Új privát üzeneted érkezett!

Szöszke:örülök,h ezzel a lapos hassal nem vagyok egyedül! :roll:

Marek:örülök,h megnyugtattál a husival kapcsolatban! :lol:
és ha magamból indulok ki, szerintem most nem lesz olyan nehéz nem élvezni a szexet! :roll:

Hűűű,...olyan hányinger gyötör már egy pár órája! :(
az orrom is egyre csúnyább és úgy fáj!....
és még a kanál sem esett le a tv-ről!Uri Geller átvert! :lol:

úgyhogy én is mentem aludni!...
Jóéjt!!!
Vendég
 


Sziasztok!
Remélem van itt még valaki :?: :?: :?:

Visszaolvastalak titeket, és picit furdal is a lekiismeret :oops:
Nem akartam tünetpánik-lavinát indítani, de látom, sikerült. Még az a mázli, hogy Ti okosabban uralljátok az érzéseiteket, mint én! Csak így tovább!

Nagyon szép napunk volt ma, az Állatkertben voltunk!!! Olyan jó volt az idő,bár nem sütött a nap, de viszonylag meleg volt, és együtt voltunk végre HÁRMAN!
Biztos érzelgősebb vagyok,mint eddig, de most valahogy különösen fontosnak és szükségesnek érzem a hármasban töltött idő maximalizálását és tartalmasságát. Nem is olyan soká már négyen leszünk, és ilyen formán természetes, hogy mindenkinek kevesebb jut majd a másikból.
Én így voltam az első terhességem idején is, és abszolút be is igazolódott, és jólesett visszagondolni a 9 hónap programjaira kettesben! Áprilisban szültem, de februárban még a Velencei Karneválra is elmentünk, mert már tervezgettük és tudtam, hogy gyerekkel, esetleg gyerekekkel csak sokára mehetünk, mert nem való kicsiknek az a nagy tömeg és forgatag! Így aztán meglepem apát! Szuper volt és jobban bírtam a strapát, mint a többiek (barátainkkal mentünk).

Szóval senkit nem akarok lelkifurdalásra késztetni és távol álljon tőlem, hogy a magánéletébe pofátlankodjak, de higgyétek el, lányok, hogy rettentően meg fog változni az életetek és sokkal kevesebb lehetőségetek adódik majd a szerelmetekkel foglalkozni!
Semmiképp nem álszentségre, vagy kötelező szexre gondolok - hozzáteszem nekem sem volt és most sincs hozzá semmi erőm és kedvem-, hanem arra, hogy ezek a még kettesben, várakozással és tervekkel teli hónapok tartalmasak legyenek! Ez lehet akár egy közös fürdés, vacsi, mozi, színház, bármi! Nemigen lesz már ilyen!!!
Nekem nagyon hiányzott és a férjemnek legalább annyira, hogy bármikor SPONTÁN programot tudjunk szervezni. A spontaneitás mint olyan, teljesen megszűnt egy időre, ma már, hogy "szalonképes" a gyerek, lehet vele is étterembe menni, vásárolni, még kávézóban, cukiban is előfordulunk vele. Ez már picit hasonlít a régi életünkre, bár lehet, hogy csak hozzászoktunk már, hogy hárman vagyunk és mindenki érdekét és szempontját egyszerre mérlegeljük.

Na nem szaporítom tovább a szót, úgyis mindenki maga dönti el, mit tesz és hogyan.

Más:

Kéremekkel kapcsolatban ezúton szeretném a segítségem felajánlani, mert van az ILCSI Kozmetikumok nagykerébe kártyám.
Aki ismeri és szereti, tudja, mit mire használjon, aki nem, annak talán ajánlani is tudok...nem biztos...
Nem vagyok kozmetikus, de a barátnőm az. Kanadába költözött és itthon hagyta nekem a vásárlói kártyáját, én szoktam neki postán küldeni a krémeket, mert kint is ezzel dolgozik. Általa ismertem meg én is, és nekem bevált.
Asszem Adri írta, hogy kipattogott az arca (BOCS, ha nem Te!!!), nekem mindig gondom volt ezzel, most úgy tűnik elbírok a ragyákkal. Terhességi csíkokra is van egy krém, ami állítólag nagyon hasznos.
Szóval ha bárkinek szüksége van rá, szívesen beszerzem és elküldöm postán!

Na jó hosszú lettem, bocsi!

Andi
Kép
handrea75
 
 


Hús evés: én sem eszem szívesen a husikat. Főleg a szárnyas húst nem. A különböző tokányokból csak a levet meg a köretet eszem meg :S Vannak kivétel húsok, amiket szívesen eszek, pl. húsvétkor a sonka reggeli :D.

Marek: az orgazmus dologgal én is így vagyok. Ezért nem szeretek ilyenkor szexelni. :S Ha nem lehet jó a vége, akkor nincs is kedvem hozzá. Ráadásul nekem szülés után már nem is volt annyira jó. Mert fájt az együttlét sokáig. Ez mostanra már enyhült, de nem olyan mint gyerek előtt volt :evil:

Handrea: szalonképes gyerek :D lol nagyon jó! Az enyém is az már :D
Krémekhez nincs valami linked, hogy miket lehet vásárolgatni? :D

JÓ8!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 

 
 

Sziasztok!

Szex: mivel én veszélyeztetett vagyok, így meg se próbáljuk. A férjem azt mondta hogy nem gond, remélem így is gondolja. :oops:

Csíkok: én még nem kenem a pocit. Lehet már el kellene kezdenem?

Tünetek: múlóban. Már nem olyan gáz a hányinger, végülis csak akkor öklendezek ha nagyon éhes vagyok. A cicik már nekem sem fájnak.

Tegnap voltunk 4D-n. Annyira jó volt. Van félórányi DVD is Marciról, és hát mostmár 100%, hogy fiú. A lábát szétnyitotta, de a fejét folyton bedugdosta a méhlepénybe. Nagyon nagy baba, napra pontosan akkora mint az UM szerint kellene lennie. :9 Sőt a feje alapján kicsit nagyobb is. A lepény annyira elől van, hogy alig lehetett mögüle kivarázsolni a gyereket.
Hoztam képeket is. Ő az én kicsi fiam. :)
Kép 2D

Kép 4D Kép Amikor picit kikukucskált...

Kép

Kép
perdo
 
 


Sziasztok!

Ma már egy fokkal jobban vagyok, de még nem az igazi.

Perdo Graula Marcihoz! Szuperek a képek! Bocsi, de irigykedem. :oops:

Evés: Nálam teljesen rapszódikus a dolog. VAn mikor bármit képes lennék felfalni, máskor meg semmit sem kívánok igazán. Valamelyik éjjel felébredtem, hgoy pisilni kell :? és olyan éhség fogott el, hogy amikor már kezdett hányingerbe átváltani, muszáj volt ennem valamit. Totál ki voltam akadva magmaon, hogy még a végén zugevő leszek. :lol:

Szex: Hmm... hát talán az egy kezemen lévő ujjaim is elegek lennének, hogy megszámoljam, hányszor voltunk együtt, amióta tudunk a babáról. Vagy rosszul vagyok, vagy elalszom. Még nem reklamál a párom,de kezd lelkiismeretfurdalásom lenni. Leginkább, mert nem is kívánom. :oops:

Megyek, kitalálom mit tanítok a jövő héten, aztán du.-ra kitalálunk vmi-t, ha már ilyen szépen süt a nap.
Szép napot nektek!

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Perdo
Nagyon szép képek! Én is szeretném már látni!!!

Olyan jó idő van és a férjem nem ér rá, úgyhogy elhatároztam, hogy beülök az autóba és elmegyek barátnőzni. Én egyébként nem szeretek vezetni, de már annyira szenvedek itthon, hogy muszáj kimozdulnom.

Majd este jövök, addig is jó pihenést mindenkinek!

marek
 
 


Perdo! Gratu a kis szépséghez, nagyon aranyos! :D

macianyu
 
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy ennyire el vagyok tűnve, de sajna ennyire futja az energiámból és időmből. Na meg a másik, hogy szoktam azért néha olvasni, de mire végig érek, már elfelejtem, hogy mire akartam reagálni, és el is fáradok (mert csak este van rá lehetőségem). Meg túúúl sokat írok, alig birom utolérni magam. :P

Marek! Köszi a hiányolást, jól esett! :)

Igazából 2 témát szúrtam ki nagyon.

Tünetmentesség: Bevallom, ez miatt én is parázok néha, mert már nem olyan intenzív, mint az elején. Hajszál pontosan 6 hetesen voltam először rosszul, most töltöttem be a 9 hetet, de sokkal kevesebbet, és enyhébben vagyok rosszul. Mondjuk 3 naponta azért van egy durva hullám, mikor szenvedek, mint a kutya....általában délután körül. És azért minden nap jelez a bébi, hogy itt vagyok, mert van mindig vmkor egy kis rosszullét a nap folyamán. Remélem azért nincs semmi baj! A hasam nő rendesen, és nekem már látszik. Csináltam 8 hetes, és most 9 hetes fotókat is. Jó mondjuk volt egy kis alapom, mert én úgy hízok eleve, hogy "terhes hasat növesztek", de ehhez képest is látszik már. Kb 5 kg plusszal indultam. Mondhatni vékony alkat vagyok, és amikor jól érezem magam, akkor teljesen lapos a hasam, vékony a karom, stb. Úh ehhez képest az 5kg miatt sem voltam kövér. A cicim is egyre nagyobb, és keményebb. Remélem minden ok odabent. Mert azért mostanában stresszeltem elég sokat, volt hogy ez miatt csúnyán be is görcsöltem, de ezt akkor éreztem, hogy az idegesség miatt van és nem más miatt. Remélem ez nem ártott meg neki.

Sex: Hát...továbbra sem tudok sajnos erről nyilatkozni, és ez már elég gáz. Azt tudom, hogy nekem is tök más, és nem élvezem annyira, ami eléggé felháborít. :P De azt kb az a 2 alkalom alapján tudom csak elmondani, amikor együtt voltunk. Az utolsó is már vagy 2 hete volt. :cry: Én sem kívánom általában, de tegnap már kezdtem megőrülni. Csak hát most őszintén nincs minden rendben köztünk, és hát ez miatt nem csillapodott az éhségem... :(

Krémek: Szerintem akkor érdemes elkezdeni, ha már nő a poci. De továbbra is tartom, hogy úgyis minden a genetikán fog múlni. Pl nekem tuti lesz sajnos. Mert egyébként is tele vagyok hízási csíkokkal az állandó +/- 5kg ingadozásom miatt. Mindenesetre azért majd én is kenni fogom, de nem a legdrágább krémmel.

Kedden megyek a GP-hez (ez itt körzeti doki kb) aki majd kér nekem időpontot a kórházba a midwife-hoz (itt ő gondozza a terhességet, erre szakosodott nővér, csak ezt csinálja...és szülésnél is csak ő van ott, ha nincs komplikáció). 12-14 hét között kell majd mennem, amikorra szól az időpont. De ez még olyan messze van!!! :cry: Még 3-5 hét. Én ennyit nem akarok várni! Lehet hogy jövőhéten magán UH lesz ebből, mert nem bírom. Ezzel az a baj, hogy elég drága. Sima 2D-s uh 90ł (kb 32e ft) De szeretnék én is megnyugodni, hogy minden ok. A lakótársaink sajnos úgy jártak, hogy elhalt a baba, és 3-4 hete nem élt már mire észrevették...és a csaj semmit nem érzett, nem indult be a vetélés. Szal ez miatt is parázok, kár, hogy ilyen példa van előttem. :( Sok volt a komoly stressz, és ez miatt félek, hogy rendben van-e.
El akartunk költözni, most pénteken mentünk volna az új házba, és képzeljétek, előző nap hívott az ügynök, hogy bocsi, de már egy hete kiadta másnak a tulaj, csak nem szólt az ügynökségnek, úh nem mehetünk oda. Gyorsan mutatott egy másik lakást, de az nem tetszett. És másnapra meg volt beszélve, hogy a mostani főbérlönk jön, visszaadja a kauciót, mert ugye eddig volt kifizetve a lakás. Tök ciki volt mondani, hogy hát nincs hova mennünk, úh maradnánk, mert előtte fél órát veszekedtem vele, mert a hülye embere elfelejtett egy hónapja szólni neki, hogy nem hosszabítjuk meg a szerződést, így még egy hónapot itt akart minket tartani. Na hát most sikerült neki. Bocsi az off-ért, de el kellett mesélnem. A lényeg, hogy ez miatt most sajnos, nem sajnos megmaradt egy csomó pénzem, úh simán belefér az Uh. Asszem hét vége körül el is megyek 10. hét felé közeledve. Csak idegesít a tény, hogy ennyi pénzt kidobok miatta. Na de ez van. :?

Ja és még annyi, hogy nekem néha van egy rövid görcs a pocimban, meg itt-ott beszúr, benyilall. Ez normális? A görcsöktől megijedek mindig, de aztán rájövök, hogy hascsikarás csak, mert elég érzékeny a gyomrom, és bűnözök is elég sokat a tejallergiámmal. Az a baj, hogy nálam egy és ugyanaz volt mindigis a mensis és a hascsikarós görcs, képtelenség megkülönböztetni. Pl. múlt hétvégén nagyon megijedtem, mert 2-3 akkora görcs jött rám, hogy össze kellett görnyednem, és majdnem felordítottam, csak aludtak még mellettem 3an. (daddy öccséék benéztek egy éjszakára, mert Londonban jártak meló ügyben). De utána 1 percre jött a has zuborgás, és rohanás a wc-re. Azt folytattam is 2 napig egyfolytában. Végül megnyugodtam, h megint csak vmt ettem, ami nem tetszett a gyomromnak.

Huhh, asszem sok lettem, de muszáj volt bepótolni. :) És bocsi, hogy személy szerint nem tudtam mindenkinek reagálni, de fel kell zárkóznom. Mostmár nem vagyok annyira fáradt sem (mert a főnökeim mióta tudják, nem dolgoztatnak többet az alapnál, egy barátnőm babysittel helyettem, ha kell, és hihetetlen a különbség a korábbi heti 60órákhoz képest), és megpróbálok majd többet jönni, és írni is.

Vigyázzatok magatokra, szép vasárnapot!
Bocs a kisregényért! :oops:

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla
 
 


Ja igen, és Perdo!
Hihetetlen jók a képek, annyira szép! El sem hiszem, hogy csak 13 hetes a kisfiad, és már ennyire fejlett! Én 16 hetesen terveztem a 4D-t, de ezek után nem hiszem, hogy ki fogom bírni addig! Én legfőképp azért szeretnék menni hamar, mert tudni akarom, hogy kislány vagy kisifiú, minél hamarabb. (és remélem, hogy az előbbi :P) A bibi megintcsak az, hogy itt a 4D meg kb 160ł minimum (56e ft), ha adnak képet, meg dvd-t, ami nélkül ugye nyilván nem jönnék el....Ennyi pénzért már haza és vissza repülök, és elmegyek otthon 4D-re, így kicsit otthon is lehetek, és még mindig nem vagyok 160ł-nál. Lehet ez a verzió lesz, mert jobban megéri, de majd meglátom, hogy mit szólnak hozzá a főnökeim.

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla
 
 


Sziasztok!

Perdo:gratulálok a nagyfiuhoz! :D és csatlakozom az irigykedőkhöz! :lol:
énis úgy szeretném már látni,h minden rendben és már nagy a kíváncsiság a nemét illetően is! :roll:

Andi: igen,én írtam,h kipattogtam elég rendesen!úgyhogy sztem engem is érdekelnének e krémek,ha írnál vmi netcímet! :wink:

Betty:ilyen éjjeli éhség nekem is szokott lenni!borzasztó!van,h arra ébredek,h mardossa a gyomrom!meg jön a rosszullét is!de én lusta vagyok enni!viszont be van készítve víz,gyümilé,tea!iszok aztán igyekszek visszaaludni!bár a pisi is megőrít! este 10től reggel 7ig legalább 3x teszem meg az utat! :?

Sensie:végre előkerültél!:D látom te sem a türelmedről vagy híres!
én is alig birom kívárni mire újabb uh-ra kerül a sor!folyton úgy érzem,h nem telik az idő,pedig nemrég volt még,h pozitív lett a teszt most meg 2nap múlva 13.hetes leszek! :D
egyébként én is úgy izgulok,h minden rendben legyen,mert pár napja írtam,h én már voltam a12,hetes uh.n,ahol közölte a nő igen"kedvesen",h még kicsi és inkább jövőhéten csinálja meg a vizsgálatot! :(
amúgy a albérletes sztori elég király! jó fej az az ember nem mondom!... :?
és ne haragudj,nem akarok tolakodni,és persze ne válaszolj,ha nem szeretnél,de...apa megbékélt már???
és amúgy anyukádék tudják már???(bocs,lehet,h már írtad,de olyan szita az agyam :lol: )
Vendég
 


Inez!
Még nem békélt meg sajnos. Az is benne van a pakliban, hogy egyedül maradok a babyvel, de erre egyelőre még gondolni sem akarok. Nem tudom, most nagyon lassan haladunk a visszarázódás felé, mint korábban, mert volt már ilyen balhé 1-2x a 3 év alatt. Nem tudom mi lesz.
Szüleim sem tudják még, de lassan el kellene mondanom. Csak amiről már korábban írtam, és azt hiszem te is jártál ebben a cipőben, ez már nem az első eset. És nem tudtam azóta sem megbocsájtani amit akkor csináltak, tudom ők a legjobbat akarták nekem, de akkor is. És ezért még nem akaródzik elmondani, ki akarom húzni a 12. hétig, de nem biztos, hogy fogom...elvégre most elég messze vagyunk egymástól.
Éjeli éhség nálam is játszik. Ilyenkor a gyomrom elég furán érzem...ez lenne a gyomorégés? Ha nagyon durva, akkor be kell nyomnom egy kekszet. Az ivás általában nem segít, csak rosszul leszek.

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla
 
 


Sensie
De jó, hogy jelentkeztél! És nem semmi, amiket írsz! Főleg ez az albérletes sztori... :? Meg az uh árak is nagyon durvák nálatok! Egyébként ott a nők csak a kötelező uh-ra mennek el? Mert abból nálatok kb. kettő van, vagy nem? Hogy lehet, azt kibírni, hogy az ember csak kétszer láthatja, amikor nálunk van akit havonta vizsgálnak? Vagy mindenki megy fizetős uh-ra is? Vagy csak mi vagyunk ilyen paragépek? :roll: ... Lehet, hogy sokat kérdezek? :roll: :oops:

Asszem abbahagyom mára, mert nem sok értelmeset tudtam még írni... :oops: Majd talán legközelebb jobban megy. Addig is...
Jóccaka :arrow:

marek
 
 


Sensi:Tudom közhely,de megértelek!nekem is volt ilyenben részem 2x az utóbbi 4évben!a pasim nem akarta,közölte,h akkor nem tudna szeretni!hiszti otthon!fenyegettek a szülei!stb...nem szép emlékek!de hála az égnek azóta mással vagyok!...
na jó,tudom,h erről nem szeretnél beszélni!... :(

a gyomorégés engem is szeret! :? bár én olyankor nem tudok megenni semmit!na meg a felfújódás!azt hittem múlni fog,de néha úgy érzem szétfeszülök!annyira rossz tud lenni!...de gondolom ezt sem kell bemutatnom! :lol:
Vendég
 


Jó reggelt!!!

Na látod Marek most én lettem az utolsó is és az első is! :lol:

Képzeljétek megint a babával álmodtam!...
Bent voltam egy műtőben és ott volt a baba az asztalon és mondták,h tessék ott a gyereked!tök fura volt!de nagyon édi volt!kis pici és....fiu! :lol: én meg mondogattam a dokinak,h ez vmi félreértés lehet ugyanis én még nem szülhettem,mert én csak a 12.heti vizsgálatokra jöttem!erre mondják,h csak a nagy kimerültségtől képzelődöm! :?
na szép!... :roll:
egyébként akár hányszor álmodom a bébivel mindig az van,h fiu!na ezért lesz a végén lány! :lol: persze nem mintha a neme annyira érdekelne!...csak egészséges legyen !az a fontos! :D


na,szép napot Mindenkinek!!!
Vendég
 


Jó reggelt!

Nekem is babás álmom volt. Ikrek voltak, és elvesztettem őket a strandon. :shock: Egész éjszaka őket kerestük a strandon. Nagyon rossz érzés volt.
Miért nem lehetnek szebb álmaim???

marek
 
 


Ez most megint nem lett annyira értelmes :oops: Mindegy, már megszoktátok... :lol:

marek
 
 


Sziasztok!

Ime a táblánk :)

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Jo reggelt!

Lanyok, ne hianyoljatok a tuneteket.... en holnap leszek 10 hetes, minden este hanyok, egesz nap emelygek. Persze, jo, mert igy erzem oket, de azert nem kellemes. Allitolag ikrekkel ez normalis, van hogy eltart a 16.hetig is. A 12.het korul amugy is alabb hagynak a tunetek nem? Ilyenkor mar nem megszokja a szervezet a valtozasokat...

Haskenegetes: nekem a Palmer's kakaovajas kremjet ajanlottak, nemtom van-e otthon, (Sensie, Boots-ban lehet kapni, nem olyan veszes az ara)
En reggel este testapolozom, a rendes rutin, egyenlore normalis kremmel kenem a hasam is, aztan, ha lesz erom elkuszni a drogeriaig, akkor veszek csikok ellenit is. Amugy en is hiszek, hogy genetika az alapja az egesznek, de a kremek csak segithetnek.

Perdo, eszmeletlen, hogy milyen jol latszik minden az uh-n!!!!! Gratula a nagyfiuhoz!!!! (koldokzsinorra azt hittem a kukija, mutattam is a zuramnak, o meg csak nevetett, hogy az a koldokzsinor....)

Sensi, en ma megyek a midwife-hoz! Majd meselek, hogy mi tortent... nekem nem kellett a GP ajanlasa, egyenesen a midwife irodajat hivtam...

Marek, itt az egesz varandossag sokkal termeszetesebben zajlik, mint otthon, ha minden ok. Van ahol nincs is pl 12.heti uh, csak a 20.heten van egy, neha meg csinalnak a vegen is egyet, ha problema van a befordulassal. De ugy vannak vele, hogy ha minden ok, minek zargatni a gyereket... Teljesen mas felfogas, mint otthon. Attol, hogy kevesebb uh-t szolgaltatnak, nem jelenti azt, hogy mindenki havonta maganklinikara jar, hanem egyszer-egyszer, leginkabb a 4D-s elterjedt itt is.

dragonfly
 
 


Ja, almok! En is szultem almomban, csaszarral, es a zuram vagta el a koldokzsinort! Azt persze nem lattam, hogy fiuk vagy lanyok, csak hogy nem fajt semmi... :D :shock:

dragonfly
 
 


Perdo: Nagyon szép a kisfiad! Nekem is kedvem kerekedett a 4D UH-hoz. Na nem mintha eddig nem lett volna kedvem. :P

Jó, hogy álmodtok a babával. Én csak álmodozom vele. De még túl pici, és ott van a lányom aki viszi a gondolataim javát.
Elvesztős álomszerűm nekem is szokott lenni. Mindig valami katasztrófa elől kell megmentsem a rám bízott gyerekeket. Árvíz, földrengés, hatalmas épületekből kimenteni, amik éppen összedőlnek. Elég stresszelő hatásúak. :S

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
nyugtonmalac
Budapest XIII. kerület
 
 


Csajok, reggel óta nem tudok ide belépni!!!
Ma még itthon inhalálok, mert az arcüreggyuszim nem gyógyul, holnaptól már dolgozom is, állati jó lesz.
Megint olyan jó hozzászoktam az itthonléthez...húsvét óta betegeskedünk, azóta nem dolgoztam, de jó volt...

Krémek: www.ilcsi.com
Itt kinézhetitek, és tényleg, szóljatok, ha kell vmi! Én nagyon szeretem ezeket a cuccokat és ezeket nem lehet sehol kapni, max. kozmetikustól egy kezelés után kimérve, bazi drágán.

Mi volt ma éjjel??? Én ikreket szültem!!! Ez hihetetlen! Annyira jó álom volt, olyan szép gyerekeim születtek, hogy még most is látom a szép kis pofijukat...

Andi
Kép
handrea75
 
 


Mi van lányok? Mindenki eltűnt?!
Megyek a bölcsibe + bevásárolni, este jövök, ahogy elcsendesül a ház...addig tessék sokat írni, hogy lássam: éltek!

Andi
Kép
handrea75
 
 


Andi: Mihamarabbi gyógyulást, reméljük a napocska segíteni fog! :) Köszönjük az ilcsis lehetőséget, én lehet, hogy élni fogok vele. Sok jó termékről hallottam.

Mostanság én is sokat álmodom, biztos az éjszakai pisilés miatt van, hogy tudok róla, hogy álmodom. Emlékezni azonban mindig csak egy-egy képre emlékszem.

Holnapra nagy drukkot kérek! 3/4 9-re megyünk uh-ra. Utána benézek és beszámolok!

Kép
barifelhõ79
 
 


Andi, juj, az arcureggyuszi nem hangzik jol :( :? remelem jobban leszel hamarosan! Nem tudsz betegszabira menni?

Barifelho, drukk holnapra!!!!!! Hogy vannak a rosszulleteid? Muloban?

Nekem is holnap lesz a kovetkezo uh-m, vegre megmerik oket, es kiderul, hogy egy- vagy ketpetejuek!!!

Voltam a midwife-nal, majden 2 orat!!!! :shock: kitoltottunk a konyvemet, mindenfele egeszsegugyi kerdesek voltak, vernyomast mert, pisilnem kellett, megmert, kiszamolta a bodymass index-met, ami 18 lett!!! :shock: :shock: gaz, mert az itthoni merlegen mindig 24 korul van.... :?: de azt mondta nem baj, nem olyan alacsony az... vert is vett volna, de nagyon szedelegtem, igy majd holnap a korhazban. Meg babaszivverest hallgatnak altalaban, de mi meg picik vagyunk hozza, meg aztan holnap ugyis uh!!!
Legkozelebb a 16.heten kell mennem, ujabb vizeletmintaval.

Erdekes, hogy mivel 2 babot varok, nem csinalnak kombinalt tesztet! (mondjuk nem vagyok a veszelyzonaban)

Osszessegeben, eleg ari volt, bar nem o lesz majd az en vedonom, az enyem szabadnapos volt... de mindegy, mert ugysem szulhetek itt nalunk a kisvarosban, ez csak midwife vezette szuleszet, nincs doki a csaszarhoz, komplikaciokhoz, igy en majd Bath-ban szulok.

dragonfly
 
 


Sziasztok!

Csak gyors vizit, jó sokat írtatok- mint rendesen.
Hazaértünk pár órája Prágából. Sajnos nem emlékeztem a múltból, hogy az utolsó 200 km-en az autópálya durván zötykölődős- mint a régi M7-es. Úgyhogy Marek, szerintem várj vele pár hetet. :)
Még szerencse, hogy csütörtökön a dokim megnyugtatott- szép fejlett baba, méhszáj zárva - szex is mehet.... 8)

Tegnap közel 6 órát sétáltam! Párom szerint mint egy csiga (leülve kajálni 1,5 óránként, pihenni 1 óránként), de jól esett. A hányingerem kezd múlni (reggelinél végig ettem a büféasztalt (ez 1,5 órát vett igénybe :) ) Ajánlom mindenkinek 1-2 nap táol otthonról (akár a szomszéd faluban). Anyum vigyázott a kutyákra, szóval semmin nem kellett aggódni. Még a szerdai genetikán sem paráztam...mindennek stimmelnie kell.

Perdo! Gyönyörű baba! Óriási. Mennyi is a CRL? - visszalapoztam, nem találtam. vagy csak béna vagyok, bocsi

Dragonfly! Ikreknál a genetikai szűrések - vérből- eredményei félrevezetőek, jó, hogy nem is csinálnak.

Barifelhő! Drukk az uh-hoz, várjuk a jó híreket!

Handrea! Fel a fejjel! Kérdésem - csak mert Te még nálam is fiatalabb vagy :) - Te mész kombinált 12. heti genetikára? Vagy az én orvosom túl körültekintő?

Most pussz mindenkinek, megyek piizni.

Daisypath Happy Birthday tickers
peva
 
 


Sziasztok!

Andi - Jobbulást! Az arcüregygyuszi még baba nélkül is kemény, gondolom, így még "klasszabb" lehet.

Dragonfly - Hát nem tudom, hogy enyhülnek-e. Valamelyest biztos, de személy szerint nekem, jön helyette más. :) Amikor már örülök, hogy nem ég a gyomrom, akkor elkezd fájogatni, meg szurkálni a hasam, amikor az is elmúlik, akkor a nap bármely szakában rám-rám tör a hányinger. :) De nem panaszkodom ám, mert, ahogy olvastalak, királyi dolgom van hozzád képest. :?

Barifelhő - Drukk! Drukk! Aztán mesélj majd!

Ma én is kénytelen voltam megtenni az első lépést, mert mikor vaárnap sétáni metnünk, többenten tapasztaltam, hogy kényelmetlen a legbővebb nacim is. Sokkolt a dolog, mert a mérleg nem mutat többet, mint a kezdetekkor. Tiszta hülye vagyok! Erre vártam, hogy végre vmi látsszon, most meg totál kész vagyok tőle. Ez normális ilyenkor? Mármint az, hogy a súlyom nem változik csak az átmérőm? Meg hogy magam se tudom mit akarok?
Szóval ma du. bejártam néhány boltot, és megvettem életem első kismama naciját. Fura érzés volt! Főleg, hgoy nem tudtam, hogyan is kéne állnia. Szerencsére az eladó nagyon kedves volt, sokat segített. A szárát még fel kell hajtatnom, és remélem a páromnak is tetszeni fog.
Úgy tűnik az agyam bizonyos területei még komoly átprogramozásra szorulnak. Kezd pl. lelkiismerertfudalásom lenni, mert én még nem álmodtam babásat se meg szülőset se. Pedig járok pisilni éjjel. Vagy csak nem emlékszem rá? Mondjuk ezelőtt se
nagyon álmodtam. :roll:

Időközben megjött Apa. Teszteltem a gatyót. Sikert aratott!!!! :lol:
Cserébe megyek csinálok vmi vacsit. :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
sz.bettyna
 
 


Sziasztok!

Én is szeretnék drukkot! Holnap 7-re megyek uh-ra, utána 11-re az integrált teszt első vérvételére! Utána jövök...

Peva
Most hogy mondod, tényleg nagyon durva az autópálya. Emlékszem, amikor mentünk Prágába, olvasni akartam a buszon, de képtelenség volt, annyira rossz volt az út...
Azért örülök, hogy jól sikerült. Esetleg raknál fel egy linket a szállodáról, ahol voltatok...ha mégis rászánnánk magunkat :roll: Bár nem hiszem, májusban megyünk hosszúhétvégézni, lehet, hogy idén ennyi lesz a nyaralásunk...

Megyek aludni, mert 5-kor indulunk Pestre. :roll: Annyira jó, hogy ilyen korán kell menni! :twisted:

Jóccaka :arrow:

marek
 
 


Sziasztok!

Marek!
NHS-ben (TB kb), ami ingyen van 2db Uh van...12 és 20 hetesen. Ezen kívül minden hónapban találka a midwife-al, aki vizeletet néz, vérnyomást mér, megkérdezi hogy vagy, és elbeszélget veled, ha kérdésed, problémád, félelmed van. Aztán vannak a magán kórházak, ahova a középosztály felettiek járnak. Itt ugye annyit mehetsz, amennyit bír a pénztárcád, de mivel itt az előbbi a bevett szokás, sok nő nem kér semmi extrát. A privát ellátásért és szülésért viszont a végén kb egy 500-600 fontos számlát kapsz. Akire vigyázok, ő is ennyiért született. De ők nem kértek semmi extrát, 4D-re sem mentek el. Ja és aki NHS-re jár, de nem bír magával, az elmehet UH studiokba, amik a 4D-re mennek rá, de van 2D-s korai Uh is...mint pl majd én is leszek nagy valószínűség szerint. :P

Durvák ezek a babás álmok. Én is össze álmondok minden baromságot, de gyerek eddig még nem volt benne, hála égnek...legalábbis nem az enyém. Mert Aidan-el álmodtam, hogy elkezdett járni...de az más. És most a hétvégén állítólag megtett 3 lépést, de nekem ma semmit nem produkált...csak elvágódott a tologatós izéjével, és ordított. :P

Nyugtonmalac!
Egy nappal öregítenél légyszi? Köszi! :) Te is álmodsz ám szépeket! :)

Dragonfly!
Az nem segít, ha óránként eszel? Ha nem kivánod, akkor is! Nekem bevált, hogy ha undorral ettem is, megszűnt vagy csökkent a hányingerem.
A krémeknek majd utána nézek...én vm cocoa buttert néztem, vagy mit...de lehet hülyeséget beszélek, nem emlékszem konkrétan a nevére. :oops: Még ráérek egy kicsit, bár nekem már látszik a pocim, és ma már a tegnap beszerzett terhes nacimban mentem melózni, mert az egyetlen nadrágom ami rámjön még, vizesen száradt reggel.
Kössz a beszámolót! Holnapra drukk az Uh-hoz, tök izgi, hogy kiderül, hogy hány petéjűek! Jajj. a vérvételtől nagyon félek. Én kérni fogom, hogy csak annyiszor tegyék, ahányszor nagyon muszáj! Én holnap GP-hez megyek. A Royal Free Hospital-ba fogok járni, és oda a dokinak kell időpontot kérni, nem mehetek csak úgy be. Voltam már emergency-n, az early pregnancy unitban a barnázgatás miatt, de akkor kaptam egy levelet, h adjam a dokinak, amiben leírták, h ő kérjen időpontot 12-14 közöttre.
Amúgy eddig úgy gondoltam, hogy milyen jó ez a rendszer, de most idegesít, nem vagyok nyugodt. Később biztos tuti jó lesz, nem kell rohangálni minden fele, mint otthon, mert az a hátam közepére sem hiányzik. De az első vizsgálatig nem fogok megnyugodni, főleg, h elég sokat stresszeltem mostanában, és félek, hogy esetleg najt okozott. Ezért fogok sztem elmenni a héten private-ban 95ł-ért. :?

Handrea!
Gyógyulj gyorsan! :wink:

Barifelhő!
Csuriban vagyok! És minden rendben lesz! :)

Peva!
Prága miatt irigy, irigy! Remélem jól kikapcsoltatok! És a genetikán persze, hogy minden rendben lesz! :) Én Amsterdamba szerettem volna visszamenni a szülinapomon ugyanabba az apartmanba, ahol karácsony előtt voltunk. De sajnos már túl közel van, 18-án, és nem tettem eddig semmit érte, most meg már késő. :( Pedig annyira jó volt, és gyönyörű, pont egy csatorna kereszteződésben van a lakás, ahol laktunk, két szintes, fent háló, fürdő, lent konyha nappali, és az elülső oldala végig ablakos, és a csatornákra és egy szép pub-ra néz. Különösen este gyönyörű, ki vannak világítva a hidak, minden...mindez az orrunk előtt az ablakból nézve. Csináltunk rengeteg fotót is, egyszerűen hihetetlen! Életem legszebb külföldi élménye volt! Na és kettesben, gyertyafényes, borozgatós vacsikkal, tök romantikus volt...amikor még minden rendben volt. Na jó, abbahagyom, mert csak rossz kedvem lesz. :cry:

Szbettyna!
Hát elárulom, ezt a lépést már én is megtettem tegnap. Egyetlen nadrágom maradt a kb 8-10 közül, ami még rám jön, és azt tegnap kimostam, így délután át kellett mennem a shopping centerbe, hogy vegyek vmt. Sajna egy közül választhattam az egész helyen, pedig hatalmas. Ki volt fosztva már teljesen, elvégre 8as méret kell nekem, a legkisebb. Kicsi is vagyok, és nem is vagyok vastag. Nem a szívem csücske, de egynek elmegy. Egyenes szabású sötét farmer, és az övpánt elülső része a szokásos saját anyag, gomb és cipzár helyett egy kb 6-7 centis elasztikus pamut pánt, kb mint egy melegítő naci. Én nem is akarok olyat, ami majd az egész pocira rányúlik, mert attól is rosszul vagyok, ha vm kicsit magasabb derekú, csak a csípőt szeretem, mindig ráncigálom lejjebb a gatyáimat. :) Te milyet vettél?
Ja és bocsi, de nem te említetted, hogy jössz majd Londonba, és talizni akarsz? Bocs, ha nem. De emlékszem valamire, de akkor még esélytelen volt, hogy reagálni tudjak rendesen a hozzászólásokra.

Na asszem elég is volt belőlem mára! Vigyázzatok magatokra, szép estét! A fene vigye el, már 9 óra, pedig még csak 8-nak kéne lennie. Nálatok meg már 10 van. Ejj, ejj! Utálom a tavaszi óraátállítááááást! Még jó, hogy holnap 9.30-ra dokihoz megyek, és csak onnan melózni, nem rögtön 8-ra. Na nyugodtabb is lettem hirtelen. :)

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla
 
 


Marek!
Drukk drukk ezerrel!!!! De minden rendben lesz, nem kérdés! :)

Sensi és Lillus

KépKép

Kép
sensimilla
 
 


Köszönöm mindenkinek! Ma már jobban is vagyok, sokat gőzöltem, biztosan segített az is, meg az, hogy nem voltam kint. Sütött a nap, de én nemigen vágyakoztam az utcára.
Csak du. mentem a gyerekért, meg benéztem a C&A-ba!!!
Elköltöttem egy kisebb vagyont, igaz a gyerekre a nagyját, mert minden tavaszi cucca bokáig és csuklóig ér :x Nőnek ezek, mint a gomba :P
Felpróbáltam egy kismama nacit, aztán visszatettem, mert úgy állt, mint a cirkuszi bohócon :? Majd néhány hónap múlva.
Én ugyan híztam már sajnos, de én elég alacsony súlyról indulok, 56 kiló vagyok most, hogy gyakorlatilag zabálok.
Hasam még nem nagyon nőtt, inkább a derekam vastagodott és a fenekem nőtt annyit, hogy ma már 36-os nadrág a jó és nem a 34-es... Vettem is egy nagyon jó len nadrágot, még jó darabig kényelmes lesz, mert a len tágul is, meg bő is a dereka, van saját öve. Jó lesz tavaszra, és 4000 Ft volt.
Barbival a 6.hónapig farmerban jártam és amikor a kiírt napom előtt 4 nappal, a 39. héten bementem szülni azt hitték koraszülés lesz, olyan kis hasam volt. Most biztosan nagyobbat növesztek majd, mert azért a második az második, de még az sem hiszem hogy óriás lesz. De majd meglátjuk! Én már várom a pocakosodást!!!!!

Mindenkinek drukkolok a holnapi vizsglatokhoz!!! Írjatok mindenképp, nagyon fogom várni!

Peva:
Nekem még nem mondta a dokim, hogy kellene mennem a kombinált tesztre. Igaz, csak a 7. héten voltam nála, azóta nem találkoztunk majd csak szombaton megyek a 12. heti uh-ra.
Az én dokim nagyon jó genetikai uh-t csinál gyakorlatilag minden hónapban. Bízom benne, hogy most is mindent rendben talál, de ha azt tanácsolja, természetesen elmegyek a kombináltra is. Egyelőre nem tervezem, de majd szombaton meglátjuk.
Igazából és tőletek tudom, hogy ilyen egyáltalán létezik. Amikor a lányomat vártam, 2004-ben estem teherbe, 2005 áprilisában szültem, nem volt még ez téma egyáltalán. 29 éves voltam, a tudatlanok nyugalmával vártam hónapról hónapra az uh-kat és nem is tudtam, hogy van ennél bővebb vizsgálat.
Ezért most is bízom az orvosom ítélőképességében, majd ő megmondja. Nem a pénzt sajnálom (bár nem olcsó dolog), de hiszem, hogy egy tapasztalt orvos ki tud szűrni sokmindent az uh-n is. És ő tényleg nagyon jó!

Jó éjt mindenkinek, megyek mert iszonyú fáradt vagyok. Nem tudom ti hogy vagytok, de nekem nem múlik ez a rettenetes fáradtság :(

Andi
Kép
handrea75
 
 


Andi, ne is mondd a fáradtságot...ülve el tudnék aludni..a nap bármelyik órájában...

Perdo, ezek a képek hihetetlenek...egyszerűen el nem tudom képzelni, hogy az én apróságomról 3 hét múlva ilyenek készülhetnek...a mozgását még nem érzed, ugye?

Utazás: a férjemmel február végén voltunk nászúton (a decemberi esküvőnk után kicsit elcsúszott a dolog) Portugáliában (Lisszabonban), de képzeljétek, hogy akkor már volt kicsi 5 hetes petezsákocskám, és enyhe hányinger már kerülgetett, de inkább csak a kajaundor...annyira megszoktam, hogy amikor utána valaki Portugáliát említette, hányingerem lett. :D Úgyhogy biztos, hogy amíg tart ez az émelygős időszak, megpróbálok minél kevesebbet utazgatni...
szöszke
 
 


Sziasztok!

Végigolvastam, és próbálok is mindenre reagálni, de reménytelennek tűnik. Egész nap fájdogál a hasam, csak fekve jó, arról nem is beszélve, hogy egész nap csak aludnék... Még jó hogy anyósomék egész nap itt vannak és így Dórival tudnak foglalkozni.

A 4D-s képek 12+6 napon készültek, CRL 63 mm. Én sem számítottam ilyen szép képekre. Én biztos hülye vagyok, de a 8. héttől érzem Marcit mozogni... A hasam legalján nagyon enyhe remegést érzek - mondjuk csak ritkán. Abból gondolom hogy jól érzem, mert az uh-n amikor mozgott akkor éreztem csak. Persze mindenki más szerint ez lehetetlen... Annyit tudok még hogy a méhlepény nagyon elől van, baba nagyon hátul, és nagyon nagyon lent a méhszájnál. Remélem ez nem baj.

Holnap reggel megyek a központi tanácsadásra. Hogy ott mi fog történni? Volt már valaki?

Ne haragudjatok, tényleg csak ennyire futotta most. Megyek vissza aludni. :oops: Pedig annyi mindenre akartam reagálni. Legközelebb jegyzetelek.

Kép

Kép
perdo
 
 


Szevasztok, Lányok!

Most csak lenne egy gyors kérdésem. Van köztetek olyan, akinek PCO-ja van? Egyik ismerősömnél most derült ki, hogy ilyenje van. De olyat is olvastam, hogy van, hogy a doki összekeveri a PCO-t egy peteérési rendellenességgel, aminek az a lényege, hogy a tüszőrepedés elmarad és ciszta formájában megmarad. (ezt idéztem ám, nem én vagyok ilyen okos).

Tehát a lényeg, hogy van-e vkinek ilyennel tapasztalata?

Gyorsan még:
Gratula az eredményekhez, és drukk a vizsgálatokhoz!

MA JÖN A VÉDŐNŐ HOZZÁNK, ÉS TELJES STRESSZBEN VAGYOK!!!! :shock:

kgaba
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsan elmesélem a híreket! Most voltam uh-on. CRL 43 mm a tarkóredő 1,1. A crl alapján 11 hét 3 napos. A szonográfus azt mondta, minden rendben van. Van 2 keze, 2 lába és egy feje, ami jó nagy annak 64 mm a körfogata.

Most megyek 1/2 12-re védőnőhöz, majd utána írok!

Kép
barifelhõ79
 
 


Sziasztok!

Újra a munkahelyemen... :cry: állati klassz, modhatom!

Perdo:
Abszolút elhiszem, hogy érzed a pocaklakót, néha én is úgy érzem, mintha az volna, és a pozitív napjaimon meg is örülök ennek! A negatívokon úgy gondolom, a beleim mocorognak, merthogy azt mondják, ilyenkor még csak azt lehet érezni :( .
Emlékszem Barbinál is így volt, hetek óta éreztem a kis rezgést, mire kapcsoltam, hogy ez már az!!! Szinte a bugyiban lehet érezni, nem? És most, hogy mondod, akkor nagyon elöl volt a lepény nekem is, volt is egy kis ijedelem, nehogy megrepedjen, de aztán elmozdult, vagy elrugosódot.... :P Lehet, hogy pont ezért fáj a hasad, nem? Az elülső fali lepénnyel egyébként vigyázni kell nagyon, pihenj amennyit tudsz, talán Dóri hagyja majd néha!
Apropó: te is sokat emelgeted őt? Vagy kitaláltál már valamit erre?
Én még főzni is szoktam úgy, hogy az ölemben van...
Ráadásul imád az ölembe kucorodni és próbálom a combom tövére ültetni, de a hasamon szeret lenni, hiába. Meddig mehet ez vajon?
Nem tudja valaki?

Andi
Kép
handrea75
 
 


Kgaba! Én sok egyéb mellett PCO-s is vagyok. Kérdezz nyugodtan! Felismerni tényleg nehéz. Itt nagyon sok hasznos infó van róla: http://www.pco-szindroma.hu/

Barifelhő! Gratula!!! :)

Andi! Én szinte egyáltalán nem emelgetem Dórit. Ezért vannak itt anyósomék. Magánházba lakunk, amiben két lakás van, mi lakunk felül, anyukám meg alul, így ha anyósomék nincsenek, akkor jön a másik mama. Főznöm sem kell, anyósom főz meg takarít. Nekem csak pihenni kell, játszani Dórival. (Meg dolgozni, mert könyvelő vagyok, és itthon dolgozok, most vettem fel alkalmazottat, mert már nem nagyon birom...) Szóval alpból nagyon jó dolgom van, persze néha idegesít hogy semmit sem engednek csinálni, még a mosott ruhát sem teregethetem ki, mert az milyen nagy meló... Persze az alul tapadt mellsőfali lepény meg a lombik miatt vigyáznak rám ennyire.
Emelgetéshez még annyit, hogy nálunk rá van szoktatva, hogy csak akkor vesszük fel, ha a kiságyba kell betenni, vagy fürdeni megyünk, vagy az etetőszékbe tesszük be. Más eset nemigen van. Inkább leülünk hozzá a földre, vagy legugolunk, mindenesetre az ő magasságához próbálunk igazodni. Anyósom úgy főz, hogy felülteti az etetőszékbe, és onnan lát mindent, meg segíteni is tud... :)

Kép

Kép
perdo
 
 


Kgaba, nekem is van PCO-om (is), ugyhogy kerdezz nyugodtan, de az oldal, amit Perdo irt nagyon hasznos, es meg csomo hasznos info van a neten am!

Utazas: en szivesen mennek, de az emelyges miatt nincs sok kedvem, inkabb csak almdozas szinten... nemtudom, megyunk-e majd egyaltalan nyaralni??? Zuram nem nagy hive annak, hogy repuljek babokkal a hasamban, es en sem tudom mennyire lenne nekem kenyelmes... igy max leautozunk a tengerpartra itt, ha jo ido van... meg itt nalunk van egy csomo szep hely a kozelben, a klubban kinti medence is, ugyhogy majd legfeljebb ott lebzselem vegig a nyarat (remelem szep ido lesz).

Perdo de jo dolgod van! Mit nem adnek, ha anyukam itt lenne es fozne ram.. :(

Barifelho, gratula az eredmenyhez!

Sensie, tolem 2 ampullat vesznek majd le, de nem csinaljak meg a HIV, Hepatitiszt, mert nyaron teszteltek mar, ugyhgy lehet, hogy neked tobb lesz.... kerd meg oket, hogy fekve vegyenek vert, ugy talan jobb, es vigyel magaddal vizet(!), azt iszogasd, mert az a leggyorsabb verkepzo...
Nekem legkozelebb csak a 16.heten kell menni a vedonohoz.

Tegnap este nem hanytam!!!! :lol: :lol:

dragonfly
 
 


Perdo!
Iszonyúan irigyellek! Én épp most borultam ki, hogy még beteg sem lehetek, mert lüktető pofával is nekem kell mindent csinálni. Ok, dolgozni nem jöttem...ennyi volt a könnyebbség, de pl. senki fel nem ajánlotta, hogy hazahozza a gyereket a bölcsiből. Pedig van neki 3 nagymamája (!!!) és 2 nagyapja, mindenki vezet és van is autója /anyósom kivételével/. Mindenki elvárja, hogy mi menjünk hozzá, tálcán kínáljam az unokát, hogy lehessen nagyszülősködni. Na jó, anyukán néha segít, de ő se viszi túlzásba. Imádják a gyereket, de nem segítenek semmit... ez az igazság.
Úgyhogy ne mérgelődj, inkább örülj, hogy ez van! Hidd el, nagyon jó lesz, ha már ketten lesznek és rohansz egyiktől a másikig. Milyen jó lesz, hogy elfoglaljálk Dórit amíg szoptatsz, pelenkázol stb. Én nem tudom még, hogy fogom egyáltalán oviba vinni Barbit, ill. hogyan megyek majd érte, de majd lesz valami. Kérni viszont nem fogok senkit!

Na hol vannak azok az uh eredmények???? BESZÁMOLÓT AKARUNK!!!

Andi
Kép
handrea75
 
 


Sziasztok Lányok!

Vasárnap óta nem érzem jól maagm, azért nem is írtam! Rettentő ideges vagyok a mai vizsgálatok miatt. Folyton fája ahasam, és hányok is. Nagyon megvisel.A környezetem szerint az idegességtől van, és remélem tényleg csak az, és nincs semmi baj!
Először megyek a klinikára az ultrahangra, majd a dokim, és utána a kombinált teszt. Azt álmostam, hogy felhívtam a géndiagnosztikát, és lemondom az időpontot, mert az ultrahangon nem mondtak túl jó híreket!Reméelm tényleg semmit nem jelent ez az álom!
Na megyek is és negatívkodom tovább, amint lesz eredmény jelentkezem!

Szép napot mindenkinek!

Kép
kalózlány
 
 


en delutan megyek uh-ra...

Kalozlany, ne idegeskedj!!! Hasfajas, ha nem gorcsos, akkor a mehszalagok nyulasatol is lehet... probalj meg relaxalni!!!

dragonfly
 
 


Sziasztok!

Sensie!Óvatosan a vízzel - vérvétel előtt ittam egy pohárral, ki is jött. :(

Betty! Én fogytam 1,5 kilót, de kismama nadrág kell már a 7. héttől. Bár nem létszott akkor még, de szorítottak a régi homik. Szóval örülj, hogy végre domboríthatsz :)
Nekem van egy kismama szoknyám és 2 harisnyám is, nagyon kényelmesek.

Van valaki, akinek elmúlt már a hányingere? (nekem javul, de ma reggel hánytam - sajnos nem ettem előtte, elég szar volt)
Most meg egyfolytában éhes vagyok.

Marek! Drukk az uh-hoz. Mi egy nem teljesen központi kis hotelben voltunk, de azért jó volt (csendes, tömeg-mentes- munkahelyem miatt amúgy is túrista-iszonyom van) www.hotelpopelka.cz

Barifelhő! Gratula az uh-hoz!

Végre levadásztam a védőnőt - hívtam, de holnap újra kell hívnom -most nem ér rá időpontot mondani. Hmmm.

Perdo! Én elhiszem, hogy érzed Marcit. Egyszer pár hete én is éreztem egy kis remegést lent pocakban, nekem is meggyőződésem, hogy Ő volt. Persze azóta semmi, de lassan úgyis érezni fogjuk mindannyian.

Dragonfly! Én is javaslom a sokszori evést, nekem is segített.

na, visszakanyarodom a munkához, benézek később.

Daisypath Happy Birthday tickers
peva
 
 


Kalózlány!
Nyugi! Semmi gond! Szerintem is a szalagok nyúlnak! Szedj magnéziumot, ha nagyon fáj, de gond tuti nincsen!

Dragonfly! Neked is szorítok,és írj majd!

Andi
Kép
handrea75
 
 


Sziasztok!

Nah,megint úgy lemaradtam mit a borravaló! :roll:

A tegnapi napom csak abból állt,h mentem és mentem!de olyan jó idő volt,h nem volt kedvünk itthon ülni! :D

Először is nagy drukk és gratula az UH-khoz! :D

És irigylek mindenkit,akinek már nő a poci!...Andi,sztem én is úgy fogok járni mint te!nem hinném,h túl nagy pocim fog nőni!most töltöm a 13.hetet és még mindig semmi! :?

kgaba:majd mesélj mi volt a védőnővel!olyan kíváncsi vagyok énis,h mi történik ilyenkor! :)
Vendég
 


Most,hogy így olvasgattalak benneteket elgondolkodtam és elkezdtem gyártani az elméleteket a hülyeségeimmel kapcsolatban!
Szóval arról van szó,h már szinte mindenki túl van a 12.heti uh-s vizsgálaton,pedig sokan közületek(a vonlzótok szerint) nem is töltöttétek be a 12.hetet!és megcsinálták és minen rendben!
ehhez képest én a vonalzóm szerint 12+2 voltam mikor a múlt héten elmentem és akkor azt mondta a nő,h jöjjek vissza pár nap múlva mert,h akkor pontosabban meg tudja nézni mert most még határeset!Pedig nézetm a neten a méreteket és az,h 6cm-volt az nem számít kicsinek!...és lehet,h látott vmit csak nem akarta mondani,mert úgy gondolta,h a hét elején(mikorra mondta,h menjek vissza) úgysem ő lesz!vagy csak ennyire béna??? :evil:
most én is elkezdetem parázni!és nagyon várom a csütörtököt!!! :(
Vendég
 


Adri!!!!
Ne izgulj!!! Valószínűleg azért hívott vissza, mert itt napok is rengeteget számítanak és valószínűleg ő így tud pontosan mérni! Orvosa válogatja!
Van egy barátnőm, 3 nap eltéréssel vagyunk kiírva, ő okt. 17-re, én 20-ra. Mégis az ő dokija ápr. 14-én fogja megcsinálni azt az uh-t, amit nekem ápr. 5-én!! Ő is csodálkozott, de azt montdta az orvosa, ő akkor lesz biztos a dolgában!
Szóval biztosan minden ok lesz!

Andi
Kép
handrea75
 
 


Ja, és legalább Te 2x mozizhatsz, mi be kell érjük egy uh-val!!!
Majd meglátod, mekkora változás történt a múlt hét óta!!!

Andi
Kép
handrea75
 
 


Sziasztok!

Ez a védőnős dolog gyorsan ment. Kitöltötte a könyvem, elmondott pár dolgot és kész. :D Szimpatikus volt, de örülök, hogy nem fog a nyakamon lógni. Legközelebb a 16. heti AFP után kell majd csak hívnom az eredményekkel.
Én ugye a CRL alapján csak 11+3 napos vagyok, de megcsinálták a vizsgálatot. Mondjuk nekem vért is vettek és csinálnak ugye integrált tesztet is, abból is nézik a rendellenességeket. Manó nagyon pici a mamaneten nagyobb méretek szerepelnek, de tudom, emiatt nem kell aggódni. 4,3 cm ott meg 4,8 van arra a napra. De hogy mekkora nagy feje van, az majd egy héttel nagyobb, mint a crl. Nem baj, biztos okos gyerek lesz.
Marek is ma ment uh-ra ugye?

Kép
barifelhõ79
 
 


Sziasztok!
Megjöttem, és minden rendben (már amit most lehetett látni).
bpd: 23, crl: 57, nt: 1,3
Éééééés...láttunk valamit a lába között, úgyhogy lehet, hogy fiú... :lol: :lol: :lol: :lol: És vakargatta a fejét (mint az apja :lol: ), és Bálint is mindig ezt csinálta az ultrahangokon, úgyhogy jól el is bőgtem magam. Mondjuk már akkor, amikor bementem a kórházba, mert nem jártam ott október óta. :cry:
De most annyira boldog vagyok, hogy megint bőgök...hajrá!

És voltam az integrált teszt első vérvételén is, és szívultrahangra is kaptam időpontot.

Most megyek, mert mindjárt tanítok, azt meg nehéz, ha az ember közben sír...

marek
 
 


Csak gyorsan melóból!

Inez! Nyugiiii! Még én sem voltam 12 hetes UH-n! Majd csütörtökön megyek én is az meg 12+5 lesz! Szerintem tökre doki válogatja! Nekem azt mondta, hogy a betöltött 12 héten hívjam és ad időpontot! :wink: :wink:

Marek! Bari! Hatalmas gratula! Nagyon jó, hogy minden oks!

Marek! Sírás! Nekem UH nélkül is ment ma reggel és nem tudom miért, de jó volt! :oops: :roll: Apjuk meg csak nézett! :lol:

Kép
bettike
Eger
 
 


Ja! És még pénteken megyek először a védőnőhöz, kiskönyvem is még csak most lesz! :roll:

Kép
bettike
Eger
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?