés a lány pont ma megy hozzá 4re.
Szóval kiváncsi leszek mikor fogad.
Lehet jobb lenne megvárni a 7hetet majd meglátom mikor ad időpontot.
Most ha számolom 4+4ben vagyok.

Kép
csucsu05
 
 


Igen őszintén én is azért vártam merg azért nem mentem sztk.ba mert lehet hogy nem szerencsés ha kézzel vizsgál korán 4-5 hetesen.Az uh is kicsit korai mert nem biztos hogy hülyeségből találták ki a 7-8 hetes uh-ot.. :shock:
Majd látod haggyj fészkelődjenek el nyugodtan meg elmaradt mensi után 2 héttel érdemes elmenni igaz nekem 7-én lesz 4 . hete hogy késik...Most vagyok 7+4 látod alig lesz köztünk 3 hét :wink:
angelo2
 
 


Neked viszont lesz már szivhangod is:) :)
Jajj de szupi lesz hallani:)

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

Ezek Ám a hírek!!! Era: Gratulálok!!!! :D Gondoltam én, hogy van ott babuci. Tök jó!!!! :D Örülök neki,hogy sikerült. Akkor csak a teszt volt a ludas.
Ági: most már tényleg szabadalmaztathatsz. :D :D
Egyébként én is csatlakozom Jennyhez és ÁgihoZ, hogy én sem mennék mégegyszer túl korán dokihoz. Hadd alakuljon a kis babóka, ne zargassa az ember az UH-val. Egyébként lehet, hogy hülyeség, de én is azt érzem amit Ági mond, hogy lehet, hogy nem tesz jót. Pesze tudjuk, hogy az Uh nem ártalmas, de lehet, hogy véletlen, hogy így jártam, de korán mentem én is, és utána elment a babuci. Ez nekem is csak egy érzés, okos nem vagyok, csak szokás szerint jár az agyam.
Nem akarok nyavalyogni, de ma nagyon magam alá estem. Most jót tesz, hogy Erának sikerült, de úgy most érzem, hogy nem merem magamra vállalni azt, hogy fokozottan ellenőrizzenek. Tudom, hogy pont attól vagyok ideges, és egy rossz eredmény kikészítene teljesen. Mindegy. Most depis vagyok kissé. De nagyon örülök Era Csíkos tesztjének, és ez a hangulatomon most jelentősen javít.
Megyek, nézelődök a neten, hátha okosodok kicsit.
Sziasztok! Majd jövök!
Ildi
brumm
 
 


Ildi: Én mostis azt mondom ha babsá leszel nemlesz semmi baj. Hidd el jót fog tenni.
Szépen süta nap ha rossz a kedved menj ki egy kicsit. Tulajdonképpen ninc ssemmi bajod csak félsz az ellenőrizgetésektől. Ezzel miis igy vagyunk de ügyes csaj vagy le fogod ezt küzdeni.

Kép
csucsu05
 
 


Era: Itt nem süt a nap. :( Borongós az idő.
Bárcsak igazad lenne. Olyan érdekes,de sokszor azt érzem, hogy minden oké, minden jó lesz, néha meg rettenetesen megijedek.
Na,mindegy. Majd telik az idő, regenerálódom.
Viszont Nálatok a kisbaba akkor decemberi lesz. Igaz? Még a végén tényleg Ágival egyszerre szültök. Ha 3 hét van köztetek, akkor símán összeérhettek. A sógornőmmel volt köztünk 7 hét. Őt túlhordatták, belőlem 3 héttel hamarabb kivették a Bercust, és 3 hét lett a gyerekek között. :D
Alma: Merre vagy? Rég voltál. Hogy vagy?
Jenny? Délutános vagy megint?

Megyek, majd jövök. Biztosan nemsokára ébred a Bercike. Indul a délutáni műszak. :wink:
Szép napot Nektek! Hátha kisüt itt is a nap.
Sziasztok!
Ildi
brumm
 
 


LÁnyok!

Megint OFF:
Nézzetek meg. Felraktak a vonósnégyesünkről egy képet.
Nagypénteken játszottunk a Cifra palotában a Munkácsy kiállításon.
www.munkacsykecskemeten.hu/galeria/pillanatkepek.html
Mi vagyunk a 11. képen.
Kissé görbén tartom a hegedűt, de így sikerült. :oops:
Bocsi a kitérőért.
Sziasztok!
Ildi
brumm
 
 


Ildi: Az jó ha csak néha ijedsz meg. Hidd elén is mindig félek ha dokihoz kell menni. Ez természetes. Szóval a szabadalmaztatott módszert használd ki :) Tudod a 19-es terv. Bár nálunk nem volt 19:) De közelitett:)
Az a fúra , hogy a szabina is decemberi. És ez a babó most néztem a kalkulátort dec5. Na most a bátyám is októberi meg én is. Lehet akkor van nagyobb esély a babára ezért vanilyen, hogy a tesók egy hónapban születnek.
Egy biztos szükős karácsonyok várnak ránk:)

Hisz a szabina dec20. a kisbaba dec??? Mikulás és Jézuska! egész évben sporolhatunk:)
De ki bánja ??? Én nem. ha igy kell lennie akkor megoldjuk:)
Mindig nyári babát akartam. Ez is érdekes mert pont az ellentette jött be:)
Na mindegy az élet nagy rendező:)

Kép
csucsu05
 
 


Szűkös karácsonyok? :D :D :D
Nem baj az! Így jó, ahogy van. :D
Nekem is van sok ismerősöm, akiknél a testvérek azonos hónapban születtek. Sőt még azonos napon is. :wink:
Nekem van nyári babám, jó is volt,szinte egyből ki lehetett vinni. Egy hét bentlét után. Télen azért nehézkes, de ez lenne a legkisebb baj. :D
brumm
 
 


Utolsó mondatom úgy értem, hogy nem a téli baba tart vissza. hanem az azt megelőző kilenc hónap. De gyűjtöm az erőm. :wink:
brumm
 
 


Ildi: Gyűjtsd is majd segítünk veled leszünk igérem:)

És meg néztem ám a vonós négyest:) csak kicsit messzia kép de azért láttalak:)

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok!

Sok volt a munka, program tegnap este későn értem haza.
A mh-emről nem szívesen írok, mert titkolni kell - nem tudják a terveimet :oops: - de munkám is volt, meg őrület körülöttem.

Nehéz most bekapcsolódni, olyan sokat írtatok. :)

Era: fantasztikus híreket írtál!!!! nagyon örülök! :lol:
Közérzeted? Reggeli hányinger?

Ildi: mitől félsz tulajdonképpen? az ellenőrzéstől vagy a rossz eredményektől? Mi történik akkor, ha nem jók az eredmények?

Ági: mikor mész dokihoz? nem találom... még ezen a héten, vagy a jövő7en?
Szabadalmaztathatod a 19es tervet, mi már vasárnap elkezdtük! :-) de inkább nem gondolok bele, hogy így is csak 20-30%.

Jenny: remélem hamarosan megerősödsz, és babás leszel! lelkileg hogy vagy? azt gondolod, hogy a korai vizsgálat lehett ludas a tragédiában?

Képzeljétek ma reggelre berekedtem, kicsit fáj a torkom. ACC200at szedek, cukorkát szopogatok. Minden esetre fura, hogy 2 hete a betegség ezen része nem jött ki, jól elcsúszott.

Most elég pozitív vagyok, és hiszem, hogy hamarosan jön a mi kis babánk is! :-) olyan érdekes, hogy most már érzem/tudom, hogy az ösztrogénnek is van némi szerepe benne. Heti kétszer járok tornázni - a múlt héten már 2x voltam:), és érzem, hogy segít: sokkal kényelmesebb a nadrágom!

Puszi nektek, jövök, ha tudok!
Alma
f_alma
 
 


Sziasztok!

Gyors benéztem, hátha látok jó híreket, és IGEN!!!!!
Era, nagy-nagy gratula, tudtam én, hogy sikerült! Nagyon örülök, tiszta szívemből.
:D
Alma, Ildi, akkor mi majd egymást erősítjük. Hajrá, hajrá!
Én egész héten délutános leszek, úgyhogy csak délelőttönként, meg így késő este tudok itt lenni.
Én nem tudom, mi van velem, de tiszta ragya vagyok. Amúgy is van mindig 1-2 , de most! Komolyan már megijedtem, szinte órák alatt jön egy-egy újabb. Tele az arcom, a hátam, karom. Szerintetek ez lehet az aloe verától, hogy méregtelenít? Vagy inkább a hormonok? Mert asszem holnapra megjön, ma már elég rendesen barnáztam.
Jó éjt mindenkinek!
Jaj Era, ez tök jó! :D :D :D

Kép
jenny29
Mór
 
 


Jenny: Lehet, hogy a mreganyag távozik azért vagy tele ragáykkal. nem baj majd kitisztul a szervezeted és szép leszel. Nem mintha igy nem lennél szép.
:)


Alma: a pozítív gondolkodás sokat számit ám. Én is ebben a hónapban nagyon pozítívan gondolkodtam:)

Kép
csucsu05
 
 


CSak benéztem, hogy megkérdezzem Ágitól és Erától, hogy hol lehet kapni zebrás Gabriel tesztet? :wink:

Jenny: szerintem is így tisztulsz! nyugi, elmúlik!
f_alma
 
 


Alma: Remélem nálatok is kapható lesz nemsokára:)

Kép
csucsu05
 
 


Era, aranyos vagy! :D
Mikor mész dokihoz, hogy tervezed?
Ma reggeli plusz: egy herpesz az alsó ajkamon. :evil: Ezer éve nem volt.
Na mindegy, még jó, hogy apa éjszakás, és csak reggel lát. :) Bár mindig mondja, hogy ragyákkal együtt szeret. :P
Alma, kitartás! Én most nagyon fel vagyok töltődve, tegnap este már rendes mensim volt, úgyhogy kezdődik a visszaszámlálás. Júniusban start. Addigra meglesz a 3. mensi is. Nem tudom, mi van, de tök pörgök. :lol: Amúgy nem gondoltam soha, hogy a korai uh-tól lett volna. Inkább a fogigátló visszamaradt hatása, vagy valami fertőzés, bár nem voltak jelei. Nem tudom. Próbáltam felfrissíteni egy ilyen topicot, de nem reagált rá senki. Bár már 3 éve nem írt oda senki, engem érdekelt volna, hogy aki hasonlóképpen járt, mint én, neki mit mondott az orvos. Van egy munkatársnőm, aki 6 hetesen vesztette el a babát, és neki is azt mondta az orvosa, hogy ez gyakori, sajnos előfordul.
Era, szólj ám, ha a net felfüggesztés bekövetkezik!
Ildi, ne félj semmitől! Annak az esélye, hogy kétszer ez bekövetkezhet, nagyon kicsi. Előfordul, (szegény Nyuszi :cry: ) de talán mi szerencsésebbek leszünk.
Ági, mi újság? Hogy vagy? Mikor is lesz a dokilátogatás?

Kép
jenny29
Mór
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?