Sziasztok!
Már megint jó régen nem írtam. Megpróbálok visszaolvasni.
Pocakos fotók nagyooon klasszak!!!
Nagyon nyugis utolsó heteket kívánok!!
Sznanna!
Kittinek van egy picike Hemangióma a popsiján,ami egyáltalán nem változott születése óta és egy nagy a bal felkarján hátul. Na az tényleg nagy és sokat is nőtt. MAjd holnap lefotózom. Az utóbbival volt egy kis problémánk amikor elkezdtek a túlburjánzott erek leszáradni. Akkor olyan volt mint egy seb. Néha megrepedt és vérzett. Volt kb 2 hónap amikor csak úgy lehetett fürdetni hogy ne érje víz ott a karját. Szegénykém volt hogy séta közbel elkezdett sírni. Adtam neki enni-inni,nem kellett semmi. Amikor hazaértünk és levetkőztettem,akkor láttam hogy megrepedz a már megszáradt felső réteg és vérzett. Nagyon kellemetlen volt szegénykémnek. Aztán lepottyant az egész és már csak egy vékony pirosas pereme van, a közepe már majdnem olyan színű mint a bőre. Állítólag teljesen fel fog szívódni,de ha nem,akkor sincs gáz,mert nem feltűnő helyen van.
kakis pelus: nekünk csak a Lidl-ben kapható Chien pelus vált be. Abból se ki-se be semmi
Nem is veszek neki semmi mást,mert azokkal csak szívtam én is. Próbáld ki,hátha beválik,de ne a kiscsomagosat vedd,mert az hiába az van ráírva,nem igazán ugyanaz mint a nagy!!
Gratula apának hogy elkezdte a fürdetést
Szilcsi!
Én a felcsengetéseket úgy küszöböltem ki hogy amikor Kitti alszik,leveszem a kaputelefont és hiába csengetnek,nem szól itt fennt
Jól kitoltam velük
Bibi!
Örülök hogy Barnit hazaengedték és hogy már jól van!!!!
Jobbulást minden kisbetegnek!!!!!!!
Hasonfekvés és beszéd: mi számít későn elkezdett beszédnek? Kitti rengeteg szót mond már és 2 szavas "mondatokat " alkot. Szinte első naptól kezdve hason aludt és a mai napig úgy szeret aludni. Szerintem hamarosan elkezd beszélni. Mi az átlag? Mikortól "beszélnek" a babák/gyerekek?
Ma mesélte párom hogy amikor pelenkát cserélt nekia délutáni alvás után,ODA nézett és mondta hogy kuki
Robi sejtette hogy tényleg arról van szó,de akkor bizonyosodott meg róla igazán amikor elment wc-re,Kitti is odament,nézte közben és mutatta: kuki
Nem tudom kitől tanulta??
Dobok a kiscsajról pár képet: Hévízen húsvétoltunk,ott készítettük a képeket