Sziasztok!
Marek!
NHS-ben (TB kb), ami ingyen van 2db Uh van...12 és 20 hetesen. Ezen kívül minden hónapban találka a midwife-al, aki vizeletet néz, vérnyomást mér, megkérdezi hogy vagy, és elbeszélget veled, ha kérdésed, problémád, félelmed van. Aztán vannak a magán kórházak, ahova a középosztály felettiek járnak. Itt ugye annyit mehetsz, amennyit bír a pénztárcád, de mivel itt az előbbi a bevett szokás, sok nő nem kér semmi extrát. A privát ellátásért és szülésért viszont a végén kb egy 500-600 fontos számlát kapsz. Akire vigyázok, ő is ennyiért született. De ők nem kértek semmi extrát, 4D-re sem mentek el. Ja és aki NHS-re jár, de nem bír magával, az elmehet UH studiokba, amik a 4D-re mennek rá, de van 2D-s korai Uh is...mint pl majd én is leszek nagy valószínűség szerint.
Durvák ezek a babás álmok. Én is össze álmondok minden baromságot, de gyerek eddig még nem volt benne, hála égnek...legalábbis nem az enyém. Mert Aidan-el álmodtam, hogy elkezdett járni...de az más. És most a hétvégén állítólag megtett 3 lépést, de nekem ma semmit nem produkált...csak elvágódott a tologatós izéjével, és ordított.
Nyugtonmalac!
Egy nappal öregítenél légyszi? Köszi!
Te is álmodsz ám szépeket!
Dragonfly!
Az nem segít, ha óránként eszel? Ha nem kivánod, akkor is! Nekem bevált, hogy ha undorral ettem is, megszűnt vagy csökkent a hányingerem.
A krémeknek majd utána nézek...én vm cocoa buttert néztem, vagy mit...de lehet hülyeséget beszélek, nem emlékszem konkrétan a nevére.
Még ráérek egy kicsit, bár nekem már látszik a pocim, és ma már a tegnap beszerzett terhes nacimban mentem melózni, mert az egyetlen nadrágom ami rámjön még, vizesen száradt reggel.
Kössz a beszámolót! Holnapra drukk az Uh-hoz, tök izgi, hogy kiderül, hogy hány petéjűek! Jajj. a vérvételtől nagyon félek. Én kérni fogom, hogy csak annyiszor tegyék, ahányszor nagyon muszáj! Én holnap GP-hez megyek. A Royal Free Hospital-ba fogok járni, és oda a dokinak kell időpontot kérni, nem mehetek csak úgy be. Voltam már emergency-n, az early pregnancy unitban a barnázgatás miatt, de akkor kaptam egy levelet, h adjam a dokinak, amiben leírták, h ő kérjen időpontot 12-14 közöttre.
Amúgy eddig úgy gondoltam, hogy milyen jó ez a rendszer, de most idegesít, nem vagyok nyugodt. Később biztos tuti jó lesz, nem kell rohangálni minden fele, mint otthon, mert az a hátam közepére sem hiányzik. De az első vizsgálatig nem fogok megnyugodni, főleg, h elég sokat stresszeltem mostanában, és félek, hogy esetleg najt okozott. Ezért fogok sztem elmenni a héten private-ban 95ł-ért.
Handrea!
Gyógyulj gyorsan!
Barifelhő!
Csuriban vagyok! És minden rendben lesz!
Peva!
Prága miatt irigy, irigy! Remélem jól kikapcsoltatok! És a genetikán persze, hogy minden rendben lesz!
Én Amsterdamba szerettem volna visszamenni a szülinapomon ugyanabba az apartmanba, ahol karácsony előtt voltunk. De sajnos már túl közel van, 18-án, és nem tettem eddig semmit érte, most meg már késő.
Pedig annyira jó volt, és gyönyörű, pont egy csatorna kereszteződésben van a lakás, ahol laktunk, két szintes, fent háló, fürdő, lent konyha nappali, és az elülső oldala végig ablakos, és a csatornákra és egy szép pub-ra néz. Különösen este gyönyörű, ki vannak világítva a hidak, minden...mindez az orrunk előtt az ablakból nézve. Csináltunk rengeteg fotót is, egyszerűen hihetetlen! Életem legszebb külföldi élménye volt! Na és kettesben, gyertyafényes, borozgatós vacsikkal, tök romantikus volt...amikor még minden rendben volt. Na jó, abbahagyom, mert csak rossz kedvem lesz.
Szbettyna!
Hát elárulom, ezt a lépést már én is megtettem tegnap. Egyetlen nadrágom maradt a kb 8-10 közül, ami még rám jön, és azt tegnap kimostam, így délután át kellett mennem a shopping centerbe, hogy vegyek vmt. Sajna egy közül választhattam az egész helyen, pedig hatalmas. Ki volt fosztva már teljesen, elvégre 8as méret kell nekem, a legkisebb. Kicsi is vagyok, és nem is vagyok vastag. Nem a szívem csücske, de egynek elmegy. Egyenes szabású sötét farmer, és az övpánt elülső része a szokásos saját anyag, gomb és cipzár helyett egy kb 6-7 centis elasztikus pamut pánt, kb mint egy melegítő naci. Én nem is akarok olyat, ami majd az egész pocira rányúlik, mert attól is rosszul vagyok, ha vm kicsit magasabb derekú, csak a csípőt szeretem, mindig ráncigálom lejjebb a gatyáimat.
Te milyet vettél?
Ja és bocsi, de nem te említetted, hogy jössz majd Londonba, és talizni akarsz? Bocs, ha nem. De emlékszem valamire, de akkor még esélytelen volt, hogy reagálni tudjak rendesen a hozzászólásokra.
Na asszem elég is volt belőlem mára! Vigyázzatok magatokra, szép estét! A fene vigye el, már 9 óra, pedig még csak 8-nak kéne lennie. Nálatok meg már 10 van. Ejj, ejj! Utálom a tavaszi óraátállítááááást! Még jó, hogy holnap 9.30-ra dokihoz megyek, és csak onnan melózni, nem rögtön 8-ra. Na nyugodtabb is lettem hirtelen.