Sziasztok csajok!
Hát végre ide is eljutottam. A hétköznapjaim, vagyis a hétköznap estéim nem voltak fórumozásra alkalmasak, mert fáradt voltam, szombaton Győrben voltunk, a vasárnap meg a szokásos.
Most egyedül vagyok, anyukám elvitte Petit is magával a postára.
Egyébként még mindig beteg a drágám, de még nem voltunk orvosnál, néha köhécsel, és folyik az orra. De megtanultam használni a kézi orrszívót, valamelyik este muszáj volt bevetnem, mert nagyon szörcsögött a drágám. Na és az útra is könnyebb volt elvinni, mintha a porszívót is be kellett volna varázsolni a csomagtartóba.
Jaj, a ...-om kivan az OTP-vel, Feri leadta a lakáshiteltörlesztés visszaigényléséhez a nyomtatvány, erre egy hónap és jópár általunk indított telefon után kiderült, hogy február végén volt valami jogszabályváltozás (mert ugye az úgy hipp-hopp jön), és valami másik papírt kell kitölteni. De csesztek volna szólni, hogy mi van...fúj!
Preni, remélem, összejön a pihenés! A cici ezek szerint már nem annyira fontos Petinek, ha apa kell...
Hát nem semmi ismerősötök van, hogy így beszél. A mi szókincsünk még mindig majdnemsemmi.
Szombaton én is kézbe fogtam egy Petitől fél évvel fiatalabb kislányt, aki nyolc kiló táján van, hát a férjem meg is kérdezte az apukájától, hogy hol a gyerek, mikor átadtam neki "tesztelésre".
Colett, jó lenne, ha ti is kettesben tudnátok lenni. Én épp ma gondoltam bele, hogy nekem azért még hiányzik a kölök, vagyis "jó" nélküle, de néha elfelejtem, hogy nincs a közelben, és az igen érdekes szitukat okoz(hat).
Ja, utólag Isten éltesse a fiacskádat!
Csandy, téged is Isten éltessen! Remélem, minden rendben van veletek!
Meteor, örülök, hogy megoldódott az ágyas dolog. Azt hiszem, az én lábam is remegett volna.
Sajna, hányásra a kúp nem használ, főleg, ha Pancsi valami vírust szedett össze. Peti szombaton hányt egyszer, felavatta öcsém barátnőjét.
De aztán semmi baja sem volt... Mondjuk betegségkor a sok slájm miatt nálunk előfordul, hogy Peti az előbbi módon szabadul meg a feleslegtől.
Pil, jaj de jó, hogy otthon vagytok! Az az öt nap meg tényleg el fog repülni, az eddigiekhez képest persze.
Isten éltessen sokáig!
Mári, ha havonta csak 10e Ft-ot vontak le a GYED-edből adóelőleg címén, akkor előfordulhat. És ha max. GYED-et kapsz, akkor simán "futja".
Sajnálom, hogy a múlt héten nem jutottatok be a dokihoz. Mikor mentek legközelebb?
Viera, azta, nagyon vagány már most a csajod! Na persze a narancs ruci is jól áll neki!
Ja, Peti egyébként apja fia lenne az alapján, amit leírtál, mert a férjem is képes elaludni telefonálás, SMS írás közben.
Lázat sajnálom. Én Petinek egyszer csináltam hűtőfürdőt, de akkor már több, mint 40 fokos láza volt, és semmit sem ért.
Mondjuk a kiskádunk nincs itthon, a nagykádban meg örök élet volt, mire rendesen megtelt, hogy hasson, és addigra már kipancsizta magát a fiatal úr.
Szerintem a fogzás teljesen egyéni. Petinek 8 foga hiányzik, a négy hátsó őrlő és a négy szemfog.
Hűtőfürdőnél elég, ha a cicikig engeded a vizet, de annak ellenére, hogy a vizes ruhát nem javasolják, mert kis helyen hűt, nekünk ez jobban bevált.
Hát, Zorán is izgő-mozgó, sebaj, ebcsont beforr!
Marcy, gratula a kisöcsihez! Most irigy vagyok ám, mert én is kisöcsit szeretnék majd úgy 3-4 év múlva...
Alziza, végre egy közös kép a három gyerekedről! Huh, Alex már komoly nagyfiú! Ahogy most kinéz, nem hiszem, hogy gondja lesz a csajozással...
Zalánnak utólag boldog névnapot!
Kmammy, jaj, de furcsa Kevin rövid hajjal. Mi még továbbra sem vágjuk le Petiét, csak ha majd tartós lesz a jó idő, tehát a szülinapja táján. De hogy akkor hogy fogják felismerni az útlevelén???
A munkához sok sikert, és gyere, amint van egy kis időd!
Juca, hát Kinga nézése még így középutasan is vérfagyasztó ahhoz képest, hogy kislány.
Örülök, hogy pocaklakó terén minden OK. Én ezt nem értem, miért kell kétszer cukroslötty??? Mondjuk nekem szerencsém van, mert a diabos kiskönyvbemben benne vagyok, hogy a köv. terhességnél OGTT tilos.
Pocakod nagyon szép, formás!
Gab, na igen, de Juca szerintem tovább van hitelesítve súlyügyileg, mint te. Én, mikor Petit vártam, mindig mondtam, hogy 90 kg-ig még elbírom magam, de a végén "csak" 80 voltam.
Önbizalomnövelés: igenis jól nézel ki két gyerek után, biztosan jobban, mint én ezután az egy után!
Wawel, házidokis sztoriért nem irigyellek. Szerintem a vérvételen hallgass a nődikodra, esetleg a védőnődre. Nem is értem, hogy ehhez mi köze a háziorvosnak? Nálunk minden terhességhez kapcsolódó vizsgálatot a nődoki ír ki...
A "nem" szó néha nálunk is hasonló reakciót vált ki, ha meg még előtte meg is sértődik Peti, akkor sír.
Én úgy emlékszem, hogy a 12. heti UH a legpontosabb a tekintetben, hogy valaki mennyi idős terhes. Mondjuk egy hét pluszban még nem a világ...
A képek nagyon jók, végre láthattuk Kornélt.
Gombi, a kicsi lányodnak nagy puszi névnapjára!
Később dobok képeket.