Új privát üzeneted érkezett!

Sikerült egy jó "Pitypang" fotót csinálnom :) Hajna ezért lett Pitypang... neki mindig így álla a haja, ha fú, ha fagy :lol:
Kép
Vendég

szilcsi: meg ne halljuk, hogy még egyszer panaszkodsz Lalira! :lol: Legalábbis ami az alvást illeti... :wink:

Enikő: ne várj sokat semelyik kapszulától, tablettától. Szerintem ezek arra jók, hogy hozzájáruljanak egy teljesen vagy majdnem egészséges szervezet belső egyensúlyának fenntartásához.

dancsi: http://www.elvira.hu/

Nóra
KépKép KépKép
norus88

És a mai sorozatból pár kép :)
Kép
Kép
Kép
Vendég

Csajok!

Itt egy kép Nóriról és az ő hemangiómájáról. Azért aggódom, mert az övé eléggé nő... és a fülére is ránőtt már. Remélem nem fordul befelé és okoz gondot a hallásában.

Kép Nóri hemangiómája

Nóri teljesen elkényeztet. Tegnap este 7kor bealudt és reggel 7-ig húzta a lóbőrt.... Én is úgy vagyok, mint SZilcsi, bemegyek hozzá megnézni nincs-e baj ... de jóízűen szunyókál... Ha felébred is elbeszélget magában, ha bemegyek fülig érő mosoly a reggeli ajándék... Ilyenkor hájjal kenegetik a lelkem... :)

Szép hétvégét mindenkinek!

ANna és Nóri

Kép

Kép
sznanna

Ja, a hemangiómáról még annyit, hogy a mienk kb borsószem nagyságú volt és teljesen lapos, most meg lóbab nagyságú és nagyon púpos és ráterjedt már Nóri fülcimpájának hátuljára is...
Szerencsére nem zavarja (még), nem is piszkálja.

Képzeljétek, megtört a jég. Apa végre megkérdezte, hogy megfűrdetheti-e Nórit.
Itt egy kép a fűrcsiről:

Kép

Kép

Kép
sznanna

Sznanna!

Gratulálok apátoknak :) Tényleg, minden elismerésem! Nálunk fordítva volt az első gyereknél azzal a különbséggel, hogy én kb 6 hós korában mertem először megfürdetni... előtte apa fürdetett :oops:
Vendég

Bea-híradó :)
9 ágyas szobában van, Zituska, a "te ágyadban" fekszik, 3662 grammra saccolta az uh ma a babát.

Zozo! Ez botrány! :twisted:

Gira! Édesek a lányaid nagyon! :) Tudják már a tesót?

Dancsi!Jó, hogy már otthon van Boldi! A rotát többször is el lehet kapni?
Fertőző-szabály: olyan mint a ma magyar eü. :evil:

Edit! Lottit anno 2004. februárjában írattam be, 2004.aug 30-án kezdtük a beszokást. Lindit 2007. június 6 -án, és 2008. januárt írtam a papírra, de most kezdtünk csak március 10-én. Sztem bölcsifüggő a dolog, de azért, hogy egy fél évest előre be kelljen íratni enyhe túlzásnak tartom.
A Hajlat utcai bölcsiben van a beíratkozás -regisztráció-, persze előtte nem árt a bölcsivel is egyeztetni.
A Vitéz utcai bölcsiről tudok csak konkrétumokat írni, révén Lotti is odajárt, Lindi meg követte. :)

Anna! Az orvosok mit mondanak Nóri hemangiómájára? Nagyon édes a lányod, apuka meg nagyon ügyes -bár mondjuk nálunk apa fürdette nagyon sokáig őket-

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Melinda!

Tudják :) Mi nem kürtöltük ki az újságot a rokonoknak, de Réka nagyon készségesen elmesélte mindenkinek, hogy "Anya pocakjában van a kistesó" Én meg zavaromban ilyenkor köpni-nyelni nem tudok :)
Vendég

Sziasztok!
Már megint jó régen nem írtam. Megpróbálok visszaolvasni.

Pocakos fotók nagyooon klasszak!!!
Nagyon nyugis utolsó heteket kívánok!! :P

Sznanna!
Kittinek van egy picike Hemangióma a popsiján,ami egyáltalán nem változott születése óta és egy nagy a bal felkarján hátul. Na az tényleg nagy és sokat is nőtt. MAjd holnap lefotózom. Az utóbbival volt egy kis problémánk amikor elkezdtek a túlburjánzott erek leszáradni. Akkor olyan volt mint egy seb. Néha megrepedt és vérzett. Volt kb 2 hónap amikor csak úgy lehetett fürdetni hogy ne érje víz ott a karját. Szegénykém volt hogy séta közbel elkezdett sírni. Adtam neki enni-inni,nem kellett semmi. Amikor hazaértünk és levetkőztettem,akkor láttam hogy megrepedz a már megszáradt felső réteg és vérzett. Nagyon kellemetlen volt szegénykémnek. Aztán lepottyant az egész és már csak egy vékony pirosas pereme van, a közepe már majdnem olyan színű mint a bőre. Állítólag teljesen fel fog szívódni,de ha nem,akkor sincs gáz,mert nem feltűnő helyen van.
kakis pelus: nekünk csak a Lidl-ben kapható Chien pelus vált be. Abból se ki-se be semmi :lol: Nem is veszek neki semmi mást,mert azokkal csak szívtam én is. Próbáld ki,hátha beválik,de ne a kiscsomagosat vedd,mert az hiába az van ráírva,nem igazán ugyanaz mint a nagy!!
Gratula apának hogy elkezdte a fürdetést :P

Szilcsi!
Én a felcsengetéseket úgy küszöböltem ki hogy amikor Kitti alszik,leveszem a kaputelefont és hiába csengetnek,nem szól itt fennt :lol: Jól kitoltam velük 8)

Bibi!
Örülök hogy Barnit hazaengedték és hogy már jól van!!!!

Jobbulást minden kisbetegnek!!!!!!!

Hasonfekvés és beszéd: mi számít későn elkezdett beszédnek? Kitti rengeteg szót mond már és 2 szavas "mondatokat " alkot. Szinte első naptól kezdve hason aludt és a mai napig úgy szeret aludni. Szerintem hamarosan elkezd beszélni. Mi az átlag? Mikortól "beszélnek" a babák/gyerekek?

Ma mesélte párom hogy amikor pelenkát cserélt nekia délutáni alvás után,ODA nézett és mondta hogy kuki :lol: Robi sejtette hogy tényleg arról van szó,de akkor bizonyosodott meg róla igazán amikor elment wc-re,Kitti is odament,nézte közben és mutatta: kuki :lol: :lol: Nem tudom kitől tanulta?? 8)

Dobok a kiscsajról pár képet: Hévízen húsvétoltunk,ott készítettük a képeket

Kép

Kép

Kép

Kép

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Kinga: Ha 3 éves korig nem beszél, az számít megkésett beszédfejlődésnek (lásd Viusom :( ) Általában ennek oka van, mint nálunk sajna... Úgyhogy nyugi van, ha már most mond 2 szavas pici mondatkákat no para :wink: Teljesen tökéletes a kiscsajod :) és milyen széééééééééééééééép :D

Anna.:Ezt a hemangiómát nem lehet eltávolítani (sebész, bőrgyógyász)????? Ha nő a babával akkor nagyon nagy lesz, nem? A doki mit mondott? Mondjuk ennél nagyobb bajotok sose legyen... :roll: Nagyon szép Nóri :)

Gira: nagyon cukkerek a klónok :) Szuper képeket csináltál :wink: Milyen klassz helyen laktok sehol sámli :) Csípném :lol:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

A bölcsis beiratásról annyit, h én most írattam be szeptemberi kezdéssel. Nem kellett évvekkel hamarabb!!

Kép
gyanixi

Zozo!

Jobbulást nektek!!!

Kinga!

Lakás?Édes a csajszi!!!

Melinda!!
Az egyik sulistársam Domaszéken lakik a Bojárhalmi utcában és oda mentem körmözni.Én menneék oda is lakni de tudod Jocó..... :twisted: Azóta sem lehetett meggyőzn,hjaj pedig olyan nyugi volt.Hjaj egyszer átélhetném.....nap mint nap. :roll:

fürdetés:apa egyszer fürdette őket amikor én a gyógyszerallergia miatt kórházba kerültem.Nameg most hogy már "nagyok"de egy évig szinte soha.

Kép
Kép
zitacicu2

Gira :)
Nagyon szépek a csajaid!! :D
A pitypang meg határozottan találó becenév Hajnának! :lol:

Kinga :)
Kitti még mindig nagyon szép kislány! :)
asszem Botondot biztatni fogom, hogy párbajozzon Kristóffal a kegyeiért! :lol: :lol:
Ugye jól emlékszem, hogy Te árultad a Pegperego Pliko babakocsitokat? Meg van még?

Szilcsi :)
Fülbevalóval minden ok, nem gyulladt be neki, sőt, sztem észre sem veszi, hogy a fülében van! :)
Látom, szépen alakulnak az éjszakáitok! :D Én is szoktam hajnaltájt nézni a csajszit, hogy vajon mikor akar ébredni! Ahelyett, hogy aludnék... :lol: :roll:

Zozo :)
Bakker...... :evil:

Tegnap volt nyíltnap a Tiszaparti oviban! Elmentünk megnézni, tudtam beszélni a vezető óvónénivel is!
Összességében meg vagyok elégedve ezzel az ovival, az óvónénik szimpatikusak, tetszik, hogy főleg a mozgásra, sportra fektetik a fő hangsúlyt, egy negatívum, kicsit kicsi az udvar.
Jövőhét után megyünk beíratkozni, vezető óvónénivel beszéltem, tuti mehet Botond januártól! :D

Na végül néhány kép - bocsi, ha kicsit sok belőlünk :oops:

A fülbevaló: Kép
Kép

Fárasztó palacsinta evés Kép

Kép

Ezt a tornáztatót most vettem a Vaterán, nagyon tetszik a Nőcinek!
Kép

Kép
Kép
zituska28

Zituska!

Noémi egyre jobban hasonlít Botira :) És milyen szééééép :)
A Pitypang azért jött, mert ha fújod a haját, teljesen olyan, mint a pitypang fejlettebb alakja... csak nem száll el, de minden pillanatban azt várod :lol:

Kinga!

Réka pontosan 21 hós korában kezdett beszélni. Előtte kb 10 szót mondott, akkor egyik pillanatról a másikra mondatokat. (Az első az volt, hogy teljesen tisztán közölte a kajára, hogy "Nem kérem" Megállt a kanál a kezemben :lol: ) Hajna már most legalább 30-40 szót mond, de ha egymás után rakja is őket kb felsorolás szinten: "Apa, kint, vau-vau"= apa kint eteti a kutyát. Sztem nála azért volt gyorsabb, mert Réka folyamatosan beszél hozzá minden zöldséget :lol:

Enikő!

Én is csípem. Eddig annyira a hideg miatt nem éreztem az előnyét, de amióta bejött a jóidő meseszép az élet ;)
Vendég

Zita!

Pegperega Aria babakocsim volt,de már eladtam. Szerencsére nagyon gyorsan elment :)
Nagyon jóók a képek!! Szép a fülbevalója Noéminek.
Botinak azért sikerült ennie a palacsintából vagy bealudt előtte? :lol:

Köszi a beszéléssel kapcsolatos hozzászólásokat és a csaszi dícséreteket!!

Zitacicu!
Domaszék,Deszk stb tényleg nyugis helyek,de én pl azért nem szereték oda költözni,mert garantáltan 1 órával korábban fel kellene kelni hogy beérjünk bölcsi,ovi,suliba meg dolgozni mintha itt Szegeden lakunk. Na meg Kittit is mindig furikázni kellene ide-oda és ha már kamasz lesz,hogyan jár be Szegedre szórakozni,haverozni,moziba? A távolsági járat horror összeg lehet főleg ha naponta használja a gyerek.Én meg iccaka nem fogok bekocsikázni érte a dizsibe az tuti. De lehet hogy csak én vagyok ilyen kényelmes :?
Egyébként Algyő is klassz és nagyon szép házak vannak ott is. :wink:
Most egyenlőre feladtuk a házvásárlást...még gyüjtünk pízt hogy kevesebb kölcsönt kelljen felvenni.

Mindenkinek NAGYON kellemes tavaszi hétvégét!!!!!!!!!
Remélem így is marad az időjárás.

szszkinga

Zituska. Milyen gyönyörűűűűűűűűűűűűűűűűűűűek :D Noémi csupppa Boti :D

Gira: Nagyon találó a pitypang :lol: :lol:

Én is dobok egy friss mai képet!
Indulunk mamához 7végézni, pussssz!
Kép

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Kinga!

A férjem is pont ezért nem költözne DOmaszékra mert okés hogy most élvezik a gyerekek stb,de lesznek majd nagyok is amikor már teljesen más fogja érdekelni őket mint pl a biciklizés vagy a homokozás és nagyon fognak minket "utálni" ha korábban kell kelniük a buszozás miatt.Nekünk meg ugye a három gyerek tuti nem ugyanolyan szakkörre vagy egyebekre fog járni szóval nem költözne DOmára tuti.Mondjuk ő Szegeden élt én meg faluban szóval nekem nem lenne új dolog ezt szoktam meg szóval szerintem a gyerek is megszokná de ő nem így van ezzel sajna.Algyő is jó de öreg falu kevés az új ház (és az is kevés ami csak tégla)ami esetleg meg jó állapotban van horror drága.Én szinte fél algyőt végigjártam ház után de nem volt az igazi.Viszonth a ha lenne jó telek akkor már megérné szerintem.Algyő még Jocó fantáziáját is megmozgatta.Csak nem tudjuk ezt a lakást eladni sajna.

Kép
Kép
zitacicu2

Bea-híradó! Ma baba lesz!!! fáj a hege

Zitacicu! Az a velünk párhuzamos utca!! :) Doma egyébként irtó klassz hely, nyugis, ez az új osztás tul.képp egy alvófalu, mindenki Szegedről jött ide (telekár, házár miatt). Nem hiszem, hogy Algyő pl. közelebb lenne. Én, aki kb 1 éve vezetek újra (és nem száguldozom 2 gyerekkel a hátam mögött), 7-8 perc alatt bent vagyok a városban, az oviban 15 perc alatt. Bár valóban 2 autó kell, ennyivel drágább a dolog, de a friss levegő, a gyerekeknek az udvar meg megfizethetetlen (Szegeden tutira.) De az a személyes véleményem csak, 2 év én is még "őrjöngtem" ha Szegedről elköltözésről volt szó.
Amúgy meg minden oda köt, meló, ovi, bölcsi. Azonban ha hazaérünk, itten van a Kánaán. :)

Zituska! Annyira de annyira zabálnivaló gyerekeid vannak! A palacsintaevős beájulás csúcs! :lol:

Kinga! Nagyon édes Kitti és annyira nőcis!
Beszéd: mind2 gyerekem hamar beszélt, Lotti 10 hósan, Lindi már korábban. 2 éves korukra mondatokban beszéltek-nek, de én is úgy tudom, mint Enikő, 3 éves korig no para.
Amúgy ha Kitti már mond 2 szavas mondatokat, akkor hol itt a probléma? :)

Enikő! Csúcs a fiad! :)

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!
Hát sajnos mi is beszedtük ezt a hányós- fosós virust. Csütörtök reggel hányt Márk előszőr, aztán napközbe semmi, az éjszaka utánna brutál volt. Tegnap mentünk dokihz, irt fel Deadalonetta kúpot, meg smectát, infuziós port. Tegnap egész nap nem hányt, éjszaka megint gáz volt, elkezdődőtt fosás is a hányás mellett. Most reggel óta jól van, kevesett evett, itatgatjuk, apával játszik.Van beutalónk a kórházba, ha megint eldurvul a helyzet, megyünk. :cry: :cry:

Beának mennek a drukkok!

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Melinda!

Tudom én hogy te miről beszélsz mert ugye én is nagyon nagyon élveztem a friss levegőt pedig korán kellett járnom meg busszal stb de megszoktam és soha nem zavart.Jocó máshol nőtt fel és ez "vitákat" szül de én elfogadom az ő döntését.( a részleteket úgyis tudod :evil: )Algyő sincs közelebb Szegedhez de ott van ovi bölcsi és J is 3 perc alatt beér a munkahelyére.Szóval suliig nem lenne gáz(bár ha jól tudom iskola is van Algyőn)de oda nem íratnám be a gyerekeket.,de mint mondtam akkor is csak telek és építkezés jöhetne szóba a szocpol miatt is.(na olyan 15 től vannak házak algyőn de arra még rá kell költeni bőven ,akkor inkább új, de telek sem nagyon van sajna.)
Amúgy a bojárhalmiból a bölcsiig 14 km van:)

Kinga!

Nikinek 18 hósan kb olyan 30 szavas szókincse volt kezdett mondatokban beszélni és mostanra nincs olyan szó amit ne ismételne utánnam(és később nyílván már önállóan is használ).Nem egyszer volt olyan hogy egy tök hosszú szót mondtam neki és igaz harmadik nekifutásra ,de kimondta.szóval locsi fecsi :lol: (ja nem mellesleg 9 hósan a vau meg a csip csip már ment)
Na Norbika meg szinte semmit nem mond."Anya gyere,nem ezekt tisztán.Ja meg a lolo ami szirénázó autó de ezt a Nikivel ketten találták ki :lol: ....Niki=Ka Tejcsi=te szóval ennyi.(NIki meg is sértődött és mondta Norbinak hogy "nem Ka hanem niki"
Máté 3 évesen az oviban is nagyon babásan beszélt ,mondta a vezető ovinéni....

Kép
Kép
zitacicu2

Beának drukkok ezerrel!!! :lol: :lol:

Hűű, mennyi kép sikerült erre az oldalra! :D TÜNDÉRIEK

Betty
Kép
rbetty

Megszületett Kutas Levente!
3380 gramm, 52 cm és gyönyörű!
5x volt a nyaka köré tekeredve a köldökzsínór.

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Zitacicu! Domán is van állami bölcsi, ovi, általános iskola.
Most vannak épülő házak itt a Kunhalmiban, 15,5 az emeltszintű szerk.kész ára, telekár ebben benne van. Az ár alkudható! :) Ja, és mivel ugye most épül, szocpolképes.

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

SOK BOLDOGSÁGOT, JÓ EGÉSZSÉGET A KUTAS CSALÁDNAK! :D :D

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

GRATULA LEVENTÉNEK ÉS BEÁNAK!!!!!!!!!

Az emelt szintűben mi van benne?A nyílászárók ugye? :oops:

Mondtam sajna nem csak rajtam múlik bár nekem a szívem csücske Baktó vagy Petőfitelep és az utolsó Algyő,Vagy még esetleg Tápé.
Amúgy az az akadály még mindig megvan ami volt :twisted:

Kép
Kép
zitacicu2

Zitacicu! Festés, burkolás nincs benne csak.

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Bea!!!!!

Te aztán nem ültél sokat tétlenül a kórházban :lol:
Nagyon sok boldogságot kívánok Nektek! Isten éltesse a kis Leventét!
Vendég

Nagyon nagy Gatula Beáéknak!!!Isten hozta Leventét!!:):):)

Uf!Ez a köldökzsinór azért durva.Tényleg azt honnan lehet érezni,v. tudni?Enyém kicsi olyan sokat feszeng,de csak egyik oldalon.
Honnan tudom,ha baj van?Remélem nincs...

E.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Beának és Leventének NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT!!!!!!!!!!!

Igazság szerint már nem aggódom Kitti dumája miatt. Naponta 2-3 új szó van a repertoárjában. NAgyon cuki :lol:
Ma vettünk neki napszemüveget. NAgyon büszkén viseli,dobok majd este képet róla. Iszonyat édi benne. Remélem még jövőre is jó lesz rá :wink:

Zitacicu!
Én is hasonló okokból nem mennék messzire Szegedtől mint a férjed :oops: Itt nőttem fel,ami amúgy mellékes. Inkább azért mert most a belváros szélén lakunk és isteni hogy 10 perc alatt besétálok Kittivel a Kárászra. Sok program van tavasztól-őszig,bármit el tudok intézni sétáltatás közben és kocsival max 10 perc alatt Újszegeden vagyunk a bölcsinél illetve a munkahelyemnél. Szóval totál kényelmes vagyok :oops:
Miért nehéz eladni a lakásotokat? Esetleg tudok ajánlani egy ingatlanost aki 1%-ért dolgozik és nagyon jó kislakás eladásában.

Melinda!
Ugyanennyiért nem tudsz Szegeden házakat? :wink: :lol:

szszkinga

Bea :) Itt is nagyon sok szeretettel gratulálok a kis Leventéhez!!! :D:D:D

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!
Kedves szomszédasszonyom -Melinda- az imént értesített, hogy megszületett Levente...Ezúton gratulálok a Kutas család apraja-nagyjának! Leventének pedig nagyon boldog életet kívánok!
(régen jártam erre, a régi nevem Hildus volt, mindenkit üdvözlök!)
scarlett 73

MI IS SZÍVBŐL GRATULÁLUNK LEVENTE ÉRKEZÉSÉHEZ!! :D :D
(Ez a köldökzsinór tényleg durva)

Nagyon várom az első képeket!! :D

Megyek, megpróbálom megsütni életem első zserbóját! :lol:

Kép
Kép
zituska28

BEA! :D
HURRÁ, HURRÁ! NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT A KISFIADHOZ!!! :lol: :lol: :lol:

Betty
Kép
rbetty

Melinda!
Köszi a cikket!:)
Edit

szilde
Szeged

Beának én is gratulálok! és jó egészséget a pici fiúnak és az egész családnak!!!

toncsi (aki még nem :wink: )

toncsi80

Nem töltődtek fel valamiért a képek. Lehet hogy most 2x nézhetitek :?

Itt vannak Kitti Hemangiómájáról meg a naphemükéjéről

Kép

Kép

Kép

Kép

szszkinga

Scarlett 73! Te kis hamiskártyás, hu, de teccik a neved!
:) Nagyasszony megnyugodott aztán?

Kinga! Ennyiért tudok házat Szegeden, régen néztünk sokat, romok voltak. :(
Annyira édes Kitti még evvel az izével is a karján? Mondjátok már meg nekem, hogy alakul ez ki? Mitől? Születéskor vagy utána?

Köldökzsinór: Ugye emiatt nem tudott Linda lányom sem simán megszületni (vállán, mellkasán, nyakán volt, hónaljától rátekeredve). Sok helyen utána kérdeztem már, és ezt látni kell-ene az uh-n. Ennyi. :( Nem látják. :( :twisted:
Ha esetleg lesz még babánk, én elmegyek a 9. hónap végén oda, ahol tuti látja a szakember.

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Isten hozta Leventét, gratula Beáéknak!!

Nem tudom itt mondtam-e már, h Réka 1 hete egyedül jár, szépen és a talpán!!

Kép
gyanixi

Melinda: miután ma délelőtt brutálisan fújt a szél nálunk, gondolom 2 utcával odébb nálatok is, és a jegyzeteim felét elfújta a szél, így könnyű volt a névválasztás. :shock:
Lányomnak extra rossz napja maradt utána is, még a Vadaspark sem segített ezen, bár itthon megpróbált úgy járni és nézni, mint a szurikáta és ezen nagyokat nevettünk, de azután egyből folytatta a hisztit. Este pedig közölte, hogy mindez azért volt, mert nagyon fájt/fáj a feje. Remélem holnapra elmúlik.
Megyek, mert vár a 15. tétel.
scarlett 73

Sziasztok!

Fotórestaurálás: http://www.photoretus.mlap.hu/
Nézz nálam körül! Ingyenes dolgokat is találsz!
Április végéig 50%-os kedvezmény montázskészítésre!

Kép

Kép
photoretus

Sziasztok!!

ZALÁNNAK nagyon vidám első névnapot kívánunk!

Gira!
Imádom a csajaid! :lol: :lol: :lol:

Kinga!
Kitti csak szépül........ :) :) Ábel még nem beszél, csak babanyelven. A védőnő szerint nincs gond, mert amíg az anyja megérti amit akar, addig nem erőlteti a beszédet....

Enikő!
Nagyon édi az álldogálós Zalán! Lassan ő is szaladgál már :-)

Niki!
Rékának gratula!!!!!

Betegeknek mielőbbi gyógyulást!!

Velünk nincs semmi különös. Kedden megyünk vértesztre. Ábel jól van, most már a homokozóban is bukfencezik.... a másik ujdonság nála, h vetkőzik....meztelenre....... :oops: :oops: :lol:

Szép tavaszi napot Mindenkinek!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Kép tavaszi hangulat

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

tegnap írtam jó sokat, de véletlenül kitöröltem.

Gratulálunk Beának!

megőrülök h. Pati mire lehet allergiás, asszem a banán tuti, de mászkál a nappaliba, 1szercsak rákvörös lesz és dagad a füle, halvány lila gőzöm sincs ott mi a baj, tegnap kint ült az udvaron a b.kocsiba, ránézek bazinagy vörös folt az arcán és dagada füle :shock:
mire kiderül h. mi a baj, én megőszülök, vagy megkattanok, vagy nem tudom.

Én is allergiás vagyok,nem tudom h. most mi van, de nem használ a gyógyszer, se a kalcium, se semmi, annyira fája torkom h. beszélni sem tudok.

Vivi is beteg, ismét...
ezt nem tudom mondtam -e, de h. most ez honnan szedte össze nem tudom, bölcsibe már kb. 2hónapjja nem is voltunk, mert mindig volt valami gond.

megyek ápolom a bandát.
Vendég

Sziasztok!

Isten hozta Kutas Leventét! Nőjjön nagyra, anyukájának legyen sok tejcsije!

Pocakosoknak jó pocakosodást!

Betegeknek mielőbbi gyógyulást!

Üdv mindenkinek:
Cseppek

Kép
Kép
cseppek

Zalánnak NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT kívánunk!! :P

Melinda!
Megmondom őszintén fogalmam sincs hogy mitől alakul ki a Hemangióma és mikor . Meg sem kérdeztem a dokit,mert csak az érdekelt hogy elmúlik-e :oops:
Szerintem később plasztikai műtéttel levehető ha nagyon zavarja a gyereket.
Kitti már észrevette magán,de megnyugtattam hogy ez az ő különleges dudorkája és ilyen csak neki van :wink: Egyenlőre nincs vele problémája :D

Zsuzsu!
NAGYON szép a tulipánotok! Azért sok előnye van a kertes háznak,azt tudom.Imádom a virágokat :P

Zozo!
NAgyon remélem kiderítik hogy Pati mire ennyire allergiás. Ilyesztő lehet ez a dagadás!!

szszkinga

Sziasztok!

Szívből gratulálunk Levente érkezéséhez!
Sok boldogságot kívánunk!!! :lol:

Bölcsi témához:
én januárban írattam be Gábort és augusztusban kezdjük a beszoktatást!Nekem azt mondta a vezetőnő, hogy ő még egyenlőre elküldi azokat, akik 2009. szeptemberére akarják beíratni csemetéjüket és megkéri őket, hogy jan.-febr-ban jöjjenek vissza,mert hamarabb felesleges!

Zituska!
Nagyon szépek a gyerekek! :lol:

Enikő!
Zalánnak boldog névnapot!

Minden kisbetegnek pedig mihamarabbi gyógyulást!

Szép napot! :lol:

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Köszi mindenkinek a bölcsis hozzászólásokat!:)
Akkor úgy látszik országos viszonylatban Szeged még nem vészes...

Mostanában a tv.-ben is több műsor foglalkozott amúgy a bölcsi-ovi helyhiánnyal.Más városokban katasztrófális a helyzet....:(:(

Edit

szilde
Szeged

Zsuzsu!
Gyönyörű a tulipánfa!!
4D UH sztem inkább a Medicenterben van,ha van.Csörögj oda,biztosan megmondják.

E.

szilde
Szeged

BEÁÉKNAK HATALMAS GRATULA LEVENTE ÉRKEZÉSÉHEZ,JÓ EGÉSZSÉGET,SOK TEJCIT!

Kinga,Zita,Enikő,Gira,Anna!!!!!!!
Minden baba gyönyörű!!!!!!!

Kármen!Nagyon tetszenek a képek,csudaédi Norbi!

Betegeknek jobbulást!!!Zozo nem semmi az eü tényleg!

Mi ma megjöttünk haza,apa beteg változatlanul,holnap megy mellkasröntgenre.
20140113113746

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?