Csongria,
Az első felső metszők tövénél van. Amit én az elesés következményének gondoltam.
De végülis a saját gyerekdokink sem ismerte fel, pedig ő egy eléggé elismert doki.
Lin,
Nem mondhatnám, hogy pontosan értem, ki morzsolgat vagy alszik el.
A másik dolog, amin egy kicsit felhúztam magam, az az ortopédia kérdés. Amikor Nati még nem volt egy éves, kérdeztem dokinéninket, hogy nem látja-e furcsának az egyik bokáját, mert szerintem beesik. Nem látta. Pár hónappal később, amikor kijött, szólt, hogy az egyik bokája beesik. Remek. Most kértem tőle beutalót az ortopédiára, mert szeretném, ha látná ortopéd orvos a lábát. Erre szépen visszakérdezett, hogy az egyik bokája? Akkor tényleg érdemes elvinni, mert akkor neki nem jó a döntött cipő, mert külön csináltatni kell.
Miért nem mondta ezt két évvel ezelőtt????!!??
A harmadik, hogy rákérdeztem a szemészetre Natival kapcsolatban. Erre meg csak annyi volt a válasz, hogy természetes, hogy el kell vinni mindkét gyereket szemészetre, mert hát a szülők is szemüvegesek. Eddig nem látta rajtam, hogy szemüvegem van?
Vérvétel:
Aki tudja.
Ha azért vesznek vért, mert el akarják dönteni, hogy kell-e antibiotikum, akkor van értelme annak, hogy éhgyomorra vegyenek vért? Nem látom értelmét. A másik, hogy mit jelent az, ha egyáltalán van ilyen, hogy a tápszertől besűrűsödik a vér?
Panka,
Kismama magazin?
Orsi,
Bocsi, úgy látszik csak arra emlékeztem, hogy valakinek a családban volt és Sebire vonatkoztattam.
Mazsi,
A növény nevét nem tudom, de ránézésre nagyon páraigényes, nem jó neki a direkt napsütés és vszínűleg le fogja dobni a virágait.
Gyerkőcök előtt nagyon szerettem a növényeket. Azóta sorra múlnak ki, a 40-50 cserépből a szobákban vagy 3 maradt.
Pann,
A járástanulásnál egyáltalán nem gond, ha a gyerkőc biztonsági játékos. Sok Szabi foltot megúsztunk volna.
Bozotka,
Nálunk is altatás nélkül meg az este.
Csak ki kell várni, hogy ájulásig lefáradjon. Már volt olyan, hogy magától mászott az ágyba és feküdt le. Nem volt szoktatás, így alakult. Ez érdekes módon messze nincs így délután, akkor ott kell vele lenni 4-5 percet, de néha több próbálkozás is sikertelen.
Lin,
A gyed lemondás-visszaigénylés nagyon macerás, az is lehet, hogy hosszú hónapokig nem fogsz kapni pénzt. Nem lehet tudoni, hogy fog reagálni arra, hogy nem vagy otthon. Biztos megéri ez akkor is, ha csak két hétre kellesz és emiatt nem kapod meg az egész havi gyedet? Gyest se fogsz vszínűleg kapni, mert még ha jár is, a bürokrácia nem ilyen rugalmas.
Bigsis,
Gratuláció!!!!
Gyere gyakrabban, olyan jó egy pocakost is üdvözölni körünkben.
Ha jól látom, akkora korkülönbség sem lesz, mint nálunk.
Lora,
Én azt adom a gyerkőcöknek, amit megesznek. A mirelit borsónál minden jobb, mégis többször volt már vacsorára.
A joghurt ehhez képest a kulminária csúcsa.