Új privát üzeneted érkezett!

Monee
és nem mondtad a kartonozós nőnek,hogy neked vinned kell a papírt??
Általában a laboroknál is azért mondják,hogy majd a doki megkapja az eredményt mert átküldik a doki számítógépére és így megspórolják a papírt és a nyomtatást.... de ez a te eredményed! szóval ha kéred a kezedbe ki kell,hogy nyomtassák!!
holka

Luca
Meg tud változni az ellenanyag a véredben, hiszen szültél már babát..és nemcsak a D vagy anti D határozza meg az RH-t hanem kisebb C,c E,e allélok is. Csak a D a legerősebb antigén,jelenléte határozza meg,hogy valaki Rh-pozitív vagy Rh-negatív. Tehát az
is fontos,hogy a kisebb allélokkal mi a helyzet....
holka

Harivera: gratulálok, bár én olvastalak már a novemberi topikban is. :)

Monee: nem lehet, hogy a doki látja majd a számítógépből az adatokat? Nekem azt mondta a dokim, hogy hívjam fel telefonon majd AFP után az adott számot, mert ha meg van az eredmény, kérhetek nyugodtan időpontot UHra, az UH-s doki látni fogja a számítógépből az adatokat.

Kép
kistiggrincs

Bagzerka!
Nagyon hálás vagyok a leírt módszerért ? (még ha a kakaó miatt fiomításra is szorul)! 8) Kiszámoltam: szóval még nem vártad a tesóbabát, amikor előrelátóan leszoktattad. Hja, én kicsit reménykedek, hogy "majd a hormonok miatt más íze lesz a tejnek és magától leszokik-szlogenben", de azért óvatosan bepróbálkozom a módszereddel. (Nálunk is már csak esti és 1-2 éjjeli szopi van-az estivel nincs is gond, de éjszaka nemáááá! Egyre nehezebben tudom kiemelgetni a kiságyból és persze állandóan álmos vagyok.

Luca!
Most már én is drukkolok nektek és nagyon jó egészséget kívánok! Nem ajánlotta a pszichológusod, hogy járjatok Tesóbabával kapcsolat-analízisre? (Én csak olvastam róla, érdekesnek tartom és ha valami miatt zaklatott lennék a várandósság alatt, ki is próbálnám, hátha mindkettőnknek segít.) Csak ötlet, mert tényleg bámulatraméltóan kiegyensúlyozottnak tűnsz. :)

Többieknek is jó eredményeket és kiváló egészséget!
Kata
Vendég

Sziasztok!

Mostanában nem tudtam jönni. Nagy a hajtás vasárnapra.

Szeder?
Kijössz a börzére? Még nem küldted a nadrágot.Eltegyek neked egy nagyobbat?

Lányok!
A Nóri nagyon beteg lett! Reggel elkezdett már éhgyomorra hányni és fosni. Elvittük a dokihoz és azt mondta, hogy ez az a hányós-hasmenéses vírus. Szegény ma már vagy 25-ször hányt és 4-szer fostizott. Semmi nem marad meg benne. Most alszik 1.5 órája, de már álmában is 3-szor hányt. Annyira sajnálom! Harmadszor sikerült neki beadni a kúpot, mert 5 perc után kifostizta. Remélem nem lesz belőle kórház. Itatni kéne, de az sem marad meg benne.Nincs valami ötletetek?

gwini

szia gwini!
a mi doktor nénink azt javasolta ilyen esetre, hogy hűtött, hideg, édes innivalóval itassam a gyerekeket, barackkonzerv levével például. és egyszerre csak nagyon keveset, 1-2 kis kortyot.
gyógyulást a picinek!
hakangyi

Gwini
Szegény kis Nóri!!! Heni mikor egyóra alatt 4x hányt....egy korty viztől is hatalmas mennyiség jött ki belőle...akkor a gyerekorvos azt mondta,hogy kavarjam ki a szénsavat a kólából (ne la ight-ot)és hűtsem le majd apró kortyokban adjam neki. És nálunk abbamaradt a hányás tőle!! Remélem nálatok is használ...
holka

gwini :)
remélem, már jobb a helyzet. Ha semmi nem marad meg benne egész nap, és éjjel is hány, akkor én bevinném a kh-ba. Sajna mi is igy jártunk egyszer :( Drukk, hogy gyorsan átvészeljétek!

Kép
Kép
Kép
minyu

Gwini: mihamarabbi jobbulást Nórinak!

Kép
kistiggrincs

Sziasztok!

Olvaslak titeket rendesen, csak időm nem sok van, így válaszolni sincs időm. :oops: Bár az igazat megvallva a mai termést még csak ezután olvasom vissza.

De most dicsekedni jöttem. :) Ma voltam védőnőnél és dokinál is.
Megkaptam a 12 hetes vérvétel eredményét. Nem csak hogy jó lett az eredményem, hanem nagyon jó! Szó szerint így mondta a védőnő.
Este voltunk meglátogatni a kicsikénket. Olyan tündéri volt. Egy pillanatra annyira ki lehetett nézni az arcából mindent, olyan aranyos volt. A szemeit, orrát, száját, mindent kristálytisztán látni lehetett, de sajna csak egy pillanatra. De már ennek is örülök, hogy láttam. Mocorgott is, bár az kicsit fura volt, a doki szerint nagyon kalimpált, én azt hittem, csuklik. De erre mondta a doki, hogy ez a babamozgás.
Most teszek is fel végre képet. Bár most is csak fényképezővel készült a monitorról így nem olyan klassz, de azért látszódik aminek látszania kell.

Na üdv mindenkinek, olvasok mit írtatok.

Ja, Minyu, köv. vizsgálat : (AFP) április 7.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Gwini, jobbulást Nórikának!

Kata, köszi, tulajdonképpen nincs pszichológusom, csak a kolléganőm aggódott értem,Ő pszichiáter,és beszélgettünk egy kicsit, mikor bevittem a papírt.
Tudta, hogy a tavalyi vetélés után mennyire a padlón voltam...
De most az Angyalka mellett még ott van Tesóbaba is! :lol:

Az uh-n nincs idő kérni, hogy ne mutassák meg...folyik a vizsgálat, aztán ha akarom nézem a monitort, ha nem akarom, nem.
De ha Tesóbabát látni szeretném, oda kell néznem...
Mindegy, kibírom.
Meg azért érdekel ám, mi van Angyalkával...
Vendég

Holka, köszi az infót! :lol:
Vendég

Hú, elfelejtettem valamit.
A dokim azt mondta, hogy nagyon lúgos a PH-m odabent, ami nem jó. Kaptam rá krémet.
Most jutott eszembe, hogy nem kérdeztem meg a dokit, mert most jutott eszembe, hogy 3 napja használok hüvelytablettát folyásra (amit pedig mondtam is) amit még 1 hétig kell használni.
Viszont! Holka vagy aki ért hozzá! SOS! Lehet egyszerre a lúgos PH-ra kapott krémet (Dalacin) és a tablettát (Klion D 100) egyszerre használni?
Amúgy miért olyan nagy baj, ha nagyon lúgos a PH?

Köszi előre is a válaszokat.

Na, mostmár tényleg olvasok vissza.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Ági
A hüvelyváladék pH normalisan 3,8-4,2.
A 4,5 feletti pH érték általában fertőzés jele.
A 2 hüvelyit fölösleges egyszerre használni,mindkettő jó a bakterialis fertőzésre. Hívd fel a dokid reggel és kérdezd meg,hogy a tenyésztés eredményének birtokában szükségesnek találja-e a váltást.
Amúgy külön-külön jó készítmények ezek...el fog múlni ez a kis fertőzés,nyugi!
Örülök,hogy babácskával minden rendben!!!
holka

Sziasztok!

Nórika sajnos tegnap este bekerült a kórházba, mert majdnem kiszáradt. Infúziót kap. Én hazajöttem aludni, mert elég szarul voltam, de nem sok sikerrel. Talán ha 3 órát aludtam. Most Apa van vele. Éjjel be is lázasodott, de kapott gyógyszert és lement neki. Már volt vizelete is és ivott is 1 dl- teát. Nemsokára indulok be hozzá. Valszeg 2-3 napot bent lesz. Ez a Rota vagy a Calici vírus. Remélem én nem kapom el a fertőző osztály kellős közepén. :shock: De nem tudok mit tenni, ott kell lennem vele. Nagyon izgulok miatta. Sajnos ma reggel megint barnáztam. Görcsöm nincs. Szurkoljatok nekünk, hogy ne legyen semmi baj!

Szeder!
Anyumék kint lesznek a börzén! 30-as pavilonban! Nyugodtan vidd a nacit cserélni!

gwini

gwini :)
Drukkolok, hogy minden rednben legyen! 3 napot minimum benn kell tartsák, még ha már nincs is tünete (a Bókay u-ban legalábbis nekünk ezt mondták anno) Sok pusz a kis betegnek!

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!!

Üdv. az újaknak és grtaula a babákhoz!

Nem tudok mindenkinek válaszolni annyit írtatok és most Én is kicsit kiestem a dolgokból! Mi is egész héten betegeskedtünk, de a Mi náthánk semmi Gwini Nórikájához képest!! Nagyon sajnálom szegényt!! Gwini nagyon drukkolok, hogy minél hamarabb rendbejöjjön a kislányod!!

Luca örülök, hogy ennyiszer jössz és, hogy a körülményekhez képest ilyen erős vagy és jól vagy!!! Le a kalappal előtted!!!

A babaképek és a pocakképek is nagyon szuperek, már szépen kerekedik mindenki és a babák is szépen növögetnek!!

Ja és Minyu bekerülhetek a tábliba??
Születési időpont: 1979.02.22.
Terminus: szept. 27.
Lakhely: Lábatlan
Kórház: Esztergom
Kövi vizsgálat: ápr.14(AFP)
Köszönöm :):)

Egyenlőre most ennyire jutott, hív a parancsolóm!! :lol: :lol:

Szép napot Mindenkinek!!!

Kép
Kép
lanta

Sziasztok!
Alig bírtam végigolvasni, annyit írtatok... bizti nem emlékszem már mindenre! :oops:

Először is Gwininek kitartást, és jobbulást a picinek!!! Vigyázz magatokra, már amennyire lehet....

Luca, örülök, hogy rendben vagy! Azt nem tudnád megcsinálni, hogy videóra veteted az UH-ot és megkéred őket, hogy csak Testvérbabát vegyék fel neked!? Így a lányok is láthatnák és Angyalbaba nem zavarná meg őket..... akár a kórházi-, akár a 4D-s UH-on megcsinálnák szerintem.
Aquanatalról írhatnál többet, hogy hol és mikor van... lehet hogy mennék én is, ha olyankor megoldható a gyerekfelügyelet....

VAlaki kérdezte az EDÁ-t.... (bocsi már nem emlékszem ki volt). Én azzal szültem. A fájásokat a vajudásnál csillapította valamennyire, viszont csak olyan dózist kaptam, hogy a kitolási szakaszra már elment a hatása, ezért ott már éreztem rendesen és tudtam nyomni. Azért ajánlott a dokim, mert nagyon hosszú vajúdásom volt és félt attól, hogy nem lesz erőm kinyomni a babát. Így tudtam egy kicsit pihenni és amikor kellett, volt erőm..... Lehetőség szerint most is jó lenne így szülni....

Tegnap voltam AFP-n (és egyéb vérvételeken), 3 hét múlva lesz eredmény!!! :shock:
És persze elmentem kukucska-UH-ra is!!! :D Láttam a picinket! Nagyon édes, csak szemből mutatta magát, rengeteget mocorgott. Mindent végignézett az ismerős szonográfus, még a kéz- és lábujjait is megnéztük!!! Annyira jó volt!!!
Megpróbálok egy képet feltenni, bár úgy néz ki aranyom, mint egy ufo :D

Ági, te adós vagy a képpel!!! Csak ígérted, de nem raktad fel! Egyébként érdekes ez a hüvelylúgosság :o .

Harivera, gratulálok az újabb pocaklakóhoz!! Vigyázz magatokra!

Kép
Kép
netti77

monee!!!
sztem is elkérheted!!!!! ez milyen hülyeség.... vagy nekem, ami küldôs volt, az elsô vérvétel, azt elvileg a dokimnak átküldték, de ô nem kapta meg, így besétáltam, és kinyomtatták nekem és elvihettem. szóval nem értem, de szerintem próbáld meg mégegyszer és mondd hoyg a te felelôsséged, te vigyázol majd rá, de vnned kell x hét múlva.
és hol néztél utána az afp értékek értelmezésének????? nekem 40,66 és 1,20 lett, az akkor jó?? ugyi?

vera!!!!
gratulálok így ismeretlenül is!!!!!!!!! tökjóó :)

holka!!!!
köszi, most kicsit már jobban értem :)

bigsister!!!!
akkor próbáld meg a "szivatósabb" módszert: apa megy csak este, te soha, és csak vízzel kínálja!!! és mondjátok is hoyg éjjel csak víz jár. egy idô után nem is fog kelni, mert vízért minek?? :D

gwini!!!
jajjj nem hangzik jól.... soksok folyadés, meg normaflore meg ropi, kölesgolyó, esetleg a sós csipszet is bedobhatod, hátha...én azt kívánni szoktam hányásnál. meg amit csakkér és folyadékos. nagyon sajnálom szegényt!!!! 25x hányni???? ez iszonyat!!!!!!! jobbulást neki, gyorsan!! ja, és te meg próbáld meg nem elkapni.... moss kezet sokszor,meg ne csókolgasd a szája környékén, hátha..... na azóta írtál kórházat, nagggyon sajnálom, de hátha így hamarabb rendbenjön!!! esetleg maszkot kérhetnél, hoyg te ne kapd el!!!

ági!
gratula a jó eredményekhez!!!

mi jól, bár napok óta nem láttam marcimat, csak pár percre, amikor jött, vagy épp indult :( ma asszem ráér, jó lenne. itt van anyuká is, elvileg kirándulunk valamerre, majd meglátjuk :)
jó napot mindenkinek!!!

KépKép

KépKép
bagzerka

Ez az előzőhöz már nem fért oda:

Kép UFO-baba
bocsi a rossz minőségért, de digitális géppel próbáltam lefényképezni... :shock:

Kép
Kép
netti77

tábli:
Kép

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok

Jó sokat írtatok megint, és mivel még nem olvastam vissza (csak nagy vonalakban) nem tudok mindenkinek válaszolni.

Netti
Nagyon édes a babád! Mekkora? :)

Gwini! Jobbulást Nórikának! Nagyon sajnálom őt, rossz lehet neki :(

Lányok! Ilericával mi lehet? névtelent ír ki a nevéhez
Remélem nincs semmi gond náluk :roll:
és még vannak páran, akik a topik elején írtak, de eltűntek
remélem nekik sincs semmi bajuk, csak nem érnek rá.

Már érzem én is a picit mozogni, főleg, mikor lehajolok...akkor nagyon beindul, gondolom tiltakozik :D

Kép

Kép
judit(bálo anyuja)

Kép
Vendég

Sziasztok!

Holka említette, hogy hiányoltatok. Nálunk minden rendben van csak elég sok a munka a melóhelyen és mikor este hazaérek örülök, hogy lefekhetek pihenni. Még nem teljesen tudtam visszaolvasni az üzeneteket, de majfód bepótolom.

Gwini!
Jobbulást kivánok Nórinak.

Holka!
Ha tudlak hétfőn hívlak. tesót megbíztama a füli beszerzésével, folyamatban. remélem hamarosan meglesz és kipróbálhatjuk.
sugi78

Sziasztok!

Végre kisütött egy kicsit a nap!Már kedtem depis lenni!

KÖszi csajok a vonalzóra, terhességi időre vonatkozó válaszokat!
Annyit írtatok, hogy előre is bocsi, ha nem tudok, mindenkinek írni.

Üdv az újaknak!Nagyon szépen gyarapodunk! :D

Luca! Mekkora már a babád!Nagyon szép kép!!Szépen fejlődik Tesóbaba!Egyik szemem sír, másik nevet! Nagyon sajnálom, hogy végig kell nézned Angyalkát is. Viszont nagyon de nagyon örülök neki, hogy minden rendben volt a vizsgálaton Tesóbabával. Felfelé tornázik a drága!Csak így tovább!

Engem is érdekelne, de nagyon ez az aquanatal dolod. Nagyon jónak és egészségesnek tartom. Csak az a baj, hogy ahol lakom, nincs. Pestre felmászkálni, meg tudom. Ha hétvégén lenne, akkor még megoldható lenne.Nagyon felcsigázott!!!

Netti! :D Fantasztikusan jó ez a kép!Pont belekukkantott a "kamerába" :D

Ági! :D Gratulálok a jó eredményekhez!Hajrá!

Petra :D Nagyon édesek a kuttyok!Megszakad a szívem értük! Egyszer voltak magyar vizsla kölykeim, gondolhatod, 3-szor nagyobb volt a bőr rajtuk, mint a testük...haha :D :D és úgy sírtam, hogy el kellett őket ajándékozni!
Én bevallom őszintén, inkább fürdök. Valahol össze kell melegednem. Megpróbálom azért a víz hőmérsékletét nem túl forróra engedni, meg nem sokáig maradok a kádban.
Ahogy kezd melegedni, gyakrabban fogok zuhanyozni, mert a melegben már nem fogom kívánni a fürdést.

rékaorsi! a.m. ! szeder! kistigrincs! :D :D Nagyon jók a pocakfotók!!!!Majd teszek fel én is, már nekem is látszik egy kicsit. POnt tegnap mondta a főnököm, hogy mekkora már, pedig első gyerek, bár én sem vagyok egyszálbelű.... :wink:

röné! Nem hagnzik túl jól az állapotod! Nem lettél jobban hétvégére? Remélem hamar rendbe jössz. Szerintem szerzdán elnézek arra a kismamatornára, megnézem milyen. Addig is jobbulást kívánok!

druska!
Egyetértek veled, pont a legnagyobb melegben lesz a legnagyobb a pocakja mindenkinek!!!Valószínű visszasírjük a kisebb méretet! :D

gwini!Jobbulást kívánok a kislányodnak!Szegény pára.

Rólam egy pár szót. Alávetettem magam én is az összetettebb tesztnek. Bár az integrált tesztről lecsúsztam, így maradt a 4-es teszt. Jövőhéten kapom meg az eredményemet. Majd beszámolok.
Egyre jobban érzem a méh mozgását, meg a babámat. Rendkívül hihetetlen érzés!

Kellemes hétvégét kívánok minden kedves kismaminak!

Alíz

KépKép
roni0422

Hali!

Holka, köszönöm a választ!

Netti, köszi, hogy szóltál. Én pedig csatoltam a képet, de úgy látszik, béna voltam. Na majd most.

Olyan klassz, ahogy már kirajzolódnak a babák vonalai. Az én párom is egy ufo-hoz hasonlította a baba fejét.

Még nem tudjuk a nemét, de már rögtön a legelején olyan fiús, csúcsos volt, most is a hasam. Az egyik ismerősöm is ma mondta, hogy fiús hasam van. Pedig lánynevekből bővelkedünk, fiú ötletünk még nincs. De a párom már hazahozta az utónévkönyvet.

Mi ma a Mecsekben voltunk, olyan klassz napsütés volt, rengeteg medvehagymát ettem és szedtem, hoztam haza az Alföldre. Gyökeresen is, mert tavaly is hoztunk, anyu elültette, és most újra növöget. Nem gondoltuk volna, hogy az alföldi környezetet is túléli.
Pont mondtam, vagy nagyon szeretni, vagy nagyon útálni fogja a gyerek a hagymát, mert ma is behagymáztam meg húsvétkor is. :lol:

Aki még első babás és érzi is a mozgást, mit éreztek pontosan? Én csak olyat szoktam érezni, hogy éppen melyik oldalon van.

Na mentem feküdni, sokat túráztunk, kicsit elfáradtam.

Minden jót mindenkinek.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Kép borsónk

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Sziasztok!

Gwini: mihamarabbi jobbulást Nórinak, Neked meg drukk, hogy ne kapd el ++++++++++

Kép
kistiggrincs

Ági, Luca, Netti: aranyosak a képek :)

Kép
kistiggrincs

Sziasztok!

Csajok, Nektek is nagyon helyesek a babák!

Roni, az enyém nem fejjel lefelé van? :roll:
Azt írták, fejvégű fekvésben van...

Netti, ha tudok részleteket az AquaNatal időpontjáról, megírom!Holnap megkérdezem az orvost, szabad-e nekem, aztán felhívom őket, hogy mikor van a foglalkozás.
Remélem, nem ellenzi, vízben minden sokkal könnyebb, és ha zárt a méhszáj, biztos szabad vízbe menni. :lol:
Vendég

Hello lanyok!

Engem sajna eltemet a melo, meg hetvegen is be kellett mennem dolgozni, igy nem nagyon volt idom netezni. Jovo heten kapunk egy auditot, es fonokom azt akarja, hogy minden tokeletes legyen, ugyhogy latastol mikulsaig meloztunk.

Azert a fotokat gyorsan megnezegettem, nagyon szepen novogeto pocakok vannak, es szepseges babocak :lol:

Minyu: beteszel engem is a tablazatba? Adatok:
szuletes: 1072. 06.21.
terminus: szept. 27.
Lakohely/korhaz: Melbourne
teso: nincs
kovetkezo vizsg: majus 9.

Rone: remelem, mar jobban vagy, nem hangzik jol, hogy meg mindig ennyire rosszul vagy a roka komatol. Engem is zaklat meg minden nap, de azert ennyire nem visel meg.

Gwini: Nori jobban van mar?

Luca: olyan jo latni, hogy jol vagy, es kiegyensulyozott vagy. En nagyon tisztellek a hozzaallasod miatt :)

Nalam semmi ujsag, vuk valtozatlanul latogat, pocak semmi, es a mozgast sem erzem, de en elegge le vagyok maradva a tabla tetejen levokhoz kepest :wink:

KépKép
Kép
humanka

Jo formabana vagyok, szoval a szuletesi ido termeszetesen: 1972.06,21. :oops: :lol:

KépKép
Kép
humanka

Ja, Csibe, akartam neked irni, hogy nyugodtan repulhetsz, csak az utolso trimeszterben nem lehet. En miota babas vagyok, mar 2x repultem, es jovo heten is fogok. Semmit sem ereztem, semmi sem volt maskeppen, mint egyenkent. Szoval ne izgulj, ha menned "kell", akkor csak menj :lol:

KépKép
Kép
humanka

Luca! De igen, fejjel lefelé van, azért írtam felfelé tornázik! :D Csak lefelejtettem hogy a lábaival. :D

Alíz

KépKép
roni0422

Ági! :D De nagy már a te babád is!Nagyon szép kép! Én úgy érzem, hogy mocorog, ahogy te is. Hol lentebb, hol föntebb feszül meg nagyon a hasam, van amikor balra csúszik, és ott dudorodik ki. :D
És néha olyan érzés, mintha lenne egy kisebb bélmozgásom. :D

MIndenki a Bababörzén van? Kiváncsi vagyok mi volt!!!Biztos sikerül találkoznotok egymással!Én is nagyon szerettem volna elmenni, de most üres büdzsé... :oops: Milyen gyakran szokott lenni?

Alíz

KépKép
roni0422

Szia Roni!

Én sem vagyok kint a börzén sajna. Egyrészt mert Vásárhely mesze van másréez meg azért amiért te :wink:
Talán majd egyszer.
Nagyon szeretnék elmenni viszont a Brendon Outletjébe. Megnéztem a neten és szerintem érdems ott is szétnézni. :)

Tegnap végre már volt aki azt monda, hogy már látszik a pocim (vagyis nem csak a hájam :D )
Gyönyörű ez nap, végre jó idő van. Most elmegyünk sétálni vagy ilyesmi. Szép napot mindenkinek!!! :D :D :D

Kép
Kép
a.m.

Nagyon szépek a baba képek!!! Mindannyian szépen fejlődnek :D Gratulálok!

Gwini! Remélem már sokkal jobban van Nórika!

Kép
Kép
a.m.

Sziasztok!
Hú, de sokat írtatok. Rég voltam már, ezer dolgom volt.
Üdv az újaknak, már nem is tudom számon tartani hányan vagyunk.

Blumi kérdezted, hogy van-e speckó oka, hogy május 1-től felfüggesztem a melót. Tulajdonképpen nincs konkrét oka. Már nagyon "unom" a melót, 10 éve ugyanazon a helyen, és szinte alig "éltem", alig voltam szabadságon, és táppénzen meg egyáltalán. Belefáradtam és ennyi, úgy érzem ez a pár hónap pihi a szülés előtt nekem is jár.
Természetesen a munkahelyemen számítanak rám a továbbiakban is, de csak itthonról dolgozom. Miért pont május? Mert imádom a nyarat, és ha lehet még utoljára ki szeretném élvezni egyedül, illetve kettesben a párommal.
Nálad van valami különösebb ok?

A.m! mi egy idős terhesek vagyunk, a lista elején állunk. De meg kell mondanom, hogy az én hasam is inkább egy hájas tömbre emlékeztet. Nem kerekedik olyan szépen, mint a többieknek. Ha lesz lelki erőm, akkor rakok fel képet a pociról, de nekem nagyon nem tetszik így.

Monee: köszi a bíztatást a mozgással kapcsolatban. Vannak pillanatok, mikor nyugodt vagyok ezzel kapcsolatban, de néha rámtörnek rossz gondolatok és beképzelek magamnak mindenféle rémtörténetet ezzel kapcsolatban. Már nem kell sokáig várnom, mert holnaphoz egy hétre megyek UH-ra.

De jó, hogy ennyien megkaptátok már az AFP eredményt. Itt nagyon lassan mennek a dolgok. Én csak jövő hétfőn kapom meg az eredményt, az már a 19. hét. Nem értem ezt a dolgot. Ugyanaz a vizsgálat, ugyanoda küldik a vért, stb, stb, és van aki csak 3 hét múlva tudja meg.

Tudom már mondtam, de megerősítem, hogy aki teheti járjon szülésre felkészítő tanfolyamra. Nagyon-nagyon érdekes, és számomra megnyugtató. Akik első csemetéjüket várják, mint én is, gondolom tele vannak kételyekkel-kérdésekkel. Főleg mi, akik használjuk a netet, és néha olvasunk nagy baromságokat. A tanfolyamon mindent az ég-világon elmondanak. Szülésről is, fájdalomcsillapításról is, vizsgálatokról is, mindenről! És most már én is biztos vagyok benne, hogy kérni fogom az epidurális érzéstelenítést, mert nemcsak a kismamák számára jelent könnyebb szülést, hanem a kisbabák számára is könnyebb stresszmentesebb-kockázatmentesebb születést.

A kismamajóga engem is nagyon érdekel, és ha lesz lehetőség itt a lakhelyemen, akkor fogok is járni májustól (a nagy unatkozások közepette)

Na most már sok volt belőlem...
Vendég

Sziasztok!
Most olvasok vissza, mert péntek óta nem voltam.
Addig is hoztam képeket, pénteken voltunk a Genesisben.

Kép lábak és pocak :)
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 7.2059.jpg[/img] bukfenc hátrafelé :) már most 5-ös tesnevelésből :)

szeder74

Kép bukfenc hátrafelé :) már most 5-ös tesnevelésből :)

szeder74

-testnevelés- ááá :oops: bénán írtam az előbb.

szeder74

Szeder: jók a képek :) A bukfenc nagyon aranyos :)
Néha mintha érezném a babát, de még mindig nem vagyok magamban biztos. Remélem mostmár előbb utóbb ad valami egyértelműjelzést, hogy ez most ő volt :D

Kép
kistiggrincs

Hahó!
Nálunk most beköszöntött a "gyermekmentes övezet" (holnap megyünk apájával wellnesselni, és anyukámék elvitték Nándit) Ilyenkor nagyon fura, mert mikor dúl a hisztije, azt kivánom, bárcsak jönne a felmentösereg, mostmeg olyan csend van :oops:

ági :)
Nándival elöször kitartó kopogás-sorozatot éreztem, a 19. héten. Most hamarabb éreztem, de kicsit másfélét, hasonlitott a bélmozgáshoz, csak ugyanazon a helyen egymás után t9bbször. Tegnap a Zura is érezte kivülröl a rugást :)

tábli:
Kép

Annyira jó idö volt tegnap és ma, iszonyat sokat voltunk kinn a kertben. Ültettünk málnát és virágokat is szuperjó volt.
Most pár napig nem jövök, mindenkinek jó pocaknövesztést!

Pusz minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Minyu: jó wellneselést. Mi ma családi ebéden voltunk, és kint ettünk kertben. Nagyon jó volt :)

Kép
kistiggrincs

Sziasztok!

Köszi mindenkinek.
Még bent vagyunk a kórházban. Tegnap már jobban volt, de hiába eszik és iszik, minden átmegy rajta. Vagy 10-15-ször fostizott vízszerűen. Este vért vettek tőle és kiderült, hogy kiürült vmi a véréből, így újabb infúzió. Újra meg kellett szúrni és nem találtak neki vénát, vagy 20 percig kínozták és mi nem lehettünk ott vele. Aztán levitték az intenzívre és ott sikerült egyből. Azóta alszik, nem lázas. Én hazajöttem aludni, majd nemsokára megyek vissza. Már teltház van a László kórházban emiatt. Sorban hozzák a gyerekeket. Ha elkezdenek hányni a babáitok, akkor azonnal vigyétek dokihoz, mert pár óra alatt kiszáradnak. Már a Heim Pálban is nyitottak erre egy részleget. Vigyázzatok magatokra.
Majd jövünk.

gwini

Jó reggelt csajok!

Tegnap mi is kint ebédeltünk a teraszon!
Délután kint voltunk az udvaron, egy csomó mindent csináltunk.
Apánk életében először megnyírta a füvet, kicsi lányommal levágtuk a sövény felesleges részeit.Vigyáztam, nehéz dolgot nem csináltam.
A párom végig kint volt velünk, és segített.Ilyen még soha nem volt.Eddig mindig mindent egyedül csináltam.

Érdemes volt reggel kiakadnom, hogy mennyire elegem van mindenből, és milyen tehetetlennek érzem magam...
Sokkal jobban vagyok, mint eddig voltam.A hasam közel sem fájt annyit, mint eddig...pedig ma alig feküdtem.
Hiába, én csak akkor érzem jól magam, ha túrhatom a kertet.

Minyu, jó wellneselést!

Ma megyek délután dokihoz!
8 hete voltam utoljára...mert 12 hetesn mentem volna, e akkor jött a sokminden.
Szerintetek most hallgat szívhangot?Ilyenkor lehet már hallani?
Olyan jó lenne!

Judit, már akartam kérdezni, Te hogy vagy vele, de én annyira nem emlékszem már, hogy milyen volt a régi terhességem!!!!!
Vagyis persze, emlékszem, de a részletekre nem!Pld. hogy mikortól lehet szívhangot hallani, és hasonlók...
Éppen úgy érzem magam, mintha életemben először lennék babás. :lol:
A csajokkal nem volt soha semmi gondom,és eszembe sem jutott, hogy baj is lehet. Most meg...
Te nem érzed ezt????Akkor még annyira más volt minden!

Én sem tudom, mi lehet Ilericával...
Az, hogy névtelent ír ki a nevéhez, nem túl biztató...de reméljük, hogy csak elfoglalt, és minden rendben van Nála...
Vendég

Minyu az adataimat elfelejtettem megadni:

Terminus 2008.09.25.
Korhaz: Veszprém
lakhely Balatonfőkajár
első baba
köv vizsg április 11 AFP

Köszi

Adri

KépKép
druska

röné

Most néztem, hogy Fehérvári vagy.
Én ugyan Veszprémben fogok szülni, de itt dolgozom Fehérváron.

Nem tudsz valami jó kis kismama tornát esetleg jógát?

Adri

KépKép
druska

Sziasztok!
Köszi a kis UFO dícséreteket. :oops: Látom Ági, neked is hasonló UFO-babád van! :D
Judit, méreteket nem tudok, mert nem hivatalos UH volt és nem kértem leletet. CRL-t amúgy sem tudtak mérni, mert nem fordult oldalra, de a fejátmérő - ha jól emlékszem - 43 mm volt. Gratula a babóca mozgásához! Én is főként ülve érzem őt! Tegnap színházban voltunk - musicalen - és ott is bulizott a kis drága! :D

Luca, nagyon jó a kép, látom már most tornázik a kis édes: gyertyát csinál anya pocijában! :D Drukkolok a mai dokilátogatáshoz!!! Ja, és előre is köszi az Aquanatal infokat!

Eszike, ne keseredj el, itt Győrben is 3 hét, mire az AFP eredmény elkészül! :shock: UH-ra mikor mész?
Balunál én is jártam szülésfelkészítőre, és tényleg nagyon jó! Merem ajánlani mindenkinek! Itt csak kb. a 6 hónapos kismamák kezdenek, volt olyan, aki nem tudta végigjárni, mert közben megszült. :shock: A végén volt szülőszoba látogatás is!

Szeder, nagyon jók a 4D-s képek!

Minyu, ismerős az érzés! Nekem is mindig hiányzik Balu, ha mással van! Jó wellnesselést kívánok! Azért vigyázz magatokra!

Gwini, remélem hamarosan hazamehettek a kórházból! Nálunk Balu fostizik, remélem nem lesz komolyabb! Most diétáztatom, meg homeós golyókat kap!

Ilerica, próbálj meg bejelentkezni, mert aggódunk érted!!!
Nagyon régen volt még asszonka is és még jó páran!

Lassan indulunk a szabadba, ki kell használni a jó időt, mert szerdától megint esőt és szelet jósolnak! :(

Kép
Kép
netti77

Jó reggelt Kismamik!

Remélem mindenkinek jól telt a hétvégéje :D

Voltatok a bababörzén? Vettetek valamit? Kérek beszámolót ha lehet :wink:

Szeder!

Nagyon kis tündéri a babád! Az egyik képen jól látszik, hogy kislány! :D

Kép
Kép
a.m.

Vissza: Várandósság