Sziasztok!
Élek még.
Mostanában nem sok időm, sem kedvem nincs ahhoz, hogy géphez üljek. Igy nem is igazán olvastam vissza, csak átfutottam az oldalakat.
Muffin, nagyon jó dolog, hogy egy ennyire optimista, életerős nő vagy, én is nagyon tisztellek az erődért. Elliot egy tündéri kisgyerek lesz, és hidd el, semmi nem fog látszódni az ő kis pofiján. Olyan lesz, mintha elesett volna a játszótéren. Nekem is volt az egyetemen egy ismerősöm, aki ilyen pici hibával született, és egy halványka vonalon kívül nem látszott rajta semmi. Szóval kitartás, és megy minden ugyanúgy, mint eddig.
Magdolnam, nagyon sajnálom Malit!
Tudom milyen elveszteni egy állatkát, aki szinte családtag. Anyuék kertjében 4 kutyusunk van eltemetve,egytől egyig imádtuk őket, és hetekig csak bőgtem, mikor elmentek...
De neked ott van Liza, aki a szemed fénye, és majd ő leköti minden percedet, ne szomorkodj!
Többi kismami! Remélem, mindenki jól van, növekednek a bébik szépen, sokat sétáltok, hiszen itt a tavasz!
Többiek, akik még nem kismamik, fel a fejjel, itt a jóidő, szerelem a levegőben, hát mikor akarna jönni a tökmag, ha nem most?
Puszi mindenkinek!